קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] חשבתם שצייר זו תוכנה חובבנית? תחשבו שוב.
    על ידי Soya2 בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-08-2009, 04:11
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-04-2009, 22:20
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-08-2008, 01:45
  4. כנסו,תקראו,תחשבו והכי חשוב-תפנימו !
    על ידי SJ בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 07:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

חשבתם שמראה לא חשוב בעיניי נשים? תחשבו שנית.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל חשבתם שמראה לא חשוב בעיניי נשים? תחשבו שנית.

עלה לא פעם ולא פעמים נושא המראה בפורום פיקאפ, המראה של הגברים והוא נושא מאד רגיש כאן בפורום ואני חושב שהגיע הזמן לשים את הנושא הזה בפעם האחרונה על הפרק ולפרט לגביו כמו שצריך.

באתר וואלה, פרסמה בחורה רשימה של 10 שקרים שבנות אומרות לנו, הגברים, כדי לצאת קצת יותר..."עמוקות" ורגשניות, ונחשו איזה שקר עלה ברשימה הזאת: http://zone.walla.co.il/?w=/2760/2578279
    4."לא אכפת לי ממראה חיצוני"

לכולנו אכפת ממראה חיצוני. אני אפילו לא מבינה למה אנחנו אפילו טורחות לומר את זה, כשברור שזה לא תקף לגבי אף בן אנוש. זה כנראה נובע מהעובדה שאנחנו רוצות לצאת עמוקות ולא שיטחיות. חוץ מזה, זו תמיד הזדמנות להעלות את העובדה שאנחנו מעוניינות בגבר רגיש, בסופו של דבר יכול להיות שסטיב בושמי הוא גם גבר מאוד רגיש אבל אני לא רואה אותנו מכרכרות סביבו.
    אז כן. החיצוניות בגברים כן משפיעה על נשים. נתחיל מזה. "מההה?! אבל אמרת שכן אפשר להצליח עם נשים גם כשאתה נראה נורא, רודני!!!!111" , נכון אמרתי, אבל אני חייב להגיד...אם אתה באמת נראה לא הכי שונה מהבחור (^) פה למעלה, אז לצערי, הדרך שלך להצלחה עם נשים היא ארוכה. קודם כל אתה תחויב לשפר את המראה החיצוני שלך.

אבל, ויש וווואחד אבל פה...גבר שנראה נורמלי (כמוני לפי דעתי, למרות שידידות ואקסיות שלי תמיד אמרו לי שאני חתיך) לא צריך ללכת למרפאה הקרובה ביותר אליו ולקבוע תור לניתוח לזמן הקרוב. ממש לא. אפילו גבר שנראה פחות טוב מגבר נורמלי, יכול לשפר את המראה שלו מבלי להוציא 100 אלף דולר וטיפול ארוך ומייגע עם לייזרים וחיתוכי-עור למיניהם.

אחרי שהבהרתי את הנקודה שלי בעניין המראה של הגברים, אפשר לעבור לשלב הכייפי, הדרך לשיפור:
    אז ככה, יש לנו כאן שני פרמטרים לנושא השיפור:
    שיפור לטווח הארוך, ושיפור לטווח הקצר.

נתחיל עם השיפור לטווח הארוך- אתם צריכים בכל יום כשאתם מסיימים להתקלח, לעמוד מול המראה, לחייך, לחשוב על מקרה מצחיק שקרה לכם באותו היום או בכלל זכרון ממש מצחיק או כייפי ואז לחייך עוד-יותר אבל עם יותר רצון לחייך.
    עכשיו תענו לעצמכם בראש (או בקול )- אני מרוצה מאיך שאני נראה? מהחיוך שלי? מהחזה המפותח\לא מפותח שלי? טוב לי עם המידות של הגוף והנתונים שלי?
    אם התשובה שלכם תיהיה "כן, וואללה יששששש איזה שיפור לעשות..." - אז קדימה לעבודה.

כושר הוא דבר מעולה לגוף!
    ידעתם שברגע שאתם רצים המח מפריש חומר מסוים שדומה בעצם לאפקט של ניקוטין? כן, ניחשתם נכון, המח בעצם גורם לעצמו להתמכר לתחשוה של הריצה ואז ברגע שתתרגלו לרוץ 3 פעמים בשבוע, יהיה לכם קשה להפסיק בגלל שאתם תתמכרו לריצה.
    אמיתי לגמרי, פשוט אין לי כח לחפש בגוגל את המאמר בנוגע לזה, תחפשו בעצמכם.

הגיע הזמן להרשם לחדר כושר אם עוד לא עשיתם את זה, ואם אין לכם חדר כושר באיזור ליד הבית, אז תקנו אוטו ותסעו לחדר כושר! לא סתם, אני צוחק...אבל שלא תעיזו להזניח את הגוף שלכם ו"לאשר" לעצמכם את המצב עם איזה תירוץ מסריח של "נו טוב..עד שאני ימצא חדר כושר..אני יוכל לנוח בנתיים" לא!!!! אל תזיינו לעצמכם תשכל! אם אין לכם חדר כושר, תעבדו בצורה טבעית!

תעשו שכיבות שמיכה, בטן, מתח עם ידיים כלפי חוץ וכלפי פנים (כלפי פנים עובד טוב יותר על היד הקדמית)
    אבל מה שבטוח שזה שלא תעיזו לתת לגוף שלכם לרבוץ שבוע\חודש שלם בלי מעש!

חוץ מכושר, ידוע לכולם שכדי שהגוף שלכם יוכל לעבוד כמו שצריך, אתם צריכים גם לתת לו מנוחה שזה אומר 7-8 שעות שינה רצופות בלילה (אלה אם כן אתם בצבא) וגם חשוב מאד לא להתאמן יום אחרי יום בגלל שהשרירים שלכם צריכים זמן התאוששות והשריר צריך לנוח. אפשרי ורצוי מאד להתאמן יום כן יום לא, שזה אומר לדוגמא- ימי ראשון, שלישי וחמישי להתאמן וכל שאר הימים לנוח, לישון ולאכול כמו שצריך.

לגבי אוכל ותזונה- אני בחיים שלי לא עברתי קורס רציני או הכשרה מסויימת בקשר לאוכל, אבל אני כן קראתי המון מדריכים ומאמרים לגבי תזונה. אז דבר אחד אני יגיד לכם: אם אתם רזים מידי, ואתם חושבים שאתם אוכלים המון, אז אתם טועים. אתם צריכים לאכול יותר, ואם אתם לא יכולים לאכול יותר, תתחילו להתאמן, תשרפו קלוריות ואנרגיות ואז הגוף שלכם יצרוך יותר קלוריות ותוכלו לאכול טוב יותר.
    אם אתם שמנים מידי, אז הגיע הזמן שתעברו לתפריט יותר בריא ותפסיקו לאכול שטויות.

שיפור לטווח הקצר- הטווח הקצר, הכוונה שלו זה פשוט לשפר את המראה החיצוני 10 דקות- חצי שעה לפני שאתם יוצאים לבלות עם חברים ובחורות (בתקווה רבה ממכם, כן?).
    אז ככה, שמעתי איפשהו שלא כדי לערבב יותר מ-3 סוגי צבעים בלבוש כשאתם יוצאים מהבית בגלל שאז אתם תראו "צעקנים" מידי, וזה נשמע מאד הגיוני. עוד שמועה שהגיע לאוזניי היא שנעליים הם דבר שמאד מאד חשוב בעיניים נשים ואחריהם החולצה.

לגבי נעליים- לפי דעתי נעליים שטוחות סוליה (לא נייקי אייר או ניו באלנס של ספורטאים) מכל הסוגים אבל עדיף צרות הם נעליים מספיק יפות ומשדרות טוב מאד את מה שאתם רוצים לשדר.

לגבי חולצה- זה תלוי ביציאה ומה שאתם רוצים לשדר. כשאני יוצא למועדון שאני יודע שרוב האוכולוסיה שם הם ערסים ועברניים, אני אוהב להשתלב ברקע ולהרגיש בשליטה בסביבה שלי, אז אני לובש או מכופתרת או חולצה קצת יותר פתוחה מקדימה ונותן לכולם לראות שאני לא פוחד להראות את החזה שלי.
    כשטווס רוצה להראות שהוא חזק ושולט, מה הוא עושה? פורס את הזנב שלו ומאד מאד מדגיש ומבליט את החזה שלו.

חוץ מזה, שחולצה מכופתרת היא חולצה שמשרה המון בטחון ואנשים שעומדים טוב ויציבים. בטחון בקיצור.

לגבי הריחות- אני אוהב לשים גם דאורדורנט בבית שחי כדי שאם אני יתחיל להזיע תחת החולצה, אני לא רוצה שאף בחורה תדע את זה. בשביל זה אחלה של תכשירים, ואני אישית מעדיף את הספיד-סטיק המוכר בגלל שהוא פשוט עובד לא כמו הדאורדורנט המוכר אקס שסתם עושה ריח טוב ל10 דקות ואז פשוט נעלם ולא עושה את העבודה שלו.
    הריח השני זה הבושם שמבחינתי מאד מאד חשוב. נשים אוהבות שאתם מריחים טוב מהצוואר בדיוק כמו שאתם אוהבים שנשים מריחות טוב מהשיער וכל שאר האיזורים.
    אין כמו לנשק בחורה בלחי, לחבק אותה ולשמוע אותה אומרת לך באוזן יחד עם גרגור קל "אאוווחחחח..איזה ריחחח טוב!" זה פשוט ליטוף קל ונעים לאגו, מנסיון

אין מה לעשות חבר'ס, גבר שנראה טוב הוא גבר שזוכה לקבלת קהל של נשים שנראות טוב גם כן.
    אתם רוצים שכוסיות יסתכלו עליכם או כונפות עם שיער על הסנטר? אם אתם יודעים את התשובה אז כדי שתענו על כך עם שיפור לטווח הארוך, תתחילו להשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים ישקיעו בעצמן.
    אז יאללה חבר'ה, הגיע הזמן לשנות את עצמכם ולהשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים יעשו!

קרדיט ענק לPersee שהביא לנו את הסטייליסט מיוטיוב שמסביר בצורה טובה איך להתלבש:
    בחורף, מעילי עור מוסיפים לנו לוק של גבר בצורה מאד משמעותית-

בקשר לכושר ולעבודה על הגוף-

בקשר לזקן-

שיהיה לכולם בהצלחה ושבוע טוב
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 27-11-2012 בשעה 13:44.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם אתם לא מבינים בטיפוח ואופנה, תמיד טוב לפנות למישהי שתגיד לך מה יפה ומה שווה ומה לא לשים.

מאמר מעולה! כל הכבוד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

אני ממליץ לכולם על הערוץ הזה
    http://www.youtube.com/user/AlphaMconsulting
    הבנאדם מבין דבר או שניים בטיפוח ובהלבשה. תיראו את הסרטונים שלו ותאמצו את מה שאתם רואים לנכון. אני לא מסכים איתו על הכל, אבל על הרוב כן. הוא באמת שפיץ בדברים האלה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    אני ממליץ לכולם על הערוץ הזה
    http://www.youtube.com/user/AlphaMconsulting
    הבנאדם מבין דבר או שניים בטיפוח ובהלבשה. תיראו את הסרטונים שלו ותאמצו את מה שאתם רואים לנכון. אני לא מסכים איתו על הכל, אבל על הרוב כן. הוא באמת שפיץ בדברים האלה.
    תודה רבה, יש לו כמה סרטונים מאד מעולים, אני מוסיף למאמר, תודה לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תודה רבה, יש לו כמה סרטונים מאד מעולים, אני מוסיף למאמר, תודה לך
    בשמחה. יש לו כמות מטורפת של סרטונים שמכסה כמעט כל נושא אפשרי, ממליץ להיכנס ולצפות.
    אני בכלל נכנסתי חזק לכל הקטע של הלבשה וטיפוח בזמן האחרון, אני מאוד נהנה מזה אם יש לכם כל מני בלוגים, אתרים מעניינים בנושא, תשתפו.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

דיברת פה יותר מדי על משקל.. בקטנה זה לא בעיה.
    יש עוד דברים שצריך להתייחס אליהם.. מה עם תספורת? להפסיק עם הגאלח. זה לא יפה. לא לכולם לפחות. שיחפשו תספורת שתתאים להם.
    משהו שפספסת זה לבוש. זה חשוב שתתלבש יפה. ואני לא אומר מותגים ב1000 שקל כל אחד אבל גם לא חולצת "למצוא צלי" של סניה מהשוק. זתומרת תשקיעו כסף, אבל לא יותר מדי. מה שחשוב זה שזה יתאים לכם ולא יראה כמו חולצה מודפסת מהשוק.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    יש עוד דברים שצריך להתייחס אליהם.. מה עם תספורת? להפסיק עם הגאלח. זה לא יפה. לא לכולם לפחות. שיחפשו תספורת שתתאים להם.
    משהו שפספסת זה לבוש. זה חשוב שתתלבש יפה. ואני לא אומר מותגים ב1000 שקל כל אחד אבל גם לא חולצת "למצוא צלי" של סניה מהשוק. זתומרת תשקיעו כסף, אבל לא יותר מדי. מה שחשוב זה שזה יתאים לכם ולא יראה כמו חולצה מודפסת מהשוק.
    פנים > לבוש > גוף

הכוונה:
    - אם אין לך פנים יפות, לא משנה מה תעשה אתה בחיים לא תחשב חתיך. מצטער.. [למען הסר הספק זה שלמעלה בסרטונים הוא כן חתיך.]
    - לבוש, שמתי את הלב לפני הגוף בגלל דבר אחד. אני מתלבש יפה וגם מתאמן, והיה לי קשה להחליט מה יותר חשוב אז הסתכלתי על אנשים אחרים שאני מכיר. חברים שלי שחיפים, לא מתאמנים, אבל נראים מצוין ומזיינים. למה? ככה.
    ברור שעדיף שתהיה מאסיבי ותראה גבר, אבל עובדה שלבנות כנראה זה לא משהו שאי אפשר להסתדר בלעדיו, אני אישית לא מבין איך אפשר להמשך לגבר ששוקל 60 קילו על גובה 180 אבל כל עוד הוא מתלבש יפה ומחייך טוב לאף אחת לא אכפת אם יש לו קוביות או לא.
    - גוף. הגוף הוא בשביל המבנה הכללי שלך, שתראה טוב כשאתה לובש חולצות צמודות. שהכתפיים יהיו רחבות. שתראה קרנףף
    אבל למה הגוף מדורג אחרון? כי אם אתה מתלבש יפה ואתה עם גוף טוב, אף אחת לא תגיע לשלב של להסתכל לך על הגוף כי אתה פשוט מתלבש מכוער.. אם הפנים שלך מכוערות ואתה מתלבש מכוער זאת בעיה שגם גוף של ווין דיזל לא יתקן.

הקאטץ' הוא כאן, אם יש לך פנים מכוערות, אבל גוף טוב ומאסיבי, אתה לא תחשב חתיך, נכון. אתה בחיים לא תצא יפה בתמונות זום על הפנים או באור ממש חזק, אבל אתה כן תבלוט ואתה כן תצליח עם בנות.
    ברור שהפנים הכי משנות בסיפור הזה, אבל בעזרת גוף טוב ולבוש טוב אתה יכול לכפר קצת על הפנים, זה לא יגרום לך למשוך בחורות כמו דבורים לדבש, אבל אתה תצליח בחיים.

מקווה שהבנתם כל מה שרשמתי, זה לא בולשיט, זה נכון ב99% לפי מה שאני חושב, הכל מהנסיון חיים [המועט] שלי, והכל מהמציאות שבה אנחנו חיים.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ורודני הפתעת אותי, הסתכלתי פעמיים על כותב האשכול כדי לראות שזה באמת אתה חחחח..
    יפה לראות שאתה לא מהחיים בסרט [כמו שאני חשבתי] שחושבים שהכל בחיים הוא קל להשגה בזכות גישת הפרס וסארג'ים ובלבהלבלה..

ועוד מאמר מעולה שלך ואחלה סרטונים..

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    1- משקל זה כן בעיה, אל תתרץ. אם אתה שוקל יותר מידי ביחסית לגובה שלך ואתה לא נראה פורפורציונלי, שום תירוץ לא יעבוד פה. צריך לעבוד על הגוף כדי שתרגיש טוב עם עצמך.
    2- בקשר לתספורת, אין לי באמת איך להתייחס לזה. הגברים בני 18-22 בצבא, זאת אומרת- גאלח. וגאלח נחשב לתספורת הפופולרית ביותר בארץ. למה? כי זה פשוט מראה מסוקס וגברי. Jason Statthem לדוגמא (אני מקווה שכתבתי אותו נכון). אבל אתה צודק...אבל חלקית! אומנם יש כאלה ששיער ארוך יכול מאד להתאים להם (כמו למשל הבחור מהסרטונים) אבל גאלח דווקא כן מתאים לכולם.
    3- לבוש לא פספסתי.

וד"א- אני "מרשה" לך לכתוב מאמר על תספורת עם בא לך

OverPowered, ראסמי אני יגיד לך אחי...גם את עצמי הפתעתי. תמיד היה לי ברור שהחלק המועט של הגברים, אלה שיש להם פרצוף לא הכי מדהים בעולם, הם גברים שכנראה לא הכי יבלטו בחבר'ה. ואין עם זה מה לעשות חוץ מניתוח. אבל הקטע הוא כזה- זה חלק מאד מאד קטן. רוב הגברים (אני אפילו יעז ויגיד 88 אחוז) יש להם אחלה של תווי פנים והם נראים נורמלי לגמרי. עם תוסיף לכל אלה שמתאים להם זקן, זקן, אז בכלל אתה יכול לראות אותם גברים מסוקסים אולטימטיביים.
    ותודה על הפירגון אחי, באמת

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

עלה לא פעם ולא פעמים נושא המראה בפורום פיקאפ, המראה של הגברים והוא נושא מאד רגיש כאן בפורום ואני חושב שהגיע הזמן לשים את הנושא הזה בפעם האחרונה על הפרק ולפרט לגביו כמו שצריך.

באתר וואלה, פרסמה בחורה רשימה של 10 שקרים שבנות אומרות לנו, הגברים, כדי לצאת קצת יותר..."עמוקות" ורגשניות, ונחשו איזה שקר עלה ברשימה הזאת: http://zone.walla.co.il/?w=/2760/2578279

אז כן. החיצוניות בגברים כן משפיעה על נשים. נתחיל מזה. "מההה?! אבל אמרת שכן אפשר להצליח עם נשים גם כשאתה נראה נורא, רודני!!!!111" , נכון אמרתי, אבל אני חייב להגיד...אם אתה באמת נראה לא הכי שונה מהבחור (^) פה למעלה, אז לצערי, הדרך שלך להצלחה עם נשים היא ארוכה. קודם כל אתה תחויב לשפר את המראה החיצוני שלך.

אבל, ויש וווואחד אבל פה...גבר שנראה נורמלי (כמוני לפי דעתי, למרות שידידות ואקסיות שלי תמיד אמרו לי שאני חתיך) לא צריך ללכת למרפאה הקרובה ביותר אליו ולקבוע תור לניתוח לזמן הקרוב. ממש לא. אפילו גבר שנראה פחות טוב מגבר נורמלי, יכול לשפר את המראה שלו מבלי להוציא 100 אלף דולר וטיפול ארוך ומייגע עם לייזרים וחיתוכי-עור למיניהם.

אחרי שהבהרתי את הנקודה שלי בעניין המראה של הגברים, אפשר לעבור לשלב הכייפי, הדרך לשיפור:
    אז ככה, יש לנו כאן שני פרמטרים לנושא השיפור:
    שיפור לטווח הארוך, ושיפור לטווח הקצר.

נתחיל עם השיפור לטווח הארוך- אתם צריכים בכל יום כשאתם מסיימים להתקלח, לעמוד מול המראה, לחייך, לחשוב על מקרה מצחיק שקרה לכם באותו היום או בכלל זכרון ממש מצחיק או כייפי ואז לחייך עוד-יותר אבל עם יותר רצון לחייך.
    עכשיו תענו לעצמכם בראש (או בקול )- אני מרוצה מאיך שאני נראה? מהחיוך שלי? מהחזה המפותח\לא מפותח שלי? טוב לי עם המידות של הגוף והנתונים שלי?
    אם התשובה שלכם תיהיה "כן, וואללה יששששש איזה שיפור לעשות..." - אז קדימה לעבודה.

כושר הוא דבר מעולה לגוף!
    ידעתם שברגע שאתם רצים המח מפריש חומר מסוים שדומה בעצם לאפקט של ניקוטין? כן, ניחשתם נכון, המח בעצם גורם לעצמו להתמכר לתחשוה של הריצה ואז ברגע שתתרגלו לרוץ 3 פעמים בשבוע, יהיה לכם קשה להפסיק בגלל שאתם תתמכרו לריצה.
    אמיתי לגמרי, פשוט אין לי כח לחפש בגוגל את המאמר בנוגע לזה, תחפשו בעצמכם.

הגיע הזמן להרשם לחדר כושר אם עוד לא עשיתם את זה, ואם אין לכם חדר כושר באיזור ליד הבית, אז תקנו אוטו ותסעו לחדר כושר! לא סתם, אני צוחק...אבל שלא תעיזו להזניח את הגוף שלכם ו"לאשר" לעצמכם את המצב עם איזה תירוץ מסריח של "נו טוב..עד שאני ימצא חדר כושר..אני יוכל לנוח בנתיים" לא!!!! אל תזיינו לעצמכם תשכל! אם אין לכם חדר כושר, תעבדו בצורה טבעית!

תעשו שכיבות שמיכה, בטן, מתח עם ידיים כלפי חוץ וכלפי פנים (כלפי פנים עובד טוב יותר על היד הקדמית)
    אבל מה שבטוח שזה שלא תעיזו לתת לגוף שלכם לרבוץ שבוע\חודש שלם בלי מעש!

חוץ מכושר, ידוע לכולם שכדי שהגוף שלכם יוכל לעבוד כמו שצריך, אתם צריכים גם לתת לו מנוחה שזה אומר 7-8 שעות שינה רצופות בלילה (אלה אם כן אתם בצבא) וגם חשוב מאד לא להתאמן יום אחרי יום בגלל שהשרירים שלכם צריכים זמן התאוששות והשריר צריך לנוח. אפשרי ורצוי מאד להתאמן יום כן יום לא, שזה אומר לדוגמא- ימי ראשון, שלישי וחמישי להתאמן וכל שאר הימים לנוח, לישון ולאכול כמו שצריך.

לגבי אוכל ותזונה- אני בחיים שלי לא עברתי קורס רציני או הכשרה מסויימת בקשר לאוכל, אבל אני כן קראתי המון מדריכים ומאמרים לגבי תזונה. אז דבר אחד אני יגיד לכם: אם אתם רזים מידי, ואתם חושבים שאתם אוכלים המון, אז אתם טועים. אתם צריכים לאכול יותר, ואם אתם לא יכולים לאכול יותר, תתחילו להתאמן, תשרפו קלוריות ואנרגיות ואז הגוף שלכם יצרוך יותר קלוריות ותוכלו לאכול טוב יותר.
    אם אתם שמנים מידי, אז הגיע הזמן שתעברו לתפריט יותר בריא ותפסיקו לאכול שטויות.

שיפור לטווח הקצר- הטווח הקצר, הכוונה שלו זה פשוט לשפר את המראה החיצוני 10 דקות- חצי שעה לפני שאתם יוצאים לבלות עם חברים ובחורות (בתקווה רבה ממכם, כן?).
    אז ככה, שמעתי איפשהו שלא כדי לערבב יותר מ-3 סוגי צבעים בלבוש כשאתם יוצאים מהבית בגלל שאז אתם תראו "צעקנים" מידי, וזה נשמע מאד הגיוני. עוד שמועה שהגיע לאוזניי היא שנעליים הם דבר שמאד מאד חשוב בעיניים נשים ואחריהם החולצה.

לגבי נעליים- לפי דעתי נעליים שטוחות סוליה (לא נייקי אייר או ניו באלנס של ספורטאים) מכל הסוגים אבל עדיף צרות הם נעליים מספיק יפות ומשדרות טוב מאד את מה שאתם רוצים לשדר.

לגבי חולצה- זה תלוי ביציאה ומה שאתם רוצים לשדר. כשאני יוצא למועדון שאני יודע שרוב האוכולוסיה שם הם ערסים ועברניים, אני אוהב להשתלב ברקע ולהרגיש בשליטה בסביבה שלי, אז אני לובש או מכופתרת או חולצה קצת יותר פתוחה מקדימה ונותן לכולם לראות שאני לא פוחד להראות את החזה שלי.
    כשטווס רוצה להראות שהוא חזק ושולט, מה הוא עושה? פורס את הזנב שלו ומאד מאד מדגיש ומבליט את החזה שלו.

חוץ מזה, שחולצה מכופתרת היא חולצה שמשרה המון בטחון ואנשים שעומדים טוב ויציבים. בטחון בקיצור.

לגבי הריחות- אני אוהב לשים גם דאורדורנט בבית שחי כדי שאם אני יתחיל להזיע תחת החולצה, אני לא רוצה שאף בחורה תדע את זה. בשביל זה אחלה של תכשירים, ואני אישית מעדיף את הספיד-סטיק המוכר בגלל שהוא פשוט עובד לא כמו הדאורדורנט המוכר אקס שסתם עושה ריח טוב ל10 דקות ואז פשוט נעלם ולא עושה את העבודה שלו.
    הריח השני זה הבושם שמבחינתי מאד מאד חשוב. נשים אוהבות שאתם מריחים טוב מהצוואר בדיוק כמו שאתם אוהבים שנשים מריחות טוב מהשיער וכל שאר האיזורים.
    אין כמו לנשק בחורה בלחי, לחבק אותה ולשמוע אותה אומרת לך באוזן יחד עם גרגור קל "אאוווחחחח..איזה ריחחח טוב!" זה פשוט ליטוף קל ונעים לאגו, מנסיון

אין מה לעשות חבר'ס, גבר שנראה טוב הוא גבר שזוכה לקבלת קהל של נשים שנראות טוב גם כן.
    אתם רוצים שכוסיות יסתכלו עליכם או כונפות עם שיער על הסנטר? אם אתם יודעים את התשובה אז כדי שתענו על כך עם שיפור לטווח הארוך, תתחילו להשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים ישקיעו בעצמן.
    אז יאללה חבר'ה, הגיע הזמן לשנות את עצמכם ולהשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים יעשו!

קרדיט ענק לPersee שהביא לנו את הסטייליסט מיוטיוב שמסביר בצורה טובה איך להתלבש:
    בחורף, מעילי עור מוסיפים לנו לוק של גבר בצורה מאד משמעותית-

בקשר לכושר ולעבודה על הגוף-

בקשר לזקן-

שיהיה לכולם בהצלחה ושבוע טוב
    בסרטון האחרון, 4:11 מה זה הקרם הזה?
    לא כזה הקשבתי למה שהוא אומר, הוא אומר שזה מנקה את השמנים שיש מתחת לעור וגם ריח לא רע.
    האם יש כזה גם בארץ שאתם מכירים?
    ".It always seems Impossible until it's done"

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    בסרטון האחרון, 4:11 מה זה הקרם הזה?
    לא כזה הקשבתי למה שהוא אומר, הוא אומר שזה מנקה את השמנים שיש מתחת לעור וגם ריח לא רע.
    אתה מגדל זקן?
    אתה בצבא יכופר! תקצוץ!!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ExcluSive צפיה בהודעה
    לפי דעתי זה פשוט סוג של מרכך כזה רק שמתאים יותר לזקן.
    בכל מקרה, אני פשוט משתמש בשמפו לגבר שהוא בעצם גם שמפו וגם תחליב רחצה כזה, יענו סבון לגוף , ביחד. ככה שאני פשוט נותן נגיעה לזקן ושוטף אותו כמו שצריך.

אבל פשוט תקצץ תזקן שלך באופן קבוע פעם בשבוע וככה אתה תוכל לשמור עליו בצורה מעולה.

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    אתה מגדל זקן?
    אתה בצבא יכופר! תקצוץ!!
    אני י"ב אחי צעיר רצח חחחחחחחחח
    גיוס רק ביולי 2013...
    לפי דעתי זה פשוט סוג של מרכך כזה רק שמתאים יותר לזקן.
    בכל מקרה, אני פשוט משתמש בשמפו לגבר שהוא בעצם גם שמפו וגם תחליב רחצה כזה, יענו סבון לגוף , ביחד. ככה שאני פשוט נותן נגיעה לזקן ושוטף אותו כמו שצריך.

אבל פשוט תקצץ תזקן שלך באופן קבוע פעם בשבוע וככה אתה תוכל לשמור עליו בצורה מעולה.
    זה מה שאני עושה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תיראה הכי טוב שאתה יכול.. יש הבדל עצום בין להיות מכוער ומג'וייף ל"לא חתיך על" אבל מושקע ומטופח...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,974 | הודעות: 8,150,556 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect