נכתב במקור על ידי -Smoxer- איך? וערכתי בגלל משהו שנקרא פרטיות. חבר שלי לא אשם מהשטויות האלה. אחרת
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי DoodleJump גם נמשים לא.. יש אחת בבית ספר שלי, מהקשות זה אצלה כל החיים שלה.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי PureToxic אחרת תזכור שלי יש גישות שלך אין
מסכן -
נכתב במקור על ידי Mr. Bean הייייייייייי וד"א... מגיע לי פרס על כך שהאשכולילה שלי עומד להיות האשכולילה הכי ארוך היייי
נכתב במקור על ידי זוהר הייייי הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייי
חולה על השיר הזה
לילה טוב, בהצלחה.
נכתב במקור על ידי PureToxic אחרת נכתב במקור על ידי Mr. Bean מסכן - בסוף אתם לא רוצים 50 ע'מ אה?
נכתב במקור על ידי DoodleJump הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייי הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייי
נכתב במקור על ידי זוהר הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יייי היי .
יום יבוא וכולכם תהפכו לזומבים..........אני מחכה לזהההה.....
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Smoxer- היי . ביי.
נכתב במקור על ידי DoodleJump ביי. גיי.
נכתב במקור על ידי Sex Devil יום יבוא וכולכם תהפכו לזומבים..........אני מחכה לזהההה..... נכתב במקור על ידי DoodleJump ביי. גם אתה תהפוך לזומבי
חוקי הפורום