http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=899439
ספוילר:
למישהו יש אש?
*אני המקורי סתם לידע כללי
גכעגכעגכע
נכתב במקור על ידי .Messi. גכעגכעגכע אתה יכול להפסיק עם זה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אתה יכול להפסיק עם זה? דגכדגכדגכדגF?
נכתב במקור על ידי PureToxic למישהו יש אש? החנוכיה שלי עדיין דולקת, אז תקפוץ עליי עריכה: אליי, לא עליי יסוטה.
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 12-12-2012 בשעה 02:57.
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי .Messi. דגכדגכדגכדגF? התנהגות של מפקח..
[QUOTE=-Rivaldo-;7723872]החנוכיה שלי עדיין דולקת, אז תקפוץ עליי בשמחה אני יקפוץ עליך
נכתב במקור על ידי PureToxic למישהו יש אש? שאפו על הרעיון, אני מוריד בפנייך את הבוקסר!
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Super Pippo התנהגות של מפקח.. אשכול ספאם לא? עד שיש לילה לבן. כאן מותר. לפי החוקים שזה אומר בלי קללות ובלי דאבלים אבל ספאמים מותר אז "שדגשדגשדגשדגשדגשדD"
הם מתחילים לספור נקודות, מתחחח
נכתב במקור על ידי .Messi. אשכול ספאם לא? עד שיש לילה לבן. כאן מותר. לפי החוקים שזה אומר בלי קללות ובלי דאבלים אבל ספאמים מותר אז "שדגשדגשדגשדגשדגשדD" אבל אל תגיב בצורות מפגרות בשביל סתם לעלות מונה.. זה סתם מעצבן שמישהו בדרגת מפקח כותב דברים ששיכור כותב כאשר הוא מתעלף על המקלדת..
נכתב במקור על ידי -shaked- שאפו על הרעיון, אני מוריד בפנייך את הבוקסר! אני מוריד לפניך את הסמוקסר ^^ עפתי לישון כפרות. נתראה אח"כ.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
נכתב במקור על ידי Super Pippo אבל אל תגיב בצורות מפגרות בשביל סתם לעלות מונה.. זה סתם מעצבן שמישהו בדרגת מפקח כותב דברים ששיכור כותב כאשר הוא מתעלף על המקלדת.. זה טבעי להתעצבן , גם ככה אתה שונא אותי אז לא ממש אכפת לי שאני "רושם כמו שיכור שהתעלף על המקלדת" דגכדגכדגכ
נערך לאחרונה על ידי גולני; 12-12-2012 בשעה 03:03.
נכתב במקור על ידי .Messi. זה טבעי להתעצבן , גם ככה אתה שונא אותי אז לא ממש אכפת לי שאני "רושם כמו שיכור שהתעלף על המקלדת" דגכדגכדגכ יקדיאדגכחדגכי
חוקי הפורום