קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 14:20
  2. מי שלא נכנס... חלש:) סרטון חזק
    על ידי -Fuya בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 01:09
  3. תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 21-01-2008, 17:12
  4. [סרטון] כולם צריכים לראות את זה מעשנים וכאלה שלא...
    על ידי DaRkY.D בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-07-2007, 13:56
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

[סרטון] מהי הציונות ? ,מיהו הרצל ? כול מה שלא חשבתם על הציונות

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ברירת מחדל [סרטון] מהי הציונות ? ,מיהו הרצל ? כול מה שלא חשבתם על הציונות

מי אמר ?: "רעיון מצוין עולה בליבי למשוך אנטישימים ישרים ולעשותם מחסלי הרכוש היהודי"

מי אמר ?: "בבית הלאומי נכריז על אותם יהודים שלא יסירו מעליהם את חלד הגלות ויסרבו לגלח את הזקן והפאות כעל אזרחים ממדרגה שניה. לא ניתן להם זכות בחירה"

מי אמר ?: "כששאלו אותי האם הסכים לתת מכספי התרומות להצלת יהודים בזמן השואה אמרתי לא ואני אומר עוד פעם לא"

מי אמר?: "אם אדע שאפשר להציל את כול ילדי יהודי גרמניה על ידי העברתם לאנגליה ורק מחציתם על ידי העברתם לארץ ישראל אני יבחר באפשרות השניה"

אני ישאיר אותם לחשוב מי אמר זאת ,תצפו להפתעה.

בבקשה תצפו בכול ורק אז תגיבו

<
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-12-2012 בשעה 01:09.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

מסיונר לדוגמא.. ואותך מינו להיות מנהל פה?? איך לעזאזל ולכל הרוחות זה קשור לנושא אלוהים??
    כן, שפה גסה. תעמוד אתה בנושא הפורם ואז נעמוד בחוקים שלו!
    תסיר את הפוסט הזה!
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    מסיונר לדוגמא.. ואותך מינו להיות מנהל פה?? איך לעזאזל ולכל הרוחות זה קשור לנושא אלוהים??
    כן, שפה גסה. תעמוד אתה בנושא הפורם ואז נעמוד בחוקים שלו!
    תסיר את הפוסט הזה!
    קודם כול תרשה לי לציין שאני לא מסיונר ,אני בחור מסורתי ואפילו אינני חובש כיפה ,ככה שהדימוי שלך עלי בתור החרדי של הפורום הוא בכלל לא בכיוון.

טוב אני יתחיל בכך שאתמול בפעם הראשונה ראיתי את הסרטון ואני בעצמי לא האמנתי לדברים ,תסכים איתי שאם הרצל או או זאב זבוטינסקי אמרו את הדברים הקשים האלה זה דורש הסבר מסוים ואם לא כך לפחות את חקירת האמת.? אני בניגוד אליך מסרב לטאטא דברים מתחת לשולחן אני נחוש לחקור את האמת
    גם שזה נוגע לדמויות כול כך מועורצות בציבור שלנו ,אין אצלי קווים אדומים בנוגע לחקירת האמת ,כולם על פי נחקרים.

אין אצלי פרות קדושות,גם שמינימקס (משתמש בפורום) היפנה אותי למידע לגבי הדת (ראה פוסט)
    פניתי למספר רבנים בתקיפות ודרשתי תשובות בדחיפות. אני לא מתבייש גם שזה נוגע לדת לחקור את האמת!

לא הבעתי דעת תמיכה בסרטון ,העלאתי אותו כדי לפתוח בדיון מעמיק אודות האמת ,אותי חינכו שהרצל היה אישיות נאצלת אדם משכמו ומעלה ועד אתמול הייתי בטוח שזה נכון ואם הוא באמת אמר את הדברים האלא אז זה משאיר לי הרבה סימני שאלה ?????

לגבי איך זה קשור לנושא ?
    אני יכול להתערב שלא צפית בכול הסרטון ,כי אם הייתה צופה בכול הסרטון הייתה מבין איך זה קשור לדת אבל כמו תמיד אתה אוהב לעשות חצי עבודה ואז לזרוק האשמות. ידידי בו תרגע תצפה בסרטון אני לא בא להחזיר אותך בתשובה או בשאלה מקומך בעולם הזה מבורך ,אני רק דורש לעמוד כלפי האמת.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-12-2012 בשעה 10:50.

לייקים
    97
    נקודות
    50

דבר ראשון, יש כרגע פרוייקט שמתרתו לחשוף את השקרים בסרטון. וכן יש שקרים בו. ברור שלא אכפת לך. לא היה אכפת לך משום שקר שהעלת עד עכשיו, אז היי למה להתחיל עכשיו?
    כששום סרטון מבית הדברות לא דובר אמת, למה שאני יתחיל להתייחס לעוד סרטון כזה?

דבר שני, דעותיו של הרצל לא משנה כלום לגבי השאלה האם הדת היא אמיתית או לא.

ודבר אחרון, לא אמרתי שאתה דתי או לא.. מכיר את המשפט "על ראש הגנב בוער הכובע"?
    אתה לא דתי כמו שאני לא אתאיסט. ובלי או עם קשר לזה אמרתי שאתה מסיונר. אם היה חשוב לך האמת היית בודק לפני שאתה מפרסם ולא עושה קופי פייסט מאתרים מאמינים כמו כלום. זה נחמד שאתה לא נותן לעובדות לבלבל אותך... למרות שאתה כן נותן לעובדות לבלבל אותך. אתה מבצע פה פעילות מסיונרית שלא תבייש את השקרן אמנון יצחקת אותי. זאת התנהגות עלובה. קח את הדברים איך שתרצה, את הכבוד שלי כמתדיין לגיטימי איבדת.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ידידי היקר למה אתה פשוט בורח מהאמת בו אני ואתה יד ביד נצעד לעבר האמת.
    אתה בחור נבון אך כול הדברים שכתבת כאן הם לא רלוונטים ,מה קשור על ראש הגנב בוער הכובע ? תחת איזה שליחות של אמנון יצחק אתה חושב שאני נמצא ? חחח.. אתה מצחיק אותי לפעמיים. אני חושב שיש לך קצת חשיבה קונספרטיבים.

אני יגיד לך כשם שאני קורא באתר חופש דת את הרעיונות שכתובים בו כך גם אני קורא באתר הידברות.

מישהו אמר לי פעם: אם מישהו מתעצבן מדעותיו של האחר סימן שהוא לא בטוח בדעותיו שלו. כי אם הדעות שלך היו מוצקות לא הייתה מפחד מדעותיו של האחר הייתה פשוט מקשיב להם אבל אתה פוחד מלשמוע דעות של אחרים ,וזה אומר לי הכול ,הפחד ניכר מהמילים שאתה כותב!

זה די מוזר שכול הודעה אתה מציין שזאת הפעם האחרונה שאתה מגיב פה בכול פעם אתה חוזר אל אותו תוכן.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 10-12-2012 בשעה 12:40.

לייקים
    97
    נקודות
    50

מעצבן אותי הזלזול שלך באינטיליגנציה של האנשים. מעצבן אותי הזילות שאתה מפגין כשאתה מפרסם פה שקרים. אתה מזלזל, למה לי להתייחס אלייך. לך למורה שלך באזרחות ותגיד לה שהיא ומשרד החינך נכשלו.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מעצבן אותי הזלזול שלך באינטיליגנציה של האנשים. מעצבן אותי הזילות שאתה מפגין כשאתה מפרסם פה שקרים. אתה מזלזל, למה לי להתייחס אלייך. לך למורה שלך באזרחות ותגיד לה שהיא ומשרד החינך נכשלו.
    ידידי היקר למה לך להתעצבן ? המטרה של הפורום היא לא שתתעצבן אלא שנוכל לפתוח בדיאלוג מעמיק ,מתורבת ובעל קבלה לדעותיו של האחר על הנושאים שלשמם הפורום הוקם. אנא מימך בו תניח את הרגשות בצד ,אינני מנסה לעצבן אותך ,כול מבוקשי היא שאתה תכבד את דעותי שלי ואני את שלך ,אנחנו לא צריכים להילחם אחד בשני לא לשם כך הפורום הזה קיים.

לייקים
    97
    נקודות
    50

"
    בדיאלוג מעמיק ,מתורבת"

דיון מסולף בשקרים הוא לא מתורבת
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

יכול להיות שאלו שקרים אבל בדיוק בגלל זה יש דיון כדי להגיע לאמת ,ולא כדי שהשני התעצבן.
    יש לך דעות מסויימות ולי יש דעות מסויימות ,אין אתה צריך להתעצבן בגלל שלי יש מחשבות X ולך יש מחשבות Y ,זה נראה לך הגיוני ?

לייקים
    97
    נקודות
    50

ילד קטן..
    יש לך בעיה בהבנת הנקרא?
    "
    מעצבן אותי הזלזול שלך באינטיליגנציה של האנשים. מעצבן אותי הזילות שאתה מפגין כשאתה מפרסם פה שקרים."

אין פה דיון, ולא הצגת אותו ככזה. אתה אמרת בעיקרון "הנה מישהו שהחזקתם ממנו, תדעו שהוא שקרן, והנה סרטון ממקור לא מהימן".

לא ראיתי בשום מקום שאלה מסוג, "האם יכול להיות שאלו הפנים האמיתיות של הרצל?"
    כשתרצה לדון יהיה אפשר. אתה מסיונר מן השורה ובצורה רמאית למדי. אני אשמח לזרוק את הסרטון שטוחן את אמנון ברגע שיפורסם. עד אז, לך תלמד אזרחות והיסטוריה, ואני מרשה לך להשתמש בגוגל.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אתה אדם נבון מאוד מצפה לך עתיד מזהיר אם דעות ויחס כמו שלך.

בכול אופן אני מתכוון להמשיך להציג את דעות שונות ממה שמוצג כאן בפורום ואתה מוזמן להמשיך בהקנטות שלך.

שיהיה לך שבוע נפלא!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה שם בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:48.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    בגלל זה לדעתי אינך צריך להיאבק חזק כלכך..
    מספיק שתזרוק מידי פעם איזו עצם שמגרה להם את הקורטקס והפורום יתנהל יופי.

אינך יכול להסביר לבחור אינטליגנט שלמד מדעי המחשב כיצד העולם נוצר.. הוא יכול לדבר איתך רק בשפת C ובשפה הזאת אי-אפשר לנהל דיון על מהות הקיום שלנו או מה לעזאזל אנו עושים כאן.

אגב, האמת שציפיתי ממך כי תפתח דיונים גם על תכנים אתאיסטים ולא רק על למה התורה שלנו נכונה.
    אני לא נאבק ידידי ,המטרה שלי היא להפיג את השנאה שרובצת בין הצדדים החילוניים והדתיים ,ורק על ידי העלאת נושאים ודיונים אפשר להפיג את הפחד והשנאה מהשונה. אין לי רצון ליאבק בשום אדם איש באמונתו יחיה ,פשוט השנאה שאני רואה פה כלפי חרדים ,היא נובעת מבורות וחשבתי שעל ידי הכרות עם העולם של הדתיים אפשר יהיה להפגיש בין שני העולמות. תמצא לי תגובה אחת שניסיתי לנצח בה ,כול התגובות שלי היו מתוך עצב כי ראיתי את השנאה לדת של האנשים פה.

אגב, האמת שציפיתי ממך כי תפתח דיונים גם על תכנים אתאיסטים ולא רק על למה התורה שלנו נכונה
    כן שמעתי את הביקורת הזאת לא מעט פעמיים יש לי כמה דברים להגיד עליה
    1) הפורום הזה מיוצג ברובו עם לא בכולו באתאיסטים ,יש לאתאיסטים פה יצוג נכבד בפורום עצם זה שהם לא רואים לנכון להביא תכנים לפורום ומצפים ממני להביא את התכנים שהם רוצים ראות קצת מעליבה ,בחודש פלוס מינוס שאני נמצא פה לא ראיתי אתאיסט אחד מביא תכנים לפורום בנושא שלו שיכולים לעלות דיון.

2) בתור מנהל מותר לי להציג גם את התכנים שלי ולהביע נושאים שאני חושב שהיה עליהם דיון נרחב בפורום.

3) אם הייתי רוצה להיות פופוליסט ולייצג את הדעה של האתאיסטים ,איזה מגוון של דיון היה פה לדעתך ? היה דיון חד צדדי ,שלא מוביל לשום מקום. לאתאיסטים בפורום הזה יש מספיק ייצוג תאמין לי שאם הייתי רואה לנכון שהם מקופחים הייתי דואג לעלות תוכן הולם ,אני ואתה ההינו פה היחידי שהציגו את הצד של המאמינים. אם לא אנחנו האתאיסטים פה היו מנהלים דיון בינם לבין עצמם.

תראה עד כמה הדיונים פה הפכו להיות ערים בפורום ,אני אישית פתחתי דיון שהדיון בו הגיע ל 85 תגובות ויותר מ 1000 צפיות וזה עוד נחשב פחות
    היו פוסטים שנשקו ל 100 + תגובות ויותר מ 1000 צפיות. תראה לי מנהל שמצליח ליצור כאלה דיונים.
    אני יכול להסכים איתך על איכות הדיון שהיה ירוד כי כמו שאמרתי הדיונים האלה מלאי אמוציות והם מוצאים מן האנשים לפעמיים תגובות לא הולמות.

אם ההנהלה כאן רוצה פורום רדום שמיוצג על ידי צד אחד בבקשה מי אני שינסה לשנות את ההחלטה של ההנהלה.
    אני ואתה לא מהמנהלים שמחכים לסוף החודש או השבוע כדי לקבל תשלום בנק' זה לא מעניין אותנו אני ואתה באנו בתור אנשים שרוצים לתרום.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-12-2012 בשעה 00:38.

לייקים
    97
    נקודות
    50

כן. זה מראה גם למה הרמה של הדיון היא כזאת.

לא העלת כל נושא לדיון חוץ מהשמצה שמגובה בסרטון שקרי.. אם זאת הרמה שאתה רוצה להיות ידוע בה, אתה מצליח.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

כן. זה מראה גם למה הרמה של הדיון היא כזאת.

לא העלת כל נושא לדיון חוץ מהשמצה שמגובה בסרטון שקרי.. אם זאת הרמה שאתה רוצה להיות ידוע בה, אתה מצליח.
    אני את שלי אמרתי לך תמשיך בדרך שלך תגיע רחוק! רחוק לאן ? אתה תבחר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect