יפה, להבין שיש לך בעיה זה הצעד הראשון בלפתור אותה, עכשיו אתה צריך ניסיון. אתה שינוי.
הדרך היחידה אם לא בא לך מסיבות (מובן לגמרי גם אני בהתחלה לא חשבתי בכלל על מסיבות) זה לצאת החוצה, עוד מעט השחרור שלך, הקיץ עוד שנייה מגיע זה זמן מצויין לצאת החוצה לים, לקניונים ולהתחיל עם בנות. אפילו שיחות יומיומיות, אתה צריך להגדיל את המעגל החברתי שלך, כל בן אדם צריך חברים קרובים וידידות קרובות, כאלה שאתה יכול לסמוך עליהם.
צא החוצה ותתנסה, אין לי הרבה מה להגיד, אין איזה תרופת קסם שתהפוך אותך ליותר טוב ויותר מנוסה, אחרי שיש לך את הניסיון ועל הזין שלך שאחת אומרת לא תתחיל לקרוא מדריכים, זה מה שאני עושה, אחרי כל מדריך? שוב יוצאים לשטח, לא הספקת לקרוא מדריך, עדיין יוצאים לשטח. מנצלים את הזמן שלך לטובה ומשתפרים, אבל העיקר נהנים. אתה לא נהנה אתה לא תצליח - זה הכל תלוי בגישה שאתה בא, תבוא בגישה טובה ותקבל תוצאות טובות.
עכשיו אמרת שביציאות לכולם יש את החברים שלהם, אולי תצטרף לחברים שלהם. תהיה אתה חלק מהחברים האלה? תנסה להשתלב, תנסה להיפתח יותר, תנסה להרחיב טיפה כל פעם את הגבולות שלך כי אחרת אתה בחיים לא תצליח, בחיים לא תעבור את השינוי, את השינוי בתכלס רק אתה עובר אנחנו רק מנסים לעזור.
אם זה יעזור סתכל על האשכול הראשון שאני פתחתי ואז סתכל על האשכול השני שאני פתחתי העמוד האחרון שבו אני מדבר על השינוי שלי, אני יותר קטן ממך בהרבה אבל זה לא אומר כלום, זה הכל במחשבה.

ציטוט ההודעה