היי לכול הבנים ..
מה מושך בנים מבחינה מינית?? .. לא רק ציצי ותחת ,נגיד ברמה שתרצו לשכב עם משהי ..
תודה לכול העוזרים♥♥
היי לכול הבנים ..
מה מושך בנים מבחינה מינית?? .. לא רק ציצי ותחת ,נגיד ברמה שתרצו לשכב עם משהי ..
תודה לכול העוזרים♥♥
|
|
כל הפנימיות. כל מי שאומר חיצוניות סתם מחרטט. הכי חשוב זה הכבד, הקיבה, הכליות.
עכשיו ברצינות, אין מה לעשות אבל ככה זה: בשביל שגבר יהיה עם בחורה הוא צריך להימשך אליה ובשביל זה היא צריכה להיות יפה. "יופי בעיני המתבונן", נכון! אם את רוצה מישו ספציפי את יכולה לראות את מה הוא אוהב, ואם את מסוגלת לזה ורוצה את יכולה להתאים את עצמך אליו. כן, יש אנשים שיגידו "אם הוא באמת אוהב אותך הוא יקבל אותך כמו שאת" אבל בתאכלס? שנינו יודעים שזה חרטא ושאם לך יש חבר כולו שרירים מפותח ופתאום אחרי חודש הוא נראה כמו אבי ביטר היית זורקת אותו מהמדרגות.
תראי מה הוא אוהב ואם את חושבת שהוא שווה את זה בשבילך, תתאימי את עצמך אליו וזה יעשה את העבודה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני רוצה שהבחורה שלי תצעק שאנחנו שוכבים, יש כאלה שלא גונחות וזה מבאס, חשוב גם שתיקח יוזמה באמצע ותוביל..
אישית אני אוהב יותר נמוכות, אבל כיוון שזה לא בשליטה של אף אחד אני אדבר על מה שכן בשליטה:
כמו ששרון אמר, פנימיות זה דבר שמושך אבל ללא ספק שגם חיצוניות. אף אחת לא צריכה להיות בר רפאלי בשביל שגברים ישימו לב אליה, אלא להיות מטופחת ולא להזניח את עצמך.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
אני אוהב גניחות, שריטות ויותר קטע תשוקתי מאשר סקס רגוע ופשוט..
כל אחד ומה שהוא אוהב.
חח מה היא שואלת מה עונים לה.
בכל מקרה אין שום דבר שיגרום לי להגיד לעצמי איתה אני רוצה לשכב, רצון ליחסים אינטימים זאת נגזרת ליחסים בין אישיים טובים.
להניח לרגע בצד חרמנות בלתי נשלטת שבתכלס ממנה אפשר לגזור מצב שאתה בעצם חושב שכל אחת שיש לה שתי שדיים וכוס ניראית מאוד מושכת.
בכל מקרה מה שמושך אותי דבר ראשון אצל בחורה מהבחינה החיצונית אלו העניים, אצלי עניים זה בגדר פאטיש אם יש לך עניים שמוצאות חן בעניי סביר להניח שאני אתחיל איתך.
אחר כך ככל שהשיחה הופכת לעמוקה יותר והקשר עצמו מעמיק החלק האינטימי הוא די זניח כי זה מגיע בסופו של דבר..
אגב אם השאלה שלך היא בעצם איך לחרמן בחור כדי שישכב איתך המשוואה היא נורא פשוטה.
תבואי אליו עד האוזן ותגידי לו אצלי ב 17 אני מתה לקרוע ממך את הבגדים.
תהי מוכנה כבר ב 16:30 הוא אצלך בבית על 4 מחכה לפקודות להמשך...
עריכה:
אחרי קריאה חוזרת הבנתי שיש פה שאלה אחרת.
תכלס מהבחינה המינית אני אוהב משחקי תפקידים במיטה שכל צד יוזם מהלכים והסקס דינמי, מה גם המשחק המקדים אצלי הוא קדוש סקס בלי משחק מקדים הוא מעפן ולא מספק.
במהלך הסקס עצמו אני אוהב לגוון ופה כבר די תלוי בחורה, אני לא אוהב הרבה סקס קינקי או תנוחות שיצאו ישר מהקמה סוטרה אבל מצד שני אני פתוח לרעיונות חדשים במיטה.
בחורה יצרתית במיטה זה מאוד מושך בעני, ביחוד אחת יצרתית שיודעת מה היא עושה.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-11-2012 בשעה 01:02.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אם את מדברת על מראה אני אגיד לך שאני אישית אוהב מאוד רגליים (יעני יריכיים וזה), כשהן יפות וחלקות וחטובות זה פשוט מחרמן בטירוף.
בנוסף חשוב שהגוף יהיה חלק, מריח טוב, ושתדע להתלבש ולהתאפר. לא בצורה שבאופנה- אלא בצורה שמתאימה ומחמיאה לה.
לא רזה מדי וכמובן לא שמנה. אני אישיתי אוהב אותן עם קימורים ברורים, ולא שלד מהלך. תהיי במשקל נכון, טפחי את עצמך ואת תהייה בסדר.
עריכה:
אם התכוונת בקטע של הקטע המיני עצמו, אני אוהב שהבחורה יודעת לוקחת יוזמה, אבל שאני זה שמוביל את המהלך. זתומרת אני רוצה לראות את התשוקה שלה ואת הרצון שלה, שלא תהיה כמו בובה, אבל מצד שני שלא תגזים ותקח יותר מנהיגות ממני, זה מוריד... בכל זאת זה התפקיד של הגבר לעשות.
נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 19-11-2012 בשעה 02:14.
כשיש משיכה רגשית, המשיכה המינית חזקה יותר מכל דבר.
כל מי שהיה פה עם מישהי שהוא באמת אהב יודע שגם אם היא לא נראית משהו היא עשתה לו את זה כמו לא יודע מה,
וזה יכול להיות הריח שלה, המגע שלה על העור שלך, הקול שלה... כל דבר.
לי יש שאלה אליך ברשותך
מה הייתה השאלה בעצם כי אותי בלבלת.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-11-2012 בשעה 17:30.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
עיניים, ללא ספק - לפחות אצלי באופן אישי![]()
עיניים וחיוך זה הכי חשוב שיהיה לבן אדם , זה באמת דבר כובש!![]()
חיצוני פנימי70%