נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
שמתי לב שבפורום הזה ישנה תרבות ימין בזויה והזויה, אשר מתנכלת לערביי ישראל, מוסלמים ופלסטינים.
בתור מוסלמי, אני לא יכול לשתוק לתעמולה הציונית.
כל העולם הרי, אומר שהיינו כאן קודם, מה כולם טועים והציונים צודקים? לא! אתם באתם וכבשתם את האדמות של הפלסטינים.
עכשיו, בהתחלה רצינו להתחלק איתכם, שווה בשווה, יהודים וערבים ביחד. שיהיה שלום. אבל אתם רציתם יותר. אתם שנאתם אותנו. לא רציתם שאנחנו "נזהם" את הגזע היהודי ה"טהור" והמשכתם לקחת עוד, עוד ועוד אדמות. בסוף, הפלסטינים סובלים כל יום. יש מצור על עזה.
למה יש מצור אתם שואלים???? יפה אני יענה לכם!!!
כי כמו בגטו בגרמניה של שנות ה40 המוקדמות, היטלר הציב שומרים. שישמרו. למה ישמרו?? כדי שה"עם הנחות" לא יתמזג עם ה"גזע העליון".
שילד פלסטיני נרצח ע''י חייל צה''ל או משהו בסגנון כולם אומרים "יש עוד ערבי מת", מקללים קללות, צוחקים על זה...
ילד שגדל בגטו, בכיבוש, תחת איומים מהחיילים מגיע לו למות? רק כי הוא ערבי? היה ילד תמים שלא עשה כלום לא חראם...
גם אומרים "מחבלים".."טרוריסטים"..מכנים אותנו בשמות..ומה?
אולי רק...אחוז אחד הם באמת מחבלים...ואתם יודעים למה הם עושים את זה?
מתוך ייאוש. אותו יאוש שאנשים כמו משה סילמן הציתו את עצמם, אותו יאוש שאב למשפחה מרובת ילדים לא יכול לפרנס אותם. אותו יאוש שביבי נמצא בשלטון יחד עם הטייקונים.
שלטון קפיטליסטי, חזירי, אז הם נדחקים לפינה. ומרוב היאוש והיחס של אזרח ג' שהערבי מקבל הוא פשוט מגיב איך שהוא מגיב. אתם בעצמכם אזרחי סוג ב', בזמן שאזרחים סוג א' אלה עשירים ישראל, ביבי והטייקונים.
במקום להתאחד, להפיל את ביבי והטייקונים ולחיות בשלום, אתם עסוקים בלשנוא אותנו. לא אני ולא האחים שלי בשאר העולם לא עשינו לכם דבר. אתם כבשתם את האדמות שלנו ולא נתתם לנו זכויות.
די לכיבוש. די לשנאת חינם. די לגזענות.
הון. שלטון. עולם תחתון.