טוב, אז באלי לשפר את המדיטציה שלי וסתם לעקוב אחרי ההתקדמות שלי ואני רוצה לשמוע דעות מסוניק וAwake1 וaaaaaa וכל שאר הכוכבים פה בפורום...
אז..
כן. Lets the game begin
טוב, אז באלי לשפר את המדיטציה שלי וסתם לעקוב אחרי ההתקדמות שלי ואני רוצה לשמוע דעות מסוניק וAwake1 וaaaaaa וכל שאר הכוכבים פה בפורום...
אז..
כן. Lets the game begin
|
|
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-02-2014 בשעה 23:56.
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:02.
כן, קראתי ולא, אין לו מתייחס לדברים האלה תכלס בכלל..זה נראה לי כמו סתם מחשבות רנדומליות.
לא. זה לא נותן לי כלום, אני לא רואה סיבה לעשות את זה שוב.
הבחורה עשתה דברים אחרים..![]()
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:06.
You've got to be kiddin me
בקיצר, לעיניינו...אני מנסה להבין למה בעצם יש אנשים שכל חייהם מקדישים למטדיצטיה ולכל הקטע הזה של בעצם לגרום למחשבות להעלם..למה?
מה רע כל כך במחשבות? אומנם בשבילי זה באמת לפעמים דיי מעיק ובאלי להגיד לעצמי "סתום תפה! פשוט שתוק!" אבל זה נראלי רק אני..
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:07.
כשאמרתי שמחשבות הן "רעות" הכוונה בגלל שאנחנו מדברים כרגע על הקטע של "סילוק" מחשבות מהראש. זה נשמע לי בקונוטציה שלילית ומכאן נובעת לי המחשבה שמחשבות זה בעצם דבר רע בעיניך.
מה זה אומר לשלוט במחשבות ולא הן בי? איך זה בא לידי ביטוי?
אני לא מקדיש את כל חיי לכסף, ממש לא. אתה מתאר אותי בצורה לא נכונה. אני מקדיש את חיי להנאות (סקס, אדרנלין, אהבה) וכמה שיותר להשקעה בעצמי. אם זה בא לידי ביטוי בפן החיצוני- חדר כושר, כושר גופני בצורה אירובית, מתלבש בצורה יפה (לא כובעי פומה וכאלה..זה ממש לא אני) ופשוט אני בן אדם שאוהב להרגיש טוב עם עצמו. חוץ מהפן החיצוני, אני גם משקיע בערכים שלי, חשוב לי מאד להעריך את מה שיש לי בחיים, את מי שיש לי בחיים, איזה חברים טובים יש לי, איזה נשים מדהימות הכרתי ופשוט כל הזמן לדעת להכיר במה שכרגע יש מבלי לרצות עוד.
מוזר לי שהם כל הזמן מקדשים זמן לזה בגלל שבשבילי זה נשמע כמו סוג של בזבוז זמן. אשכרה לשבת על התחת, מול נחל זורם זה נשמע מדהים לחצי שעה- שעה..שעתיים גג (עם נרגילה ופקל קפה) אבל לא לשבת כל היום הפאקינג יום ככה ופשוט להרגיע את עצמך..זה נראלי קצת מוזר.
אבל כשאני חושב על זה כרגע..אם הייתי יכול כל חיי להקדיש את חיי לאומנות לחימה מסויימת כמו קונג פו, קיקבוקס תאילנדי, וכל הסיפורי העתיקים למיניהם..זה נשמע לי מדהים.
אוליאולי הדרך שלהם היא המתבקשת והטבעית ולא הדרך שלנו?![]()
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:07.
אני לא מסכים איתך על זה אחשלי.
ערכה עצמית מביאה אותי לאושר בכל שנייה בחיי. ברגע שאני מעריך את מה שיש לי ולא חושב לדקה על משהו אחר ולמה אין לי..אין לי צורך בשומדבר. פשוט מתענג על מה שכרגע יש. ותמיד יש.
כושר זה פשוט דרך חיים. זה אף פעם לא נפסק ותמיד יש לאן לשאוף ואיפה לשפר ואיפה לחזק..זה פשוט תענוג.
אנשים נפלאים..אני לא מוצא דבר רע בזה, מצטער![]()
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:08.
יום יפה שם בחוץ![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-02-2014 בשעה 00:08.
רודני ידידי,אתה לא מבין מה סוניק מנסה להסביר לך.
הרשה לי לצוטט אותך,"לי אישית פשוט יש רגעים שאני נהנה מהשקט במוח. סוג שונה של כיף. כאילו שאין זמן, אין לחצים, אין לו"ז, אתה מרגיש שאין לך צורך בעולם ולעולם אין צורך בך, אתה פשוט קיים מבלי להפריע לאף אחד ואף אחד לא מפריע לו שאתה שם. הרגשה "ריקה" כזאת, פשוט תענוג."
עכשיו תוסיף לזה את צלילי הטבע(ציפורים,עצים זזים וכו,),את הרוח שנושבת עלייך,את הנוף, ואת הריח שבא ביחד עם כל זה,זה אולי יהיה התיאור הכי קרוב להרגשה שאני מנסה לתאר לך כן,וגם זה,זה משהו שאי אפשר לתאר אלא צריך להרגיש בפרט.
עכשיו אף אחד גם לא אמר לך שלסלק מחשבות ולהיות שקט בראש זה הדבר הנכון,זה פשוט נותן לך את הכוח לבחור,בין להיות במצב "הריקני והשקט" ו החושב רועש.(וביננו,מה שלדעתי הרבה אנשים רוחניים ובודהיסטים לא מבינים,זה חשיבות האיזון,כן,שניהם חשובים באותה המידה)
קוראים למצב "הריקני שקט" הזה גם בתור הרגע הזה,האושר,שלווה,האהבה,זה הרגע בו אתה חי את הרגע,בו אתה נהיה הגלקסיה עצמה,האמצע של היקום,זה פשוט ההרגשה של "אני נהייתי" ואני שלם עם עצמי איפה שאני נמצא עכשיו במקום וזמן.וכולם כבר נמצאים במקום הזה,כולם כבר עשויים מי זה ומסוגלים לעשות את זה מתי שהם רק רוצים,הדבר היחידי שמפריד אותך מי שמה,זה המחשבות שלך,ברגע שהם כבר לא שמה,אתה אוטומתית יכול להרגיש את מה שאני מתאר לך וזה יותר כבר לא דוגמה,אמונה ומילים יפות,זאת הרגשה,זאת מציאות.
אני מקווה שתנסה את התרגיל שציינתי לך באשכול הקודם ואתה תנסה אותו,מעבר לעזרה ולתרגיל שסוניק הביא לך (מקווה שהוא גם עבד)