קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ההוכחה הנגדית להכחשת השואה
    על ידי tkfx4 בפורום פוליטיקה וחדשות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-02-2007, 16:01
  2. קומו זונות לעבודת הבורא
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 15:25
  3. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 06-06-2006, 23:19
  4. ...."החיי בשמחה מקיים רצון הבורא"....
    על ידי super G בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 17:23
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 98

ההוכחה לקיומו של הבורא - עמוד 6

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

לא כל דבר נברא, כך שלא לכל דבר יש בורא. דיי עם השטות הזאת. יש דברים שנוצרים ויש דברים שייצרו אותם. כוכב שנוצר לא נוצר בגלל שמישהו מדביק חלקיקים ביחד. הוא נוצר בגלל שחלקיקים נמשכים אחד לשני בכוח הכבידה. אין מישהו שמפקח על התהליך.
    תאוריה לא מדעית, זאת השערת האלוהים. הופעת צורות החיים בצורה ספונטנית (בריאה), כל בני האדם מופיעים מזוג אחד של בני אדם, או אפילו משפחה אחת, מבול כלל עולמי.. תבחר.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 04-12-2012 בשעה 04:06.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    למה אנחנו הסכמנו שלכול חומר יש זמן (זה מדעי בעינייך ?) וסיכמנו גם שלכול נברא יש בורא
    (ראית פעם פילון נברא ללא אימו ? ראיתה פעם עץ נברא ללא זרעו ?).

מעניין אותי לדעת לאיזה תאוריה לא מדעית את מתכוון שהצגתי פה ?
    אני חושב שfirya ענה על זה יפה מאוד ואין לי מה להוסיף בעניין

נ.ב
    בפרטי הבטחת לי שאלה שתשלח אותי לעשות שיעורי בית ... אני עדיין מחכה

נ.ב.ב
    אתה חייב להפסיק להשתמש בשאלות ותשובות של אמנון יצחק:
    א. זה לא מוציא אותך חכם במיוחד
    ב. אף אחד לא יקח אותך ברצינות
    ג. אמנון יצחק מסוכן למוח יותר מסמים ואין לצרוך אותו יחד עם אלכוהול...

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    אני חושב שfirya ענה על זה יפה מאוד ואין לי מה להוסיף בעניין

נ.ב
    בפרטי הבטחת לי שאלה שתשלח אותי לעשות שיעורי בית ... אני עדיין מחכה

נ.ב.ב
    אתה חייב להפסיק להשתמש בשאלות ותשובות של אמנון יצחק:
    א. זה לא מוציא אותך חכם במיוחד
    ב. אף אחד לא יקח אותך ברצינות
    ג. אמנון יצחק מסוכן למוח יותר מסמים ואין לצרוך אותו יחד עם אלכוהול...

טוב נלך לפי הסדר
    1) פרסמתי פוסט מיוחד לשאלה שהצגת בפני חבל שאתה לא טורח להסתכל ,פרסמתי שם הרבה מאוד חומר.

2) לא ממש הבנתי את הטענה של
    firya אני מבין שעל הטענה שלכול חומר יש זמן אנחנו מסכימים אבל על הטענה שלכול חומר יש בורא אנחנו לא מסכימים ?
    אם כך אז תסבירו לי בבקשה אני ישמח לדעת מה יצר את החלקיקים שיצרו את הכוכב ?

3) תראה אני לא מתנגד לחומרים שאתה מעלה לפה נכון? ,אישית אני לא יודע מאיפה אתה אוסף את החומרים שלך אבל לי יש את המקורות שלי לאסוף את החומרים שלי בין היתר הם מאמנון יצחק ,זמיר כהן ,יצחק פנגר ועוד עשרות אתרים ברחבי הרשת.

אני חושב שהבעיה הכי גדולה בנושא הדת היא חוסר הנכונות של שתי הצדדים לפתוח בדיון מעמיק על הנושאים ,חוסר נכונות לחקור ולגלות את האמת זהו הרעיון של הפורום ,אתם מעלים שאלות ואני מאלה שאלות ואז אנחנו דנים עליהם אם אתה חושב שדעותי הם לא נכונים אתה מוזמן להציג הוכחות ואם יעלה בכך שאתה צודק אין לי בעיה להגיד שאתה צודק ולראיה היא השאלה שהעלתה בפני ואמרתי לך שאני יבדוק.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 04-12-2012 בשעה 23:12.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    97
    נקודות
    50

הבעיה היא שאתה מביא את החומרים שלך מאנשים שמשקרים, מרמים, ומסלפים עובדות. אנשים שמביאים את הידע שלהם מספר אגדות שנרשם לפני פחות מ2000 שנה ובלי כל תפיסה ואישוש במציאות. אין לשום אדם נאור כל סיבה לנהל דיון עם צד שלא מבוסס על המציאות.
    יש משפט שאומר ש״אם שום ראיה, עובדה, או טענה לא תשנה את האמונה שלך, אז היא אינה תלויה במציאות.״

בגלל אנשים חשוכים וחסרי ידע, יש הרבה צנזורה דוגמא לזה זה העמוד של נובאמת שנחסם. ושם הוא מפרק לכל מי שציינת פה את הצורה. כמו שאמרתי רמאים ושקרנים.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    הבעיה היא שאתה מביא את החומרים שלך מאנשים שמשקרים, מרמים, ומסלפים עובדות. אנשים שמביאים את הידע שלהם מספר אגדות שנרשם לפני פחות מ2000 שנה ובלי כל תפיסה ואישוש במציאות. אין לשום אדם נאור כל סיבה לנהל דיון עם צד שלא מבוסס על המציאות.
    יש משפט שאומר ש״אם שום ראיה, עובדה, או טענה לא תשנה את האמונה שלך, אז היא אינה תלויה במציאות.״

בגלל אנשים חשוכים וחסרי ידע, יש הרבה צנזורה דוגמא לזה זה העמוד של נובאמת שנחסם. ושם הוא מפרק לכל מי שציינת פה את הצורה. כמו שאמרתי רמאים ושקרנים.
    סליחה אבל למה שקרנים ? בגלל שאתה לא מסכים עם דעותיהם אז הם שקרנים ? אתה יודע קל מאוד להגיד: "הבחור הזה שקרן ,ההוא טיפש ,אתם משוגעים ורק אני צודק" זאת ראיה לא בריאה לחיים.

אתה יודע מה אני מוכן לזרום עם הטענה שלך בוא תיתן לי דוגמאות לשקרים שהם מציגים ? אם תוכל לצטרף אליהם את הלינקים שבהם הם אומרים את השקרים לכאורה שהם מציגים ,פלוס ראיות שמוכיחות שהם משקרים.

אם אתה מציג טענה אני מוכן להקשיב יכול להיות שאתה צודק אבל בוא תגבה את הטענות שאתה מציג פה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 05-12-2012 בשעה 00:04.

לייקים
    97
    נקודות
    50

טוב, בגלל שאני חמוד אני יעשה את העבודה שאתה מתעצל לעשות. "בימינו אנו בורות היא בחירה", תזכור את המשפט הזה.
    יש דברים שחיפוש פשוט בגוגל יכול לפתור.
    הערוץ של נו באמת נחסם בגלל צנזורה דתית. לא מפליא שזה קורה. עובדה שבפורום יהדות גם פה חסמו אותי על דברים שלא רצו לשמוע (מעדיפים לטמון את הראש בחול) לאחר בירורים ההודעות שוחזרו, אבל עדיין חסמו את הכניסה שלי. ממש מפליא (לא).
    מגמה אדירה של ערוצים מאמינים לחסום ולצנזר משתמשים. מדפים ביוטיוב, דפים בפייסבוק ועד פורמים. מאמינים באופן גורף מצנזרים. זאת התנהגות עלובה לטעמי. לעומתם דפים של אתאיסטים פתוחים ולכל אחד אלא אם כן מגזים ומקלל משתמשים אחרים, זכות הדיבור חופשית.
    הנשק היחידי של מאמינים הם שקרים וצנזור האמת. אתה בוחר להאמין ללוקשים שלהם, אתה מוזמן, אל תיתמם אם יעירו לך על כך.

הנה, אלו הפנים האמיתיות שלהם:
    http://www.youtube.com/user/MichKohe...ow=grid&view=0
    נערך לאחרונה על ידי firya; 05-12-2012 בשעה 04:21.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2013 בשעה 22:15.

משתמש ותיק האוואטר של DeadByApril
    שם פרטי
    ניקולאי
    לייקים
    770
    נקודות
    31

אחי,אין דבר כזה...אלוהים חחחח
    יש מלא תיאורים גאולוגים וכל השיט המדעי שסותרים תדת

כמו ה10 המכות ,יש לזה הסבר הגיוני יותר מאשר "משה נסיך מצריים"

הייתי מאמין בהתחלה עד שהבנתי שהוא באמת לא קיים ואז וויתרתי על הדת ועל כל החארטוות

קרדיט לFRENZY

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אלעד דויד
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אפיקורס זה אנשים מטומטמים שמחפשים תשומת לב אין מה להתייחס אליהם

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Eladavid01 צפיה בהודעה
    אפיקורס זה אנשים מטומטמים שמחפשים תשומת לב אין מה להתייחס אליהם
    אזהרה על תשתמש יותר במילה מטומטמים או כול שפה בוטה אחרת יש דרך לדון בדברים.
    אני מקווה שתוכל לתרום לפורום בעתיד השמח לשמוע את דעותיך אבל שהיו צורה תרבותית.

כנס לחוקים כאן החוקים חלים על כול המשתמשים מאמינים ,איפקורסים ,אתאיסטים ומאמינים בחיזרים. על כולם!
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 07-12-2012 בשעה 19:52.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כשאתה מדבר על ישות תבונית אל לך לדבר רק במושגים שכיום נחשבים "רציונלים".
    לדבר על חלליות בתקופת התנ"ך גם היה נחשב לדבר לא רציונלי, כעת כן.

אל לך בכלל להתקבע למושגים מדעיים/מתמטיים/לוגיים (ברוח מערבית-אקדמית) כשאתה מדבר על ישות תבונית.

אתה מוציא פה דברים מהקשרם. מבחינתי- אם משהו לא יוצר אינטראקציה עם העולם החיצון הוא לא מעניין. סוף סיפור.

זה שאתה נשאר מקובע וצועק את האידאולוגיה שלך חזק לא אומר שהיא נכונה.
    אם מבחינתך ישות תבונית אינה קיימת עד שלא מוכיחים אותה, אז אתה מוזמן להטמין את ראשך בחול כמו חסידה ולחשוב שאתה צודק.
    גם אני איני מאמין בקיומו של דבר-מה עד שלא מוכיחים את קיומו, אך ישות תבונית אינה חייבת להיות "דבר-מה" ואינה חייבת להיות "קיימת" (לפחות לא במושגים שלנו) בשביל להשפיע עלינו או לברוא את היקום.

מה שקורה כרגע זה שאתה מתבצר בשוחה ומוסיף לה עוד שקי חול בשביל שתהיה עמידה יותר ואני עושה אותו הדבר..
    ככה שהדיון בננו איבד כל טעם.

בדיון הבאה שלנו צא מנקודת הנחה שיש לך הזדמנות לעשות "מצווה" ולהחזיר בור-דעת בשאלה, תפגין יותר נכונות לוותר על חשיבה מקובעת ולהתאים את עצמך לרוח הדברים או בפשטות - OPEN YOUR MIND בן אדם..

אני לא מנסה להחזיר אף אחד בשאלה, ואני לא יודע אם המטרה שלך היא להחזיר אותי בתשובה או לא. כל מה שאני מנסה לעשות זה להראות לך כשלים לוגיים שמופיעים בטיעונים שלך, ויש פה איזה דיבייט וויכוח דיי נחמד שמתקיים.
    מצחיק שאדם דתי, שמקבל את כל התשובות שלו מספר שנכתב לפני אלפי שנים אומר לי לפתוח את הראש.
    תשובה
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    ההבדל הוא שאתה פרשן של עצמך כאילו הייתה איזה גדול תורה ,אתה קורא פסוק ומפרשן אותו לפי ראות עיינך לעומת זאת אני קורא פסוק והולך לחז"ל לראות מה הם כתוב על המקורות.

למשל דוגמה:
    אתה בטח מכיר את זהבי עצבני יש לו משפט שהוא תמיד אומר "אהוב את העבודה ושנא את הרבנות" (הרמב"ם אמר) הוא לא מבין בכלל את הפסוק אבל משתמש בו כדי להקניט את החרדים ובעצם מוכיח את הבורות שלו בנושא.

למה הדבר דומה ?
    לקח שתלך לפרופסור במתמטיקה שהמציא נוסחה חדשה למציאת X ותגיד לו הנוסחה שלך בכלל מדברת על מציאת Y.
    הפרופסור יגיד לך אני למדתי כול חיי כדי להמציא את הנוסחה ואתה תגיד לי מה הנוסחה הזאת מוצאת ?
    אותו הדבר ישנם רבנים שלמדו כול חייהם כדי ללמוד את התורה ואתה תגיד להם למה הפסוק בתורה מתכוון ?

אתה יכול להעלות את הפרשנות שלך לפסוק אבל אין הדבר אומר שהפרשנות נכונה.
    אני לא נותן פרשנות אני מצטט. המשמעות מובנת מאליה ואין צורך בפרשנות בכלל.
    איפה בכלל ראית אותי נותן פרשנות? לא כתבתי בכלל מילים שלי, הכל נטו ציטוט, נתתי לך להבין לבד את מה שכתוב.
    אני בדרך כלל נמנע מלפרש דברים, אני מנסה כמה שיותר להיצמד לטקסט.
    ואני אשמח לשמוע מה ההבנה שלך בנושא, אם לא הבנת כמוני.
    ואם אתה חושב שמה שאמרתי שגוי, אני אשמח שתראה לי פרשן שמסביר אחרת. להגיד "אתה טועה" סתם, זו לא חכמה.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

סרטון אדיר!

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פותח האשכול, מורכבות היא אינה הוכחה לאלוהים,
    היא פשוט הוכחה לתהליך.

ותהליכים יכולים להתחיל בלי סיבה ובלי יוצר.

קח דוגמה את האבולוציה, אין באמת סיבה לשונות הגנטית, הכל טעויות בלתי מתוכננות של הגנום.

מכיוון שאני בטוח שאתה לא מבין באבולוציה אתה גם לא תבין מה אני מנסה להגיד,
    וזה הפגם בוויכוחים האלה - דתיים פשוט לא לומדים על הנושאים של האבולוציה,אביוגנזה והמפץ הגדול.

כי אם הייתם לומדים - לא הייתם דתיים,
    לכן גם לא תוכל למצוא דתי שמבין בדברים האלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ההפרדה מהקוף לפי המידע שאני קראתי בויקיפדיה מתוארכת מלפני 7-5 מיליון שנה. התנינים מתואכים שחיו עוד לפני הדינוזאורים.. אתה בא לומר לי ש-7 מיליון הספיק לאדם בשביל להגיע לירח ו-200 מיליון לא הספיקו לתנין אפילו להתחיל לדבר?

למה התנין לא פיתח צוואר כמו של הגי'רפה?
    למה הדגים לא פיתחו את היכולת לנשום אוויר כמו הדו-חיים?

כולם מתפתחים באופן שונה משום ששונות פיזית נובעת ישירות מאקראיות המוטציה והשינוי הגנטי.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    פותח האשכול, מורכבות היא אינה הוכחה לאלוהים,
    היא פשוט הוכחה לתהליך.

ותהליכים יכולים להתחיל בלי סיבה ובלי יוצר.

קח דוגמה את האבולוציה, אין באמת סיבה לשונות הגנטית, הכל טעויות בלתי מתוכננות של הגנום.

מכיוון שאני בטוח שאתה לא מבין באבולוציה אתה גם לא תבין מה אני מנסה להגיד,
    וזה הפגם בוויכוחים האלה - דתיים פשוט לא לומדים על הנושאים של האבולוציה,אביוגנזה והמפץ הגדול.

[/RIGHT]
    אני מודה לך על ההסבר שהקדשת אבל אני עם הפורום הזה סיימתי ולכן אני לא יגיב על הנאמר. ,יש פה אנשים שאני לא ינקוב בשמות שהם פשוט תת רמה (אני לא יפרט מי אבל מי שחושב שאולי אני מתכוון אליו אז כנראה שאני מתכוון עליו) ,הפורום הזה מתנהל לפי דעתי מתחת לכול ביקורת מבחינת כבוד הדדי בין בני אדם
    ,פתיחות לשמוע דעות אחרות של אנשים ,אפשרות לשאול שאלות משותפות וכו... ולכן עזבתי אותו. אני ישאיר להתאיסטים כאן לדון בינם לבין עצמם מה הם חושבים
    אישית הפורום הזה לא מעניין אותי יותר ,חשבתי שאפשר לדון פה עם אנשים בצורה מתורבתת ,בתור בני אדם אבל טעיתי.

אני ראיתי פה תגובות של אנשים כול כך מסכנים כמו "נצחנו האתאיסטים נצחו" "או "לא תכלו להביס אותנו האתאיסטים" שאני חושב שאין טעם בכלל להמשיך בדיון
    אנשים שחושבים שמטרת הפורום היא להילחם אחד בשני או לכופף את היד של השני ,אני באמת שאני מרחם עליהם.

זהו תהיו בריאים חברי הפורום ,אני מאחל לכם רק טוב ,גם למאמינים וגם לאלו שלא מאמינים.
    העיקר שתמשיכו לחפש את האמת.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,692 | הודעות: 8,151,274 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect