היי,
אני מתנצלת מראש על הסיפור הארוך, אני פשוט לא יודעת מה לעשות.
לפני כשנתיים הכרתי בחור, יהיה יותר נכון להגיד גבר בן 42 בחנות ספרים ממש במקרה (לא הייתה לי כוונה ברורה להכיר אותו אני בטוחה שגם לו לא, פשוט איכשהו התחלנו לדבר על ספר שחיפשתי במקרה) והיום אנחנו ידידים מאוד קרובים. עבורי הוא מקלט רגשי, הוא ממש מעודד במצבים קשים. לפעמים אנחנו יושבים שעות על גבי שעות ומשתפים אחד את השני בדברים רעים וטובים. בנוסף, להפתעתי יש לנו הרבה נקודות משותפות (לא באישיות, אלא בתחומי עניין). אני לא בניתי על קשר רציני איתו, למרות שהאישיות שלו מאוד מושכת אותי ובכלל אני מוצאת את עצמי נמשכת אליו יותר ויותר ככול שהזמן עובר. חשבתי שהוא לא יקח אותי ברצינות בגלל הפרשי הגילאים, אבל מסתבר שהוא לקח אותי לגמרי ברצינות ולפי המילים שלו הוא נהנה להיות בחברתי. לפעמים הוא מקדיש לי הרבה מאוד זמן, במקום להימצא בסביבתו ולמרות העבודה העמוסה שלו. אנחנו גם ממעמד סוציו-אקונומי שונה, אני אדם מאוד פשוט. מאוד קשה לי להיפתח לאנשים ולסמוך עליהם עקב התעללות מצידם בעבר שאני לא רוצה לפרט ובעיקרון אני אדם מאוד דיכאוני זה כבר כמה שנים, אבל איתו אני מרגישה צורך לצחוק ולחייך ולהתחבק. פשוט כיף לי איתו. אני חוששת שאני מאוהבת בו, זאת אומרת אני בטוחה שאני כן. אני לא בטוחה לגמרי מה הוא מצפה שאני אהיה עבורו. לפני 3 שנים בערך הבן היחידי שלו שהיה מתבגר נפטר מתאונת דרכים והוא די תופס אותי כתחליף לילד שאבד לו. לפעמים הוא דואג לי ממש כמו אב דואג לילדו. מצד שני, לעיתים קרובות הוא מלטף אותי בשיער, יוצר איתי מגע פיזי כולשהו. אני לעיתים נוהגת להסתיר את הפנים שלי בשיער והוא תמיד מעיר לי על זה ואומר שאני מאוד מושכת לדעתו ואין צורך להסתיר את הפנים. אני חייבת להגיד שהוא מפונק ביחס נשי שהוא מקבל מנשים שונות. אני לא יודעת מה לעשות. אני מאוד מפחדת להיפגע שוב ודווקא ממנו, כי הוא ממש קרוב וחשוב עבורי ואני מפחדת לשבור את המסגרת של הידידות החמימה שלנו מה גם שאני בכלל לא יודעת האם הוא אוהב אותי ורוצה אותי דווקא כאישה, למרות הרמזים והמגעים והבילויים שלנו ביחד. מצד שני, אני מאוד נמשכת אליו והוא מאוד מעניין אותי. רציתי להוסיף שאני נמשכת לגברים שמבוגרים ממני באופן משמעותי (לא בשנתיים או חמש שנים), אני לא יודעת למה. פשוט רוב בני גילי שיצא לי להכיר לא מעניינים אותי. אני לא יודעת אם זה נורמלי בכלל...
אשמח לשמוע מכם.

ציטוט ההודעה
)
זה שכדאי לך לצאת למסיבות ולהכיר בחורים צעירים