תסבח עלא ח'יר
*אני המקורי סתם לידע כללי
לילה טוב.
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
לילה טוב
נכתב במקור על ידי -Smoxer- לילה טוב. נכתב במקור על ידי .Yuval לילה טוב מה אתם מדברים בשפא של הציונים
נכתב במקור על ידי PureToxic מה אתם מדברים בשפא של הציונים שו? המורה שלי להיסטוריה בשיעור הבא (המבין יבין): "שמעתם? החזירו את חנין זובי לכנסת"
נכתב במקור על ידי -Smoxer- שו? המורה שלי להיסטוריה בשיעור הבא (המבין יבין): "שמעתם? החזירו את חנין זובי לכנסת" שמעתי ובכיתי
נכתב במקור על ידי PureToxic שמעתי ובכיתי המורה שלי להיסטוריה רואה ערבי, אני מתחיל לרחם על הערבי.. זה עוד רגע היא לוקחת M16, ונכנסת בעזה לבד..
נכתב במקור על ידי -Smoxer- המורה שלי להיסטוריה רואה ערבי, אני מתחיל לרחם על הערבי.. זה עוד רגע היא לוקחת M16, ונכנסת בעזה לבד.. המורה שלך לא טוב הוא מעביר לכם דעות פוליטיות
נכתב במקור על ידי PureToxic המורה שלך לא טוב הוא מעביר לכם דעות פוליטיות מה אכפת לי? אני לא שמאלני (חס וחלילה), והיא ברור שלא. לא אכפת לי. חוץ מהשמאלני שבכיתה..
נכתב במקור על ידי -Smoxer- מה אכפת לי? אני לא שמאלני (חס וחלילה), והיא ברור שלא. לא אכפת לי. חוץ מהשמאלני שבכיתה.. אבל אם היא הייתה שמאלנית והייתה מעבירה דעוץ שמאולניות. מורים לא צריכים להתערב בפוליטיקה בכיתה
تصبح على خير.
נכתב במקור על ידי PureToxic אבל אם היא הייתה שמאלנית והייתה מעבירה דעוץ שמאולניות. מורים לא צריכים להתערב בפוליטיקה בכיתה אם היא הייתה שמאלנית היא הייתה עפה מזמן. וגם ההנהלה מעלימה עין..
נכתב במקור על ידי DoodleJump تصبح على خير. شكرا لك
אללה אכבר
נכתב במקור על ידי -Smoxer- אללה אכבר אל-מווליד א-נבווי
חוקי הפורום