נכתב במקור על ידי PureToxic אני הבנתי שאתה רוצה לעביר נשוא אל תדאג אני יזרום איתך 2 אני שומע פה קול זילזול? 3, וזה סתם כי משעמם.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
כולם משחקים אותה חברים טובים, אבל כשמבקשים מהם לעזור להחביא גופה פתאום לא
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic כולם משחקים אותה חברים טובים, אבל כשמבקשים מהם לעזור להחביא גופה פתאום לא חחחחח אדיר!
נכתב במקור על ידי -Smoxer- חחחחח אדיר! זה לא היה מצחיק
7,777 הודעות.
נכתב במקור על ידי -Smoxer- 7,777 הודעות. חה אני יכול לקלל אותך ולא תענה כי תרצה לשמור את המספר הזה
נכתב במקור על ידי DoodleJump חה אני יכול לקלל אותך ולא תענה כי תרצה לשמור את המספר הזה דווקא לא.
נכתב במקור על ידי PureToxic כולם משחקים אותה חברים טובים, אבל כשמבקשים מהם לעזור להחביא גופה פתאום לא פחח צבועים...
אנשים הם כמו צעצועים.. אם נוציא להם את היד אי אפשר להחזיר אותה ! חחחחחח כוס עמק מה זה הגשם הזה כבר קניתי וודקה נכתב במקור על ידי DoodleJump חה אני יכול לקלל אותך ולא תענה כי תרצה לשמור את המספר הזה אם תקלל אותו אני יתערב כי זה הפורום שלי!!
נערך לאחרונה על ידי PerfectBitch; 10-12-2012 בשעה 21:43.
נכתב במקור על ידי PureToxic אנשים הם כמו צעצועים.. אם נוציא להם את היד אי אפשר להחזיר אותה ! חחחחחח כוס עמק מה זה הגשם הזה כבר קניתי וודקה איפה אתה מוצא את כל בדיחות הערסים האלה?
נכתב במקור על ידי -Smoxer- איפה אתה מוצא את כל בדיחות הערסים האלה? הבדיחה זה רק השני שורות למעלה הגשם זה אמיתי כבר שמתי אפילו בושם זה לא הוגן
נכתב במקור על ידי PureToxic הבדיחה זה רק השני שורות למעלה הגשם זה אמיתי כבר שמתי אפילו בושם זה לא הוגן אני יודע :/ השאלה היא מאיפה לקחת את הבדיחה..
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אני יודע :/ השאלה היא מאיפה לקחת את הבדיחה.. פייסבוק
נכתב במקור על ידי PureToxic אנשים הם כמו צעצועים.. אם נוציא להם את היד אי אפשר להחזיר אותה ! חחחחחח כוס עמק מה זה הגשם הזה כבר קניתי וודקה אם תקלל אותו אני יתערב כי זה הפורום שלי!! גם שלי
נכתב במקור על ידי DoodleJump גם שלי אתה עוד צעיר זה לא בטוח תחכה שיבוא מישוה צעיר חדש לקטגוריה
חוקי הפורום