טוב אני בספק אם מישהו יוכל לעזור לי פה אבל אנסה את מזלי...
לפני כמה ימים נשלחתי להגנ"ש(כמה פעמים התחמקתי,וסוף סוף גרמו לי לצאת פשוט הודיעו לי יום לפני) העניין הוא כזה אני הרבה זמן מנסה להסביר לאחראים על ביצועי ההגנ"שים שאיני כשיר,נפסלתי מבה"ד 1 עקב אי כשירותי,אני כרגע בעל פרופיל 64 עם בעיות מסוימות ברגליים(אין צורך בפירוט),אחד מהפטורים שקיבלתי בעקבות הפרופיל הנו פטור שאומר"שמירה בישיבה בלבד",ולאחר הגשת הפטור האחראים אמרו לי שהיני כשיר לביצוע המטלה למרות התנגדות מפקדיי,שניסו לתמוך בי רבות..
הגעתי למיקום ההגנש(מקום ברמת סיכון א) נודע לי שהשמירות הן בעמידה לפי פקודת ההגנ"ש ובנוסף בפטרול לאורך הגדר,סרבתי בתוקף לבצע זאת אז טיפה העלימו עין בנושא זה(נוכחות קצינים לא הייתה אז תבינו חחח),אך אני יכול להגיד בוודאות שהשמירה בישיבה מסוכנת כי בעצם אני לא יכול לראות כלום מהתצפית ופשוט אני מת על המקום אם מגיע מחבל(וגם חבריי בסיכון)..
בקיצור ערכתי סרטון המתאר את עמדת השמירה ועל הצורך הממשי בעמידה בשמירה זו,ובנוסף לקחתי את פקודת ההגנש עמי שמסבירה על אופי השמירה,שאלתי היא כזאת האם זאת עילה לקבילה? כי עם כן אני מדבר על קבילה של אל"מ שממנו יצאה הפקודה הסופית להוצאתי למשימה...

ציטוט ההודעה