מה צריך לבדוק בסטודיו לפני שמתחוררים?:
- אישור ממשרד הבריאות שאותו סטודיו מורשה לטפל באופן חוקי בגוף שלכם.
- סטודיו מקצועי לא יתן שלקוחות יעשו בסטודיו עצמו וגם בחדר הקבלה השירותים וכ'ו.
- שימו לב שבסטודיו כלי העבודה אינם פרושים על משטח פשוט אלא פרושים על משטח עבודה נקי וסטרילי.
- תסכלו ותראו שהסטודיו אינו מלוכלך והוא נקי כמובן שיש לראות שגם חדר העבודה סטרילי ונקי.
- שימו לב שהפירסר לפני ביצוע העבודה שוטף את ידיו ואחרי זה לובש כפפות חד פעמיות חדשות יש לראות בזמן החירור הפירסר אינו נוגע בשום דבר עם ידיים חוץ מהגוף שלכם וכלי העבודה המחוטאים שבהם הוא משתמש.
- תביעו עניין באופן חיטוי כלי העבודה של הפירסר הדרך היחידה שבה ניתן לחטות באופן מלא את כלי העבודה הוא אוטוקלאב שזה הדרך היחידה לחטות באופן מלא את כלי העבודה.
- בחדר העבודה עצמו רק אתה והפירסר אמורים להיות
- שימו לב שבסיום התהליך הכפפות,המחט,תחבו שת או כל ציוד אחר,נזרק לפח כי זה ציוד חד פעמי והוא אמור לשמש רק אותכם.
- הפירסר מחוייב לפתוח את המחט\כפפות\כל ציוד מתכלה אחר מתוך חבילות סטריליות ושנזרקו נאטמו באופן מלא תשימו לב לזה כי זה מאוד חשוב(מחטים נגועים\מזוהמים יכולים להעביר מחלות זיהומיות כגון הפטיטיס\HIV).
אוטוקלאב:
מכשיר עיקור רפואי אשר מחטא ציוד ב100% הדרך היחידה שאפשר לנקות ציוד רפואי.
אלכוהול אינו עוזר,כי מחלות כמו נגיף הHIV יכול למות רק בחום גבוה לכן סטודיואים שמחטאים בעזרת אלכוהול את הציוד שלהם אינם טובים.




ציטוט ההודעה

