קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-06-2011, 10:28
  2. [מכירה] ספר ה-Hacking הגדול נכתב על ידי ראזור |100 נקודות
    על ידי SaYGoDBaY בפורום מכירה
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 21-10-2010, 00:02
  3. [מדריך] לחתימה ישראלית - נכתב על ידי D:
    על ידי NatiStYlE בפורום מדריכים גרפיים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-08-2009, 12:54
  4. [מדריך] לחתימה ישראלית - נכתב על ידי D:
    על ידי NatiStYlE בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 12-08-2009, 12:54
  5. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 12:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

כנות (נכתב על ידי Nadav Hazan) - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אתה מדרג אנשים ומצפה שיקחו את מה שאתה כותב ברצינות? דחילק בן אדם..

לא אכפת לי גם אם הוא בתול.. אם הוא מוכן לחלוק איתי את הידע שהוא צבר מהחיים הפרטיים שלו - ח"ח על הבן אדם!
    גם אם היה בן 10.

יחד עם זאת, לא הייתי מבסס עליו את הצעדים הרומנטיים שלי.
    לא כל מאמר פיקאפ צריך לקרוא במטרה להשיג בחורה.. זה מפגר!
    כמו שאחרי שתקבל 100 בתאוריה אתה עדיין לא תדע לנהוג כל-עוד לא התנסית.
    נו אז מה עשית פה? אתה מסכים עם זה שאנשים בלי שום נסיון בשטח בדיוק כמו תיאוריה בדיוק כמו נהיגה יתנו עצות על הדברים האלה, אבל לא מסכים עם זה שצריך לפעול בחיים על פי המאמרים האלה?
    אז למה המאמרים? ליופי?

באמת לא הבנתי.

רודני אני לא שופט אנשים אני שונא גם שעושים את זה, אני אומר שאם אני עברתי תיאוריה אני עדיין לא יכול לתת עצות על נהיגה ואיך להיות הנהג הכי טוב ואיך להתמודד עם מצבים וכו' וכו' נכון?

בקיצור תעשו מה שבא לכם שכל אחד יפעל לפי מה שהוא חושב אני נמאס לי פה לנסות לשכנע אנשים מייאשים אתם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה שם בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-02-2014 בשעה 21:38.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

OP, אז למה אתה מנסה לשכנע אנשים?
    שלא תבין לא נכון, אין לי משהו נגדך, אני פשוט התעצבנתי בגלל העובדה שאתם פשוט קטלתם את הבחור הזה מבלי לדעת מיהו.
    כמו שאני לא יכול להגיד עלייך שאתה חנון או לחילופין ערס שמזיין כול יום שישי בחורה, נכון? למה אני לא יכול? כי אין לי fucking clue מי אתה, הבנת?

תענה לי על השאלה שלי: אתה יודע בוודאות מהנסיון שלך ומהבשר שלך ומהמציאות שלך מי זה?
    כתבת "אם אני עברתי תיאוריה אני עדיין לא יכול לתת עצות לנהיגה" , ואני מסכים איתך. אבל איך אני יוכל לדעת בוודאות שמה שאתה אומר זה נכון? מאיפה אתה יודע מה ההישג שלו בחיים עם נשים? תענה.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

על מה אתם מדברים?? זה שאני מדרג את היופי של בחורות זה היה כשדיברתי בשפה שלו. הוא מלמד אותך להביא "9 מתוך 10" כשהוא לא מסוגל להביא "7 מתוך 10", אגב, גם במציאות אני מדי פעם עושה את זה, אבל זה ממש לא אומר כלום לגבי היחס שלי אליהם. אגב, אתה לא חייב ללמוד ממני או להאמין לשום דבר שיוצא לי מהפה. אני לא פה כדי שאנשים ילמדו, אני פה כי אני חושב שזה חשוב לתת ממה שאתה יודע, אם אתם מאמינים למה שאני אומר ואם אתם לא.... זה כבר לא עסק שלי ולא אכפת לי כל כך.
    אני אומר שכשהבן אדם צבוע, אני לא מתכוון ללמוד ממנו להיות משהו שהוא מתיימר להיות אבל הוא לא.
    לא הייתי לוקח קורס בפיתוח קול ממישהו עם קול ציפציף, לא הייתי לומד להיות שחקן ממישהו שבחייו לא שיחק, לא הייתי לומד ששבש ממישהו שמפסיד לילדה בת 6.
    כנ"ל לא הייתי לומד להביא בחורות שוות ממישהו שלא מביא בחורות. אני מנסה להבין מה הבעיה במה שאני אומר ולא מוצא כזו.
    לא קראתי את המאמר, ובכנות אני לא מתכוון לקרוא, ויכול להיות שהוא שופע אמת ומלא בדברים נכונים. זה לא אומר כלום- הבן אדם שכתב את זה לא מצליח להוציא את זה לפועל, אז איך אני יודע שזה נכון?
    אני, זה באמת לא חשוב לי. אני יודע את הדברים שאני צריך לדעת, ותמיד שמח ללמוד ולהשתפר. כתבתי את מה שכתבתי שכדי שאנשים שכן צריכים עוד ללמוד דברים בסיסיים, יזהרו ממי הם לומדים את הדברים האלה.

ורודני, כפי שכתבתי כבר פעמיים... הבחור לא מביא כוסיות. דיברתי איתו על זה. הוא אמר לי שהוא מביא הרבה 7יות וסבבה לו עם זה (במילים שלו, לא שלי). אני שונא את זה שהוא מתיימר להיות גורו וללמד אנשים מה הם צריכים להיות כדי להשיג הישגים מסויימים שהוא מעולם לא השיג, ובטח שלא מוכיח את זה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

טום, בתור אחד שמאד אוהב אותך, את המשתמש שלך יותר נכון ( ), ומעריך אותך ואת התגובות שלך..
    יש לי שאלה אליך- איך אתה יודע שמה אני אומר ומה שאני כותב שאני זה באמת נכון?
    איי פעם הוכחתי בפורום שאני מזיין הרבה? איי פעם הוכחתי בפורום שאני באמת מצליחן במציאות עם נשים כמו שאני "משדר" לפורום שאני?
    לא. אין לי שום תמונה בפורום מחובק עם 2 כוסיות בלונדיניות ואני גם לא מתכוון לעשות את זה בחיים.

אז איך אתה מאמין לי? (בהנחה שאתה מאמין, כן..) הרי בחיים לא הוכחתי את זה, נכון?

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    טום, בתור אחד שמאד אוהב אותך, את המשתמש שלך יותר נכון ( ), ומעריך אותך ואת התגובות שלך..
    יש לי שאלה אליך- איך אתה יודע שמה אני אומר ומה שאני כותב שאני זה באמת נכון?
    איי פעם הוכחתי בפורום שאני מזיין הרבה? איי פעם הוכחתי בפורום שאני באמת מצליחן במציאות עם נשים כמו שאני "משדר" לפורום שאני?
    לא. אין לי שום תמונה בפורום מחובק עם 2 כוסיות בלונדיניות ואני גם לא מתכוון לעשות את זה בחיים.

אז איך אתה מאמין לי? (בהנחה שאתה מאמין, כן..) הרי בחיים לא הוכחתי את זה, נכון?
    כמו שאתה לא יכול להאמין לי, אני לא יכול להאמין לך, נכון? (: הרי גם אני לא מוכיח כלום.
    אפילו מה שאתה כותב אני לוקח בעירבון מוגבל, העניין הוא.... שאתה מבין עניין. אני רואה את זה בתגובות שלך. אני לעולם לא אקח מה שאתה (או כל משתמש אחר לצורך העניין) אומר כ100% נכון, שכן מעולם לא ראיתי אותך מצליח. אבל, אני רואה את ההיגיון מאחורי הדברים שלך ומחזק אותם כי הם בד"כ מתאימים לדעות שלי.

כמו שעד שאתה לא תוכיח לי אחרת אני לא אאמין למה שתכתוב ב100 אחוז, ככה אני גם לא אאמין גם לOP או לטיילר או לW/E. פשוט אני מאוד מסכים עם 99 אחוז מה שאתה אומר, אז אני מאמין שאתה מצליח, וגם מאמין ל99% אחוז מהדברים שאתה אומר.
    עכשיו אתה שואל למה את אותו נדב חזן בדקתי? בגלל כמה סיבות.
    א' הוא כותב הרבה דברים שאני לא מסכים איתם, בכלל. (כמו לקחת קורס ממאפי, לעשות סארג'ים וכו')
    ב' הרמה של הפורום שהוא הגורו שלו הייתה בקרשים אבל מה בקרשים.
    ג' הוא מתיימר להיות גורו, ואנשים קנו את מה שהוא אמר בעיניים עצומות. שנאתי את זה, והאמת שהוא חרא שהוא מלמד להביא כוסיות כשהוא לא מביא כוסיות, אבל גם האנשים שהאמינו לו הם טיפשים באותה מידה.

אז יכול להיות שיצא לו מדריך טוב, באמת. אבל אני אישית מעדיף לא ללמוד מבן אדם כזה (שמבחינתי הוא צבוע לגמרי- אל תלמד דבר שאתה לא שולט בו... למרות שבסה"כ הוא קורבן של המערכת הזו של חברות כמו מאפי שמפילות חנונים מסכנים וגורמות להם להאמין שהם מביאים בחורות שוות, כשתכל'ס עם כמות הניסיונות שלהם... האחוזים שלהם רק ירדו נראלי חח) שום דבר, בכלל.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה צודק בגדול, אבל המאמר הזה ספציפי, מאד דיבר אליי. אני מאמין בכנות, זאת הדרך הטובה ביותר לתקשר ולמשוך נשים. זה למה פרסמתי את המאמר הספציפי הזה שלו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    נו אז מה עשית פה? אתה מסכים עם זה שאנשים בלי שום נסיון בשטח בדיוק כמו תיאוריה בדיוק כמו נהיגה יתנו עצות על הדברים האלה, אבל לא מסכים עם זה שצריך לפעול בחיים על פי המאמרים האלה?
    אז למה המאמרים? ליופי?

באמת לא הבנתי.

רודני אני לא שופט אנשים אני שונא גם שעושים את זה, אני אומר שאם אני עברתי תיאוריה אני עדיין לא יכול לתת עצות על נהיגה ואיך להיות הנהג הכי טוב ואיך להתמודד עם מצבים וכו' וכו' נכון?

בקיצור תעשו מה שבא לכם שכל אחד יפעל לפי מה שהוא חושב אני נמאס לי פה לנסות לשכנע אנשים מייאשים אתם
    כל תגובה שלך פה זה תגובת אנטי. מה יהיה?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,156 | הודעות: 8,150,738 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect