מה אתם אומרים?
ניצחון זה אומר שהמטרות הושגו.
הפסד זה אומר שהמטרות של האויב הושגו.
תלוי איך כל אחד מסתכל על זה..
מה אתם אומרים?
ניצחון זה אומר שהמטרות הושגו.
הפסד זה אומר שהמטרות של האויב הושגו.
תלוי איך כל אחד מסתכל על זה..
|
|
ניצחון אני לא חושב שהיה לאף אחד הצדדים.
הצד שלנו, ישראל הראתה כמה היא מפחדת להראות לארגון טרור שזה לא יכול להימשך ככה, לסיים סופית את הסבל הגדול של תושבי הדרום. הבכירים שלנו הראו אחד אחרי השני מה קורה כשהם מגיעים לרגעים מלחיצים כשמצד אחד יש את העולם שלוחץ אלינו ומצד שני יש את תושבי המדינה שלנו סובלים, בסך הכל קיבלנו הוכחה לזה שתושבי המדינה הם לא הדבר הכי חשוב לבכירים שלנו ושיש כמה דברים יותר חשובים מאיתנו.
לחמאס חוסלו בכירים, הרבה משגרים נהרסו להם והתחמושת כמעט ואזלה להם. בנוסף מתו להם מאות אנשים, אבל מחיי אדם לא אכפת להם, גם לא משלהם.
אני מסתכל על זה בצורה שונה, מי הפסיד יותר.
וזה אנחנו.
התחמושת שלהם תחזור ואיתם גם משגרי הטילים, יהיה להם בכירים אחרים ומחיי אדם לא אכפת להם.
אבל אצלנו זה הציבור שאיבד ביטחון במנהיגים שלו, הבינו עוד פעם שהם לא חשובים לבכירים ולא אכפת להם אם אנחנו סובלים או לא. זה תושבי הדרום שהיום, מחר ואולי אפילו עוד שנה השקט ישאר אצלם אבל הם חיים בפחד כי הם יודעים שבכל רגע, השקט הזה יכול להיגמר ומה יקרה? כלום. כי הבכירים אצלנו לא רוצים לתקן את המצב הנוראי שלהם, לא אכפת להם מזה בכלל.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
ניצחון ברור זה שהם חוגגים לא אומר שהפסדנו וגם מרוב שהם מטומטמים שהם חגגו מתו להם אנשים