נכתב במקור על ידי Sex Devil אני מיידי מכם מדבר עם שאול למה? מה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
נכתב במקור על ידי dOrBh מה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? פעם* מידי* ואתה לא מכיר את שאול החתול?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Sex Devil פעם* מידי* ואתה לא מכיר את שאול החתול? אהההה שאול החתול מכיר אבל אני מעדיך את ביז'ו
נכתב במקור על ידי dOrBh אהההה שאול החתול מכיר אבל אני מעדיך את ביז'ו לא קברנו את ביזו?
נכתב במקור על ידי Sex Devil לא קברנו את ביזו? לא שרפנו אותו וואי איזה פרק קטלני היה בחטופים
*אני המקורי סתם לידע כללי
נכתב במקור על ידי PureToxic לא שרפנו אותו וואי איזה פרק קטלני היה בחטופים אז איך דור מדבר איתו? אולי הוא מדבר עם הרוח שלו שבאה לרדוף אותנו?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אז איך דור מדבר איתו? אולי הוא מדבר עם הרוח שלו שבאה לרדוף אותנו? זה זומבי למה אנחנו יצאנו למצבע ביום חמישי?
נכתב במקור על ידי Sex Devil אז איך דור מדבר איתו? אולי הוא מדבר עם הרוח שלו שבאה לרדוף אותנו? טמבל כולם יודעים שזה היה סיאאנס. איזה..
נכתב במקור על ידי PureToxic זה זומבי למה אנחנו יצאנו למצבע ביום חמישי? רגע? ביזו לא היה גינגי? חתולים גינגים לא הופכים לזומבים! לא למדתה כלום!
נכתב במקור על ידי Sex Devil רגע? ביזו לא היה גינגי? חתולים גינגים לא הופכים לזומבים! לא למדתה כלום! למה לא?
הורדתי את האפלקציה של אטרף
מי ער ובא לו לבזבז נק על 666 אלף בפוקר ?
בוקר טוב
חוקי הפורום