קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ההוכחה הנגדית להכחשת השואה
    על ידי tkfx4 בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 16:01
  2. קומו זונות לעבודת הבורא
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 15:25
  3. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 23:19
  4. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 7 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 98

ההוכחה לקיומו של הבורא - עמוד 2

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    צפיתי בכול וחיפשתי מאיפה המקורות מידע שהבחור הזה מספק אני חייב להגיד שלא מצאתי זכר לאלים שמוזכרים במתולוגיה הכנענית (אם תמצא אני ישמח לראות) הנה מקורות מידע 1 2 3.

אילו הייתי נותן לך לקרוא מכתב באנגלית פשוטה אבל בעצם מדובר צופן סודי של צבא ארצות הברית הייתה יכול להבחין שמדובר במכתב סודי באנגלית מוצפנת ? באותה מידה הרובד הפשוט של התורה מדבר במטאפורות למשל סיפור הנחש אצל אדם וחווה ,ברובד העמוק יותר אדם וחווה בהתחלה היו דמות רוחנית ללא מעטפת בשר ודם (בדיוק כמו שהפיזיקה כיום תופסת את העולם כאנרגיה ולא כחומר כך אדם וחווה היו אנרגיה בדיוק כפי שאתה ואני במקור בעצם אנרגיה)

אני לא מכיר את המקורות המידע שהבחור מסתמך עליהם אבל זה נכון שלי ולך יש מקורות מידע אחרים שאנחנו מוזנים מיהם אני חושב שהמקורות מידע שלי הם נכונים ואתה חושב ששלך נכונים ,אני מוכן להציג לך את המקורות מידע שלי אם תרצה.

לפי מה שאני למדתי אברהם אבינו שהוא האב של כול הדתות המונותאיסטיות בעצם היה הראשון שהעז למרוד בעבודת האלילים ,לאביו היה חנות של פסלי אללים ובתור ילד אברהם איבנו היה שובר לאביו את פסלי האללים ולכן אביו של אברהם לקח אותו לנמרוד (המלך) ונמרוד דן אותו למוות ומפה התפתח העלילה ואברהם אבינו ניצל.
    ההבדל הוא שאתה פרשן של עצמך כאילו הייתה איזה גדול תורה ,אתה קורא פסוק ומפרשן אותו לפי ראות עיינך לעומת זאת אני קורא פסוק והולך לחז"ל לראות מה הם כתוב על המקורות.

למשל דוגמה:
    אתה בטח מכיר את זהבי עצבני יש לו משפט שהוא תמיד אומר "אהוב את העבודה ושנא את הרבנות" (הרמב"ם אמר) הוא לא מבין בכלל את הפסוק אבל משתמש בו כדי להקניט את החרדים ובעצם מוכיח את הבורות שלו בנושא.

למה הדבר דומה ?
    לקח שתלך לפרופסור במתמטיקה שהמציא נוסחה חדשה למציאת X ותגיד לו הנוסחה שלך בכלל מדברת על מציאת Y.
    הפרופסור יגיד לך אני למדתי כול חיי כדי להמציא את הנוסחה ואתה תגיד לי מה הנוסחה הזאת מוצאת ?
    אותו הדבר ישנם רבנים שלמדו כול חייהם כדי ללמוד את התורה ואתה תגיד להם למה הפסוק בתורה מתכוון ?

אתה יכול להעלות את הפרשנות שלך לפסוק אבל אין הדבר אומר שהפרשנות נכונה.
    למה לדבר ככה? למה ישר לפסול בלי להתאמץ? למה לא לבדוק בויקיפדיה באנגלית (שישאר ביני לבינך... היא הרבה יותר מדוייקת..)

הסיפור "אנומה אליש" בו מורדוך מביס את תיאמת הדרקון + בונוס!!! והוא יצירת העולם ע"פ האמונה הבבלית
    http://en.wikipedia.org/wiki/En%C3%BBma_Eli%C5%A1

כאן מוזכרים האלים הכנענים שבסרטון: אל עליון, אשרה ובעל ועוד מושגים כמו אל שדי,אלוהים:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Canaanite_religion

אם יש עוד דברים אתה פשוט יכול לחפש לבד.. כשמחפשים בכוונה להגיע לתשובה הנכונה ולא על מנת לצאת ידיי חובה אז מוצאים...

"אהוב את המלאכה ושנא את הרבנות ואל תתוודע לרשות"... אם אני לא טועה זה לא היה הרמב"ם , אלא מישהו ממסכת אבות או משהו בסגנון ..

בקשר לעניין הפרשנות אז כן כן... כולנו מכירים את כל הקטע של ה"פרדס" ... זה לא מחדש לי שום דבר
    העניין הוא שהצגתי בפניך הוכחות לכך שאנשים כתבו את התנ"ך בעיקר כדי להסביר תופעות ודברים שלא היה להם את הידע המתאים כדי להסביר ... כשתבין את זה תבין שאין טעם בפרשנויות בגלל שאין באמת רובד נסתר של הדברים .. אין כוונה נסתרת ... מה זה אומר בעצם? שהמפרשים פשוט נותנים תירוצים והסברים מסובכים ולא קשורים כדי ליישב את הסתירות הלא ברורות בתנ"ך (לא יותר מטעויות אנוש ללא כל כוונה נסתרת) .... עובדה היא שפרשנים שונים נותנים תירוצים שונים לקושיות דומות ... גם בתור דתי אף פעם לא הבנתי את זה...
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 23-11-2012 בשעה 22:52.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אתה שוכח שמאחורי הלידה הזאת, יש מיליארדי שנות אבולוציה.

אז בעצם לקחת תוצר של תהליך שנמשך במשך לא פחות ממיליארד שנים,
    ואמרת "איזה יופי! איך זה יכול להיות בלי התערבות אלוהית?".

זה ברור לכל בן אדם הגיוני שזה שטות מוחלטת מה שאתה מנסה להעביר פה :\

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אתה שוכח שמאחורי הלידה הזאת, יש מיליארדי שנות אבולוציה.

אז בעצם לקחת תוצר של תהליך שנמשך במשך לא פחות ממיליארד שנים,
    ואמרת "איזה יופי! איך זה יכול להיות בלי התערבות אלוהית?".

זה ברור לכל בן אדם הגיוני שזה שטות מוחלטת מה שאתה מנסה להעביר פה :\
    לא כי פשוט מה שאתה אומר הרבה יותר הגיוני הכול התחיל מקוף --- > עברנו לקוף יותר מפותח ---> ואז הופה הופיעה אדם עם מזוודה.
    תאורית האבולוציה כמו שהיא היום היא בדיחה מהלכת לא יותר מי מכך!

הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

לא כי פשוט מה שאתה אומר הרבה יותר הגיוני הכול התחיל מקוף --- > עברנו לקוף יותר מפותח ---> ואז הופה הופיעה אדם עם מזוודה.

איזה דיחלול חסר בושה!!!!
    בכל אופן ... לי לא מגיעה תשובה?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    איזה דיחלול חסר בושה!!!!
    בכל אופן ... לי לא מגיעה תשובה?
    בבדיקה! מבטיח שתקבל תשובה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2013 בשעה 22:04.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפי מיטב ידיעתי באמת ישנה בעיה עם התמונה הזאת.

אם באמת היה תהליך שינוי איטי שבו האדם התפתח, אין שום סיכוי שהיום היינו יכולים לתקשר דרך מחשב ואייפונים או לטוס בין מדינות, לכל היותר היינו מסוגלים להחזיק קידון עקום וגם זוהי הגזמה. כמובן שגם איננו היינו נראים כמו הדמות בתמונה האחרונה (כמו שאנו נראים היום, בפועל), לכל היותר היינו נשארים תקועים בתמונה אחת לפני האחרונה.

שאלה מתבקשת בעניין הזה היא: אם ה-"אבולוציה" של האדם גרמה לו להפוך לכלכך מתקדם טכנולוגית, קוגנטיבית, ומוסרית איך זה שהתנינים שלפי מיטב ידיעתי (מהדת ומהמדע) נוצרו לפני האדם, משמע יש להם יותר זמן "להשתנות", משמע הם אמורים להיות יותר מתקדמים מאיתנו מבחינה התפתחותית.. כמו אח בכור שצפוי שיהיה לו זיפים לפני האח הקטן, עדיין נשארו פרמיטיבים בייחס לאדם? (וכל שאר החיות שגם אצליהן לפי המדע חלה ה-"אבולוציה").

אפילו האנשים שממש לא אוהבים דת ושמו לעצמם מטרה להיות אתאיסטים, חלקם מספיק כנים בשביל להאמין בחייזרים ולא ב-"אבולוציה".
    בקשר לטענה של חייזרים- ממה שהבנתי, מה שאתה אומר שהאדם הוא חיזר שהגיע איכשהו לכדור הארץ ולכן הוא כל כך מפותח קוגניטיבית ביחס לשאר החיות.
    יש לי 2 בעיות עם גישה הזאת-
    1. איך האדם הגיע מכוכב לכת אחר כל כך רחוק, ואין שום זכר לטכנולוגיה שהביאה אותו לפה? ידוע שרק מערכת השמש הקרובה ביותר אלינו נמצאת במרחק של משהו כמו מיליון זנות אור אני חושב. תחשוב כמה טכנולוגיה צריך בשביל לעבור מרחק כזה במהלך חיים ממוצע של בן אדם, או תחשוב איזה טכנולוגיה צריכה להיות בחללית עצמה בשביל שהאדם יוכל להמשיך להתרבות ולהאכיל את עצמו בתוך החחלית.
    אפשרות כמו טלפורציה אולי יכולה להביא פתרון אפשרי, אבל אני לא יודע אם אפשר לקחת אותה ברצינות כרגע.
    2. הבעיה העיקרית לדעתי היא איך האדם יכול לאכול כמעט כל סוג של מזון אורגני שקיים בכדור הארץ אם הוא חוצן? היית מצפה שחיים בכוכב לכת כל כך מרוחק ושונה מכודר הארץ (כי בכל זאת, כמעט כל שינוי קטן במיקרו יגרום לשינוי גדול במקרו) בקושי יוכלו לאכול את מה שיש פה, או שיהיה להם קשה מאוד לחיות פה. ועובדה שאורך החיים של האדם הממוצע, אפילו ללא הרפואה עומד על גיל שמתאים פחות או יותר לגודל שלו ולבעלי חיים אחרים פה. עובדה שנשמעת משונה מאוד אם האדם התפתח במקום אחר. שינויים כמו שדה מגנטי וכוח משיכה היו משפיעים מאוד על אורך החיים של החוצן.

בקשר לאבולוציה- היא עובדת כל הזמן ומשנה מהותית בעלי חיים. תנינים פעם היו דגים אם אני לא טועה ועכשיו יש להם רגליים. זה שינוי מהותי במבנה שלהם, ואפשר גם לקרוא לשינוי כזה כמו התקדמות אבולוציונית בדרך להישרדות טובה יותר. כמו שתנינים פתחו רגליים, דגים הידרודינאמיים, ציפורים יודעות לנצל זרמי אוויר ולעוף במינימום מאמץ, האדם למד להשתמש בכלים בשביל לשפר את איכות החיים שלו. זה שההתקדמות הטכנולוגית גדלה באקספוננט זה משהו אחר ולא קשור בכלל להשוואה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2013 בשעה 22:06.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

חברים אתם מפספסים את העניין יש הבטחה אלוקית שבסוף האלף השישי הקדוש ברוך התגלה לפני העולם זאת אומרת עוד פחות מ 270 שנה לפי הספירה היהודית. איך אתם לא שואלים ,רגע אם אלוהים לא קיים איך היהדות מבטיחה שעוד 270 שנה אלוהים יתגלה לפני העולם כולו ? הרי במידה ותסתיים האלף השישי
    והנבואות של תחיית המתים ,ביאת משיח ,התגלות האלוהים וכו... העולם ידע שהעם היהודי שיקר ,איך התורה יכולה להיות כל כך חסרת אחריות ? לפחות שהיו מכוונים את הנבואות לעוד 10 אלפים שנה.

נכון שלגביכם יש סיכוי של פחות מ 0.0001% שאלוהים קיים אבל אולי רק אולי יש בורא לעולם ,אולי התכנון התבוני שלאט לאט מדעניים מדברים עליו הוא אכן קיים. משהו לחשוב עליו ?

אנחנו יכולים להפליג בדמיונות של איך ציפור הופכת לקרנף ,איך חילזון הוא לדינוזאור "באבולוציה" של מליוני שנים ,אנחנו גם יכולים לדמיין חייזרים בחלליות ענקיות מרחפות להן בלתי נראות בחלל מסתתרות מאיתנו בני האדם אבל תחשבו אם יש סיכוי של 0.00001% שההבטחה של האלוהים אכן תקרה. לא חבל מה תגידו לבני שלכם ? שאמנתם פעם בחייזרים או שחשבתם באתם מהקופים. אני מדגיש שההבטחה היא עד 270 שנה ולכן ההבטחה יכולה להתקיים בכול רגע.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 25-11-2012 בשעה 00:22.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2013 בשעה 22:08.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לא בהכרח, תיתכן אפשרות לבואם של חוצנים אינטליגנטים ומפותחים מאוד בהשוואה אלינו אשר פגשו יצור נחות מאוד מבחינה אבולוציונית שבאמצעות הנדסה גנטית גרמו אצלו להאצה התפתחותית, דווקא אצל האדם...

מהי הטכנולוגיה שהביאה את החוצנים לכאן? חלק טוענים שכבר היום אנו בעצמינו מצאנו איזו נוסחה מתמטית שיכולה לעשות פלאים מבחינת התנועה במרחב או יצירת אנרגיה "מכלום" (בשפה שלי).. כרגע זה עדיין כתוב על הנייר פחות או יותר, מעניין מהי רמת הנכונות של זה.

אלה לא מקורות על חוצנים אלא יותר על הקטע המתמטי:

http://www.youtube.com/watch?v=6mrfO...8&feature=plcp

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%...AA%D7%99%D7%AA

*רפרפתי והאזנתי להם באופן כללי, זה הכיוון פחות או יותר של מה שציינתי.

לגבי התנינים, הרי אם אלך איתך בגישת האבולוציה גם אנו באנו מהמים, לגבי זה שאנו עומדים כעת על שתיים זה עוד איכשהו מקובל על דעתי אבל מכאן ועד ליציאה מהאטמוספירה או יצירת תרכובת המסוגלת להשמיד עיר שלמה? בזמן שהתנינים בני 200 מיליון השנים רק פיתחו ארבע רגליים/זרועות ומלתעות ארוכות? נו באמת..
    את הסרטון ביוטוב אני לא יכול לקחת ברצינות. הוא מדבר באוויר בלי סוף וזורק שם הרבה דברים שלא ניראים קשורים וקשה להבין למה הוא בתכלס מתכוון.
    שיראה פיתוחים, יראה את המתמטיקה, יסביר את המודל בצורה רצינית, ואיך לעזזל יש חוק שימור אנרגיה.
    בקשר לערך הויקיפדיה- סבבה. ערך דיי מעניין. לא מבין איך הוא קשור למשהו.

בקשר לאבולוציה- האדם לא למד ביום אחד איך להרכיב פצצת אתום. גם לא בשבוע וגם לא בעשרים שנה. לאט לאט האדם (או יותר נכון הקוף בהתחלה) התחיל לחשוב ולהשתמש בחומרים ובסיסבה בשביל לפתור בעיות. אחרי עשרות אלפי שנים של שכלול הכלים והאמצעים הטכנולוגיים, האדם התחיל גם לפתח מודלים שמתארים את העולם שהוא נמצא בו. (את האמת גם כלב עושה את זה, אבל היופי הוא שהמודל של האדם היה מורכב יותר וכניראה מדויק יותר) בהתחלה הייתה אמונה ביסודות בסיסיים ולאחר מכן התחילו לפתח את המתמטיקה והחישובים, ואז הגיע לדעתי האיש הכי מבריק בהיסטוריה ופשוט המציא את החדוא והפיזיקה. לאותו ניוטון לא הספיק רק לומר שאם מפעילים כוח על משהו, אז הוא ינוע, אלא עניין אותו כמה מהר הוא ינוע אם נפיל עליו כוחות בעוצמות שונות ובזמנים שונים. הוא התחיל לשאול את עצמו איך בצורה כמונית העולם עובד, ודבר אחד הוביל לאחר.
    זה תהליך מאוד מאוד מאוד ארוך שמתאים לגרף של (e^(t-100000. כאשר t מציג זמן, מרגע t=0 שיהיה תחילת האדם "החושב". בהתחלה לא רואים כמעט שיפור, ורק הרבה הרבה הרבה הרבה זמן אחרי שהתחלנו בכלל רואים איזה התקדמות משמעותית, וברגע שt עובר את 100000 וe נהיה בחזקת מספרים חיוביים הוא מתחיל לקפוץ ולעלות בצורה מטורפת, וזה האיזור שבו אנחנו נמצים עכשיו.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

הנה ציטוט מאשכול ישן שלי:
    שלטונות מרילנד הכריזו על "מבוקש": דג טורף שחי גם ביבשה

דג ראש הנחש הצפוני. הדג, שאורכו עד מטר ומשקלו עד 7 ק"ג,
    יכול לחיות מחוץ למים ארבעה ימים
    על העצים ועמודי החשמל שסביב אגם קרופטון הקטן
    במדינת מרילנד נתלו שלטים תחת הכותרת "מבוקש", בסגנון ימי
    המערב הפרוע. אבל תיאור המבוקש היה שונה מהמוכר בסרטים: "סנפיר
    ארוך, ראש קטן, פה גדול, שיניים גדולות, אורכו עד מטר ומשקלו
    עד שבעה קילוגרם".

תכונותיו של דג ראש הנחש הצפוני מציתות את הדמיון ואת החרדות
    של מומחי הסביבה והתושבים המקומיים. הדג, שמוצאו בנהר היאנגצה
    בסין, נחשב לטורף כישרוני במיוחד. הוא יכול לחסל את כל הדגה
    שסביבו באמצעות שיניו החדות ותיאבונו העצום. מדובר בשורד יוצא
    דופן: הוא יכול לחיות במים רדודים ולא נקיים, בטמפרטורות
    הקרובות לקיפאון ואף במים חמים במיוחד. כושר הריבוי שלו ראוי
    אף הוא לציון: הנקבה מטילה עד 100 אלף ביצים, ומכאן החשש שהדג
    ישתלט על מאגרי המים באזור.
    יתרון אבולוציוני?
    למעשה, מדובר במין ניתור וזחילה באמצעות הסנפירים, אך יכולת זו
    מאפשרת לו לחסל את הדגה באגם אחד, ולחפש עוד טרף במאגר מים
    אחר.

חשוב לציין, כי לאותו הדג לא היתה יכולת שכזו, עד לפניי שנת 2002

http://www.youtube.com/watch?v=ijSbK...eature=related

הנה, דג שפיתח את היכולת לצאת מהמים,
    הפך לדו-חיים.

מספיק שיפתח רגלים, והנה יש לך לטאה,
    והנה כל הקו האבולוציוני מתחיל מחדש.

ההיסטוריה חוזרת על עצמה חבר,
    לך תחפש בגוגל בונובו, סוג השימפנזה הכי חכם בעולם,
    שיש לו אינטלגנציה ברמה של ילד בן 3.

תן לו עוד כמה מיליוני שנים,
    ונראה מה יקרה.

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

איפה יש פה הוכחה לכוח עליון? שמישהו יסביר לי בבקשה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי EnBlack צפיה בהודעה
    איפה יש פה הוכחה לכוח עליון? שמישהו יסביר לי בבקשה.
    תבדוק איך נולדת ותראה איזה הוכחה אדירה יש לך ביד.

דרך אגב חברים

היהדות אף פעם לא טענה שאין אבולוציה היא טוענת עיקרון חשוב מאוד שהוא כול ההבדל ,שהקוף התפתח מהאדם ולא האדם מהקוף.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תבדוק איך נולדת ותראה איזה הוכחה אדירה יש לך ביד.

דרך אגב חברים

היהדות אף פעם לא טענה שאין אבולוציה היא טוענת עיקרון חשוב מאוד שהוא כול ההבדל ,שהקוף התפתח מהאדם ולא האדם מהקוף.
    אתה יכול להסביר לי למה זה שנולדתי זו הוכחה לכוח עליון יא חתיכת ילד טמבל?
    אני ידעתי שאני אקבל ממך תגובה מעצבנת בלי ביסוס שכזאת
    נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 25-11-2012 בשעה 21:03.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,891 | הודעות: 8,150,473 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect