קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יאללה תמונה של הכלב שלי גם =]
    על ידי The Rap Man בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-07-2006, 01:24
  2. תמליצו לי על שם בשביל הכלב שלי.
    על ידי BlackCrow בפורום דיבורים
    תגובות: 86
    הודעה אחרונה: 09-06-2006, 00:05
  3. הכלב שלי פצוע:[
    על ידי De@n בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 11:47
  4. תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 28-05-2006, 13:32
  5. תמונה של הכלב שלי
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 17-01-2006, 20:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הכלב שלי

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

ברירת מחדל הכלב שלי

לפני שנה ו3-6 חודשים איבדתי את הכלב שלי, קראו לו אפי,
    זה היה ערב כשראיתי אותו באחרונה, הלכתי לישון ואמרתי לאמא שלי "אל תפתחי לו את הדלת בבוקר"
    (אנחנו גרים בעיר קטנה אז לשחרר כלב זה לא נדיר אבל בכל זאת יש סיכון)
    למחרת אני מתעורר והדלת פתוחה ואני באתי לאמא שלי ואני מתעצבן עליה
    בצהריים הלכתי לסבתי והכלב לא היה שם (הוא נוהג להיות שם) ולא הייתי לחוץ אולי הוא מטייל הלכתי לאמי לעבודה וגם שם הוא לא היה (גם לשם הוא היה נוהג ללכת) עד הערב כבר התחלתי להלחץ וציפיתי שבכל רגע אני ישמע את השריטות בדלת...
    נרדמתי... בבוקר שאלתי את אמא שלי איפה הוא היא אמרה שהוא לא היה בבית והיא אמרה שזה קורה
    הלכתי לסבתי לאמי לעבודה וטיילתי ברחבי העיר בחיפושו ושואל חברים אם הם ראו אותו אבל כלום, אחר הצהריים כבר בכיתי, הכלב היה כל כך יקר לליבי... אין יום שאני לא חושב עליו ואני לא אומר את זה כקלישאה אלא ברצינות גמורה אין יום שאני לא חושב עליו!
    אני חולם עליו שאני מוצא אותו ואני רואה אותו והחלומות תמיד נורא מציאותיים ותמיד אני קם בבוקר עצוב...
    אף אחד לא מבין אותי לא אימי לא אחי לא סבתי ולא אבי... כולם אומרים לי שכח אותו אבל אני לא יכול ולא רוצה לשכוח אותו
    כל הזמן אני תוהה אם הוא חיי או מת, חיי טוב או חיי רע, מת בכבוד או לא בכבוד, אולי יושב לו באיזה כלוב וחושב איפה אני, עצוב... בודד
    כל הזמן אני חושב אם לא טיפלתי בו טוב ואני תמיד חושב שאני הייתי צריך לטפל בו יותר טוב... לנצל את הזמן
    בת - דודה שלי אבדה את הכלב שלה ושכחה אותו תוך 3 שבועות, אנשים כל הזמן מאבדים כלבים ושוכחים אותם
    אבל אותו אני בחיים לא אשכח, זה אולי ישמע מטומתם אבל יש פעמים שאני והוא יושבים במיטה ופשוט מביטים אחד בשני שעות ארוכות
    אהבתי אותו יותר מהרבה אנשים במשפחתי והרבה חברים קרובים, תמיד הוא היה שם שהייתי צריך אותו תמיד הוא ניחם אותי כשקשה
    ואז הוא נעלם... ואני פשוט יושב ובוכה כמעט כל שבוע וקשה לי לישון, גם אחרי שאיבדתי אותו לפי יותר משנה
    אני פשוט מרגיש התרסקות, כל הזמן אני חושב שהוא כועס עליי, שונא אותי... שנתתי לו ככה ללכת מהבית שלי...
    כל הזמן אני רואה אותו על גלגלי עיני חושב מה היה קורה אם הוא היה לצידי, עוזר לי... ואני לו

זהו... זה הכל, כתבתי את זה בדמעות... אז להעריך.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

יש לי גם כלב בבית..כמעט בכיתי כשקראתי את זה עכשיו..
    אחשלי, תיהיה חזק.

חבל שלא ניסית לחפש בsos...
    היה לי מקרה דומה.. יום אחד חתול רחוב החליט לגור בגינה שלנו ואחרי כמה ימים שבאמת הוא נשאר נתתי לו אוכל ומאז הוא לא עזב, ולאט לאט הוא נתן לי גם ללטף אותו וממש היינו קרובים למרות שאני בד"כ לא מת על חתולים. בכל מקרה טסתי לחו"ל לחודש ואת החתול השארנו בחוץ ודאגנו שהשכנה ממול תיתן לו אוכל... החתול חתול רחוב הוא מסתובב ולא תמיד בבית ומישהי שגרה באותו הרחוב ראתה את החתול שלנו והכניסה אותו לבית שלה ( כן כן אתה שומע נכון ) ואז כמו ששמענו היא האכילה אותו והוא שרט אותה ואז היא התקשרה למוקד ( בת זונה שרמוטה שתישרף בגיהנום ) ולקחו אותו לSOS.
    כשחזרנו חשבנו שאולי הוא מסתובב אבל אחרי כמה ימים גם לא ראינו אותו והייתי ממש עצוב ולא ידעתי מה לעשות ופתאום השכנה סיפרה את הסיפור על האישה ברחוב אז נסענו לSOS והחתול באמת היה שם! אבל מאז המצב שלו רק הדרדר והוא נהיה חולני מאוד וירד איזה 3 קילו ( המון לחתול ) ומת אחרי חודש בערך... הייתי ממש מבואס.. אבל לקחנו כלבה מSOS גורה קטנה ממש יפה ותאמין לי לאהוב בעל חיים זה לא קשה ואתה צריך להבין שאין מה לעשות ולפעמים צריך לעזוב משהו ולוותר כדי להמשיך הלאה כי אתה מתבאס וזה לא יעזור לך... עצה: לך לSOS תציל ותאמץ כלב או חתול מסכנים שהעתיד שלהם ממש לא ורוד

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

תודה חברים...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect