קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 02-01-2009, 22:25
  2. [בעיה] מצב קצת מורכב... דלוק על ילדה שאני לא יכול להיות איתה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-10-2007, 17:01
  3. [שאלה] איך יכול להיות שאני מעלה עכשיו על 20KB?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-01-2007, 18:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

בחורה שאני לא יכול להיות איתה [15.5]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל בחורה שאני לא יכול להיות איתה [15.5]

רציתי לפרוק משהו.
    אני בן 15 וחצי, אף פעם לא הייתה לי חברה ולא היה לי קטע עם אף אחת אף פעם.
    אני די חנון כזה ואין לי אף אחת שאני מכיר ממש שהייתי רוצה להיות איתה או שהייתה רוצה להיות איתי חוץ ממישהי אחת.
    היא ממש נחמדה ויש לנו המון תחומי עניין משותפים וממש כיף לי איתה.
    אני נפגש איתה איזה פעם פעמיים בשבוע לאיזה שעה כשיש לי זמן אבל סתם ככה לא באיזה קטע רציני.
    חוץ מזה היא גם ממש ממש יפה.
    כל הזמן אני חושב עליה, אני רוצה להיות איתה, לידה, לבלות איתה, רק לדבר איתה. נראה לי אני מאוהב בה.

הבעיה היא שאין סיכוי שאני יכול להיות איתה.
    היא עושה אצלנו באיזור שנת שירות והיא בת 18.5 בערך ובגלל מה שהיא עושה אז אין סיכוי בעולם שהיא יכולה להיות איתי.
    אם היא הייתה בגיל שלי אז הייתי ממש רוצה להיות חבר שלה ונראה לי שיכול היה להיות שהיא הייתה אפילו מסכימה אבל בגלל שהיא
    גדולה ממני בשלוש שנים אין סיכוי שהיא תהיה איתי.

אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה.
    כמו שאמרתי אני די חנון כזה ובנות לא מתות עליי אבל הקטע הוא שלא רק שהיא ממש נחמדה ודומה לי היא גם ממש ממש יפה ברמה שסביר
    להניח שלא היה לי סיכוי עם כל בת אחרת ברמה שלה,
    ואין סיכוי שאני אמצע עוד מישהי שדומה לי וגם כזאת יפה. אני יודע שזה לא הכול אבל היא ממש מושלמת בשבילי מכל בחינה.

אני לא יודע למה רשמתי את זה, אם יש לכם משהו לומר לעזור לי אולי אתם מוזמנים להגיב.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע לרוב אני מאמין שהכל אפשרי.
    אבל בחיים לא ייצא לך איתה משהו. לך תשיג בחורה אמיתית בגיל שלך. אם אתה חנון וזה מפריע לך, תפסיק להיות חנון. אם אין לך הרבה חברים, תשיג.
    לך תהיה תותח במקום לחשוב על מישהי שאין לך סיכוי איתה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    35
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    פלטינה זה התינוק של מר פלטה וגברת קלמנטינה :P

ציטוט נכתב במקור על ידי destroyer555 צפיה בהודעה
    רציתי לפרוק משהו.
    אני די חנון כזה ואין לי אף אחת שאני מכיר ממש שהייתי רוצה להיות איתה או שהייתה רוצה להיות איתי חוץ ממישהי אחת.
    היא ממש נחמדה ויש לנו המון תחומי עניין משותפים וממש כיף לי איתה.
    אני נפגש איתה איזה פעם פעמיים בשבוע לאיזה שעה כשיש לי זמן אבל סתם ככה לא באיזה קטע רציני.
    חוץ מזה היא גם ממש ממש יפה.
    כל הזמן אני חושב עליה, אני רוצה להיות איתה, לידה, לבלות איתה, רק לדבר איתה. נראה לי אני מאוהב בה.

היא עושה אצלנו באיזור שנת שירות והיא בת 18.5 בערך ובגלל מה שהיא עושה אז אין סיכוי בעולם שהיא יכולה להיות איתי.
    אם היא הייתה בגיל שלי אז הייתי ממש רוצה להיות חבר שלה ונראה לי שיכול היה להיות שהיא הייתה אפילו מסכימה אבל בגלל שהיא

כמו שאמרתי אני די חנון כזה ובנות לא מתות עליי אבל הקטע הוא שלא רק שהיא ממש נחמדה ודומה לי היא גם ממש ממש יפה ברמה שסביר
    ואין סיכוי שאני אמצע עוד מישהי שדומה לי וגם כזאת יפה. אני יודע שזה לא הכול אבל היא ממש מושלמת בשבילי מכל בחינה.

אני לא יודע למה רשמתי את זה, אם יש לכם משהו לומר לעזור לי אולי אתם מוזמנים להגיב.
    חנוניות זה מה שאתה מחליט על עצמך וחושב על עצמך ואם זה מה שאתה חושב על עצמך כולם יתנהגו אליך כאל חנון..לא ידברו איתך פרט לעזרה בשיעורי בית
    וכאלה...אתה צריך להחליט שאתה כבר לא חנון תפתח לך ביטחון עצמי (מומלץ חוגים לאמנות לחימה זה מאד מפתח ביטחון) הביטחון עצמי הוא שאתה מדבר עם הסביבה ובמיוחד בנות. ואתה צריך יותר לזרום איתן כי בטח אתה עושה משהו שהן לא מתעניינות בך אם אתה לא יפה כנראה..אז תסדר את זה אולי בפנים לא כל כך אבל קצת כושר ושרירים יעזרו לך. אתה צריך להחליט שאתה מפסיק להיות חנון וזה לא אומר להפסיק לעשות שיעורי בית וכאלה אלה פשוט לא להיות חרשן מסריח שכולם יוצאים להפסקה אתה נשאר לקרוא..צא איתם!
    בברכה אורן:

מנהל פורום דאבסטפ/אלקטרו האוס

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי destroyer555 צפיה בהודעה
    רציתי לפרוק משהו.
    אני רק בגיל 18 התנשקתי פעם ראשונה וכבר שכבתי עם בחורה. אין לגיל באמת השפעה..זה חארטה.

מעולה.
    לא הבנתי למה. היא עושה שנת שירות, איך זה קשור לסיבה שהיא "לא יכולה" להיות איתך?
    שכבתי עם בחורה בת 28 כשאני הייתי בן 20, מה תגיד על זה?

חנון, כמו מה שכבר אמרו מעליי, זה מה שאתה מחשיב את עצמך. אם תחליט בעצמך להתחיל להשתנות (להתלבש אחרת, להשקיע בצעמך וכאלה) אתה תפסיק להיות חנון., חוץ מזה שמבחינתי אין דבר כזה רמה. אומנם החבר'ה פה בפורום לא חושבים כמוני, אבל מהנסיון שלי בחיים, אין דבר כזה רמה. גם חנון יכול לצאת עם הבחורה הכי פופולרית אם הוא יקבל כאפת ריענון קטנה ופשוט יעשה צעד אמיתי כמו גבר. זאת הדעה שלי.
    למה שלא תיגש אלייה בקטע רציני יותר ותגיד לה משו כמו "תקשיבי, את בחורה מדהימה ואני רוצה להכיר אותך בצורה יותר עמוקה ויותר טובה..מה את אומרת שצא לשתות איזה כוס קפה מתישהו?" ?

מודגש.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,731 | הודעות: 8,150,313 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect