אהלן וסהלאן לכולם,
אני אומנם עוד מעט אמור לרדת לדרום עוד מעט לצורך תגבור כוחות..אבל החלטתי להשתמש בזמן שלי לכתוב עוד מאמר.
תראו, ידידות מאז ומתמיד היה דבר שכולם מאד נהנים ממנו, בחורה נהדרת, אולי גם שנראית טוב, שיש לך איתה שיחה רצה, מלא כימיה, מלא כיף, בחורה שאתה לא חושב פעמיים לפני שאתה פותח את הפה ואומר לה משהו...בקיצר, מישהי שאתה מרגיש איתה הכי בנח בעולם שאתה לפעמים גם אומר "אחי" מבלי לשים לב, שאגב..זה דבר מעולה!
בפיקאפ, מאיזה שהיא סיבה שלא ברורה לי, התגבשה לה סוג "אימרה" שידידות זה דבר לא טוב ולא מקובל.
אני חולק על זה.
ידידות זה דבר מצויין, ידידות יכולות לקשר בין הידיד שלה לעוד המון חברות שלה, ידידות יכולות לעשות לידידים שלה אחלה שם ליד בחורות אחרות, וזה תאמינו לי...דבר מאד מבורך. ברגע שחברה "ממליצה" לחברה אחרת שלה על גבר שהיא מכירה, זה דבר מאד מאד חזק. חברות בניגוד לחברים זה דבר מאד חזק, יש להן המון כח והמון השפעה אחת על השנייה..אז אם חברה מוסרת דיווח לחברה שלה על ידיד שלה, ואומרת לחברה שלה כמה שהידיד הזה הוא בחור טוב, נראה טוב, משקיע בעצמו ובעצם החברה הזאת "מהללת" את השמו של הידיד..הבחור הזה כבר נהיה מאד נחשק בעיניי החברה ואז ברגע שמפגשים ביניהם...הכימיה כבר עפה באוויר עוד לפני שהבחור בכלל פותח תפה שלו.
אז איפה בדיוק נופל הרעיון שידידות זה דבר גרוע? איפה? יש לי תשובה חד-משמעית לזה.
נכון שלכל גבר כאן בפורום, בארץ, בעולם ובכלל יש תמיד איזה שהיא ידידה שלו..שהיא פשוט פצצה, היא מדהימה, היא חכמה והיא מצחיקה והיא כל דבר שהגבר הזה מחפש..אבל, הוא מגדיר אותה כידידה שלו וגם היא מגדירה אותו כי ידיד שלה, זה קיים נכון?
אז למה בדיוק זה ככה?
למה לעזאזל גברים בכל מקום בארץ נופלים בבור הזה שנקרא בשפת הפיקאפ "Friend Zone" ? למה??
בגלל שהגברים האלה לא עושים שום צעד גברי כדי להבדיל את עצמם משאר הידידים שלה.
מה כל הידידים שלה עושים? מדבר איתה על בסיס יומי בפייסבוק, בסמסים, שואלים לשלומה, עוזרים לה במה שהיא צריכה, ובגדול..נהנים מהיופי שלה מבלי להנות ממה שיש לה להציע.
מה כל הידידים שלה לא עושים? - צעד אמיתי. כשאני אומר צעד אמיתי, הכוונה שלי היא לא להביא כוס קפה בבוקר לבחורה הזאת לעבודה.
צעד אמיתי זה לא להיות זה שמתקשר אליה להזמין אותה למסיבה בגלל שאף אחד לא עושה את זה..זה לא נקרא צעד אמיתי.
צעד אמיתי זה לנסות ולהיכשל.
לצאת גבר.
לנסות למתוח את הגבולות של הבחורה מבלי לפחד שהגבולות האלה ימתחו ויקרעו.
לעשות צעדים שגברים אחרים לא עשו ופחדו כמוכם לעשות אותם אבל אתם כן תעשו כי אתם לא כמו כולם.
לעשות צעד מפחיד.
לעשות צעד בעייתי שיש סיכוי שהבחורה תסרב לו.
לעשות צעד עם המון אומץ כדי להראות לבחורה שיש לכם ביצים של פלדה ושום דבר לא יעצור אותכם.
לנסות לנשק את הבחורה ברגע שאתם חושבים שזה נכון.
מה זה אומר "ברגע שאתה חושבים לנכון"? - בדיוק כמו שקראתם. אין זמן נכון לנשק. יש רגעים שפשוט זה "דורש" לנשק את הבחורה ואז באמת אפשר לקרוא לזה רגעים נכונים, כמו למשל:
-ברגע שאתם מסיימים דייט, ומלווים את הבחורה לדלת שלה, זה זמן נכון לנשק.
-ברגע שאתם יושבים קרוב לבחורה ואתם מחמיאים לה או שהיא מחמיאה לכם, אתה או היא מסמיקים ולא יודעים איך להגיב...אז ככה בדיוק צריך להגיב.
-ברגע שיושבים באוטו וסיימתם את הערב עם הבחורה והיא צריכה לרדת מהאוטו וללכת, אפשר ללכת על נשיקה.
יש כל כך הרבה אפשרויות ומצבים נכונים ורגעים מתאימים, אז פשוט אפשר לנסות ולהיכשל.
בחורות לוקחות גברים כאלה שמנסים לעשות צעד עליהם כאל גברים רציניים בעלי בטחון עצמי גבוה, שזה דבר מצויין, וזה גם דבר מאד הגיוני. גבר שלא פוחד לנסות לנשק, הוא גבר עם בטחון עצמי, כי אם הוא כן היה מהסס לנשק ובמקום לנשק את הבחורה הוא היה אומר "טוב..אז..לילה טוב לך ונפגש מחר" זה נקרא סרמטוט. זה נקרא גבר שמפחד מטעויות ומפחד להיכשל.
אל תיהיו כאלה, אל תתנו לבחורה את ה"תענוג" לקרוא לכם סרמטוט.
אל תתנו לבחורה את האפשרות להתקשר אחרי הפגישה לחברה שלה ולהגיד לה "תקשיבי..היה נחמד והכל, אבל הוא היסס לנשק אותי בסוף..אני לא בטוחה שהוא האחד בשבילי" אל תיהיו הגבר הזה שהיא מדברת עליו.
תיהיו הגבר הזה שהבחורה מתקשרת לחברה שלה ואומרת לה "תקשיביייייייייייייייי....את לא מבינההה איזה נסיייייךךךךך..."
אני בטוח שזה מה שאתם רוצים להיות.
אל תתנהגו כמו שאר הגברים.
אל תיהיו החבר'ה האלה בפאבים שנשענים על הקירות בצדדים, שותים בירה ומסתכלים על הבנות ומעוררי רחמים.
תיהיו הגברים האלה שמסתובבים עם חולצה מכופרת, איזה נגיעה בשיער, ג'ינס פשוט, כוס וודקה או בירה ביד ובדרך כלל איזה חבר לידם, הולכים בסביבת הפאב ומחפשים בחורות להתחיל איתן. תיהיו אלה.
אז איך אפשר לסכם כאן את הכל?
מה ההבדל בין ידיד לגבר?-
גבר יודע לקחת את המושכות לידיים והולך על בטוח- מנשק.
- ידיד לא.

" זה נקרא סרמטוט. זה נקרא גבר שמפחד מטעויות ומפחד להיכשל.
ציטוט ההודעה