בטחון עצמי נבנה על בסיס משהו. הוא לא בא מהאוויר אתה יודע...ולא מסארג'ים בעזריאלי.
בוא נגיד את זה ככה, אחרי שמישהו בעל פוטנציאל עובר מייקאובר מאוד קיצוני שלוקח שנה+- רק מהתגובות שהוא מקבל הבטחון העצמי שלו בשמיים דבר שיעזור לו לפתח סטטוס וכן הלאה...מבין??
כשאתה שם לב להבדל ביחס שהיית מקבל לפני המייקאובר ואחרי מאנשים שלא מכירים אותך, הבטחון העצמי שלך יעלה לבד בלי שתעשה משהו בכלל. אני מדבר פה מנסיון של רבים שעברו תהליך כזה ושמתי עליהם עין. האנשים האלה פשוט השתנו 180 מעלות.
אופי משתנה לבד ואם הוא לא משתנה סימן שמקומך לא באליטה של החברה מה לעשות לא כולם בורכו בלהיות עשירים, יפים, מפורסמים ומקומבנים. צריך גם איזון, כאלה שיהיו באמצע ולמטה. לא כל אחד יכול להיות על אדם.
מי שמשנה את עצמו בכוח ובצורה לא טבעית ייכשל.
שאר ה"פאקים" בבטחון העצמי אפשר לפתור בקלות ע''י MDMA, אלכוהול וירוק. הבנאדם לא ישאר אותו בנאדם אחרי שהוא ינסה ויראה כמה שהעולם נראה שונה אחרי זה. זה לא יקרה בלילה אחד אבל אחרי חודש חודשיים שהוא יהיה קבוע על אחד או יותר מאלה, הוא כבר לא יתבייש "לעשות פדיחות" ו"לרקוד במסיבה". לא צריך יותר מזה בשביל לפתח בטחון עצמי כי בטחון עצמי זה הדבר שהכי קל לפתח. בסוף זה יראה לך כ''כ טבעי שלא תהיה תלוי באף אחד מהחומרים האלה ותאמץ את האופי הזה. והופ ישך בטחון עצמי...פה אני מדבר מנסיון כי הדברים האלה שינו לי את החיים ואת המבט על עצמי ועל החברה.
לעומת זאת LMS....זה מסע שיכול לקחת חיים שלמים ועדיין לא תגיע לכלום.

ציטוט ההודעה