נכתב במקור על ידי
destroyer555
רציתי לפרוק משהו.
אני בן 15 וחצי, אף פעם לא הייתה לי חברה ולא היה לי קטע עם אף אחת אף פעם.
אני רק בגיל 18 התנשקתי פעם ראשונה וכבר שכבתי עם בחורה. אין לגיל באמת השפעה..זה חארטה.
כל הזמן אני חושב עליה, אני רוצה להיות איתה, לידה, לבלות איתה, רק לדבר איתה. נראה לי אני מאוהב בה.
מעולה.
הבעיה היא שאין סיכוי שאני יכול להיות איתה.
היא עושה אצלנו באיזור שנת שירות והיא בת 18.5 בערך ובגלל מה שהיא עושה אז אין סיכוי בעולם שהיא יכולה להיות איתי.
לא הבנתי למה. היא עושה שנת שירות, איך זה קשור לסיבה שהיא "לא יכולה" להיות איתך?
אם היא הייתה בגיל שלי אז הייתי ממש רוצה להיות חבר שלה ונראה לי שיכול היה להיות שהיא הייתה אפילו מסכימה אבל בגלל שהיא
גדולה ממני בשלוש שנים אין סיכוי שהיא תהיה איתי.
שכבתי עם בחורה בת 28 כשאני הייתי בן 20, מה תגיד על זה?
אני לא יכול להפסיק לחשוב עליה.
כמו שאמרתי אני די חנון כזה ובנות לא מתות עליי אבל הקטע הוא שלא רק שהיא ממש נחמדה ודומה לי היא גם ממש ממש יפה ברמה שסביר
להניח שלא היה לי סיכוי עם כל בת אחרת ברמה שלה,
חנון, כמו מה שכבר אמרו מעליי, זה מה שאתה מחשיב את עצמך. אם תחליט בעצמך להתחיל להשתנות (להתלבש אחרת, להשקיע בצעמך וכאלה) אתה תפסיק להיות חנון., חוץ מזה שמבחינתי אין דבר כזה רמה. אומנם החבר'ה פה בפורום לא חושבים כמוני, אבל מהנסיון שלי בחיים, אין דבר כזה רמה. גם חנון יכול לצאת עם הבחורה הכי פופולרית אם הוא יקבל כאפת ריענון קטנה ופשוט יעשה צעד אמיתי כמו גבר. זאת הדעה שלי.
ואין סיכוי שאני אמצע עוד מישהי שדומה לי וגם כזאת יפה. אני יודע שזה לא הכול אבל היא ממש מושלמת בשבילי מכל בחינה.
למה שלא תיגש אלייה בקטע רציני יותר ותגיד לה משו כמו "תקשיבי, את בחורה מדהימה ואני רוצה להכיר אותך בצורה יותר עמוקה ויותר טובה..מה את אומרת שצא לשתות איזה כוס קפה מתישהו?" ?
אני לא יודע למה רשמתי את זה, אם יש לכם משהו לומר לעזור לי אולי אתם מוזמנים להגיב.