קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] קטע קצר תגידו מה אתם אומרים יש עתיד לטרק טוב?
    על ידי psyduck. בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 07-12-2009, 23:21
  2. מה אתם אומרים הנוקיה 6280 טוב??
    על ידי veRoNix בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-08-2006, 21:24
  3. מה אתם אומרים יותר טוב? סלקום/אורנג' כנסו!
    על ידי veRoNix בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 08-08-2006, 02:58
  4. איזה ווינאמפ אתם אומרים הכי טוב?
    על ידי Mr.OReN בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 20:34
  5. איזה דפדפן אתם אומרים הכי טוב??
    על ידי Mr.OReN בפורום דיבורים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 10-02-2006, 12:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מה אתם אומרים? בנות שמשחקות משחקים- טוב או רע?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל מה אתם אומרים? בנות שמשחקות משחקים- טוב או רע?

אהלן,
    שוב עליתי על כתבה נחמדה שמעוררת כל מיני סוגי דעות.
    אתם מוזמנים לתת את הדעה שלכם (למרות שאני דיי בטוח במה שיהיו הדעות פה בפורום...) אבל תזכרו לשמור על צורת דיון נורמליות ובלי יותר מידי זיוני שכל.

לשחק אותה קשה להשגה - זה באמת מושך או סתם מעצבן? טל ושירה מתווכחים, ואתם - מצביעים

תגיות: זוגיות
    (צילומי אילוסטרציה: ShutterStock)

הצד שלה: בתחילת הקשר חייבים לשחק קצת

אולי גם אתם מכירים בחורה כזאת: היא מקסימה ונאה למראה, נחמדה ואוהבת, ובכל זאת אף-פעם אין לה חבר. היא מכירה המון בחורים מצוינים, אבל ברגע שהיא מתחילה לחשוב על מישהו בקטע רומנטי - הוא בורח ונעלם. מה גורם לבנים להיעלם לה שנייה אחרי שהיא מגלה בהם עניין? כנראה שבדיוק זה. הבחורה הזאת נחמדה מדי.
    זאת האמת. בחורות נחמדות, כנות וישרות לפעמים מתקשות מאוד במערכות יחסים. למה? כי בנים מטומטמים. רוב הבנים שבויים בחשיבה של צייד וארנבת, הם צריכים "לתפוס את הבחורה" ואז להמם אותה בעזרת משפט הפתיחה המטורף שלהם. ועכשיו תחשבו על ארנבת שרצה אל הצייד ואומרת לו לירות בה. הצייד יחשוב שהיא מטורפת או נואשת שיאכלו אותה. ככה בנים מרגישים כלפי בנות שנותנות את עצמן בקלות רבה מדי.
    המשחק הוא הכרחי כדי לוודא ששני הצדדים באמת יחליטו שהם רוצים את הקשר עם הצד השני. לא צריך לשחק במשך כל הקשר, אבל בהתחלה הוא חשוב מאוד, גם לביטחון העצמי של הבחורה וגם לקשר בין השניים. אז בפעם הבאה שהבחור החתיך שהכרת אתמול מסמס לך, מותר לך לחכות קצת עד שתחזירי לו סמס (אחד!) וכן, מותר לך גם להגיד שהיום לא מתאים לך וש"נראה כבר". כשהוא יצטרך להתאמץ בשבילך הוא יעריך אותך יותר.
    (שירה הדס נקר)

הצד שלו: אל תשחקי אותה קשה להשגה

גם היום, אחרי לא מעט קשרים רציניים ברזומה, אני מתקשה להבין בנות שמתעקשות לשחק משחקים. מתאים לך? תגידי. לא מתאים לך? תגידי גם. רק אל תבזבזי לי את הזמן עם הפאסון של "אני קשה להשגה" שלך. זה לא עובד, וזה בטח לא גורם לי לרצות אותך יותר. להיפך.
    אין דבר יותר נוראי מבחורה שמבזבזת לך את הזמן וגורמת לך, גם אחרי הדייט החמישי, לחשוב פעמיים מה להגיד ואיך להתנהג. בחורה שלא נותנת לך את הביטחון המלא שאתה שלה והיא שלך ושהכול בסדר ביניכם. נכון, אני לא מצפה ממך לחשוף את עצמך על ההתחלה ולהתמסר לי באופן מוחלט, אבל בין זה לבין לשחק "קרוב-רחוק", ההבדל הוא עצום.
    אז בסדר, יכול להיות ששמעתן פעם שבנים אוהבים שמשחקים איתם את המשחק של קשה להשגה ושככה הם ילמדו להעריך אתכן יותר. יכול להיות גם ששמעתן שסנטה קלאוס קיים במציאות ושאסור לאכול אבטיח ולשתות מים ביחד כי זה לא בריא. הנה החדשות: אנחנו מעדיפים מישהי ישירה, כנה, שתגיד מה היא רוצה ושלא תבזבז לנו את הזמן. ברור?
    (טל שפר)

מה אתם אומרים? דיון מהנה

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אני אומר, שצריך להיות התאמה.

מישהי שלא שווה יריקה שלא תשחק אותה קשה להשגה.
    אני קולט כונפות מתות שאף אחד מפה לא יזרום איתן (אני מקווה) מתחילות עם כאלה שנראים כמו דוגמנים של אברקרומבי וכשהם כמובן דוחים אותן הן בוכות שכל הגברים מניאקים...אם גבר ממוצע או מכוער היה מתחיל עם דוגמנית של ויקטוריה סיקרט אני בנזונה אם היא הייתה יורקת לכיוון שלו...

הנשים של היום חושבות שמגיע להן הכל וכשהן מתעוררות למציאות הן מבינות כמה אני צודק כשאני מדבר על "רמה".

והאלה שמשחקות משחקים זה כאלה שיש להן את ה"כוח". כשאתה איש עסקים מצליח מטר 80 עם גוף במשקל 90 קילו על 8% שומן ועם פנים יפות ואסתטיות (כמו של דוגמנים), אף אחת לא תשחק איתך משחקים, למה?? כי אתה מעליה, אם כבר, אתה תשחק בה. ראיתי כ''כ הרבה מקרים כאלה.

מה המסקנה? תתפראו על שיפור עצמי בלבד, עזבו תבחורות הן לא שוות יחס, תגידו לעצמכם אפילו "אני 5 שנים לא נוגע בבחורה מעכשיו ורק משפר את עצמי" (אגב זה לא באמת יקרה, זה רק מיינדסט כדי לשים על כל אחת זין, זה מה שעזר לי להצליח אישית) כשאתה תהיה ברמה גבוהה מרוב הבחורות הן כבר יידבקו אליך לבד. אין סיבה להשפיל את עצמך בשביל שאיזו ממוצעת "תשחק איתך משחקים". למה שאיזו מעפנה ממוצעת תשחק בי למה מי היא בכלל? רק בגלל שהיא אישה היא חושבת שמגיע לה לעשות מה שבכוס שלה? NO MAM.

זאת ההשקפה שלי לפחות. אף פעם לא באמת היה לי אכפת מבחורות ועכשיו אכפת לי אפילו פחות, זה פשוט לא מעניין אותי. רק ככה נמנעים מכאלה שמשחקות משחקים.

מה שכן, מי שמעליך ברמה, שתשחק כמה משחקים שבא לה. אתה לא באמת יכול לצפות מדוגמנית שמכניסה משכורת לא רעה שמוכרת בכל סצינת חיי הלילה להיות קלה להשגה. לרוב לבחורות האלה אף פעם לא היה חבר.

הכרתי אחת לפני חצי שנה ככה עוד בארץ, בפגישה הראשונה נמרחה עלי כמו מעריצה על ג'סטין ביבר, בדיוק ככה. בעקרון הכל זרם והיה טוב, אח''כ החליטה שבא לה לשחק בי. צחקתי והמשכתי בחיים שלי. just dont give a shit bro shes another slut
    אני בטוח שאתם לא הייתם מגיבים ככה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 19-12-2012 בשעה 21:23.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

עוד הפעם כתבות רודני? זה משחקים בקקה. לא שאני בא להיות חרא אבל פשוט מעניין אותי מי כותב את הבולשיט הזה.

אני חושב שה"קשות להשגה" הן סתם כונפות. ואם היא לא כונפה אז היא דפוק וזרוק נטו. אם היא משחקת קשה להשגה לך תדע מה יהיה אחר כך.

אנשים רציניים לא משחקים בקקה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    עוד הפעם כתבות רודני? זה משחקים בקקה. לא שאני בא להיות חרא אבל פשוט מעניין אותי מי כותב את הבולשיט הזה.
    כן, עוד הפעם כתבות. יש לך בעיה? לא מעניין אותי.
    אתה מתחיל לעצבן אותי אם התגובות האלה, במקום לקטר כל היום תתחיל להשקיע מעצמך, ברגע שאתה תראה לי השקעה מהצד שלך ואני יתחיל לראות השקעה גם מאחרים אז גם הרצון שלי להשקיע בפורום יעלה, כרגע? זה כל מה "שיש" לי לתת לפורום.

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

לדעתי זה טוב... כי בלי משחקים אני פחות ארצה אותה.. אבל מצד שני אני גורם להן להשבר ממש מהר כדי לסגור FC כמה שיותר מהר, ואחרי הFC הכל מתהפך.. הן נהיות אלה שרודפות ואני זה שאדיש כלפיהן, בקושי עונה לטלפונים וכאלה. זה המתכון לדעתי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect