קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך אני אוהב את הטמבלים האלה
    על ידי logan בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2006, 15:31
  2. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 21:57
  3. וואי איך אני שונא תימים העמוסים האלה..
    על ידי PerformeR בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 22-03-2006, 17:59
  4. [לנכים] סרט איך עוברים את הבוס הראשון ב pop:t2t
    על ידי וינקי בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 24-01-2006, 15:40
  5. POP 3 איך עוברים את הבוס השלישי?
    על ידי Steve Nash בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2005, 13:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

איך עוברים את כל השיטסטים האלה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

ברירת מחדל איך עוברים את כל השיטסטים האלה?

ראיתי את הסרטון הזה , ונתקלתי המון פעמים במצבים שהוא אמר עם סוגי המבחנים האלה , הבעיה שהוא לא ענה על התשובות , הוא רק אמר איזה סוגי מבחנים יש
    מישהו יכול להסביר לי את כל המצבים האלה מה לעשות בהם ..?

קרה לי מקרה שהייתה בחורה שכל הזמן הייתה מבקשת ממני דברים ולא היה לי איך להגיב לזה , מה עושים במצב כזה ?
    יש שם עוד מצבים שנתקלתי בהם מה עושים במצב כזה , זה מסובך קצת לא ?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה, אין לי ממש כח לראות את הסרטון הזה, אתמול הייתי במסיבה טובה במרכז ואין לי זין עכשיו לראות סרטנים חחח

בקשר לזה שבחורה מבקשת ממך כל הזמן דברים- תדע לשים לה גבולות, אין יותר פשוט מזה.
    לדוגמא:
    פעם אחת ישבתי על ספסל עם בחורה לידי ומולנו היה שולחן עם כמה בירות.
    עכשיו, אני והיא ישבנו אחד מול השני ושנינו היינו קרובים לבירות באותו המידה.
    פתאום היא דופקת לי משפט "תביא לי תבירה", הסטתי את המבט שלי אליה לאט לאט (כאילו עצבני), אשכרה דפקתי לה מבט של "מה נסגר?" ואמרתי לה "מה אני הכלב שלך?" אז היא עשתה לי "נו...בבקשה..".

אתה מבין? אם אתה תיהיה הפאפי של כל בחורה, לא יהיה לה אתגר. אתה פשוט תיהיה הכלבלב שלה שהיא תזרוק לך מקל 30 מטר מרחק ואתה תרוץ להביא לה..לא.

אבל מצד שני, אם אתה במועדון ובחורה נותנת לך כסף ביד ועושה לך "תגיד, יש מצב אתה קונה לי וודקה רדבול..?" ומחייכת, יהיה מצידך מגעיל להגיד לה לא, אבל מצד שני אתה צריך להראות לה שאתה לא כזה כלב. אפשר לענות לה במצב כזה משו כמו "סבבה..אבל אני מצפה לתגמול אחרכך..."

תדע לשחק בזה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה, אין לי ממש כח לראות את הסרטון הזה, אתמול הייתי במסיבה טובה במרכז ואין לי זין עכשיו לראות סרטנים חחח

בקשר לזה שבחורה מבקשת ממך כל הזמן דברים- תדע לשים לה גבולות, אין יותר פשוט מזה.
    לדוגמא:
    פעם אחת ישבתי על ספסל עם בחורה לידי ומולנו היה שולחן עם כמה בירות.
    עכשיו, אני והיא ישבנו אחד מול השני ושנינו היינו קרובים לבירות באותו המידה.
    פתאום היא דופקת לי משפט "תביא לי תבירה", הסטתי את המבט שלי אליה לאט לאט (כאילו עצבני), אשכרה דפקתי לה מבט של "מה נסגר?" ואמרתי לה "מה אני הכלב שלך?" אז היא עשתה לי "נו...בבקשה..".

אתה מבין? אם אתה תיהיה הפאפי של כל בחורה, לא יהיה לה אתגר. אתה פשוט תיהיה הכלבלב שלה שהיא תזרוק לך מקל 30 מטר מרחק ואתה תרוץ להביא לה..לא.

אבל מצד שני, אם אתה במועדון ובחורה נותנת לך כסף ביד ועושה לך "תגיד, יש מצב אתה קונה לי וודקה רדבול..?" ומחייכת, יהיה מצידך מגעיל להגיד לה לא, אבל מצד שני אתה צריך להראות לה שאתה לא כזה כלב. אפשר לענות לה במצב כזה משו כמו "סבבה..אבל אני מצפה לתגמול אחרכך..."

תדע לשחק בזה.
    וואלה תודה אחי , האמת קשה לי להגיב ככה לבחורות כי זה מרגיש לי כאילו אני מקלקל את המצב , כי יש בחורה שאומרת לי מה לעשות אבל היא כל הזמן מחייכת אליי וקשה לי לסרב לזה
    זה גם די מעצבן שאני צריך לחשוב על משהו מתוחכם להגיד כדי לצאת מזה בסדר
    ממליץ לך לראות את הסרטון אולי תעזור עם עוד שיטסטים

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי barkalfa צפיה בהודעה
    וואלה תודה אחי , האמת קשה לי להגיב ככה לבחורות כי זה מרגיש לי כאילו אני מקלקל את המצב , כי יש בחורה שאומרת לי מה לעשות אבל היא כל הזמן מחייכת אליי וקשה לי לסרב לזה
    ממליץ לך לראות את הסרטון אולי תעזור עם עוד שיטסטים
    אם אתה לא בן אדם רע מטיבך, אני לא מצפה שתתחיל להיות אחד כזה.
    היה אחד שכתב בפורום אחר "אני לא יודע להיות מניאק, מה לעשותתת?? ((" יעני כל מה שהוא קרא בלינקייה שם זה שהוא צריך כל הזמן להתנהג בצורה מניאקית לבחורה כדי שהיא תתלהב ממנו. זה לא נכון. הוא קרא דברים שהם נכונים, אבל הדברים הנכונים האלה הם נכונים ספציפית לאנשים מסויימים.
    אם אתה בן אדם שבדרך כלל נחמד לאנשים אני לא מצפה שביום אחד פתאום תתחיל להיות צ'ח צ'ח ואדם עם בטחון. זה לא קורה.

אתה צריך פשוט לדעת באמת בתוכך מתי אתה באמת רוצה לעזור או לתת מעצמך לבחורה, או שאתה לא באמת רוצה לעזור לה..אבל בגלל שהיא נחמדה\ יפה\ מריחה טוב\ חייכה אלייך באותו היום...אז אתה עוזר לה. אתה מבין?
    אם יורד מבול בחוץ, ואתה ואיזה בחורה יושבים באיזה בית קפה או משהו ופתאום היא נזכרת "אהה מאמי, שכחתי את התיק של האיפור שלי באוטו בחוץ, לך תביא לי אותו בקשה!" אז אתה באמת באמת תרצה לצאת בקור הזה ובגשם המטורף הזה החוצה להביא תיק איפור מסריח? לא. אתה יכול לתת לה להבין שאתה גבר עם עקרונות. שגם לך יש גבולות. אתה לא אמור להגיד "לא רוצה ימפגרת, יורד שלג בחוץ צאי את החוצה יכלבה" ממש לא. אתה יכול פשוט להגיד "מאמי זה כולה תיק איפור..אפילו דובי שלג פוחדים לצאת בגשם הזה החוצה.." אתה מבין?

אבל מצד שני, אם יורד גשם ויש לך מעיל לבחורה שלך קר והיא רועדת כולה, אתה לא אמור להיות "גבר של עקרונות" ולתת לה לקפוא. תיהיה גבר אמיתי, תוריד תמעיל, ותשים אותו עלייה, לך פחות קר מאישה.

אתה צודק, בגלל זה טוב שהגעת לפורום הזה ולא לפורום אחר. פה אנחנו לא מתכוונים לתת לך מבחנים ו30 אלף מאמרים איך לזייף את עצמך. אתה צריך לעשות מה שנוח לך אבל תדע לבחור את המסלול הנכון מבין השניים.

בקשר לסרטון- אני יראה אותו, אבל לא בזמן הקרוב.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ראיתי את הסרטון- פשוט צחקתי.
    הבן אדם הזה מבלבל תמח בצורה לא רגילה..נו בחייאת אחי, בחורה עונה לטלפון, זה שיטסט? מה נסגר..להפך אם אתה בן אדם נורמלי עם נימוסים אתה תדע לחייך בנימוס ולחכות שהיא תענה לטלפון, ואם היא בחורה על רמה היא תדע להגיד "אני עם מישהו כרגע, אני יחזור אלייך אחרכך, בסדר?" ואז היא תגיד "סליחה..".

והיה את החרא הכי מצחיק ששמעתי בחיים.."שנייכם יושבים במסעדה ומסתכלים על התפריט, ואז היא עושה לך מה באלך? זה שיטסט" נשבע שצחקתי בקול מזה חחחח

שמע אחי, בלי להעליב...לא כל מה שאתה רואה באינטרנט זה נכון, ולא כל מה שגורו פיקאפ מסביר זה אומר שזה נכון...יש מצב שהבחור הזה בסרטון לא זיין כבר 3 חודשים..לך תדע. על תסתמך על החארטות האלה.
    אתה רוצה ללמוד באמת?
    חפש Simple Pickup ביוטיוב

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא רוצה לראות תבדיחה הזאת אבל מהתגובות שהבנתי מרודני הסרטון בדיחה והבנאדם יותר כובע מכובע.

עדיף להיות חנון של WOW וקאנטר סטרייק מאשר להתנהג כמוהו ואני רציני. אם אתם רוצים שינוי אמיתי אל תלכו בדרך המגעילה הזאת.
    כנס לאשכול שפתחתי פה על מיהו הפרס באמת, תלמד, תשכיל, תממש ובשלב מסויים לא באמת יהיה לך אכפת מה שיט טסט ומה לא.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    שול שנוזל בה יומו

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ראיתי את הסרטון- פשוט צחקתי.
    הבן אדם הזה מבלבל תמח בצורה לא רגילה..נו בחייאת אחי, בחורה עונה לטלפון, זה שיטסט? מה נסגר..להפך אם אתה בן אדם נורמלי עם נימוסים אתה תדע לחייך בנימוס ולחכות שהיא תענה לטלפון, ואם היא בחורה על רמה היא תדע להגיד "אני עם מישהו כרגע, אני יחזור אלייך אחרכך, בסדר?" ואז היא תגיד "סליחה..".

והיה את החרא הכי מצחיק ששמעתי בחיים.."שנייכם יושבים במסעדה ומסתכלים על התפריט, ואז היא עושה לך מה באלך? זה שיטסט" נשבע שצחקתי בקול מזה חחחח

שמע אחי, בלי להעליב...לא כל מה שאתה רואה באינטרנט זה נכון, ולא כל מה שגורו פיקאפ מסביר זה אומר שזה נכון...יש מצב שהבחור הזה בסרטון לא זיין כבר 3 חודשים..לך תדע. על תסתמך על החארטות האלה.
    אתה רוצה ללמוד באמת?
    חפש Simple Pickup ביוטיוב
    דווקא בקטע של הטלפון זה נראה די הגיוני, תחשוב שאם היא מדברת בטלפון הרבה ואתה יושב בצד ומחכה , זה לא מנומס מצידה ורצוי להעיר לה על זה
    אפשר לזרוק לה באמצע כזה " נו יאאלה תסיימי כבר את מייבשת אותי" (עם חיוך כמובן)
    דרך אגב אני צופה הרבה בסימפל פיקאפ ,אבל זה לא ממש קשור כי כל מה שהם עושים זה מתחילים עם בחורה בפעם הראשונה שהם רואים אותה(בדר"כ בגישה ישירה) , אני מדבר על דייטים ראשונים בעיקר
    נערך לאחרונה על ידי barkalfa; 23-12-2012 בשעה 17:04.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי barkalfa צפיה בהודעה
    דווקא בקטע של הטלפון זה נראה די הגיוני, תחשוב שאם היא מדברת בטלפון הרבה ואתה יושב בצד ומחכה , זה לא מנומס מצידה ורצוי להעיר לה על זה
    אפשר לזרוק לה באמצע כזה " נו יאאלה תסיימי כבר את מייבשת אותי" (עם חיוך כמובן)
    דרך אגב אני צופה הרבה בסימפל פיקאפ ,אבל זה לא ממש קשור כי כל מה שהם עושים זה מתחילים עם בחורה בפעם הראשונה שהם רואים אותה(בדר"כ בגישה ישירה) , אני מדבר על דייטים ראשונים בעיקר
    בקשר לטלפון- כמו שאמרתי. אם אתה בחור רציני והיא בחורה רצינית, אין סיכוי שבעולם שהיא תענה לשיחת טלפון באמצע דייט, ואם היא כן תענה אז היא תגיד משהו כמו "אני באמצע משהו פה..*מסתכלת עלייך, מחייכת במבוכה* אני יחזור אלייך..".

בקשר לדייטים- אני לא ממליץ להעמיס על הראש כל כך הרבה חומר לפני שאתה יוצא לדייט..זה רק יסבך אותך. אסור לתכנן ולפחד כל כך מדייטים..אתה צריך פשוט להתלבש יפה, להריח טוב ולהגיע בגישה של "יהיה כיף " וזהו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect