שלום,
פה אני אתן מדריך על איך משחקים במשחק, אם מישהו יתעניין וירצה טיפים אני אשמח!{אני בין הוותיקים במשחק}
אני אתן לכם הסבר קטן למתחילים ועם תתעניין במשחק ותרצו כבר הסבר מתקדם יותר אשמח להביא לכם אז ככה:
איך בועטים? - יש לכם כמה אפשרויות:
1) באות X
2) ברווח
3) בקונטרול
אני אישית מעדיף בX אבל זה מה שיותר נוח לכם
איך זזים?- בחצים /או באותיות באנגלית שהם גם חצים.
אחרי שבחרתם ניק שאיתו תשחקו תראו סרברים ולפי הסמל תדעו מאיזה מדינה.
ליד הסמל כתוב לכם כמה קילומטר הסרבר מהאינטרנט שכםך(בארץ לא אמור להיות לכם לאגים-תקיעות)
כתוב לכם גם ליד שם החדר עד כמה אנשים החדר יכול להכיל וכמה נמצאים בו.
לאחר שבחרתם סרבר אתם לוחצים עליו דאבל קליק וזה נכנס לכם עליו אבל יכול להיות שלא תצליחו להכנס לחלק מהחדרים.
בחדרים יש את האדמין (המשתמש שכתוב בצהוב) והוא מחליט כמה זמן יהיה המשחק עד כמה גולים יהיה המשחק ובאיזה מפה תשחקו כלומר הוא שולט בחדר.
עם אתם רוצה לפתוח סרבר /חדר יש לך למעלה בצד ימין Crate Room אתם לוחצים על זה ואז כתוב לכם איזה שם אתה רוצים שיהיה לחדר שלכם כתוב הניק שלכם ואז רוום אבל אתם יכולים לשנות. מתחת אתם יכולים לשים ססמא יש לכם אפשרות גם לכמה שחקנים יהיה החדר ואחרי שאתה מחליט הכול אתה פותח חדר יש לך אפשרות לבחור כמה זמן יערך המשחק וכמה גולים צריך להכניס בשביל לגמור את המשחק יש לכם גם אפשרות לבחור מפה בPick אחרי שבחרתם הכל אתם מזיזים אותכם ושחקנים באמצעות גרירה- לוחץ וגורר לאיזה קבוצה שאתה רוצה עם נגמר המשחק בתיקו יש גול הזהב שמי שמכניס גול מנצח
כמובן שיש גם קלאנים/קבוצות במשחק וטורנירים אבל עם תתענינו במשחק ותרצו מדריך על זה אני אביא לך
מקווה שעזרתי-הדר-![]()
קישור למשחק:כאן

ציטוט ההודעה