קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מרגיש משהו חרא עם עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-04-2007, 17:17
  2. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 19:51
  3. אני לא מרגיש טוב :(
    על ידי OzzY בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 06-03-2006, 21:29
  4. [תמונות]טוב אז לפעמים מתאכזבים מה אפשר לעשות...
    על ידי Dr.ed בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-01-2006, 21:56
  5. יווו אני לא מרגיש טוב..
    על ידי באק בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 20:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לפעמים מרגיש לא טוב עם עצמי

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל לפעמים מרגיש לא טוב עם עצמי

לא יודע מה זה. אני מאוד פתוח עם אנשים ואני לא מתבייש כמעט בכלום. אבל לפעמים אני לא שלם עם עצמי, כאילו יש איזשהי קליפה כזו שמסתירה בי דברים, שאני בעצמי מפחד להתמודד איתם. זה פעם ראשונה בחיים שאני באמת מפחד להתמודד עם משהו.
    עזבו את זה שאני לא יכול לדבר על הדברים האלה שאני לא שלם בעצמי עם אנשים, אני לא יכול לדבר על זה עם עצמי. לא יודע מה זה, וזה גם לא מפריע לי בחיי היומיום... אבל כשזה מגיע לרגעים של לחשוב לבד... אני לא יודע, זה כמו זבוב מציק כזה בראש שלי.
    ההרגשה הזו שיש בי דברים שאני לא יודע לתאר אותם כי אני אפילו לא מבין אותם.
    ההרגשה הזו שאם אני אפתח את הקליפה הזו אני אהיה פחות טוב, פחות מה שאני רוצה להיות.

כאילו אני לא לגמרי אני.

וואו, אם הייתי מבין את זה ואת עצמי טיפה יותר טוב אולי הייתי מסביר את עצמי יותר טוב.
    תכלס אני לא יודע אם למישהו יהיה מה להגיב כי אני סתם נשמע פה איזה פסיכי שכתב... אבל זה לא כזה משנה, העובדה שהעליתי את זה על הכתב קצת עוזרת לי לחשוב על דברים.
    ואולי יום יבוא ויהיה לי את האומץ לפתוח את הקליפה הזו.... אני פשוט מפחד שהאקט הזה יפגע בי.

האמת אני לא מבין כלום באימון אישי וקואצ'ינג, ותכלס אני מה זה לא רוחני ושטויות... אבל לא יודע, משהו מעיק עליי, ופה אני חושב שהתשובה מונחת.. בהתחלה שקלתי לפרסם בעילום שם... אבל על הזין. אם אני מנסה להפטר ממשהו אז עד הסוף.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

כל הכבוד על האומץ לפתוח את האשכול ועוד לא בעילום שם,הרבה משתמשים עם "שם" בפורום לא מסוגלים לעשות דברים כאלו,בשבילם זה דקירה ישירה לאגו,במיוחד לאלו שבאים מאומנות הפיתוי

כמה זמן פנוי יש לך בו אתה לא עושה כלום?
    כמה זמן אתה מבלה בלדמיין או "לדבר עם עצמך",לחשוב עם עצמך?
    יש לך איזה תחביב בחיים?

מה לדעתך יכול לגרום לך להיות מאושר?ואני לא מדבר על איזה שהוא רגע עתידי,מה אתה יכול לבצע ממש ברגע הזה או במשך היום הזה כדי שתספק ממנו הנאה?

מה עם כושר גופני?לא חייב בהכרח אשכולות או דברים לפתח את הגוף,דברים פשוטים כמו ריצה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

מזדהה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום יפה שם בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:57.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

היי תום מה המצב? אני חושב שאני מבין את המצב שאתה נמצא בו, וזה מצב מאוד דומה למה שאני הייתי שרוי בו לפני תקופה קצרה. זאת הרגשה שנחתה עליי ממש משום מקום.
    כמה דברים שעשיתי(להרבה מהם הגעתי אחרי מחשבה ארוכה, ולחלק מקריאת ספרים מסויימים ששינו לי את ההשקפה ונתנו לי כלים להתמודדות עם מצבים מאתגרים):

1.קודם כל, אתה גולש בפורום פיקאפ נכון? מה אומרים תמיד? לזרוק זין? זה דבר טוב, אבל תלוי לגבי מה. אתה בטח מכיר את זה.
    2.תשב עם עצמך ותחשוב על המצב שלך כיום, והמצב לפני. מה היה שונה בכלל? אולי תוכל להחזיר את ההרגשה של פעם, ופשוט תתמקד רק בה.
    3.תעשה איזו פעילות שתעזור לך בדימוי העצמי שלך, נניח חדר כושר או משהו, או להתעניין בטיפוח והלבשה, דברים שמאוד מאוד עזרו לי
    4.בכל דבר קטן בחיים תחפש את החיובי. נניח אתה נוהג על הכביש, תזכיר לעצמך שאתה נהג תותח ותגיע בשלום ליעד שלך, או אם חבר עושה לך טובה תדע להוכיר תודה. זה נותן הרגשה מצוינת.
    5.שמתי לב שכשאני בקונטרול אני מרגיש ממש ממש טוב עם עצמי. בין אם זה עכשיו שאני במחשב ואני יודע שאני צריך לעשות משהו ואני עושה אותו, או אם אני מדבר עם קולגות בעבודה ואני מרגיש שהשיחה חיובית והולכת לצדדים שאני רוצה.
    6.תקרא ספרים, אבל ספרים שמעניינים אותך. נניח כל מני ספרי הארי פוטר וכאלה ממש לא מעניינים אותי ואני לא מסוגל להישאר עם ספרים כאלה ליותר מ-20 עמודים. אבל לעומת זאת ספרים על כלכלה, פסיכולוגיה, וכל מני כאלו מאוד מעניינים אותי. כשאתה קורא ספר שלא למטרת "דו'ח קריאה" מחורבן, אלא ספרים שאתה מתחבר אליהם ומעניינים אותך באמת, זה מאוד כייף ועוזר לך לחשוב, לפתח יצירתיות ובכלל מעניק תחושה טובה של ידע טרי

אלו דברים שעזרו לי מאוד, מקווה שתרגיש שיפור

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    כל הכבוד על האומץ לפתוח את האשכול ועוד לא בעילום שם,הרבה משתמשים עם "שם" בפורום לא מסוגלים לעשות דברים כאלו,בשבילם זה דקירה ישירה לאגו,במיוחד לאלו שבאים מאומנות הפיתוי

כמה זמן פנוי יש לך בו אתה לא עושה כלום? לא הרבה, אני עובד הרבה, אבל יוצא הרבה פעמים לפני השינה, בין הזמן שאני קם לבין הזמן שאני הולך לעבודה, וכאלה זמני ביניים שהם זמנים מתים. כל החבר'ה בצבא ככה שבסופ"ש אני כמעט בלי זמן פנוי.
    כמה זמן אתה מבלה בלדמיין או "לדבר עם עצמך",לחשוב עם עצמך?בזמנים המתים האלה, לדוגמא לפני שאני נרדם. אין לי המון זמן פנוי, אבל כבר כשיש אני מדבר עם עצמי ומדמיין המון, מאז שאני קטן אני כזה.
    יש לך איזה תחביב בחיים? פעם היה לי תחביב אמיתי של האימונים לקראת גיוס, אבל הפסקתי עם זה כי לא היה לי זמן, ותכלס עכשיו אני שוט עובד וחוסך כסף לאחרי הצבא. זה גם בעיה שהכושר שלי ירד אחושרמוטה.

מה לדעתך יכול לגרום לך להיות מאושר?ואני לא מדבר על איזה שהוא רגע עתידי,מה אתה יכול לבצע ממש ברגע הזה או במשך היום הזה כדי שתספק ממנו הנאה? תכלס ההנאות האמיתיות שלי הם עם החברה שלי. אם אני אלך לשבת אצל ידידה שלא ראיתי הרבה זמן (דווקא מישהי שפחות התחברה אליי, כי אני שונא שלא אוהבים אותי) זה יעשה לי טוב ויהיה לי כיף.

מה עם כושר גופני?לא חייב בהכרח אשכולות או דברים לפתח את הגוף,דברים פשוטים כמו ריצה. פעם הייתי עושה ולאחרונה הפסקתי כי אין לי זמן בגלל העבודה. וגם כל היום בעבודה אני טוחן אוכל, ככה שירדתי בכושר הגופני
    מודגש.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    ומה אתה מתכוון לעשות לגבי זה באופן כללי?
    האמת לא יודע, אני לא כזה בראש של מדיטציות והתחברות לנפש וכאלה, אבל אני מוכן לנסות כל דבר.

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    היי תום מה המצב? אני חושב שאני מבין את המצב שאתה נמצא בו, וזה מצב מאוד דומה למה שאני הייתי שרוי בו לפני תקופה קצרה. זאת הרגשה שנחתה עליי ממש משום מקום.
    כמה דברים שעשיתי(להרבה מהם הגעתי אחרי מחשבה ארוכה, ולחלק מקריאת ספרים מסויימים ששינו לי את ההשקפה ונתנו לי כלים להתמודדות עם מצבים מאתגרים):

1.קודם כל, אתה גולש בפורום פיקאפ נכון? מה אומרים תמיד? לזרוק זין? זה דבר טוב, אבל תלוי לגבי מה. אתה בטח מכיר את זה.
    2.תשב עם עצמך ותחשוב על המצב שלך כיום, והמצב לפני. מה היה שונה בכלל? אולי תוכל להחזיר את ההרגשה של פעם, ופשוט תתמקד רק בה.
    3.תעשה איזו פעילות שתעזור לך בדימוי העצמי שלך, נניח חדר כושר או משהו, או להתעניין בטיפוח והלבשה, דברים שמאוד מאוד עזרו לי
    4.בכל דבר קטן בחיים תחפש את החיובי. נניח אתה נוהג על הכביש, תזכיר לעצמך שאתה נהג תותח ותגיע בשלום ליעד שלך, או אם חבר עושה לך טובה תדע להוכיר תודה. זה נותן הרגשה מצוינת.
    5.שמתי לב שכשאני בקונטרול אני מרגיש ממש ממש טוב עם עצמי. בין אם זה עכשיו שאני במחשב ואני יודע שאני צריך לעשות משהו ואני עושה אותו, או אם אני מדבר עם קולגות בעבודה ואני מרגיש שהשיחה חיובית והולכת לצדדים שאני רוצה.
    6.תקרא ספרים, אבל ספרים שמעניינים אותך. נניח כל מני ספרי הארי פוטר וכאלה ממש לא מעניינים אותי ואני לא מסוגל להישאר עם ספרים כאלה ליותר מ-20 עמודים. אבל לעומת זאת ספרים על כלכלה, פסיכולוגיה, וכל מני כאלו מאוד מעניינים אותי. כשאתה קורא ספר שלא למטרת "דו'ח קריאה" מחורבן, אלא ספרים שאתה מתחבר אליהם ומעניינים אותך באמת, זה מאוד כייף ועוזר לך לחשוב, לפתח יצירתיות ובכלל מעניק תחושה טובה של ידע טרי

אלו דברים שעזרו לי מאוד, מקווה שתרגיש שיפור
    תודה רבה, אבל האמת שאת המשברים שציינת כבר עברתי... וזו, אני מפחד, הסיבה שאני מרגיש כמו שאני מרגיש.
    בגלל שאתם מאוד נחמדים ועוזרים אני ארגיש חופשי לספר פה את הסיפור שלי בקצרה, על השינוי שלי.
    הייתי ילד שמן, חסר ביטחון וביישן, עם דימוי עצמי נמוך. שלא נדבר על בתול שפתיים, שמעולם לא חווה קשר נשי.
    בכיתה ח' (הייתי בשיא עודף המשקל שלי, משהו כמו 70 קילו לילד בר מצווה, היה לי גשר ובכללי נראיתי רע) אזרתי אומץ ואמרתי לילדה מהכיתה שלי שאני מאוהב בה (אחרי איזה 3 חודשים). היא פשוט צחקה לי בפנים (אגב צחוק הגורל, אני די בטוח שהיא רוצה אותי עכשיו אחרי כמה פעמים שיצא לי לראות אותה), חתיכת טראומה. אחרי שנה שהייתי מאוהב בה ועבר לי כשעליתי לתיכון, עברתי את כיתה ט' כמו היסודי. ואז החלטתי שממש נמאס לי. מסוף כיתה ט' עד תחילת כיתה י' רזיתי המון... בחודשיים ירדתי 8 קילו. נהייתי שחיף. עדיין היו לי בעיות ביטחון אבל השיפור הזה מאוד עזר לי. עד סוף כיתה י', התאמנתי, פיתחתי גוף, התחלתי לטפח את עצמי ואפילו התחלתי עם בנות. עדיין לא הייתי דון ז'ואן, אבל הייתי במצב הרבה יותר טוב. בכיתה י' הכרתי את החברה הראשונה שלי, ות'כלס לא אהבתי אותה ונפרדתי ממנה אחרי חודש וחצי. האמת, מאז אותה ילדה בכיתה ח' עד היום לא התאהבתי.
    מכיתה י' עד היום אני עובד על המעגל החברתי שלי יותר, מנסה להכיר כמה שיותר אנשים ולהיות חברותי. התהליך לצערי קצת נתקע באמצע בגלל שכל החבר'ה בגילי התגייסו, אבל אני עדיין חוגג לי בסופ"שים. לצערי עכשיו אני לא מתאמן וזה מבאס

אגב, אני קורא ספרים (בדיוק קניתי איזה שלושה בנושאים שציינת), והפסקתי להתאמן (וזה מבאס, כן).
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 16-12-2012 בשעה 18:07.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קרא את כל הספרים של אילן הייטנר (חוכמת הבייגלה, מלך החומס ומלכת האמבטיה וכל אלה..) אם אתה אוהב ספרים.

שמע בגדול, נראה לי שהדבר היחידי שבאמת מציק לך זה האגו הגברי.
    זה כמו הקליפה החומה של הבצל שכדי להגיע לבצל האמיתי צריך להוריד אותה..אותו הדבר. אתה צריך לעשות דברים שאתה באמת רוצה ולא לתת לאף אחד להשפיע על ההחלטה שלך אבל הבעיה בזה שברגע שאתה עושה משהו שחבר שלך לא מסכים איתך לגביו מתחילים להיבצר ריבים..וזה באסה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

בזמנים המתים האלו אלו הזמנים בהם המוח לא עסוק בשום דבר אז הוא סתם מציף אותך במחשבות.

בצע ריצות של 30 דקות בחוץ לפניי שאתה הולך לישון,מדיטציה,תעשה משהו שאתה אוהב.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יום יפה שם בחוץ
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:01.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

כן... ביני לבין עצמי אני מרגיש לפעמים סוג של זיוף כזה, סוג שלא חוסר שלמות עם עצמי. אולי באמת בגלל שהפסקתי לעשות ספורט ולהתעסק בדברים שאני אוהב, אולי בגלל שאנשים בצבא אז אני פחות בקשר ואני רק עובד כל היום.... אני באמת לא יודע למה לאחרונה התחושה הזו מנקרת בי. וזה רע כי אני לא אוהב להרגיש לא שלם עם עצמי, אני רוצה להיות לגמרי שלם עם מי שאני ומה שאני, זו המטרה.
    אגב, גם לאחרונה נמאס לי מסטוצים ושטויות ואני ממש מחפש מישהי לקשר רציני.. וממש קשה לי למצוא בחורה שאני מוכן להמשיך איתה לקשר. אני חושב שזה קשור לזה, תמיד הרגשתי יותר PLAYER כזה כי מאז אותה ילדה בכיתה ח' לא התאהבתי והיו לי רק שטויות... ונמאס לי להיות רובוט כזה חסר רגשות באלי למצוא מישהי לאהוב תכלס. אני רואה את חברים שלי וחברות שלהם, וגם אם הם היו עם פחות בחורות ממני הם עדיין יותר מאושרים לדעתי... אני חושב אולי בחורה קבועה זה מה שחסר לי כרגע.
    נערך לאחרונה על ידי BackToLife; 17-12-2012 בשעה 04:11.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים בסך הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:41.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה

כמה זמן פנוי יש לך בו אתה לא עושה כלום?
    כמה זמן אתה מבלה בלדמיין או "לדבר עם עצמך",לחשוב עם עצמך?
    יש לך איזה תחביב בחיים?

מה לדעתך יכול לגרום לך להיות מאושר?ואני לא מדבר על איזה שהוא רגע עתידי,מה אתה יכול לבצע ממש ברגע הזה או במשך היום הזה כדי שתספק ממנו הנאה?

מה עם כושר גופני?לא חייב בהכרח אשכולות או דברים לפתח את הגוף,דברים פשוטים כמו ריצה.
    ומה אתה מתכוון לעשות לגבי זה באופן כללי?
    קודם אלו האנשים,
    אחרי זה הצבא,
    לאחר מכן איזו "טראומה" מכיתה ח',
    אחרי זה כושר
    ובסוף בחורות בכללי וקשר רציני..

חביבי, אינך ממוקד.

יודע מה אני חושב על שלמות עצמית? שזה בולשיט!
    אין אדם ששלם עם עצמו, את השלמות הזאת תשאיר לכל הגורואים המקודשים..

יש שלמות עם הרגע הזה או עם המצב שזה משהו אחר, יותר ריאלי.

תהיה ממוקד מטרה, לאן אתה רוצה להגיע?
    והאם המטרה קשורה בעצמך בלבד או בעצמך עם גורם חיצוני כלשהו? (חברה/חברים?)

אתה מתכוון לבדוק או להתנסות באחת הדרכים שהחבר'ה כאן סיפקו לך?
    סבבה שאתה חושב שזה בולשיט. זה לא משנה את ההרגשה שלי. אני מאוד ממוקד מטרה ואני יודע לאן אני רוצה להגיע... הבעיה היא שאני לא יכול להתקרב למטרה שלי כרגע בגלל חוסר אמצעים (לא כלכליים, של זמן). המטרה קושרה בגורם חיצוני, לא רק חברים, אלא גם זמן ולימודים בנושא מסוים. הבעיה שאין לי אף אד מהם כרגע כי החברים שלי בצבא ואנחנו לא יכולים להתקדם בנושא, אין לי זמן כי אני עוד מעט מתגייס, ואין לי את ההכשרה (הלימודים והניסיון) הדרושים לעניין.
    בכל מקרה אני אנסה את חלק מהדברים, ואני אראה איך זה הולך. בכל מקרה אם למישהו יש טיפים אני אשמח לשמוע. (:

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים בסך הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:42.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אפשר לשאול לאן?

מה אתה כן יכול לעשות כרגע?
    אני יכול להגיד שזה איזשהו רעיון לסטארט אפ בתחום המחשבים.
    זו בדיוק הבעיה.... אני מחכה לתשובות אם אני אתקבל לתפקיד שקשור למחשבים או לא, ועד שאני לא אדע את התשובות אני אשתגע... וגם אחרי שאני אדע את התשובות... עד הגיוס אני לא מבין בזה כלום כרגע, והחבר שהוא הגאון מחשבים שלנו בצבא ואין לו זמן להתעסק בזה כרגע.
    הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה חושב על רעיונות חדשים ועל שיפורים לרעיונות הקיימים... שבתקווה יובילו אותי למשהו גדול.
    אם יש לך רעיון של משהו אחר שאני יכול לעשות כרגע אני באמת אשמח לשמוע..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים בסך הכל!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 04-07-2014 בשעה 00:43.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,492 | הודעות: 8,151,074 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect