שאני מנה לפתוח את ה-IIS, זה טוען ולא עושה כלום.
זאת פעם ראשונה שאני משתמש בזה.
אני רואה את תיקיית IIS ו-ISS EXPRESS, אבל שאני מנסה להריץ זה לא עובד..
הצעות?
שאני מנה לפתוח את ה-IIS, זה טוען ולא עושה כלום.
זאת פעם ראשונה שאני משתמש בזה.
אני רואה את תיקיית IIS ו-ISS EXPRESS, אבל שאני מנסה להריץ זה לא עובד..
הצעות?
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
וואו אני ממש לא זוכר חחח
איך התקנת את ה iis דרך הוספה של פיצ'רים של ווינדוס?
או שהורדת אחד עדכני יותר?
בכל מקרה אם אני לא טועה זה אמור להופיע תחת כלי ניהול בהתחל.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה היה לי ממזמן (לא זוכר אם הורדתי או בא עם המחשב).
שאני נכנס ללוח בקרה ואז לכלים אין לי שם את ה-IIS.
ד"א יש לי XP.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כלי ניהול.
ולמה תייגת סרבר אם יש לך XP?
נערך לאחרונה על ידי Ori; 04-12-2012 בשעה 19:44.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
iis זה סוג של סרבר..
בכל מקרה בחרתי את זה בלוח בקרה ולא היה שם את אפשרות ה-iis.
מ א ו ש ר
אז לא מותקן לך IIS על המחשב
תתקין
דרך הוספה והסרה של תוכניות בחר בהוספת פיצ'רים של ווינדוס
מ א ו ש ר
אז מה אם יש תיקיות.
תכניס לו את הדיסק.
מ א ו ש ר
לא, XP HOME לא מאפשר לך IIS. ודרך אגב, שתדע להבא, הכוונה בתגית היא שתכתוב את מערכת ההפעלה שלך, לא את תוכן הבעיה. אם מהתחלה היית כותב XP HOME היית מקבל תשובה בתגובה הראשונה שאי אפשר וחוסך לעצמך את כל בזבוז הזמן הזה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
OK, תודה על העזרה.