איך להכיר בחורה ברחוב
אתה יודע, כמובן שאתה תשקח הכל אחרי כמה דקות, ולכן אני ממליץ לקרוא את המאמר ביחד אם עט ודף כדי לרשום את הטיפים וטריקים הבסיסים, כדי שתזכור אותם.
בסופו של דבר כתבתי את ההוראות המפורטות האלו לא סתם.
ולפני שנתחיל יש לי חדשות רעות בשבילך - זה לא קל כמו שאתה חושב , הדרך מאוד קשה , בשלבים הראשונים לא יצא לך הרבה אבל אל תתייעש הכל יסתדר אם הזמן . אתה לא צריך לעשות שום דבר אל טבעי או משהו שאתה לא מסוגל לעשות בכלל
חוסר התוצאה זה החלק הכי קשה בתהליך אבל תזכור שאתה צריך לדעת ליתקדם למרות הכישלון .
ובטח אתה חושב שכולם גיבורים וכולם יודעים איך ואני לא יודע ?
מה השיטות שיש ?
סגנון ישיר
נתחיל בדיירקט . השיטה נקראת - סגנון ישיר . מה זה אומר ? אתה ניגש לבחורה ופשוט אומר
היי, קוראים לי מקס , את נראת מצויין, אין לי כל כך הרבה זמן עכשיו , אני רוצה להיפגש איתך תרשמי את המספר שלך רושם את המספר והולך מהמקום.
מה שטוב שאתה אומר את האמת לבחורה , אתה לוקח מספר והולך. למרות האירוניה והאבסורד הביצועים עובדים מצויין , הבנות בכיף מביאות ברוב המכרים בשמחה את המספר בקלות. זה הסיבה שבמשך זמן רב אהבתי את השיטה הזאת היא מהירה מאוד , אבל השיטה הזאת לא השיטה הכי טובה שאפשר להציע , בטח תשאלו למה ? כן הכל קל . כן הבחורות נותנות את המספר , אבל בסוף עונות לשיחה 3 מתוך 10 וזה המקסימום . ומתוך 3 הבחורות שעונות אתה צריך לבנות את הבסיס ולא כל בחורה תרצה לצאת איתך בלי שהיא בכלל מכירה אותך . ולמה זה קורה ? אין לכם שיחה בתחילת ההכרות , הבחורה שוכחת מי אתם אחרי כמה דקות , ולא יצרתם פה שום עניין בכם .לצאת לדייט או לדבר עם מישהו שהיא לא מכירה היא לא תרצה ,טוב , זה הגיוני.
היכרות טבעית
אנחנו הולכים מקיצוניות אחת לשנייה ומהדרך הגרועה, עכשיו אנחנו הולכים לזיונים. כאן המטרה היא להיפגש עם בחורה, כך שהיא לא תחשוב שמתחילים איתה. כל מה שאתה צריך,זה רק סיבה לפתוח איתה שיחה. אם אתה רואה שהיא קוראה ספר, טוב, לך לשבת לידה 5 דקות ואחרי זה תשאל על מה הספר. אם אתה נמצא בתערוכה תשאל שאלות על הדעה שלה על התערוכה , מה האומן רצה להעביר בתמונה , מה הוא הרגיש. כל מה שצריך לבדוק איפה אנחנו ומה מתרחש ולשאול איזו שאלה על המקום.
אחת השיטות שהומצאה
בזמן שאתה הולך לאיזה מקום ואתה פוגש בחורה שיושבת באיזה מקום , תיגש אליה ותבקש מפית נייר , לרוב הבנות יש את זה תמיד איתן אז זאת לא בעיה , אחרי שהיא מביאה לך אתה אומר תודה וומשיך , אחרי שאני פונה מעבר לפינה אני מצייר פרח על המפית או בונה פרח מהמפית ( יש המון סרטונים ב YOUTUBE של איך לעשות את זה ) ואז כשאני חוזר אני מביא לה את זה . לפעמים זה פותח שיחה בצורה מצויינת , ולפעמים היא אומרת פשוט תודה ואני ממשיך.
מה אתה צריך לדעת על בחורות ?
זה הדבר הראשון שאתה צריך ללמוד , אולי הדבר הכי קשה. אסור לרוץ אחרי הבחורה , אסור לדבר איתה כשאתה מאחורי הבחורה ,אסור ליתקרב אליה יותר מדי קרוב , אסור לגשת מהצד שיש לה את התיק שלה , אי אפשר להתחיל לגעת בה באופן מיידי .
ההמשך בכתיבה

ציטוט ההודעה