אהלן ,
אחרי תקופה ארוכה של התעניינות במין השני , והצלחות לא מבוטלות ; באתי לכתוב לכם את הגישה הנכונה ביותר .
אם מישהו יאמץ לחייו את הגישה הזאת , הוא יצליח בכל התחומים שירצה , וזאת לא קלישאה .
בוא נסביר לכם משהו פסיכולוגי בסיסי בשביל שתבינו לעומק את כל מה שאני אומר :
בטבע האדם , אנחנו נמשכים לבן אדם שיש בו מה שאין לנו , לבן אדם שיותר מוצלח מאיתנו .
כמובן שיש עוד הרבה מאוד דברים שמושכים אותנו , אבל זה אחד הדברים החזקים והבסיסיים ביותר .
מה שיפה פה , זה שככל שניחשף לבן אדם שיש לו מה שאין לנו , אנחנו נמשך אליו יותר .. מה שאומר שאם בחור עם ביטחון עצמי נורמלי (שזה טיפה נמוך) ,פוגש בחור בעל ביטחון עצמי יציב וחזק , הוא ימשך לבחור הזה , מהסיבה שהוא מקנא / רוצה גם / אוהב את התחושה שיש ליד הבחור / רוצה ללמוד ממנו .
עם הזמן המשיכה רק תתגבר , כי הבחור יראה לאט לאט עוד צדדים של ביטחון .
זה עובד בכל דבר , השחקן הבינוני בקבוצה נמשך לשחקן הטוב ביותר .
הילד הבינוני בכיתה נמשך לילד הכי פופולארי .
בחור שאף לא היה עם בחורה ימשך מאוד למישהו שיש לו מלא בחורות .
בן אדם שלא כנה כל הזמן ימשך לבן אדם שכנה .
שתי דברים שחשוב לציין :
המשיכה שאני מדבר עליה זה לא משיכה מינית . זה כמו הערצה ..
המשיכה הזאת קורת רק כשלבן אדם שמולי יש משהו שלי אין . (אם יש לי מלא בחורות , אני לא אמשך למישהו שגם יש לו .. )
עכשיו בוא אני אגלה לך סוד על כמעט 80 אחוז מבני האדם שחיים בישראל :
הם נמשכים לכנות .
למה הם נמשכים לכנות ?
מכמה סיבות :
-הם בעצמם לא כנים מאה אחוז , בשביל להיות כנה צריך הרבה כוח נפשי .. וצריך לעמוד על שלך הרבה מאוד פעמים .
-כנות זה דבר שמראה הרבה מאוד ביטחון .
מגניב .. הבנתי שכנות זה דבר מושך , אבל מה זה בידיוק כנות ?
כנות , זה התת מודע שלך .. התשובה והרצון הראשוני שלך ...
קרה לך פעם שדיברתי עם מישהי , היא שאלה אותך משהו , עמדת לתת לה תשובה אבל בסוף או ששינית אותה או שהחלפת ניסוח ?
זה לא כנות ידידי .. כנות זה האינסטינקט הראשוני .
איפה כנות יכולה להתבטאות ?
בחשקים מיניים - ''אני עומד לנשק אותך , אז תעצמי עיניים '' ''את מנסה לפתות אותי עם הלבוש הזה שלך ?'' (אלו משפטים כנים .. בלי לחשוב יותר מידי )
בענייןשלך בבחורה - אהלן , באלך לרקוד איתי ? (חיוך , ואם אתה תהיה כנה ותגיד לה את זה בראש של ''אני באמת רוצה לרקוד איתך .. את נראת נחמדה '' הכל ילך לך כשורה )
בלחתוך קשר כשצריך - טוב שמעי , אין לי זמן למשחקים .. שיהיה לך ערב טוב . (הרבה גברים לא כנים עם עצמם .. וכשבחורה מדברת אליהם לא כמו שהם רוצים הם מתגמשים איתה , ונותנים לה לדרוך עליהם ועל הכנות שלהם .)
אחרי שהבנתם (בערך ) מה זה כנות .. אני אראה לכם כמה שיחות של כנות .. כדי שתקבלו השראה :
שתי השיחות הראשונות זה בפייסבוק .
אני בכוונה מראה לכם שיחה עם מישהי ממש כוסית שלמרות כל הדברים שהיא עשתה ואמרה , עם הכנות שלי (והניסיון ) שברתי אותה ..
"תגידי , את פנויה לקשר מחייב של ילדי בית וכלב ?" (הומור .. וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש)
''

''
''ממה את בשוק ? ''
"מה אתה רוצה"
"אני רואה שאת לא רגילה שגברים פונים אלייך "
"קודם תיירגע חמוד , דבר שני מה רצונך " (אני לא מתרגש מהדברים האלה .. זה שהבחורה נרתעת מגברים זרים זה מבחינתי משהו טוב לעתיד ,וכמובן בגלל שהיא כוסית זה מבחנים )
"להכיר אותך , עד עכשיו לא הבנת? "
"אז כניראה שזו לא הדרךך מכירים בכלל ?''
"לא ידעתי שאני צריך לפעול לפי כללים בשביל להכיר אנשים " (תשובה כנה מאוד )
''לא צריך לפעול לפי כללים , אך צרייך להתנהג בהתאם אתה יודעע P:'' (בום .. התרככות .. זה תמיד קורה אחרי שאתה עובר כמה הודעות עויינות , היא גם אהבה את הכנות של התשובות שלי )
"ובישבילך איך גבר מתנהג בהתאם ?

"
"שלא כותב לי משוו על כלבים

דרך אגב אני שונאת כלבים אז.. זו מממש לא הדרך

"
"אז כניראה שאם תמצאי חן בעניי תצטרכי להתגמש בשבילי "
''אם אני אמצא חן בענייך

עחעחעח''
"את צוחקת על עצמך או שנדמה לי ? "
"חעחע אני צוחקת עלייך חיימי

הרגת אותי ''אם תמצאי חן בעניי''

" (הבחורה עקשנית .. ומנסה לבחון אותי איך אני עומד מול מצבים שצוחקים עליי ... מבחינתי ההודעה הזאת נפלה עליי משמיים , עכשיו אני יכול להראות לה איזה גבר אמיתי עומד מולה )
"כן , אם תמצאי חן בעניי " (בן אדם כנה ובעל ניסיון בחיים לא ינסה להצתדק .. )
"אז תמשיך לחיות בסרט מאמי " (ברגע זה הבחורה כבר התחילה להוריד לי ממנה , אבל בכל זאת אני אראה לכם איך עוברים מבחן כזה )
"טוב שמעי , זה לא הולך ככה ואין לי זמן למשחקים , שיהיה לך חג שמח "
הרבה מאוד זמן לא נתקלתי בשיחה כזאת (גם הרבה מאוד זמן לא התחלתי עם כוסית כזאת .. ) .
חשוב שתנתקו את המראה שלה , תנסו להכיר את האופי שלה באמת .. זה יעזור לכם מאוד .
נמשיך את השיחה :
כעבור כמה שעות חזרתי למחשב אחרי יציאה והיא שלחה לי הודעה (כמה צפוי .. )
''אז כלביים ?

'' (הבחורה כבר מראה סימני התעניינות , תדעו שכל מבחן שהבחורה מפילה עליכם זה מתנה .. כל מבחן שאתם עוברים מעצים את המשיכה שלה כלפייכם )
לא עניתי לה ..
יום למחרת הודעה ..
"תראה לא התכוונתי לפגוע בך , פשוט אנחנו לא מכירים " (אם היא שלחה לי הודעה כזאת אני יכול להיות בטוח שעשיתי עבודה טובה , הבחורה נמשכת אליי )
המשך השיחה כבר לא חשוב .. זה נושא מתקדם כבר .
למדנו כמה דברים :
כנות זה דבר שמושך נשים .
כל מבחן שאישה מפילה עלייך אתה יכול לעקוף אותו עם כנות . (אתה נמשך לאישה הזאת ? כן . )
שימו לב שהיו כאן שתי דברים בשיחה :
כנות , גישת הפרס .
אני יכול ללכת למועדון , להסתכל על מישהי .. לגשת אליה ולהגיד לה ''היי באלך לרקוד ? " עם חיוך .. זה פשוט כובש .
ללכת ברחוב לראות מישהי על ספסל , לגשת ולהגיד ''היי .. אני נדב ואת ? " חיוך ומושיט את היד
מפתיע אותי שדווקא בפייסבוק הגיים קשה יותר . תדעו לכם שבפייסבוק הגיים יותר קשה מבחיים האמיתיים ..
בוא נראה לכם שיחה אחרונה בשביל שתראו כמה כנות קלה לפתות אישה .
השיחה הקודמת הייתה בשביל להראות לכם שגם אם תקבלו את הבחורה הכי כוסית ומגעילה שיש ... אפשר לפתות אותה עם כנות וגישת הפרס .
זה כל כך פשוט שזה מצחיק .
הינה מישהי חמודה שכנות וגישת הפרס עובדת כמו כפפה ליד :
"ברברברברברברבר"
"חח ועכשיו בעברית ?

"
"אני מתחיל שיחות עם חיוך , את צריכה לחייך "
"חייכתי

חחח מי אתה ? "
"אני נדב נעים מאוד ואת ? " (אין צורך ללכת סחור סחור .. אני רואה שהיא כבר מעוניינת בי )
"מוריה

"
"אני רואה שאת בן אדם חייכני במיוחד מוריה "
"חח הרבה אומרים לי

"
"ועכשיו את מתחילה עם קריצות , אני מקווה שאת לא קורצת לכל בחור "
"חח לא זה סתם . מאיפה אתה ?! "
"אנחנו עדיין לא חברים בפייסבוק ואת כבר שואלת מאיפה אני ? שובבה ...

"
"חח לא .. שלחת הודעה פתאום בלי להגיד מי אתה מאיפה.. אז שאלתי " (חבל שהיא ניסת להצטדק .. זה לא עושה לי את זה אצל בחורות )
"אוקי , שמעי עד עכשיו שלחתי לך הודעה בשביל לראות איך את בתור בן אדם ,לבנתיים אני יכול לסמן וי , תוסיפי אותי לפייסבוק ונכיר כמו שצריך אחד את השני "
שלחה בקשה .
נכון פשוט ? אני בכוונה מראה לכם התחלות של שיחות ולא לקיחת מספרים וכאלה , כי לקחת מספר זה גם יותר קצר וגם אין מבחנים כל כך .
אחרי שאתם מתחילים ברגל ימין עם כנות וביטחון (גישת הפרס) הבחורה תשלח לכם מבחן או שניים בשביל לראות אם אתם באמת גברים אמיתיים .
ואחרי שעברתם את המבחנים האלו , הבחורה שלכם .
תזכרו , כנות זה האינסטינקט שלכם . תחיו לפי האינסטינקט ותכבשו כל דבר שאתם נוגעים בו .