קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה שאלות בקשר למ"כ... מי שיודע כנסו בבקשה
    על ידי White Dragon בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 22:32
  2. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:22
  3. כמה שאלות בקשר לפיפא 2006
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 13:47
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 20:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

כמה שאלות בקשר לקשר עין ומעבר לשיחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל כמה שאלות בקשר לקשר עין ומעבר לשיחה

אהלן לכל גולשי הפורום.
    תקשיבו,אני מתחיל בכל התחום הזה של הפיקאפ וקצת הסתבכתי.
    יש לי בעיה אם בחורות והיא שאף פעם לא הולך לי אין כמו שצריך,לא התנשקתי עדיין,לא ז***י ואני לא אשקר אבל אני מרגיש ממש גרוע שעוד לא הגעתי למצבים כאלו. גיליתי את התחום הזה ואולי הוא יעזור לי קצת לפי מה ששמעתי מחברה שנכנסו לתחום.
    נכנסתי ללינקייה וראיתי מדריך שנקרא:המדריך לכישורים הטבעיים.
    קראתי רק את שני המדריכים הראשונים ויש לי שאלה:
    1.בקשר עין משתמשים רק במהלך השיחה או שאפשר גם לפני שניגשים אפילו לבחורה להשתמש בוא?
    2.אחרי שאני מריץ פתיח איך אני עובר לשיחה אישית ומתחיל לשאול שאלות שמתקשרות אליה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א' כל...ברוך הבא.
    בקשר לשאלות-
    1- שאלה מצחיקה...אני מקווה שאתה לא באמת שואל אותה.
    2- זורם עם שיחה.

השאלות ששאלת קצת מוזרות יחסית לאחד שעבר על הלינקייה...
    תכנס שוב למדריך הזה , תקרא אותו כמו שצריך..ותחזור אלינו עם שאלות.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אני ממליץ שלא תתחיל עם בחורות לפני שפיתחת רמה אישית טובה... אם אין לך ידידות, חברים, ובכללי אינטראקציה טובה וכימיה עם הרבה אנשים (או בקצרה, כריזמה) אתה לא תצליח עם בנות. תתחיל לפתח קשרים עם אנשים במסגרות (בית ספר במקרה שלך, צופים, כושר, אנא עארף מה שאתה לא עושה), תכיר אנשים, בנות, ידידות תתחיל להרחיב את המעגל החברתי שלך. אחרי זה לא תצטרך אותנו בשביל להתחיל עם בחורה.

משתמש מתחיל האוואטר של Ahene
    לייקים
    45
    נקודות
    100
    פוסטים בבלוג
    1

תקשיב לבחורה, ותדבר יותר מאשר שאתה שואל.
    אם תקשיב לך תלמד שהיא נותנת לך המון נושאים לדבר עליהם בכל משפט.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה
    אני ממליץ שלא תתחיל עם בחורות לפני שפיתחת רמה אישית טובה... אם אין לך ידידות, חברים, ובכללי אינטראקציה טובה וכימיה עם הרבה אנשים (או בקצרה, כריזמה) אתה לא תצליח עם בנות. תתחיל לפתח קשרים עם אנשים במסגרות (בית ספר במקרה שלך, צופים, כושר, אנא עארף מה שאתה לא עושה), תכיר אנשים, בנות, ידידות תתחיל להרחיב את המעגל החברתי שלך. אחרי זה לא תצטרך אותנו בשביל להתחיל עם בחורה.
    מסכים רצח.

בנים שניגשים לבת בלי בטחון או כריזמה או איך שלא תרצה לקרוא לזה ,בנות לא חושבות פעמיים לפני שמנפנפות אותם.
    אתה חייב לעזוב תשטויות פה.

קשר עין בנתיים לא מה שיעזור לך, פתח חיים אחי

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    מסכים רצח.

בנים שניגשים לבת בלי בטחון או כריזמה או איך שלא תרצה לקרוא לזה ,בנות לא חושבות פעמיים לפני שמנפנפות אותם.
    אתה חייב לעזוב תשטויות פה.

קשר עין בנתיים לא מה שיעזור לך, פתח חיים אחי
    ובנים מכוערים שניגשים אליהם עם מלא מלא ביטחון מזויף הבנות לא מנפנפנפות בשנייה? צודק זה לא שנייה, הן לוקחות את השנייה הזאת כדי לצחוק עליהם ואחר כך מנפנפות אותם.

קשר עין דווקא כן יעזור, זה מה שבן אדם נורמלי עושה כשהוא רואה מישהי שנראת לו טוב , הוא מסתכל עליה והיא עליו. אם אתה מכוער והיא לא תסתכל עליך, הבנת את הרמז.

קשר עין > ביטחון מזויף

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    ובנים מכוערים שניגשים אליהם עם מלא מלא ביטחון מזויף הבנות לא מנפנפנפות בשנייה? צודק זה לא שנייה, הן לוקחות את השנייה הזאת כדי לצחוק עליהם ואחר כך מנפנפות אותם.

קשר עין דווקא כן יעזור, זה מה שבן אדם נורמלי עושה כשהוא רואה מישהי שנראת לו טוב , הוא מסתכל עליה והיא עליו. אם אתה מכוער והיא לא תסתכל עליך, הבנת את הרמז.

קשר עין > ביטחון מזויף
    אממ לא ממש מסכים עם המשפט האחרון.
    בכל מקרה אמרתי את זה כי זה ברוררר שרק מהכתיבה שלו אפשר להבין שהוא מתעסק בקקה ולא בדברים חשובים, כמו אם לשמור על קשר עין.
    אם הוא חדש, שיבנה תדמית , חבורה, עוד חבורה ושיתעסק במראה ובחיים שלו

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה

קשר עין > ביטחון מזויף
    מה קשור ביטחון מזויף? קשר עין = בסיס לתקשורת עם אנשים בכללי(לא רק נשים). ונגיד שזה ביטחון מזויף.. מה רע? אני מתכנן לכתוב על זה מאמר בקרוב - FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!

לפותח הדיון - ענו לך על 2 השאלות, מה שאני ממליץ לך שכמתחיל שתעשה שנייה זום-אאוט מכל המדריכים והרוטינות ותחשוב בכללי - למה עד עכשיו לא הייתי לך אינטראקציה עם נשים? מתי היו לך הזדמנויות שלא ניצלת אותן ולמה? מאיפה אתה יכול מחר להכיר עוד נשים? אחרי שתענה לעצמך על השאלות האלה לך תכיר בנות, ותמשיך לקרוא.

בהצלחה, ודרך אגב אתה בן 16, אל תרגיש רע עם זה שלא התנשקת או זיינת. כל אחד בזמן שלו, וזה שאתה בפורום הזה אומר שהזמן הזה קרוב אצלך
    נערך לאחרונה על ידי legen-g; 30-11-2012 בשעה 19:48.

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי legen-g צפיה בהודעה
    מה קשור ביטחון מזויף? קשר עין = בסיס לתקשורת עם אנשים בכללי(לא רק נשים). ונגיד שזה ביטחון מזויף.. מה רע? אני מתכנן לכתוב על זה מאמר בקרוב - FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!

לפותח הדיון - ענו לך על 2 השאלות, מה שאני ממליץ לך שכמתחיל שתעשה שנייה זום-אאוט מכל המדריכים והרוטינות ותחשוב בכללי - למה עד עכשיו לא הייתי לך אינטראקציה עם נשים? מתי היו לך הזדמנויות שלא ניצלת אותן ולמה? מאיפה אתה יכול מחר להכיר עוד נשים? אחרי שתענה לעצמך על השאלות האלה לך תכיר בנות, ותמשיך לקרוא.

בהצלחה, ודרך אגב אתה בן 16, אל תרגיש רע עם זה שלא התנשקת או זיינת. כל אחד בזמן שלו, וזה שאתה בפורום הזה אומר שהזמן הזה קרוב אצלך
    FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT!

משפט נכון לחיים! [של הלוזרים].
    נכון קשר עין זה בסיס לתקשורת, מי אמר שלא?
    זה שאין לך את הביטחון הבסיסי להסתכל לאנשים לתוך העיניים בזמן שאתה מדבר איתם כי אתה מרגיש מאוים ונחות זה משהו אחר..

אתה לא מסכים איתי שיותר נורמלי לבחורה או לכל אחד שמישהו שאתה מדבר איתו יסתכל עליך או מישהו מרחוק יסתכל עליך חזרה כדי להביע עניין, ולא יבוא אליך בפוזה של "וואללה אפילו שאתה כוסית על ואני מכוער אני פה הפרס ואת צריכה לרדוף אחריי ואת צריכה להתחיל שיחות ואת צריכה להשתחוות לזין שלי ואז אולי אבל רק אולי אני יחשוב לדבר איתך"

זה נשמע לי פריקי, נואש ומטריד ברמות.
    ביטחון מזויף = הדבר הכי עלוב שיש . ואני ראיתי הרבההההה כאלה וזה בהתחלה מצחיק, אחר כך עצוב, ואז עוד פעם מצחיק לראות את זה.

הביטחון בא עם הגיל, עם הגישה, עם הסביבה.
    יש כאלה שוואלה תן להם את הקצה הקטן הזה שנקרא ביטחון עצמי והם כבר יעשו ממנו משהו טוב, אבל יש את אלה שאין להם בשיט והם עדיין מתנהגים כמו משהו שהם לא.

אה וכן, אני יצטרך לעזוב אותך לשעות האלה כי אשכרה יש לי משהו לעשות בשישי [נכון מפתיע אותך?] אז תנסה לא להיות בפורום בשעות האלה וללכת אולי לחבר שלך, ולהסתכל איתו אמריקן פאי ולצחוק על הסרט ולהגיד שהוא פנטזיה והלוואי וזה היה קורה לכם.
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 30-11-2012 בשעה 22:06.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

העניין של Fake it 'till you make it- הוא עניין שבעקרונו נכון אבל מיושם ומפורש לא נכון על ידי רבים מהאנשים. אני אתן את הדוגמא הפשוטה של ביטחון עצמי פה- העניין של לזייף את זה לא אומר להיות עם ביטחון שאין לו על מה להתבסס- אלא להתנהג כמו שאדם בעל ביטחון מתנהג ולהיראות כמו שהוא נראה.
    משמע, אם אדם עם ביטחון מסתובב עם בנות, מדבר איתן בלי להשפיל מבט, יודע לא לתת להן תשומת לב כל הזמן, הולך עם גב זקוף, נוגע בהן, מתאמן, מצחיק וכו' וכו'- אז זה שתלך רק עם גב זקוף זה לא Faking it. אבל זה שתתחיל להכיר בנות, תדבר איתן בלי להשפיל מבט, לא תתן להן תשומת לב כל הזמן, תלך עם גב זקוף, תיגע בהן, תתאמן, תהיה מצחיק וכו' וכו'.

זה הבעיה של רוב החננות של פיקאפ. הם מנסים לזייף ביטחון עצמי רק על ידי התנהגות חיצונית של בעל ביטחון, ולא עושים דברים שאנשים עם ביטחון אמיתי עושים. בגלל זה They'll never make it.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect