קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. סירטון- האם אתה שיכור?
    על ידי HLH בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-01-2007, 10:26
  2. בחן את עצמך האם אתה ביבי
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 14:07
  3. האם אתה עשיר או עני ? (תפיסת חיים)
    על ידי Knuffles בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 18:42
  4. קלפי הWWE - האם אתה אוסף?
    על ידי GalBm בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 02-03-2006, 20:28
  5. האם אתה הומו?
    על ידי SlutFatma בפורום דיבורים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 13:28
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 21 מתוך 21

האם אתה פופולרי, רגיל, שנוי במחלוקת, זנוח או דחוי? - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

בטחון עצמי נבנה על בסיס משהו. הוא לא בא מהאוויר אתה יודע...ולא מסארג'ים בעזריאלי.
    בוא נגיד את זה ככה, אחרי שמישהו בעל פוטנציאל עובר מייקאובר מאוד קיצוני שלוקח שנה+- רק מהתגובות שהוא מקבל הבטחון העצמי שלו בשמיים דבר שיעזור לו לפתח סטטוס וכן הלאה...מבין??
    כשאתה שם לב להבדל ביחס שהיית מקבל לפני המייקאובר ואחרי מאנשים שלא מכירים אותך, הבטחון העצמי שלך יעלה לבד בלי שתעשה משהו בכלל. אני מדבר פה מנסיון של רבים שעברו תהליך כזה ושמתי עליהם עין. האנשים האלה פשוט השתנו 180 מעלות.

אופי משתנה לבד ואם הוא לא משתנה סימן שמקומך לא באליטה של החברה מה לעשות לא כולם בורכו בלהיות עשירים, יפים, מפורסמים ומקומבנים. צריך גם איזון, כאלה שיהיו באמצע ולמטה. לא כל אחד יכול להיות על אדם.
    מי שמשנה את עצמו בכוח ובצורה לא טבעית ייכשל.

שאר ה"פאקים" בבטחון העצמי אפשר לפתור בקלות ע''י MDMA, אלכוהול וירוק. הבנאדם לא ישאר אותו בנאדם אחרי שהוא ינסה ויראה כמה שהעולם נראה שונה אחרי זה. זה לא יקרה בלילה אחד אבל אחרי חודש חודשיים שהוא יהיה קבוע על אחד או יותר מאלה, הוא כבר לא יתבייש "לעשות פדיחות" ו"לרקוד במסיבה". לא צריך יותר מזה בשביל לפתח בטחון עצמי כי בטחון עצמי זה הדבר שהכי קל לפתח. בסוף זה יראה לך כ''כ טבעי שלא תהיה תלוי באף אחד מהחומרים האלה ותאמץ את האופי הזה. והופ ישך בטחון עצמי...פה אני מדבר מנסיון כי הדברים האלה שינו לי את החיים ואת המבט על עצמי ועל החברה.

לעומת זאת LMS....זה מסע שיכול לקחת חיים שלמים ועדיין לא תגיע לכלום.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 11-11-2012 בשעה 15:10.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

לא עשיתי סמים בחיים ככה שאני לא אענה על החלק הזה כי אני לא מבין בו... מה שכן להיות אדם שצריך XYZ כדי להיות בעל ביטחון זה לא מה שאני אישית רוצה להיות.
    לגבי מה שאמרת שהביטחון העצמי יבוא עם המייקאובר, אני מסכים. זה בא עם השינוי, אבל עדיין אתה צריך להתנסות בדברים שמפחידים אותך. (גם אם זה להתפדח בכוונה), לעומת זאת לצאת במיוחד כדי להתחיל עם בנות זה מוגזם. אם אתה מפחד להתחיל עם בחורה תעשה את זה כשאתה עם החבר'ה.

עוד משהו, אני מכיר אישית כמה אנשים שנחשבים מאוד מאוד יפים, ועדיין היו ביישנים מתים. לפעמים הפוש הזה לא מספיק (לרוב אפילו) ואתה צריך ביצים לעשות דברים שלא היית מסוגל לעשות קודם.
    בכל מקרה אני מאמין שיש חשיבות בטיפוח, סטטוס, וכסף בחיים בכללי. אבל אתה לא חייב להיות דוגמן/ מפורסם/ עשיר כדי להשיג כוסיות. אתה צריך להיות מספיק מטופח, להכיר מספיק אנשים ושיהיה לך מספיק כסף. אבל זה בסיסי- מעבר לזה האופי המושך הוא מה שמכריע.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

אני מניח שאתה שותה ביציאות ואתה לא כמו החנונים פה שלא שותים כי זה "הורס להם את הגיים" וכשהם שותים הם מקיאים אחרי כוס מוחיטו.
    תאמין לי שזה יותר ממספיק, מי שרוצה מעבר שיהיה לו בכיף אבל זה ממש לא חובה. אבל הייתי מגדיר את זה בתור מומלץ+

ואני מכיר מישהו שהוא בן של מליונר, יכול לדגמן בכיף ובעל מעמד חברתי גבוה אבל הוא עדיין לא כזה וואו ביחס למה שהוא יכול והוא די מופנם, לא ביישן מת בקטע של אספרגר אלא פשוט לא אחד "מוחצן" (הוא אולי היה עם 5 בנות בכל החיים שזה כלום), אבל תהיה בטוח שיש להם בעיות נוספות ודאגות על הראש שהן מעבר ל"לזיין כוסיות" כי החיים לא סובבים סביב זה...מה שכן הם מיעוטים. מה שכן, ילדי כאפות חסרי ידידות עם 4 חברים חנונים שצוחקים על בדיחות XBOX וגולשים ב9גאג כל היום הם לא...

אתה לא חייב להיות מפורסם עשיר ודוגמן, נכון. אבל מעמד חברתי זה חובה, לא חובה להיות אחד שכל העולם מכיר אותו אלא אחד שמי שצריך מכיר אותו. יש מספיק אנשים עם 200-600 חברים בפייסבוק שיש להם חיים יותר טובים מכאלה שיש להם 1000-4000. מדובר באיכות לא בכמות.

אין דבר כזה אופי מושך. יש דבר כזה בנאדם מושך, או שאתה משתנה לבד עם הגיל או בעקבות הדברים שאתה חווה או שאתה לא צריך להשתנות ואם תנסה זה יראה כ''כ מזוייף שעדיף היה להשאר חננה ביישן. אין מה לעשות לא כולם נולדו בשביל להיות בטופ של הטופ ולחיות את חיים הטובים. לא משנה כמה תנסה לסובב את זה, בעולם שיש בו ווינרים חייבים להיות לוזרים. בעולם שיש בו עשירים, חייבים להיות עניים. אתה לא יכול לשנות את חוקי העולם סתם ע''י שתעשה לעצמך פדיחות ותלך עם גב זקוף. זה לא ישנה דבר.

לעומת זאת אם מישהו נגיד מפחד לרקוד במסיבה הוא חייב לנסות לצאת למסיבה ולרקוד הכי מגוחך שהוא יכול ודברים כאלה...וכאן האלכוהול בא לידי ביטוי.
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 04:44.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כה אני שותה ביציאות אבל בוא נאמר שלא תהיה לי בעיה להתחיל עם בחורה גם פיכח לחלוטין... אני עושה בשביל הצחוקים והחוויות בישיבה.
    ואני מסכים שכשאתה מכיר אנשים החיים שלך יותר איכותיים.
    אני גם מסכים שהשינוי צריך לבוא, אבל הוא לא תמיד בא לבד. אתה צריך להתחיל להיות יותר חברותי (חברותיות זה אופי מושך), להכיר אנשים, לטפח את עצמך, לנסות להכיר נשים, לעשות דברים שמפחידים אותך, וככה גם הביטחון העצמי שלך יעלה.
    בנאדם מושך, בקצרה= אדם מטופח, שמכיר אנשים איכותיים ויודע שהוא שווה.

אם מישהו מפחד לרקוד במסיבה כדאי שיוכל לעשות את זה ללא אלכוהול, סתם לא בריא שיש לך תלות במשהו. אני נהנה גם אם יוצא שאני לא שותה ביציאה.

מורחקים
    שם פרטי
    סודני
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Get LMS or die trying

נו כן, אבל בהתחלה, לרוב האנשים אין את האומץ וככה לאט לאט בהדרגה אתה שותה פחות ופחות ומגיע למצב שאתה במצב רוח טבעי...ואתה שותה רק בשביל האווירה...

אבל נשמה זה תהליך...זה לא קורה בבום זה מה שלא מבינים פה..בהתחלה אתה שותה קצת יותר, אח''כ פחות ואז אתה יכול לרקוד במסיבה גם שאתה פיכח.
    מוחצן זה פחות או יותר חברותי ככה שזה בא לבד עקב שינוי חיצוני מנסיון...שאתה מרגיש טוב עם עצמך אתה מתנהג ככה בלי לשים לב. כמובן שזה גם תהליך לא קטן אבל זה קורה.

מה שאתה אומר נכון אבל הכובעים לא מפרשים את זה נכון עקב אספרגר. הם חושבים שאם הם ינסו להיות חברותיים מיד ומוחצנים (והם עושים את זה בצורה מציקה וגרועה) ואם הם יעשו את זה 10000 פעם משהו ישתנה..לא..זה לא ישתנה. אתה צריך "להפעיל" את האופי הזה ע''י גורמים אחרים (LMS) וזה פשוט יקרה לבד.

זה מה שקרה לי לפחות. והפעמים הראשונות שאתה שותה אתה מרגיש מלך העולם וזאת הרגשה שלא חוזרת לעצמה אחרי שאתה שותה במשך שנים לצערי ואתה מחפש תחליפים לזה וההמשך ידוע. ככה שלפספס את ההרגשה הזאת זה נקרא להיות אידיוט...
    נערך לאחרונה על ידי OG_KUSH; 12-11-2012 בשעה 16:32.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

חחחחחח הזכרת לי את הפעם הראשונה שהשתכרתי. זה חוויה באמת אדירה.

מה שאני אומר אבל, שגם בלי אלכוהול אפשר לשפר ביטחון עצמי. אולי זה קצת מפחיד בהתחלה, אבל כשאתה פתאום מתחיל לרקוד במסיבה ורואה שהכל בסדר ושזה כיף, או עומד מול קהל פעם ראשונה ורואה שלאפחד לא אכפת שגמגמת בהתחל, או שאתה מתחיל עם בחורה בפעם הראשונה והיא מחייכת ומסרבת בנימוס- אז אתה מבין שהשד לא נורא ואתה מתחיל להתגבר על הפחדים שלך ולמצות את עצמך בצורה הטובה ביותר- ביטחון עצמי.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect