קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] יוסי בובליל: "כדי להגיע לטופ צריך להיות צבועים"
    על ידי BaByShaQ בפורום האח הגדול
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-11-2010, 20:17
  2. חג של צבועים....
    על ידי VeilSide בפורום דיבורים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-09-2010, 16:10
  3. [תמונות] חתולים צבועים
    על ידי יהונתן אהרוני בפורום רץ במייל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 13:50
  4. צבועים:
    על ידי Göregäsm בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 13:04
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 8 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 119

צבועים - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    את מדברת על דתיים, לא בא לי לנפץ לך את הבועה(סתם, כן בא לי), אבל את מדברת על דתיים!
    חרדים לא מתגייסים, יש להם פתור לא הגיוני! וזה לא פתור כמו שלי, שיש לי מחלה גנטית(ואני עדיין אתגייס!), הם מקבלים פטור כי הם בישיבה, זה נראה לך הגיוני?
    רק חלק קטן מהחרדים עובדים והם לא משלמים בכלל מיסים, יש להם פטור!
    ואמרת שהם עושים בכללי הרבה בשביל המדינה, מה? מה הכפוי טובה המגעילים האלו עושים? הם רק יושבים בבית וקוראים באיזה ספר לאיזה דמות שאין אפילו הוכחה שקיימת וטוענים שהם מצילים אותנו! את לא יותר טובה מהם אם את מצדיקה אותם.
    אז אני מצטערת לנפץ לך את האשליה אבל הם כן !
    אתה מכיר אותם ? אתה מכיר אישית חרדים ? אתה דיברת פעם איתם ? אתה שמעת מהם אישית שהם לא משלמים מיסים או לא עובדים ?
    למה סתם להיות מושפע מהתקשורת ? תדבר איתם ותראה שרובם כן עובדים (55% מהם כן עובד!)
    ואני מסכימה איתך שלא מספיק רק לשבת וללמוד תורה אלא גם לעשות משהו פיזי אבל ממש לא כולם כאלה . למה סתם להכליל כל הזמן !?
    ואני לא אמרתי שאני יותר טובה מהם .
    ואתה לא יכול להתעלם מהדברים שהם כן עושים בשביל המדינה - את רוב הגמחים הם הקימו, הם מפעילים את זקא
    ויש המון תלמידי ישיבה שכן מתגייסים ואני מכירה אישית כאלה
    קיצור יאללה אין לי כח לויכוח הזה ,סתם בזבוז זמן לשנינו

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

המספרים שלך והסטטיסטיקות שלך מגובים גם במאמרים? מחקרים? משהו שהוא לא פרי דמיונך?
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

חחח אי אפשר להגיד שגם חרדים וגם ערבים לא עושים נזק למדינה אבל כן אפשר להגיד שהערבים עושים הרבה יותר.... אם נשים את הבעיות שלנו בפרמידה הערבים יהיו הבעיה בראש הפרמידה והחרדים באמצע או אפילו בסוף..
    ערבים ישראליים פועלים ועובדים לעיתים עבור חמאס, נולדים עם שנאה למדינת ישראל ואפילו שהם חיים פה, לומדים, אוכלי חינם ואתו דבר כמו החרדים מביאים 60 אלף ילדים בחודש ומקבלים קצבאות ענק על חשבונכם מביטוח לאומי, חיים בלי חלונות בבתים כדי לא לשלם ארנונה בונים בלי אישורים לא שמים זין על שום חוק במדינת ישראל ועדיין רובם מסרבים להכיר בנו כמדינה יהודית. הם יודעים שאם היה פה שלטון ערבי לא היה פה יותר ממדבר וגמלים וערבים מכינים קפה אבל עדיין הם מעדיפים שלמדינה הזו יקראו פלסטין. אז עם כל הרוע שבדבר ואני גם לא בעד שנאת חינם אבל אמרתי את זה לחברים ערבים שיש לי שאם עושים משאל עם אם להעיף את כולם מפה או לא אני אומר שכן וזה לא בגלל שיש לי משהו רע נגד ה10 ערבים הבסדר במדינה הזאת אני פשוט חושב שאין את הכלים ואין את היכולת למיין את כולם ולהשאיר את המעט שבסדר. אי אפשר אז לוקחים את כולם ומעיפים את כולם. בקיצור אם נסתכל לפי חשיבות הבעיות של המדינה הערבים מקום ראשון ביבי מקום שני חרדים יש להם עוד כמה מקומות למטה אבל גם אותם צריך להפוך לאזרחים רגילים שלא ישתו לנו את הכיס בזה אין ספק

משתמש ותיק האוואטר של Mr. Bean
    שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ
    חכם יודע מה שהוא אומר , טיפש אומר מה שהוא יודע.

ציטוט נכתב במקור על ידי -shaked- צפיה בהודעה
    שהם יהודים והם מוסלמים.

הבדל ענק.
    ההבדל הוא- חרדים משלמים ארנונה, חרדים משלמים מיסים, תתפלא, אבל גם לישיבה צריך לשלם...
    תדעו לכם, בעולם החרדי זה הולך ככה- אתה מיד אחרי ישיבה תיכונית אתה הולך לישיבה רגילה או לכולל ללמוד לרבנות או לא יודע מה... ואחרי כמה שנים שאתה לומד אתה הולך להתגייס!!!! ככה זה הולך!! אני מכיר את זה אישית! אני שמעתי את זה מחרדים!!! רק החרדים המפגרים שלא הולכים לצבא נקראים "נטורי קרתא" חפשו עליהם בגוגל, מבחינתי, הם כמו החמאס, או יותר נכון, הם ה-חמאס!
    ערבים, לא משלמים מיסים, לא משלמים על תברואה, הם שורפים את הזבל שלהם בחוץ וכל הביוב שלהם נשפך לים, כן כן!!! מי שרוצה הוחכה לזה, אני אתן לו מקום ללכת אליו שיראה איך יש שפך לתוך הים ומריחים את הסירחון!!!!

חבר'ה, אתם מאמינים לתקשורת השמאלנית הזאת?
    תדעו לכם, שבראיון שעשו לערבים בכפרים הישראלים הם אמרו "החמאס זה אנחנו ואנחנו זה החמאס" כאן!! בתוך ישראל!!
    אתם באמת חושבים שהם בעד השלום? אתם זוכרים מה זה השלום מבחינתם? השלום מבחינתם זה שאין כאן ישראל!!! יש כאן את פלסטין!!
    די לאכול ת'חרא של התקשורת!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    המספרים שלך והסטטיסטיקות שלך מגובים גם במאמרים? מחקרים? משהו שהוא לא פרי דמיונך?
    תקרא מלמעלה...

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr. Bean צפיה בהודעה
    הה

תקרא מלמעלה...
    מה לקרוא מלמעלה? כל מה שהיא רשמה זה מספרים שהיא זרקה מהראש. תאמין לי גם אני יודע לנסח אחלה פסקה עם איזכורים ב4 מקומות שונים לגבי סטטיסטיקות בלי לצרף שום מקור אמין לזה.
    ולא, היא לא נחשבת למקור אמין.
    לא, גם אתה לא.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל האוואטר של Mrshmello
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    14
    נקודות
    15

מסכים איתך !

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

מה לקרוא מלמעלה? כל מה שהיא רשמה זה מספרים שהיא זרקה מהראש. תאמין לי גם אני יודע לנסח אחלה פסקה עם איזכורים ב4 מקומות שונים לגבי סטטיסטיקות בלי לצרף שום מקור אמין לזה.
    ולא, היא לא נחשבת למקור אמין.
    לא, גם אתה לא.
    תאמין לי, החרדים הם האחרונים שרוצים להיות אלה שיישוו אותם לנטורי קרתא!!
    תכתוב בגוגל תקרא עליהם קצת! אתם מדברים כאן על נטורי קרתא!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הם אלה שבאמת לא מתגייסים, מה אתה חושב? ב-100 שערים זה נטורי קרתא! בבית שמש, נטורי קרתא!!
    הם אלה שבאמת לא מתגייסים ויורקים על ילדות!!!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ההבדל הוא- חרדים משלמים ארנונה, חרדים משלמים מיסים, תתפלא, אבל גם לישיבה צריך לשלם...
    תדעו לכם, בעולם החרדי זה הולך ככה- אתה מיד אחרי ישיבה תיכונית אתה הולך לישיבה רגילה או לכולל ללמוד לרבנות או לא יודע מה... ואחרי כמה שנים שאתה לומד אתה הולך להתגייס!!!! ככה זה הולך!! אני מכיר את זה אישית! אני שמעתי את זה מחרדים!!! רק החרדים המפגרים שלא הולכים לצבא נקראים "נטורי קרתא" חפשו עליהם בגוגל, מבחינתי, הם כמו החמאס, או יותר נכון, הם ה-חמאס!
    ערבים, לא משלמים מיסים, לא משלמים על תברואה, הם שורפים את הזבל שלהם בחוץ וכל הביוב שלהם נשפך לים, כן כן!!! מי שרוצה הוחכה לזה, אני אתן לו מקום ללכת אליו שיראה איך יש שפך לתוך הים ומריחים את הסירחון!!!!

חבר'ה, אתם מאמינים לתקשורת השמאלנית הזאת?
    תדעו לכם, שבראיון שעשו לערבים בכפרים הישראלים הם אמרו "החמאס זה אנחנו ואנחנו זה החמאס" כאן!! בתוך ישראל!!
    אתם באמת חושבים שהם בעד השלום? אתם זוכרים מה זה השלום מבחינתם? השלום מבחינתם זה שאין כאן ישראל!!! יש כאן את פלסטין!!
    די לאכול ת'חרא של התקשורת!!!

תקרא מלמעלה...
    אני באמת רוצה לשאול, איפה אתה חי?
    "התקשורת השמאלנית" אלעק.. היא חשפה את זה גם, את הגנבות של החרדים מכל שאר האנשים(הכסף), את זה שיש כאלו שלא הולכים לישיבות בכלל, רק מרמים.
    כל אדם שפוי שלא תומך במפגרים האלו יודע שהם לא משלמים מיסים,כן הם לא! זה עובדה, תבדוק איפה שאתה רוצה! מקבלים כסף על הילדים שלהם והרבה מאוד, הרבה מאוד(איזה 3 אלף לילד), ולא צריכים להתגייס! למה? כי נתנו להם איזה פטור בגלל שהם עצלנים שכל היום קוראים בספר..
    שילכו לעזאזל החרדים, צריך לזרוק אותם לים..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אני באמת רוצה לשאול, איפה אתה חי?
    "התקשורת השמאלנית" אלעק.. היא חשפה את זה גם, את הגנבות של החרדים מכל שאר האנשים(הכסף), את זה שיש כאלו שלא הולכים לישיבות בכלל, רק מרמים.
    כל אדם שפוי שלא תומך במפגרים האלו יודע שהם לא משלמים מיסים,כן הם לא! זה עובדה, תבדוק איפה שאתה רוצה! מקבלים כסף על הילדים שלהם והרבה מאוד, הרבה מאוד(איזה 3 אלף לילד), ולא צריכים להתגייס! למה? כי נתנו להם איזה פטור בגלל שהם עצלנים שכל היום קוראים בספר..
    שילכו לעזאזל החרדים, צריך לזרוק אותם לים..
    תקשיב לי ותקשיב לי טוב י'חתיכת ילד בן 3 שעוד לא סיים לינוק מאמא שלו, חתיכת מטומטם!
    תגיד לי, בתקשורת אמרו... נו ו-? אתה מאמין לכל מה שהתקשורת אומרת? תקשיב לי מטומטם, התקשורת היא מפגרת! היא לא נכונה ומציאותית!
    תגיד לי, כיפות סרוגות הם חרדים? לא!
    חרדים הם נטורי קרתא? לא!
    אז חאלס לזיין ת'שכל ולהגיד דברים שאתה לא מבין בהם, אומרים בתקשורת שחרדים בבית שמש ירקו על ילדה, רוצה חידוש אמיתי? אין חרדים בבית שמש!!!! יש שם נטורי קרתא, חרדים, אין!!! אם היה חרדים, אז הייתה שם מלחמה עם הנטורי קרתא!

חבורה של ילדים בלי שכל שרק יודעים לזיין ת'שכל כי הם שמעו בתקשורת זבל מעובד...
    העיקר משחקים אותה בני 19 אז יותר חכמים מילד בן 13, אז הנה לכם, פאדיחה, ילד בן 13 הוכיח לכם שאתם מפגרים!

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

תקשיב לי ותקשיב לי טוב י'חתיכת ילד בן 3 שעוד לא סיים לינוק מאמא שלו, חתיכת מטומטם!
    תגיד לי, בתקשורת אמרו... נו ו-? אתה מאמין לכל מה שהתקשורת אומרת? תקשיב לי מטומטם, התקשורת היא מפגרת! היא לא נכונה ומציאותית!
    חרדים הם נטורי קרתא? לא!
    אז חאלס לזיין ת'שכל ולהגיד דברים שאתה לא מבין בהם, אומרים בתקשורת שחרדים בבית שמש ירקו על ילדה, רוצה חידוש אמיתי? אין חרדים בבית שמש!!!! יש שם נטורי קרתא, חרדים, אין!!! אם היה חרדים, אז הייתה שם מלחמה עם הנטורי קרתא!

העיקר משחקים אותה בני 19 אז יותר חכמים מילד בן 13, אז הנה לכם, פאדיחה, ילד בן 13 הוכיח לכם שאתם מפגרים!
    קצת קשה להתייחס למה שאתם אומרים כשאתם מתנהגים כמו ערסים שיודעים רק לקלל, אבל בסדר, אני אצליח, דיברתי כבר עם אנשים יותר מעצבנים ממכם.
    יש הבדל בין הזבל של התקשורת למה שיודעים שזה נכון, עכשיו אני רוצה שתסע, לחיפה, ת"א, איפה שבא לך ותתחיל לשאול אם החרדים עושים צבא, אם הם משלמים מיסים, אם הם מקבלים יותר מידי כסף ממשלמי המיסים, אני אחסוך לך את הדלק, חרדים לא עושים את זה, זאת עובדה, כולם יודעים את זה!
    שנה שעברה קראית כתבה על מקום כלשהו שיש הרבה חרדים(לא זוכר איפה זה בדיוק)וסופר על אדם שהתגייס לצבא והוא פשוט נודה משם, אם כולם היו מתגייסים שם, או לפחות חלק זה לא היה קורה.

ותבין אנחנו לא מדברים על חובשי הכיפות, אלא על החרדים. תפסיק לחשוב שכולם גם נגדך? חוץ מזה שאתה קצת אטום ומעצבן אתה הרבה יותר טוב מהחרדים העלובים האלו.
    ולא אכפת לי מקרטא שמרטא שלך, כי זה עובדה שכל החרדים פטורים ממס, פטורים מצבא ומקבלים עשרות אלפי שקלים מהמדינה בחודש! מכספי משלם המיסים וזה למה אנחנו שונאים אותם.

התרגלת תמיד לשטיפות המוח נגד התקשורת וכבר הספקת לשכוח שיש שם כתבות, תוכניות וכל מיני דברים שמבוססים על הוכחות, עם תמונות, צילומים וחלק מהם זה הדברים על החרדים.

אם אתה מעוניין להגיד לי שוב ש "י'חתיכת ילד בן 3 שעוד לא סיים לינוק מאמא שלו, חתיכת מטומטם!" אז אל תצטט אותי כי הוכחת בתגובה הזאת שאין באמת עם מי לדבר, אם תדבר כמו אדם נורמלי ולא כמו ערס בבון, אז אתה יודע איפה לצטט אותי.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.

מה כולכם מזיינים תשכל ישמאלנים תראו לי ערבי שהתגייס חוץ מדרוזים
    לכו לכו לחנין זועבי תלקקו לה את התחת

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

חרדים הם נטורי קרתא? לא!

בוא נתחיל בזה שתתחיל לדבר לעניין. מנהל או לא מנהל, אתה תטוס על טיל במידה ותמשיך לדבר כאילו אבא קנה את הפורום מאור, סמוך עליי.
    ילד בן 13 לא הוכיח שאף אחד מפגר.
    ילד בן 13 אוהב לדבר הרבה שטויות.
    לא מאשים אותך, גם כשאני הייתי בן 13 חשבתי שאני יודע הכל הכי טוב.
    אבל...
    https://www.youtube.com/watch?v=G5ZYNfJ7wmU
    אלו הם חרדים ידידי, לא נטורי קרתא.
    https://www.youtube.com/watch?v=kgtD3iQcrCc
    אמרנו חרדים?

אתה לא רוצה שאני אמשיך עם הדוגמאות.
    נטורי קרתא לא נכנסים בכלל למשוואה - דיברתם על חרדים וערבים. חובשי כיפה סרוגה ברובם אנשים טובים ובאמת ובתמים יראי שמים. החרדים לצערנו הרב לא. הם יותר חזירים מאשר חרדים, שוב, ברובם. אתה צריך ללמוד לתת תגובה אובייקטיבית בלי קשר לאם יש לך משפחה חרדית או משפחה ערבית, לנו לא אכפת. אנחנו מנסים לשלול את גיבוב השטויות שאתם רושמים פה.

אז כזה וכאילו וזה...
    תתבגר, תלמד לדבר לעניין, תלמד להציג טיעונים שנתמכים על משהו ולא רק על ידי סימני קריאה או סטטיסטיקות מזויפות.

I'm out.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

שם פרטי
    עודד
    לייקים
    953
    נקודות
    1,551
    משפט מחץ

בוא נתחיל בזה שתתחיל לדבר לעניין. מנהל או לא מנהל, אתה תטוס על טיל במידה ותמשיך לדבר כאילו אבא קנה את הפורום מאור, סמוך עליי.
    ילד בן 13 לא הוכיח שאף אחד מפגר.
    ילד בן 13 אוהב לדבר הרבה שטויות.
    לא מאשים אותך, גם כשאני הייתי בן 13 חשבתי שאני יודע הכל הכי טוב.
    אבל...
    https://www.youtube.com/watch?v=G5ZYNfJ7wmU
    אלו הם חרדים ידידי, לא נטורי קרתא.
    https://www.youtube.com/watch?v=kgtD3iQcrCc
    אמרנו חרדים?

אתה לא רוצה שאני אמשיך עם הדוגמאות.
    נטורי קרתא לא נכנסים בכלל למשוואה - דיברתם על חרדים וערבים. חובשי כיפה סרוגה ברובם אנשים טובים ובאמת ובתמים יראי שמים. החרדים לצערנו הרב לא. הם יותר חזירים מאשר חרדים, שוב, ברובם. אתה צריך ללמוד לתת תגובה אובייקטיבית בלי קשר לאם יש לך משפחה חרדית או משפחה ערבית, לנו לא אכפת. אנחנו מנסים לשלול את גיבוב השטויות שאתם רושמים פה.

אז כזה וכאילו וזה...
    תתבגר, תלמד לדבר לעניין, תלמד להציג טיעונים שנתמכים על משהו ולא רק על ידי סימני קריאה או סטטיסטיקות מזויפות.

I'm out.
    תתפלא, אלו הם נטורי קרתא!!!
    רוצה הוחכה? חרדים אין כמעט ב-100 שערים... !!!!
    רשום למטה שזה 100 שערים!!
    גם בסרטון השני, רשום למטה שיש צעקות "מוות לציונים" נטורי קרתא נגד הציונות, נגד ישראל, ובעד מדינה פלסטינית..
    נו באמת...
    לפני שאתה בא להתעסק עם משהו ולהתווכח תבדוק!! רשום לך שם בסרטון "חרדים" כי עוד מישהו עשה טעות כמוכם והתבלבל בין נטורי קרתא לחרדים..

עכשיו, לפני שאתם עונים
    קחו תקראו- http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%...A8%D7%AA%D7%90
    אתם מתבלבלים !!
    לפי האמונה החרדית, בדיוק כמו הכיפות הסרוגות, צבא זה צבא! מי שלא הולך לצבא, עובר על איסור "לא תעמוד על דם רעך" !!!
    אוי ואבוי לך אם לא תלך לצבא אחרי הישיבה, או אם תשב סתם בבית!!!
    ואני אומר את זה, בתור אחד שמבין, לא אחד שרק קרא בויקיפדיה או משהו...
    אני אישית מכיר גם חרדים, ואני אישית כיפה סרוגה, ויש לי משפחה גם חרדית, וערבים שהם וואלה כמו משפחה!!!
    אני יודע מה אני אומר!!
    אני לא רואה אחד שיושב בבית, פותח ערוץ 22 ורואה בכותרת "יהודי דרס ערבי" וישר מפיץ את זה לכולם ומה שבאמת קרה זה הסתה כי מה שקרה זה שיהודי דרס מחבל שדקר את אשתו ועוד 3 אנשים...

אני לא אתן לך כאן סטטיסטיקות מזויפות, יש סימוכין מאחורי כל מילה שלי!

ציטוט נכתב במקור על ידי Hot Shot צפיה בהודעה
    אתם אומרים שאתם שונאים את כל הדתיים אחד אחד אבל שמישהו אומר משהו על ערבים אתם ישר בוכים '' לא להכליל!!''
    טישו? (:

PUNK'S NOT DEAD!! האוואטר של VeilSide
    לייקים
    460
    נקודות
    70
    משפט מחץ
    P = F/A

קיצר הוט שוט אתה סתם דוס כועס

חרדים יותר גרועים מערבים:

ערבים עובדים
    משלמים מיסים
    עובדים בעבודות שהחרדים ימותו לפני שיעבדו בהן

חרדים משלמים מיסים על דלק? חתיכת מפגר
    חרדים משלמים מיסים על סיגריות? חתיכת מפגר

מבחינתי יכולים להעביר את כל החרדים לעזה, יותר טוב.
    נקווה שהערבים ירצו אותם בכלל =[

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 8 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:11.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,481 | הודעות: 8,200,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect