קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] הפיכת שחקן מבוגר לצעיר
    על ידי ToMeR בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-02-2008, 19:17
  2. התאהבתי!! כנסו רגע לעצה בקשר למישהי
    על ידי saidclean בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-04-2007, 22:43
  3. בעיה... התאהבתי במישהי הלא נכונה.. אהבה בלתי אפשרית :(
    על ידי Frisky בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-07-2006, 19:31
  4. שאלה לבנות , מה הכי עושה לכם את זה בגבר ?
    על ידי Aviran בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 11:09
  5. שאלה - מי השחקן הכי מבוגר ששיחק כדורגל
    על ידי hai60 בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-12-2005, 18:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

התאהבתי בגבר מבוגר|20

ברירת מחדל התאהבתי בגבר מבוגר|20

היי,
    אני מתנצלת מראש על הסיפור הארוך, אני פשוט לא יודעת מה לעשות.
    לפני כשנתיים הכרתי בחור, יהיה יותר נכון להגיד גבר בן 42 בחנות ספרים ממש במקרה (לא הייתה לי כוונה ברורה להכיר אותו אני בטוחה שגם לו לא, פשוט איכשהו התחלנו לדבר על ספר שחיפשתי במקרה) והיום אנחנו ידידים מאוד קרובים. עבורי הוא מקלט רגשי, הוא ממש מעודד במצבים קשים. לפעמים אנחנו יושבים שעות על גבי שעות ומשתפים אחד את השני בדברים רעים וטובים. בנוסף, להפתעתי יש לנו הרבה נקודות משותפות (לא באישיות, אלא בתחומי עניין). אני לא בניתי על קשר רציני איתו, למרות שהאישיות שלו מאוד מושכת אותי ובכלל אני מוצאת את עצמי נמשכת אליו יותר ויותר ככול שהזמן עובר. חשבתי שהוא לא יקח אותי ברצינות בגלל הפרשי הגילאים, אבל מסתבר שהוא לקח אותי לגמרי ברצינות ולפי המילים שלו הוא נהנה להיות בחברתי. לפעמים הוא מקדיש לי הרבה מאוד זמן, במקום להימצא בסביבתו ולמרות העבודה העמוסה שלו. אנחנו גם ממעמד סוציו-אקונומי שונה, אני אדם מאוד פשוט. מאוד קשה לי להיפתח לאנשים ולסמוך עליהם עקב התעללות מצידם בעבר שאני לא רוצה לפרט ובעיקרון אני אדם מאוד דיכאוני זה כבר כמה שנים, אבל איתו אני מרגישה צורך לצחוק ולחייך ולהתחבק. פשוט כיף לי איתו. אני חוששת שאני מאוהבת בו, זאת אומרת אני בטוחה שאני כן. אני לא בטוחה לגמרי מה הוא מצפה שאני אהיה עבורו. לפני 3 שנים בערך הבן היחידי שלו שהיה מתבגר נפטר מתאונת דרכים והוא די תופס אותי כתחליף לילד שאבד לו. לפעמים הוא דואג לי ממש כמו אב דואג לילדו. מצד שני, לעיתים קרובות הוא מלטף אותי בשיער, יוצר איתי מגע פיזי כולשהו. אני לעיתים נוהגת להסתיר את הפנים שלי בשיער והוא תמיד מעיר לי על זה ואומר שאני מאוד מושכת לדעתו ואין צורך להסתיר את הפנים. אני חייבת להגיד שהוא מפונק ביחס נשי שהוא מקבל מנשים שונות. אני לא יודעת מה לעשות. אני מאוד מפחדת להיפגע שוב ודווקא ממנו, כי הוא ממש קרוב וחשוב עבורי ואני מפחדת לשבור את המסגרת של הידידות החמימה שלנו מה גם שאני בכלל לא יודעת האם הוא אוהב אותי ורוצה אותי דווקא כאישה, למרות הרמזים והמגעים והבילויים שלנו ביחד. מצד שני, אני מאוד נמשכת אליו והוא מאוד מעניין אותי. רציתי להוסיף שאני נמשכת לגברים שמבוגרים ממני באופן משמעותי (לא בשנתיים או חמש שנים), אני לא יודעת למה. פשוט רוב בני גילי שיצא לי להכיר לא מעניינים אותי. אני לא יודעת אם זה נורמלי בכלל...

אשמח לשמוע מכם.

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

תכלס (ואני יודע שזה יגרור סוג של התנגדות).
    אני אומר למה לא, את אדם בוגר בסך הכל ואת מודעת למעשייך, וזאת תהיה החלטה מודעת לחלוטין.
    וכן זה נורמטיבי מאוד, את קיימת בעולם הזה כדי להתנסות ולעשות טעויות והכי חשוב לעשות את הדבר הנכון בענייך לאותו רגע.
    החיים לא מחכים לאף אחד ולא מחלקים שפע הזדמנויות לנסות דברים חדשים.

אגב כל התנסות משאירה אותך חשופה להיפגע אלו החיים אין שום דבר שהוא בטוח במאה אחוז.
    תלמדי לסמוך האינטואציה שלך היא לעולם לא תאכזב אותך.

לכל מקרה שלא יתפתח שיהיה המון הצלחה.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

את מודעת לזה שגבר בגילו רוצה להתחתן ולעשות ילדים, נכון?
    את רואה את עצמך כבחורה בת 20 עם טבעת על היד, מסיעה עגלה עם תינוק בתוכה?
    את רואה את עצמך בגיל כזה שכל החברות שלך יוצאות למסיבה ומכירות בחורים ונהנות ואת עם בעלך בבית יושבים על כוס קפה על הספה ורואים סרט?

ככה זה בגילאים האלה. גברים בגיל הזה כבר רוצים להתמסד, רוצים שיגרת חיים. לא רוצים להתפרע ולנסות דברים, ואת בגילך דווקא רוצה ההפך. ככה לפחות נראה לי..

בקיצור, תעשי את החישובים שלך ותשתמשי במח שלך (ואני רואה שיש לך אחד )
    בהצלחה.

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

טעות ..
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 22-12-2012 בשעה 17:21.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

מה יש לך לעשות איתו ?
    תהיי ריאלית ותשתמשי בשכל הישר שלך .
    נערך לאחרונה על ידי Owl; 22-12-2012 בשעה 17:21.

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

קודם כל כמו שאורי אמר את מודעת למעשייך והחלטתך תלויים רק בך
    מה שאני חושבת שכדאי שתשארו ידידים טובים ולא יותר מזה כי בתור בני זוג
    אני לא חושבת שתחזיקו מעמד , ואני לא מסכימה לגבי שגבר בגילו רוצה להתחתן
    בכלל לא חושבת שהוא רוצה להתחתן בכלל מה מצב הסטטוס שלו?רווק,גרוש?+ילדים? , מה שכן אם הוא בן 42 ואין לו משהי אז הוא סתם
    רוצה להנות קצת עם צעירות , ככה זה היום .. גברים מבוגרים אוהבים להתעסק
    עם קטינות , להשתעשע איתן אני ממש לא בטוחה שהוא בונה עליה בתור אשתו
    מה שכן אני מסכימה? זה שכדאי לך לצאת למסיבות ולהכיר בחורים צעירים
    אנשים שבאותו ראש שלך . לנצל את החיים בקיצור את סתם תכבלי את עצמך אם תצאי אם משהו שיותר מבוגר ממך.

לפני הכול רציתי להגיד תודה לכולם על תשומת הלב, על הזמן שהשקעתם על הקראיה והכתיבה. ממש תודה.

rodney1
    האמת שאני לא יודעת, כנראה שאתה צודק. אני יודעת שהא מאוד אוהב ילדים וחולם על ילדים. סביר להניח שבהמשך הוא ירצה להגשים את חלומו.
    אני כמובן לא רואה את עצמי בגיל 20 עם ילד על הידיים, אני צעירה מדי בשביל צעד אחראי שכזה חוץ מזה אני בעצמי עוד ילדה "קטנה" ומבולבלת מהחיים.
    גם על חתונה עוד לא חשבתי כמובן. הוא יותר מ- 8 שנים לא נשוי מאז שהוא גרוש כבר פעם שנייה. האמת? שנינו אוהבים הרפתקאות (מהצד הטוב של המילה), אנחנו אוהבים להתנסות בדברים חדשים שעוד לא יצא לנו לפגוש, לחוש, לראות וכו'. הוא ממש לא מחפש שיגרה כפי שחושבים הרוב. אני מסכימה שהרוב בגיל הזה כן מחפשים קורת בית ושקט, אבל הוא ממש לא. להיפך, הוא אומר שנמאס לו מהשיגרה של עבודה, בית, בילויים שיגרתיים בסביבת חבריו. הוא מאוד אקטיבי מהבחינה הזאת. אני לא אדם של מסיבות, למרות שלעיתים החברים שלי גוררים אותי לשם בכוח, אני אדם של הרפתקאות. אני כול הזמן בחיפוש אחר רגשות שעוד לא חוויתי, ידע שעוד לא רכשתי, דברים שלר ראיתי. אני אוהבת להתפרע במובן אחר ולא במובן של מסיבות.

היום הוא בן 44, והוא נמצא למעשה במערכת יחסים שלפי המילים שלו (ולפי מה שיצא לי לראות כשיצא לי לבלות פעם או פעמיים בחברת חבריו) תלויה על קצה השיערה. אני לא יודעת, למעשה יש הרבה בחורות צעירות בסביבתו לא אני היחידה. אם הוא היה רוצה לבלות איתי סתם ככה באופן חד פעמי, או כמעט חד פעמי אני חושבת שהוא לא היה מושך את הסיפור שנתיים שלמות. יכול להיות שאני טועה אין לי מושג למעשה. אין לא ילדים חוץ מזה שנפטר בתאונה. בחורים צעירים לא ממש בראש שלי, רובם לא. רובם לא רציניים (אני לא מדברת על רצינות של לבנות משפחה וכו'. אני מתכוונת לרצינות של מערכת יחסים), הם תופסים אותי כאובייקט זמני כפי שמקובל בגיל הזה. חוץ מזה, נורא קשה לי למצוא איתם נקודות משותפות הם לא מעניינים אותי כאישיות וגם אני לא מעניינת אותם כאישיות, אלא רק כשעשוע ומכן זה לא מתקדם הלאה, כי בסה"כ מערכת יחסים זה לא רק מפגשי מיטה במיוחד לא כאלו שקשה מאוד למצוא שם רגש כולשהו חוץ מאינסטינקטים ברורים. נ.ב מה זה "לכבול"?

הפיסקה השנייה מתייחסת להודעה של Yarden3332 מצטערת על ההודעה הכפולה.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

לכבול זאת אומרת לרתק, להשאיר בכוח מישהו אחר בנקודה אחת
    באיזה הקשר שמעת את המושג הזה?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-12-2012 בשעה 23:48.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

להבא יש "עריכת הודעה" את יכולה למחוק להוסיף מה שאת רוצה , ואורי אמרתי לכבול בכוונה כי אל תשכח היא בת 20 והוא בטח לא בחור של מועדונים ומסיבות ורעש
    אז הוא יתעצבן אם היא תצא והוא יהיה קנאי לה אם היא תהיה אם אחרים ולא חסר סיבות ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect