נכתב במקור על ידי זוהר בוא לסקייפ אני רוצה לסגור איתך כמה דברים בקשר למחר בשביל הלילה לבן אני יפסיק לראות חטופים נכתב במקור על ידי DeadByApril שכולו בתשלום חחחחחחחחחחחחXD אתה רוצה שאני ישלם עליך?
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי Sex Devil את מי תולים? את שקד
נכתב במקור על ידי Sex Devil את מי תולים? את מי אתה רוצה?
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לך קיבינימט, שנה ו.. ואתה עדיין לא יודע איך קוראים לי? שניים יכולים לשחק בזה סבטלנה. תזכור. עמרי? שנה צבע!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי PureToxic את שקד לא!
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לא! תחליט זה או אדי או שקד אחד צריך לעוף מדיבורים
נכתב במקור על ידי PureToxic את שקד נכתב במקור על ידי .Messi. את מי אתה רוצה? חבל שסתם אני יקבל באן... אז שקד
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Super Pippo עמרי? שנה צבע! מספיק טוב. ואני משנה לכחול. ובוחר בשינקס!
מכבי - בית"ר תיקו לא פייר! ראיתם איך מכבי שיחקו??????? ביתר ישנו בכלל!!!!!!!!! וגם השופט מטומטם, לא נתן פנדל!!$#%##$@@!!
נכתב במקור על ידי DoodleJump מכבי - בית"ר תיקו לא פייר! ראיתם איך מכבי שיחקו??????? ביתר ישנו בכלל!!!!!!!!! וגם השופט מטומטם, לא נתן פנדל!!$#%##$@@!! ראיתי תמשחק בערבית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DoodleJump מכבי - בית"ר תיקו לא פייר! ראיתם איך מכבי שיחקו??????? ביתר ישנו בכלל!!!!!!!!! וגם השופט מטומטם, לא נתן פנדל!!$#%##$@@!! איפה אתה היה מלחמה בדיבורים ואני וזוהר לא הצלחנו להשתלט עליהם
נכתב במקור על ידי DoodleJump מכבי - בית"ר תיקו לא פייר! ראיתם איך מכבי שיחקו??????? ביתר ישנו בכלל!!!!!!!!! וגם השופט מטומטם, לא נתן פנדל!!$#%##$@@!! שקט ביתר היתה יותר טובה. ודי לבכות על הפנדל הוא סתם נפל
נכתב במקור על ידי PureToxic איפה אתה היה מלחמה בדיבורים ואני וזוהר לא הצלחנו להשתלט עליהם זו הסיבה שאתם 3.
נכתב במקור על ידי Sex Devil חבל שסתם אני יקבל באן... אז שקד לא מביא באן את מי?
נכתב במקור על ידי PureToxic תחליט זה או אדי או שקד אחד צריך לעוף מדיבורים שתוק, אני עושה את זה רק בשביל הלייק שלו (הכל בצחוק שקד, מת עליך ועל המורה שלך לתנ"ך)
חוקי הפורום