קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה]פאק אני לא מאמין אני מרגיש כאילו אני חיי בסיוט
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-10-2006, 17:59
  2. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-06-2006, 13:40
  3. פריקה .
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 20:29
  4. פריקה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 18-03-2006, 19:02
  5. סוג של פריקה ..
    על ידי Shery :) בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 31-01-2006, 20:08
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26

פריקה - די לכיבוש, די לגזענות, די לשנאת החינם.

Angry פריקה - די לכיבוש, די לגזענות, די לשנאת החינם.

שמתי לב שבפורום הזה ישנה תרבות ימין בזויה והזויה, אשר מתנכלת לערביי ישראל, מוסלמים ופלסטינים.
    בתור מוסלמי, אני לא יכול לשתוק לתעמולה הציונית.

כל העולם הרי, אומר שהיינו כאן קודם, מה כולם טועים והציונים צודקים? לא! אתם באתם וכבשתם את האדמות של הפלסטינים.
    עכשיו, בהתחלה רצינו להתחלק איתכם, שווה בשווה, יהודים וערבים ביחד. שיהיה שלום. אבל אתם רציתם יותר. אתם שנאתם אותנו. לא רציתם שאנחנו "נזהם" את הגזע היהודי ה"טהור" והמשכתם לקחת עוד, עוד ועוד אדמות. בסוף, הפלסטינים סובלים כל יום. יש מצור על עזה.

למה יש מצור אתם שואלים???? יפה אני יענה לכם!!!

כי כמו בגטו בגרמניה של שנות ה40 המוקדמות, היטלר הציב שומרים. שישמרו. למה ישמרו?? כדי שה"עם הנחות" לא יתמזג עם ה"גזע העליון".

שילד פלסטיני נרצח ע''י חייל צה''ל או משהו בסגנון כולם אומרים "יש עוד ערבי מת", מקללים קללות, צוחקים על זה...
    ילד שגדל בגטו, בכיבוש, תחת איומים מהחיילים מגיע לו למות? רק כי הוא ערבי? היה ילד תמים שלא עשה כלום לא חראם...

גם אומרים "מחבלים".."טרוריסטים"..מכנים אותנו בשמות..ומה?
    אולי רק...אחוז אחד הם באמת מחבלים...ואתם יודעים למה הם עושים את זה?
    מתוך ייאוש. אותו יאוש שאנשים כמו משה סילמן הציתו את עצמם, אותו יאוש שאב למשפחה מרובת ילדים לא יכול לפרנס אותם. אותו יאוש שביבי נמצא בשלטון יחד עם הטייקונים.
    שלטון קפיטליסטי, חזירי, אז הם נדחקים לפינה. ומרוב היאוש והיחס של אזרח ג' שהערבי מקבל הוא פשוט מגיב איך שהוא מגיב. אתם בעצמכם אזרחי סוג ב', בזמן שאזרחים סוג א' אלה עשירים ישראל, ביבי והטייקונים.

במקום להתאחד, להפיל את ביבי והטייקונים ולחיות בשלום, אתם עסוקים בלשנוא אותנו. לא אני ולא האחים שלי בשאר העולם לא עשינו לכם דבר. אתם כבשתם את האדמות שלנו ולא נתתם לנו זכויות.

די לכיבוש. די לשנאת חינם. די לגזענות.
    הון. שלטון. עולם תחתון.

2. קישורים ממומנים

נתנו לכם שלל זכויות,ובכל זאת,תקפתם,החזרנו לכם שטחים,וכיום אתם יורים עלינו משם
    אתה משווה בכלל בגרמינה? בגרמניה פוצצנו אוטובוס מלא בילדים? בגרמניה חטפנו חיילים? בגרמנייה ירינו פצצות מרגמה על בתי ספר?
    [ובמקרה שלכם מתוך בתי ספר !]
    אם היה לכם טיפה אכפת הייתם מוציאים את חמאס וכל העניין הזה היה נמנע,אבל בנתיים אתם נותנים להם להיסתתר בבתים שלכם,לצר פצצות במרתפים ולירות מבתי הספר שלכם !
    אז תראה מה קורה בתוך העם שלך ואחרי זה תבוא עלינו!

נתנו לכם שלל זכויות,ובכל זאת,תקפתם,החזרנו לכם שטחים,וכיום אתם יורים עלינו משם
    אתה משווה בכלל בגרמינה? בגרמניה פוצצנו אוטובוס מלא בילדים? בגרמניה חטפנו חיילים? בגרמנייה ירינו פצצות מרגמה על בתי ספר?
    [ובמקרה שלכם מתוך בתי ספר !]
    אם היה לכם טיפה אכפת הייתם מוציאים את חמאס וכל העניין הזה היה נמנע,אבל בנתיים אתם נותנים להם להיסתתר בבתים שלכם,לצר פצצות במרתפים ולירות מבתי הספר שלכם !
    אז תראה מה קורה בתוך העם שלך ואחרי זה תבוא עלינו!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

תפסיק לדבר שטויות, אני אגיד בפעם ה100, הפלסטינים הם חבורה של פרייארים, היו לכם עשרות שנים לבקש מדינה, ביקשתם? לא! בעיה שלכם שהייתם פרייארים! אנחנו ביקשנו, קיבלנו מדינה ואז התחלתם לבכות.
    ובקשר לכיבוש השטחים? איך כבשנו את כל השטחים שבהתחלה חולקו ביננו לבינכם? במלחמות שמי התחיל? מי? אתם התחלתם! אנחנו ניצחנו במלחמות ולכן נכבשו שטחים. אם לא הייתם פותחים במלחמות האלו לא היינו כובשים כלום, אז פשוט תשתוק.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שתוק טוב ?
    לפי מה שאני והמורים בבית ספר שלי יודעים
    אתם התחלתם את המלחמה
    רציתם את כל הארץ
    לא אשמתנו שאתם לא יודעים להלחם
    ולמה אתה משווה את השואה לעזה ?!

פח זה לא שהפלסטינים מתאבלים כשיהודים מתים, אז אל תגיד שאומרים 'עוד ערבי נרצח' כי זה הדדי, לא שאני מצדיק אבל זה הדדי.

ושוב, כדי שתבין:
    לא יכול להיות כיבוש ללא מדינה.
    אין ויכוח על זה שכביכול הייתם כאן לפנינו - ההבדל היחידי שאנחנו הקמנו כאן מדינה, אתם לא.
    פלסטינים הם פליטים ממדינות ערב שבאו והתיישבו כאן בלית ברירה, אבל לא היתה כאן מדינת פלסטין, היתה כאן ארץ ישראל.
    אז מפה ולהגיד כיבוש? מה בדיוק כבשנו?
    אתה יודע מה זה כיבוש? בפולין היה כיבוש. פולין היא מדינה - וכבשו אותה. פלסטין מעולם לא היתה מדינה ולכן לא יכול להיות שום כיבוש.
    מי שרצה לחיות במדינה חי היום במדינה ומקבל את מלוא הזכויות כמו כל האזרחים. וזה יהודים נוצרים ומוסלמים וכל מי שרק תרצה.
    מי שנגרר אחרי שטיפת מוח ודרישות חסרות בסיס חי היום במצור. ברור לי לחלוטין שאחוז מזערי מכל אותם התושבים הם מחבלים אבל כלבה כשחיים מליון וחצי איש ונותנים למשטר של בני זונות לשלוט בהם ולעשות טרור כשזה הדבר היחידי שעומד בפני השלום ופתרון כל הבעיות אז סלח לי פשוט אין לי אמפתיה אליהם.

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

במקום להישאר בחור שלך שבצפון תל אביב, תזיז קצת את התחת וצע מהבועה.
    לך לשדרות/אשקלון או כל מקום אחר שהחברים שלך מפציצים, תישאר שבוע בערך. אחרי 5 דקות תחזור כמו מסכן.
    1-0 לימין.

אני מלוד אחי...

וסתם שאלה - מבחינתכם, מוסלמי, הוא אדם רע? צריך להשמיד אותו? הוא נחות מיהודי? אסור לו לצאת עם יהודיה? היה אכפת לכם אם הבת שלכם, ידידה שלכם, אחות שלכם..תצא עם מוסלמי?

רוב היהודים יענו "כן" לפחות על אחת מהשאלות...אם לא כולם...והשאלה היא למה אתם כאלה גזענים...

יהודים לא אנשים רעים..ציונים הם כן. אפילו היהודים בשאר הארצות מתנגדים להם, למה? כי הם יודעים שכבשתם. לא סתם כתוב בערך בויקיפדיה בעברית "ארץ ישראל" ושאתה מתרגם זה PALESTINE. הייתה מדינה קודם לכן - פלסטין ותושביה נקראו פלסטינים. אתם באתם וכבשתם אותה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני מלוד אחי...

וסתם שאלה - מבחינתכם, מוסלמי, הוא אדם רע? צריך להשמיד אותו? הוא נחות מיהודי? אסור לו לצאת עם יהודיה? היה אכפת לכם אם הבת שלכם, ידידה שלכם, אחות שלכם..תצא עם מוסלמי?

רוב היהודים יענו "כן" לפחות על אחת מהשאלות...אם לא כולם...והשאלה היא למה אתם כאלה גזענים...

יהודים לא אנשים רעים..ציונים הם כן. אפילו היהודים בשאר הארצות מתנגדים להם, למה? כי הם יודעים שכבשתם. לא סתם כתוב בערך בויקיפדיה בעברית "ארץ ישראל" ושאתה מתרגם זה PALESTINE. הייתה מדינה קודם לכן - פלסטין ותושביה נקראו פלסטינים. אתם באתם וכבשתם אותה.
    אני אתאיסט, אני לא שם ז** על נושא הדת.
    מה שכן, התחמקת מהשאלה שלי. היית מוכן להיות בדרום איפה שהחברים שלך שולחים טילים?
    אם רע לך פה, למה אתה לא עובר למדינה מוסלמית כלשהי?

כן היה אכפת לי אם הבת שלי או מישהי קרובה הייתה יוצאת עם מוסלמי. זה כמו שהיה אכפת לי אם היא הייתה יוצאת עם יהודי במידה והייתי מוסלמי.
    כעיקרון אם עוזביםאת הדת בצד אני מאמין שהאכפתיות הייתה מתקצצת בחצי, מה שהיה מפריע זה האורח חיים המוסלמי (לא כדת) והאופן בו הם מתנהלים.
    בתור אבא, לא הייתי רוצה שהבת שלי תחיה באופן שונה מהחברה, אופן שאני יודע שיהיה לה קשה להסתגל ולחיות בו.

אני רואה את עצמי כימני, לא אחד ששונא סתם, אלא אחד ששונא את שונאיו.
    תרוצה שלום? בכיף, עד חצי המלכות. אבל סלח לי, להבטיח הפסקת אש ובאותה נשימה לשלוח הנה רקטות שהמטרה שלהם היא לא אחרת מאשר לפגוע בחפים מפשע ולהטיל אימה וטרור זה ממש לא הדדיות. תחתוך אותי, אני אחתוך אותך. רק אל תתפלא אם אני אחתוך פעמיים ברצף מתוך מנגנון הגנתי.

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

שמתי לב שבפורום הזה ישנה תרבות ימין בזויה והזויה, אשר מתנכלת לערביי ישראל, מוסלמים ופלסטינים.
    בתור מוסלמי, אני לא יכול לשתוק לתעמולה הציונית.

כל העולם הרי, אומר שהיינו כאן קודם, מה כולם טועים והציונים צודקים? לא! אתם באתם וכבשתם את האדמות של הפלסטינים.
    עכשיו, בהתחלה רצינו להתחלק איתכם, שווה בשווה, יהודים וערבים ביחד. שיהיה שלום. אבל אתם רציתם יותר. אתם שנאתם אותנו. לא רציתם שאנחנו "נזהם" את הגזע היהודי ה"טהור" והמשכתם לקחת עוד, עוד ועוד אדמות. בסוף, הפלסטינים סובלים כל יום. יש מצור על עזה.

למה יש מצור אתם שואלים???? יפה אני יענה לכם!!!

כי כמו בגטו בגרמניה של שנות ה40 המוקדמות, היטלר הציב שומרים. שישמרו. למה ישמרו?? כדי שה"עם הנחות" לא יתמזג עם ה"גזע העליון".

שילד פלסטיני נרצח ע''י חייל צה''ל או משהו בסגנון כולם אומרים "יש עוד ערבי מת", מקללים קללות, צוחקים על זה...
    ילד שגדל בגטו, בכיבוש, תחת איומים מהחיילים מגיע לו למות? רק כי הוא ערבי? היה ילד תמים שלא עשה כלום לא חראם...

גם אומרים "מחבלים".."טרוריסטים"..מכנים אותנו בשמות..ומה?
    אולי רק...אחוז אחד הם באמת מחבלים...ואתם יודעים למה הם עושים את זה?
    מתוך ייאוש. אותו יאוש שאנשים כמו משה סילמן הציתו את עצמם, אותו יאוש שאב למשפחה מרובת ילדים לא יכול לפרנס אותם. אותו יאוש שביבי נמצא בשלטון יחד עם הטייקונים.
    שלטון קפיטליסטי, חזירי, אז הם נדחקים לפינה. ומרוב היאוש והיחס של אזרח ג' שהערבי מקבל הוא פשוט מגיב איך שהוא מגיב. אתם בעצמכם אזרחי סוג ב', בזמן שאזרחים סוג א' אלה עשירים ישראל, ביבי והטייקונים.

במקום להתאחד, להפיל את ביבי והטייקונים ולחיות בשלום, אתם עסוקים בלשנוא אותנו. לא אני ולא האחים שלי בשאר העולם לא עשינו לכם דבר. אתם כבשתם את האדמות שלנו ולא נתתם לנו זכויות.

די לכיבוש. די לשנאת חינם. די לגזענות.
    הון. שלטון. עולם תחתון.

לך תחיה עם סוריה בשלום! שם אין כיבוש!!
    עם מי תעשה שלום בדיוק? עם מי? עם אלה ששולחים את הילדים שלהם למות בקרבות?
    עם אלה שיורים על חפים מפשע כל יום ויום במטרה לרצוח?
    עם מי בדיוק?

אין לכם זכויות?
    מה עם הילדה הכלבה הזאת בת 10 שהרימה ת'אף שלה? היא גם בעד שלום? ככה מתנהגים פועלי שלום? יורקים על חיילי צה"ל ומקללים אותם?! לא!!!
    תאמין לי, אני האחרון שיהיה נגד מוסלמים, אני מכיר לא מעט מוסלמים ונפגש כל יום עם מוסלמים, ות'אמת, יש הרבה מוסלמים שאני מעדיף בעד יהודים, אני לא בא בטענות לכולם, אני מכיר אמא של חבר שלי (כיפה סרוגה) שנראלי שהיא מעדיפה את הנהג הסעה לנו (מוסלמי) מאשר את הרב אמנון יצחק....

אתה אומר שיש כיבוש? אני בעד שוויון זכויות, בדיוק כמו שאני עובד והולך לשרת בצה"ל ככה אני מצפה שגם אתם הערבים מוסלמים תתרמו משהו למדינה- אפילו אם זה רק שנה שנתיים...

אנחנו כובשים סתם? תספור לי כמה מדינות יש למוסלמים ולנוצרים ובכללי לערבים, כמה? כ"כ הרבה שאני אפילו לא אתחיל לספור, ות'אמת, זה הרבה הרבה הרבה יותר ממדינה אחת קטנה שקוראים לה ישראל!!!
    רק במחשבה אחת, רק במדינות מסביב לישראל, יש 4- לבנון, סוריה, ירדן ומצרים שכל אחת מהן יותר מישראל בגודל ובכמות אוכלוסייה!!!!
    מתי בדיוק ערבים רצו לחיות איתנו בשלום? בזמן מלחמת ששת הימים? או בכלל אחרי הקמת המדינה במלחמת העצמאות?
    מתי בדיוק? הרי בקושי יממה אחרי ההכרזה נפתחה חזית של כמה וכמה מדינות מול בקושי מדינה אחת !!!!

אני מלוד אחי...

חחח ונוצרים לא מתנגדים שילדים שלהם יצאו עם יהודים? מוסלמים לא מתנגדים? הבעיה פה לא ביהודים, הבעיה היא הרבה יותר כללית והיא נקראת 'דת'.

אתה, במילים שלך, גורם לתגובות כאן להראות כאילו יוצאים נגד המוסלמים ככלל, מה שלא נכון כי מדברים באופן ספציפי על רצועת עזה והערבים בישראל שטוענים שהיתה פה מדינת פלסטין (הרשה לי לגחך בקול רם!#!#) ודורשים להקים אותה בשטחי מדינת ישראל (ולא ארץ ישראל, יש הבדל), בקשה לא הגיונית חסרת בסיס.

למה שמוסלמי יהיה אדם רע רק כי הוא מוסלמי? ולמה שיהיה צורך להשמיד אותו?
    מי ששופט אדם על פי אמונותיו הוא דגנרט מיסודו, ולא משנה אם הוא יהודי נוצרי מוסלמי או בודהיסטי או whatever

בנוסף,
    אשמח אם תפנה אותי לפחות למקור היסטורי אחד שרשום בו שהיתה מדינת פלסטין.
    היתה החלטה להקים מדינה דו-לאומית בארץ ישראל (ראה ערך כ"ט בנובמבר). ההחלטה כן התקבלה בסוכנות היהודים, אבל הערבים לא קיבלו אותה מה שהוביל בסופו של דבר למלחמה (ראה ערך מלחמת העצמאות).
    לא רק שערביי ישראל תקפו את היהודים בארץ, גם כל המדינות ערב השכנות הצטרפו. בסופו של דבר כמו שאתה מבין ישראל ניצחה.
    אז כלבה באמת שאני אשמח אם תפסיק לטעות ולהטעות.

Smoxer in your mind
    משתמש כבוד
    האוואטר של -Smoxer-
    לייקים
    1181
    נקודות
    483
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Further gets colder until nothing was all that I saw around

אני אתאיסט, אני לא שם ז** על נושא הדת.
    מה שכן, התחמקת מהשאלה שלי. היית מוכן להיות בדרום איפה שהחברים שלך שולחים טילים?
    אם רע לך פה, למה אתה לא עובר למדינה מוסלמית כלשהי?
    שלי..

בכל מקרה, תן לי סרטון אחד. לא ערוך ולא כלום שרואים חיל הורג/פוצע ולא משנה מה.
    על כל סרטון כזה אני אתן לך סרטון של ערבי עושה אותו דבר בדיוק.
    למי לדעתך ייגמרו הסרטונים קודם? יש השערה?

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אני מלוד אחי...

הידע שלי במדעי המדינה קצת חלוד אשמח אם תעזור לי כאן, טוב?
    איך אזור כלשהו מקבל מדינה, מוכרז כמדינה? בזמננו צריך להעלות את הנושא להצבעה באו"ם ואם יש רוב קולות בעד האזור המסוים מוכרז כמדינה, לא?
    חבריך הפלסטינים ששכנו במדינה לפני שנת 1948 העלו הצבעה באו"ם? לפחות ביקשו שיעלו הצבעה? לא, אם אל הייתה הצבעה לא הייתה אפשרות על הכרזה למדינה. אם לא הייתה מדינה איך כבשנו מדינה?
    ואתה יודע מה זה כבישה? כבישה זה באמצעות כוח צבאי, לשלוח את החיילים שלך לכיבוש, למצור למה שבא לך, האם ב1948 ישראל עשתה דבר כזה? לא! ישראל העלתה בקשה להצבעה באו"ם, ברוב קולות בעד ישראל הוכרזה מדינת ישראל, לא בעזרת כיבוש, אלא בצורה הנכונה והאמיתית להקמת מדינה בימנו.
    אז תסביר לי, אם לא הייתה הכרזה על הקמת מדינת פלסטין ולא הייתה אפילו הצבעה, כשאנחנו זכינו בשטחים, כשאנחנו ניצחנו בהצבעה, איך כבשנו אותכם, אם לא היה לנו כוח צבאי שכבש שטחים כמו שמדינת ישראל הישנה לפני 1948 נכבשה על ידי אנגליה ואם לא הייתה לכם מדינה, אז לא כבשנו כלום.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    הידע שלי במדעי המדינה קצת חלוד אשמח אם תעזור לי כאן, טוב?
    איך אזור כלשהו מקבל מדינה, מוכרז כמדינה? בזמננו צריך להעלות את הנושא להצבעה באו"ם ואם יש רוב קולות בעד האזור המסוים מוכרז כמדינה, לא?
    חבריך הפלסטינים ששכנו במדינה לפני שנת 1948 העלו הצבעה באו"ם? לפחות ביקשו שיעלו הצבעה? לא, אם אל הייתה הצבעה לא הייתה אפשרות על הכרזה למדינה. אם לא הייתה מדינה איך כבשנו מדינה?
    ואתה יודע מה זה כבישה? כבישה זה באמצעות כוח צבאי, לשלוח את החיילים שלך לכיבוש, למצור למה שבא לך, האם ב1948 ישראל עשתה דבר כזה? לא! ישראל העלתה בקשה להצבעה באו"ם, ברוב קולות בעד ישראל הוכרזה מדינת ישראל, לא בעזרת כיבוש, אלא בצורה הנכונה והאמיתית להקמת מדינה בימנו.
    אז תסביר לי, אם לא הייתה הכרזה על הקמת מדינת פלסטין ולא הייתה אפילו הצבעה, כשאנחנו זכינו בשטחים, כשאנחנו ניצחנו בהצבעה, איך כבשנו אותכם, אם לא היה לנו כוח צבאי שכבש שטחים כמו שמדינת ישראל הישנה לפני 1948 נכבשה על ידי אנגליה ואם לא הייתה לכם מדינה, אז לא כבשנו כלום.
    *כיבוש כלבה, כיבוש.

כבישה חחחחחחחחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect