קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. טיפים לחיים טובים למחשב חלק א', קרדית לNFO
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-01-2006, 20:54
  2. משל ונמשל לחיים
    על ידי michal בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2005, 00:18
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-11-2005, 08:35
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

יש סיבה לחיים?

ברירת מחדל יש סיבה לחיים?

שלום, אני נער בן 17, אני רוצה לספר בקצרה לאילו מסקנות הגעתי.
    אז עברתי מספיק בחיים שלי כדי להגיע למסקנות האלו, אין דבר כזה חברים, הכל אינטרס חברתי, כל אחד רוצה להיות חבר שלך כדי לקבל דבר כזה או אחר, אני מאמין שרובכם יודעים זאת, מי שלא חווה על דמו לא יגיע למסקנה הזו ולא יאמין בה.
    כל דבר שאתה עושה, אתה צריך לרצות את החברים, את ההורים, את הסביבה, אתה לא תעשה שום דבר בכדי לרצות את עצמך.
    כל דבר שאתה עושה אתה מקבל עליו ביקורת, אם אתה רוצה ואם אתה לא רוצה, אתה תקבל ביקורת, אתה חי בשביל הביקורות האלו.
    אתה חי כדי לעשות כסף, אומרים שכסף לא הכל בחיים? אבל אתה כל החיים לומד כדי לעבוד ועובד כדי לקבל כסף, כן כסף זה חיים! אבל אני לא מתכוון לקרוע את עצמי כל החיים כדי לקבל כסף, אז המסקנה שכסף זה כן הכל בחיים, בלי כסף אתה תיהיה מאושר? לא נראלי שיש אנשים בלי כסף שמאושרים.
    אז כן, אומנם אני דיי קטן, אבל מרוב התיסכול היום יומי שלי מהחיים הבנתי שאין לי סיבה לחיות, עזבו את מה שעברתי ואני עובד בחיים, אני מדבר באופן כללי.
    אני לא מתכוון ולא רוצה לרצות אף אחד, אלא את עצמי, אם אני רואה לנכון לעשות משהו מסויים אני יעשה אותו ושיתנו ביקורות זה רק דיבורים, יש לך כסף? יש לך חברים, יש אנשים ש"אוהבים" אותך, אין לך כסף לא היו לך חברים, אלו דוגמאות מהיום יום בחיי הרחוב, אני חי את הרחוב, הרחוב הוא הבית שלי, אני יודע שאני נשמע מפגר, אבל זה בדיוק ככה, אומנם צריך להתבגר טיפה כדי להבין את הדברים, אבל כל אדם מבוגר יודע שזה נכון.
    אתם הולכים לללמוד בשביל מה? כדי סתם להעשיר את הידע שלכם? לא, כדי להצליח בעבודה.
    אז אתם חיים את החיים, לפעמים נהנים, אבל אדם שחי כמו "עבד" (זה לא בדיוק עבד, אבל מרצה אחרים) הוא לא חי עבורו, עבור הרצונות שלו, כסף קונה הכל.
    כל דבר בעולם הזה אפשר להשיג אם יש לך כסף או חברה וחברה תגיע עם כסף.
    אני חי 17 שנה, כבר 4 שנים אני כמעט לא יוצא מהבית, אני בדיכאונות, ה' יודע למה, היו לי בעבר נטיות אובדניות אבל אני לא חושב שזה הדרך ללכת בה, אני גדלתי על התמודדות, אדם שלא יודע להתמודד או לא יכול להתמודד הוא אדם חלש, אדם בעל אופי חלש.
    בנאדם שנלחם על הרצונות שלו ועל החיים שלו, זה אדם חזק.
    אז כן, כל אחד בעולם הזה נלחם על החיים שלו, עובד, קורע תתחת כל היום, אז אחד עושה יותר ואחד פחות, בסופו של דבר בלי כסף אתם לא שווים כלום.
    אם אני אמשיך לחיות אני לא מתכוון לעבוד, אני יחיה איך שאני רוצה, אני יעשה משאני רוצה, אם זו הדרך הנכונה ואם לא.
    זה לא שאני שם זיין על העולם, אני פשוט לא אוהב את הדרך חיים הזו.
    פעם שאלתם את עצמם למה נולדתם? למה אתם חיים? עבור מה אתם חיים? לא מאמין שיש לזה תשובה מדויקת ונכונה.
    יש דברים שאי אפשר לדעת, כמו איך העולם נוצר.
    אזמה, אני לא אמור להיות כל החיים שלי אמור לרצות אנשים לא ככה? אם אני ירצה את האנשים סביבי כל החיים, מה יצא לי? שירצו אותי, אז מה שזה אומר, שכל אחד מרצים אותו והוא מרצה אחרים, רגע... אבל אני רוצה לרצות את עצמי, איפה הרצונות האישיים שלי? השאיפות שלי? דברים שחלמתי לעשות? נעלמים בשנייה, בגלל שאני חושב מה יגידו ומה יעשה ומה יקרה.
    אז זו לא דרך חיים ישרה, זה בגדול המחשבות שלי על העולם הזה, לא חושב שיש סיבה לחיים.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

סיבה לחיים? אין כזאת.

אתה ואני וכל בן אדם בעולם הזה הוא סתם תוצאה של רנדומליות,
    אין לך איזה מטרה שבשבילה אתה חי.

אתה חי נטו בשביל הנאות וסיפוקים אישיים,
    גם אם הסיפוק הזה הוא לעזור לאנשים חולים או לגרום לאנשים להיות חולים.

אתה צודק בכך שאתה לא צריך לשים זין על מה שאנשים חושבים עליך,
    למרות שאתה כן תשים, כי ככה אנחנו בני האדם בנויים,
    לא משנה מה תגיד - יהיה לך אכפת מה חושבים עליך.

פשוט לא צריך לתת לזה להשפיע על החיים שלך,
    על תהליך קבלת ההחלטות.

אתה לא צריך ללמוד בשביל לעשות כסף,
    אבל אתה כן צריך לעבוד ממש קשה בשביל להרוויח כסף שלא נובע מעבודה שדורשת לימודים.

אתה לעולם לא תרצה להתאבד כי זה האינסטינקט הראשוני והכי פרימיטיבי שלך לשרוד,
    ככה שאתה תוכל להתאבד רק במצב של דיכאון מוחלט שנכראה ימשך רק כמה דקות,
    ואני בטוח שאם תחכה כמה דקות כבר לא תרצה.

אני יודע שאמרת שאתה "לא בקטע הזה", אבל חשבתי שזה חשוב שאני אכתוב את זה.

כסף זה באמת הכל בעולם,
    למרות שאתה טועה כשאמרת שאי אפשר להיות שמחים בלי כסף.

אם הכוונה שלך ל-"בלי כסף" זה בן אדם רווק שמרוויח 7 אלף בחודש,
    אז אתה טועה, כי תאמין או לא, לא צריך הרבה כסף בשביל להיות שמח.

שולחן מזהב או וילה לא יתנו לך אושר,
    זה הלצאת עם חברים, לטייל בעולם, לפתח איזה תחביב,
    אלה הם הדברים שיקנו לך אושר.

בני אדם מקבלים זריקת דופמין כשהם מקיימים אינטראקציות חברתיות,
    וזה סמים בחינם אם לא הבנת.

כמובן שגם ניצחון יכול להביא לך אושר,
    אם תקודם בעבודה או תצליח להיות טוב בתחביב מסוים.

אז תטייל, תצא עם חברים ותנסה להיות שפיץ בעבודה\תחביב...
    ואל תשים זין על מה שאנשים חושבים.

זה בעיקרון ארבעת החוקים לאושר.

אני יודע שזה לא קשור לאשכול כי לא ביקשת דרכים לאושר,
    אבל כן אמרת שאין סיבה לחיים אז פשוט פירטתי דרכים שיתנו לך סיבה.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

כסף ? יביא לך אושר ? אתה יודע מהו אושר אמיתי ? אתה אומר לי שאנשים שיש להם הרבה כסף מאושרים ? אם כן ,אתה לא מבין איך בני אדם בנויים ..כשיש לך הכל ,אין לך יותר שאיפות ,מה שאומר שמשעמם לך מה שאומר שאתה מאבד את השמחה . אנשים עשירים לא יותר מאושרים מאיש הודי שחי ברחובות (אם תהיה בהודו תראה איך הם יחייכו אליך) . החיים הם אכזריים מכל מיני היבטים ועצם התקיימותם בכלל לא ברורה לאף אחד מאיתנו ,גם לאלה שטוענים שהם כן יודעים -האדם מייצר בדמיונו את משמעותו. לא משנה מה יגידו לך ,הכל נמצא בראש של האדם ,הוא מייצר הכל .
    ואושר אמיתי יבוא רק רוחנית ,לא חומרית . אושר שבא מחומריות זה אושר לא אמיתי ,חולף ורקוב .
    אגב אני מציע לראות את הסרט into the wild ..לא מתאים לכל בן אנוש אך מומלץ לכל אחד .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

היי קודם כל אתה בן 17 אז יש סיבה לחיים ויש חיים שלמים עוד לפניך . וחייבת להגיד לך משהו
    בהתחלה כתבת " כל דבר שאתה עושה אתה צריך לרצות את החברים , את ההורים" ואז כתבת
    שאתה לא מתכוון לרצות אף אחד . אולי בלי מודע שלך אבל אתה כן מרצה . זה שאתה מנסה וגם מדבר
    על התיסכול זה אומר שאתה מנסה לרצות . שאתה שם לב לכך שלא מעריכים . לפי מה שהבנתי .
    ואני לא כל כך מצדיקה אותך לגבי העניין שאם אין לך כסף לא יהיו לך חברים . זה לא נכון בכלל לא
    כמובן שיש אנשים באמת אינטרסנטים ככה זה כולנו ... אין מה לעשות ככה מתנהל החברה . מצדיקה
    את מה שרשמו פה האחרים , כשיש לך כסף כשאתה נהיה עשיר , אין שאיפות , הכל בא לך בקלות
    לפעמיים זה כיף לעבוד ולנסות להשקיע כי אז אתה מגיע לתוצאות שאפילו לא חשבת שתגיע אליהן
    וזה כיף וזה מראה לך ככשאתה רוצה , אתה תקום ותעשה ותצליח!! . ובעיקר דיברת פה על כסף .
    ומזכירה לך כמו שאמרת "כסף זה לא הכל בחיים" קשה להסביר את זה , יש שני צדדים למחשבה
    אם זה מה שעושה את הבן אדם מאושר , בקיצור . אתה בן 17 תצא , תהנה מהחיים . ואל תשים
    על אף אחד ואל תנסה לרצות אף אחד , אלא את עצמך . תעבוד , ותהנה למען עצמך . תישב
    בבית מובטל לא תעבוד מה יצא לך מזה? שום דבר .. עוד יותר דיכאון עוד יותר בדידות עוד יותר מחשבות.
    וכל בן אדם חייב מסגרת כלשהיי . אחרת החיים היו משעממים ומדכאים . ככה אני חושבת .
    אגב חייבת להוסיף עוד משהו אחד סיבה לחיים . יש ואין אבל אף אחד לא יכול להבטיח לך שהסיבה הזאת
    תהיה הסיבה שכל החיים שלך יהיו בטוב בגלל סיבה אחת , תמיד הסיבות משתנות . אנשים חושבים שאם הם הכירו מישהו התאהבו כיף להם איתו
    אז הוא עכשיו הסיבה לחיים שלהם , אבל לא תמיד זה נישאר ....

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תגיד לי מה אתה טמבל? כל החיים אתה מזיין שותה צוחק נהנה חוגג מה אין סיבה מה??
    לא מבין אנשים כמוך כוסעמק לך תחגוג תפסיקו לחשוב יותר מדי.

אגב, כסף זה הרבה בחיים. מי שיודע לעשות אותו יודע להינות ממנו. מי שלא יודע לעשות אותו לא יהנה ממנו. זה לא אומר שאתה לא יכול להיות שמח- אבל זה אומר שאתה משועבד. ולדעתי האושר האמיתי בחיים הוא להיות כמה שיותר חופשי... כמה שפחות משועבד לדברים.
    אני לא צריך וילה בסביון, אני צריך שאם באלי מחר לנסוע לברצלונה אני אסע, וכסף זה האמצעי לחופש, אין מה לעשות.
    מי שיש לו מעט כסף, יש לו מעט חופש. זה לא אומר שאין לו סיבה לחיות, אבל הוא פחות יהנה.

חוץ מכסף, יש בחיים עוד דברים. אהבה, חברים, ותשוקות רגעיות. בקצרה יש את הזוג של אהבה (כל מערכת יחסים טובה) - כסף.
    אהבה וכסף זה הכל בחיים.

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

כסף זה לא הכל בחיים, אבל זה רוב גדול ממנו. כמו שכבר אמרו פה לא מעט, אין סיבה ממשית שבגללה חיים, לא סיבה שכשתהיה בכיתה א' יגידו לך הסיבה לחיים היא א' ב' ג'. הסיבה לחיים הן ההנאות הרגעיות והמתמשכות לדעתי, כאלה שגם אם תצטרך לעבוד הרבה וקשה בעבודות סיזיפיות אתה תעשה אותן העיקר לממש ולהגיע להנאה.
    הבן שלך ירצה עזרה במימון שיעורי נהיגה, הבת שלך רוצה מסיבת סוויט סיקסטין, אשתך רוצה טיול לברצלונה. אתה יכול להגיד 'על הזין שלי אני חי בשביל לספק את עצמי' ולא לעשות את זה, אבל מעבר לכך שאתה מרצה אותם אתה גם גאה בעצמך שהצלחת לגרום להם אושר וזה גם סיבה לחיים. האינטרס שלך שהם יהיו מאושרים.
    אבא שלי התחיל לעבוד בעבודה שנייה כי אמא שלי התחילה ללמוד משפטים. לפני כן אמא שלי עבדה 3 פעמים בשבוע עד 9 בערב ובשאר הימים עד 2 ואבא שלי גם בסביבות 9 וחצי היה מגיע הביתה. היום אמא שלי לומדת פעמיים בשבוע עד הלילה ועובדת פעם בשבוע עד הערב ובשאר הימים עד 2, בעוד אבא שלי השיג עבודה שנייה ועובד 4 פעמים בשבוע עד 1-2 לפנות בוקר, והוא קם ב6 בבוקר. נכון שהוא יכול היה להגיד לה לא ללכת ללמוד כי צריך לפרנס את המשפחה אבל הוא לא עושה את זה, הוא מעודד אותה ללמוד אחרי שהיא פספסה את הזמן שלה לפני 25 שנה שהיא יכלה להתחיל ללמוד וכל השנים היא חיה בפספוס שהיא לא הלכה לעבוד.
    גם חברה שלי שאני איתה יותר משנתיים כבר אני לא מפסיק להגיד לה כמה אני אוהב אותך וכמה אני מעריך אותה. אני גם מרגיש באיזשהו מקום שאני חי עבורה כי אני עושה באמת הכל בשביל שתהיה מאושרת. אני עובד כמורה פרטי בשביל להרוויח כסף ולגרום לה להיות שמחה עם הפתעות, ותאמין לי שאני רואה את החיוך שלה בזמן ההפתעה זה היה שווה לי כל שנייה שישבתי עם תלמיד שעדיין לא יודע כמה זה 4+2 למרות שהוא בכיתה ז'.
    עושים הכל בשביל היקירים שלך, גם אם זה אומר שאתה צריך לשנות את האידיאולוגיה שלך ולקרוע את עצמך מבוקר עד ערב, האושר שלהם גורם לך לסיפוק כ"כ עצום שאתה תחשוב שעל הזין שלך כמה שעבדת, אתה תרצה לעבוד שוב בשביל להרגיש ככה. בשביל זה חיים לדעתי, בשביל זה אני חי.
    אם אנשים היו חיים רק כדי לספק את עצמם העולם היה שונה מאוד ולרעה מאוד, ותקשיב לי יש סיבה לחיות. גם אם נראה לך שאין תמיד יש, אתה רק צריך למצוא אותה. זה אינדיווידואלי ואם מה שכתבתי כאן, על להגיע לסיפוק רגעי, מתמשך ובכללי לא מדבר אליך אז יכול להיות שהמטרה לחיים שלך היא אחרת, אבל לכולם יש מטרה.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

ציטוט נכתב במקור על ידי -ToM- צפיה בהודעה

אגב, כסף זה הרבה בחיים. מי שיודע לעשות אותו יודע להינות ממנו. מי שלא יודע לעשות אותו לא יהנה ממנו. זה לא אומר שאתה לא יכול להיות שמח- אבל זה אומר שאתה משועבד. ולדעתי האושר האמיתי בחיים הוא להיות כמה שיותר חופשי... כמה שפחות משועבד לדברים.
    אני לא צריך וילה בסביון, אני צריך שאם באלי מחר לנסוע לברצלונה אני אסע, וכסף זה האמצעי לחופש, אין מה לעשות.
    מי שיש לו מעט כסף, יש לו מעט חופש. זה לא אומר שאין לו סיבה לחיות, אבל הוא פחות יהנה.

חוץ מכסף, יש בחיים עוד דברים. אהבה, חברים, ותשוקות רגעיות. בקצרה יש את הזוג של אהבה (כל מערכת יחסים טובה) - כסף.
    אהבה וכסף זה הכל בחיים.
    ומה אתה חושב שאני לא מזיין? לא שותה? לא נהנה מהחיים? אז כן אני נהנה, לא חסר לי לצאת, לא חסר לי בנות, לא חסר לי לזיין, אבל זה לא מציאותי, אחרי שעתיים זה נגמר, אתה חוזר למציאות, האנשים אותם אנשים, השרמוטות אותן שרמוטות, ההורים אותם הורים והבוס בעבודה אותו בוס.
    אז מה עשית? נהנה לשעתיים ואחרי שעתיים אתה שכחת אתזה, זה משהו שהיה בעבר ויחזור בעתיד הרחוק.
    לא משתלם לחיות להנאות האלה של פעם בשבוע או פעמיים בשבוע.

אהבה וכסף זה הכל בחיים.
    ומה אתה חושב שאני לא מזיין? לא שותה? לא נהנה מהחיים? אז כן אני נהנה, לא חסר לי לצאת, לא חסר לי בנות, לא חסר לי לזיין, אבל זה לא מציאותי, אחרי שעתיים זה נגמר, אתה חוזר למציאות, האנשים אותם אנשים, השרמוטות אותן שרמוטות, ההורים אותם הורים והבוס בעבודה אותו בוס.
    אז מה עשית? נהנה לשעתיים ואחרי שעתיים אתה שכחת אתזה, זה משהו שהיה בעבר ויחזור בעתיד הרחוק.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    נכון. אבל גם אין דבר כזה הנאה מתמשכת שמחזיקה שנים.
    כל דבר שיש לך עוד בלי הגבלה הופך לפחות מהנה מדקה לדקה. גם אם תקנה פרארי מדהימה, ותנהג בה חודש שלם, אחרי כמה זמן ימאס לך ותרצה משהו יותר מגניב.
    ככה כל דבר בחיים.
    אז למה לעזאזל להתאבד ולהגיד שאין סיבה לחיים? אתה יכול לחיות איך שאתה רוצה, אבל אין סיבה להפוך את החוויה לגרוע.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם לא שווה לך אז אתה לא נהנה מספיק.
    אתמול בדיוק הייתה לי חרא יציאה, יצאתי מהעבודה גמור ב11, יצאנו לבר שהיה מפוצץץ, דפקו לנו קטע מסריח ואפחד לא שתה הגעתי למצב שאני חוזר הביתה ב1 וחצי וכולם בלטותתת יבשים!
    בדרך חזרה החלטנו לעשות משהו, חבר לקח את הרכב, נסענו לראות ידידות, ומ-2 עד 5 הייתה יציאה אחת המצחיקות שהיו לי.
    צריך להוציא את ההכי טוב מהחיים. ליהנות מהרגעים הקטנים, ולגרום לחיים להיות מורכבים מכמה שיותר רגעים קטנים כאלה של כיף ואקשן.
    ת'כלס אתה לא סובל בחיים, מילה שלי.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

מה לא מגיע לי לייקים ?
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 14-12-2012 בשעה 23:11.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

אם לא שווה לך אז אתה לא נהנה מספיק.
    אתמול בדיוק הייתה לי חרא יציאה, יצאתי מהעבודה גמור ב11, יצאנו לבר שהיה מפוצץץ, דפקו לנו קטע מסריח ואפחד לא שתה הגעתי למצב שאני חוזר הביתה ב1 וחצי וכולם בלטותתת יבשים!
    בדרך חזרה החלטנו לעשות משהו, חבר לקח את הרכב, נסענו לראות ידידות, ומ-2 עד 5 הייתה יציאה אחת המצחיקות שהיו לי.
    צריך להוציא את ההכי טוב מהחיים. ליהנות מהרגעים הקטנים, ולגרום לחיים להיות מורכבים מכמה שיותר רגעים קטנים כאלה של כיף ואקשן.
    ת'כלס אתה לא סובל בחיים, מילה שלי.
    לא אני לא סובל אני פשוט לא רואה סיבה לחיים, זה הכל.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

תפקידנו בעולם הוא לדעת להתמודד אם כל דבר בכל דרך ובכל צורה , אי אפשר שכל החיים יראו שמחת חיים .
    ואי אפשר שכל החיים תהיה בדיכאון ותגיד לעצמך " מה הסיבה לחיים?" זו רק דרך שבה אתה מכניס את עצמך עוד יותר
    לתיסכול ולדיכאון , תפסיק להגיד לעצמך שאתה לא רואה סיבה לחיים , תצא יותר , תמשיך לעבוד . אתה כולה בן 17!!!!
    משהו בגיל 50+ אומר " אין סיבה לחיים " הייתי אומרת טוב הוא באמת אחד שעבר הרבה והכיר בעולם , בדברים .
    אבל אתה בן 17 שרק עובד , ולומד ואולי גם מידי פעם יוצא .. חכה החיים עוד לפניך , כשיהיה אישה וילדים אני בטוחה
    שתגיד "אלה הסיבה לחיים שלי" שזאת התשובה , באיזשהו שלב אתה תמצא את הסיבה לחיים , אחרי שתטעם ותנסה
    ותצא לעולם , בקיצור תהיה אופטימי ותאמין בעצמך ותתחיל להינות . אם תמשיך להגיד " מה הסיבה לחיים" או " אין סיבה לחיים"
    לא תהיה דרך איך לעזור לך בזה , אתה תהיה שקוע רק בתוך המחשבות האלה , תצא מזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    35
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    פלטינה זה התינוק של מר פלטה וגברת קלמנטינה :P

שלום, אני נער בן 17, אני רוצה לספר בקצרה לאילו מסקנות הגעתי.
    אז עברתי מספיק בחיים שלי כדי להגיע למסקנות האלו, אין דבר כזה חברים, הכל אינטרס חברתי, כל אחד רוצה להיות חבר שלך כדי לקבל דבר כזה או אחר, אני מאמין שרובכם יודעים זאת, מי שלא חווה על דמו לא יגיע למסקנה הזו ולא יאמין בה.
    כל דבר שאתה עושה, אתה צריך לרצות את החברים, את ההורים, את הסביבה, אתה לא תעשה שום דבר בכדי לרצות את עצמך.
    כל דבר שאתה עושה אתה מקבל עליו ביקורת, אם אתה רוצה ואם אתה לא רוצה, אתה תקבל ביקורת, אתה חי בשביל הביקורות האלו.
    אתה חי כדי לעשות כסף, אומרים שכסף לא הכל בחיים? אבל אתה כל החיים לומד כדי לעבוד ועובד כדי לקבל כסף, כן כסף זה חיים! אבל אני לא מתכוון לקרוע את עצמי כל החיים כדי לקבל כסף, אז המסקנה שכסף זה כן הכל בחיים, בלי כסף אתה תיהיה מאושר? לא נראלי שיש אנשים בלי כסף שמאושרים.
    אז כן, אומנם אני דיי קטן, אבל מרוב התיסכול היום יומי שלי מהחיים הבנתי שאין לי סיבה לחיות, עזבו את מה שעברתי ואני עובד בחיים, אני מדבר באופן כללי.
    אני לא מתכוון ולא רוצה לרצות אף אחד, אלא את עצמי, אם אני רואה לנכון לעשות משהו מסויים אני יעשה אותו ושיתנו ביקורות זה רק דיבורים, יש לך כסף? יש לך חברים, יש אנשים ש"אוהבים" אותך, אין לך כסף לא היו לך חברים, אלו דוגמאות מהיום יום בחיי הרחוב, אני חי את הרחוב, הרחוב הוא הבית שלי, אני יודע שאני נשמע מפגר, אבל זה בדיוק ככה, אומנם צריך להתבגר טיפה כדי להבין את הדברים, אבל כל אדם מבוגר יודע שזה נכון.
    אתם הולכים לללמוד בשביל מה? כדי סתם להעשיר את הידע שלכם? לא, כדי להצליח בעבודה.
    אז אתם חיים את החיים, לפעמים נהנים, אבל אדם שחי כמו "עבד" (זה לא בדיוק עבד, אבל מרצה אחרים) הוא לא חי עבורו, עבור הרצונות שלו, כסף קונה הכל.
    כל דבר בעולם הזה אפשר להשיג אם יש לך כסף או חברה וחברה תגיע עם כסף.
    אני חי 17 שנה, כבר 4 שנים אני כמעט לא יוצא מהבית, אני בדיכאונות, ה' יודע למה, היו לי בעבר נטיות אובדניות אבל אני לא חושב שזה הדרך ללכת בה, אני גדלתי על התמודדות, אדם שלא יודע להתמודד או לא יכול להתמודד הוא אדם חלש, אדם בעל אופי חלש.
    בנאדם שנלחם על הרצונות שלו ועל החיים שלו, זה אדם חזק.
    אז כן, כל אחד בעולם הזה נלחם על החיים שלו, עובד, קורע תתחת כל היום, אז אחד עושה יותר ואחד פחות, בסופו של דבר בלי כסף אתם לא שווים כלום.
    אם אני אמשיך לחיות אני לא מתכוון לעבוד, אני יחיה איך שאני רוצה, אני יעשה משאני רוצה, אם זו הדרך הנכונה ואם לא.
    זה לא שאני שם זיין על העולם, אני פשוט לא אוהב את הדרך חיים הזו.
    פעם שאלתם את עצמם למה נולדתם? למה אתם חיים? עבור מה אתם חיים? לא מאמין שיש לזה תשובה מדויקת ונכונה.
    יש דברים שאי אפשר לדעת, כמו איך העולם נוצר.
    אזמה, אני לא אמור להיות כל החיים שלי אמור לרצות אנשים לא ככה? אם אני ירצה את האנשים סביבי כל החיים, מה יצא לי? שירצו אותי, אז מה שזה אומר, שכל אחד מרצים אותו והוא מרצה אחרים, רגע... אבל אני רוצה לרצות את עצמי, איפה הרצונות האישיים שלי? השאיפות שלי? דברים שחלמתי לעשות? נעלמים בשנייה, בגלל שאני חושב מה יגידו ומה יעשה ומה יקרה.
    אז זו לא דרך חיים ישרה, זה בגדול המחשבות שלי על העולם הזה, לא חושב שיש סיבה לחיים.
    אני חושב באמת בלי כוונה לפגוע שברגע שאתה חושב על זה שאין משמעות לחיים זה פשוט כי אתה או ממורמר ברמה קשה או שהחיים שלך בזבל..
    לא הולך לך בכלום מציקים לך כל הזמן ולא מסתדר עם המשפחה וההורים בכלל..כי מי שחי נורמלי ולא ממורמר כל היום לא חושב יותר מדי על משמעות החיים.
    כאילו אתה פשוט חי כי אתה חי אין מה לעשות עם זה יותר..אבא זיין את אמא נולדת מפה תעשה מה שבא לך...אתה תבחר אם ללמוד ולנסות להצליח בחיים ולהקים משפחה יציבה מבחינה כלכלית וכמובן בדרך תמיד אפשר לבלות...אבל גם אפשר להיות אדם שלא אכפת לו מכלום לא לימודים לא עבודה ומשפחה אלה רק בילויים אלכוהול סקס בלי מחוייבות וכאלה......

אני אגיד לך אבל תאמת על משהו שאני חושב עליו עכשיו עקב הדיון שפה..
    יש משמעות לחיים-אבל את המשמעות אנחנו בוחרים:
    אתה בוחר שאת כל החיים שלך תקדיש למשהו מסויים (כמובן מהרגע שאתה בוגר)
    כמו שמורות משקיעות את מרבית חייהן כמורות (20 שנה ויותר) אז המשמעות של המורה היא לחנך וללמד ילדים-נערים
    יש מי ששוטר או חייל עשרות שנים-המשמעות שלו בחיים היא לשמור על המדינה ולהגן עליה ולהשליט בה סדר.

הכל בכף ידך-במה תבחר?
    בברכה אורן:

מנהל פורום דאבסטפ/אלקטרו האוס

טיפ ענק - אני לא יודע איזה מוזיקה אתה שומע אבל תתחיל לשמוע מוזיקה יותר שמחה, המלצה שלי רוק.
    תעשה דברים חדשים תיצור מציאות חדשה שאתה מאמין שטוב לך בה, אתה פשוט משועמם מהחיים שלך.
    אתה יכול לעשות כל כך הרבה תכיר אנשים, תעזור לאנשים לנזקקים, תתרום, תמצא תחומי עניין חדשים, מטרה לחיים, תתאמן ותעשה הרבה ספורט ( זה משנה גישה להכל ), תתחיל ללמוד לבשל, תקרא ספרים תחכים, תלמד דברים חדשים, תצא למקומות שלא יצאת אף פעם

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect