הם מפורסמים מעבר לעובדה שהם מתאמנים
דיברתי על התחום, ספציפית על התחום של הפיתוח גוף
הרבה לפני שארנולד נהיה מפורסם בגלל משחק, הוא היה מפורסם כבאדיבילדר, ולא להפך [בניגוד לאנשים שציינת, שהתפרסמו מלכתחילה בתור שחקנים]
אני מדבר על פרסום נטו מבאדיבילדינג
הם מפורסמים מעבר לעובדה שהם מתאמנים
דיברתי על התחום, ספציפית על התחום של הפיתוח גוף
הרבה לפני שארנולד נהיה מפורסם בגלל משחק, הוא היה מפורסם כבאדיבילדר, ולא להפך [בניגוד לאנשים שציינת, שהתפרסמו מלכתחילה בתור שחקנים]
אני מדבר על פרסום נטו מבאדיבילדינג
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
|
|
קיצר לאלה שלא מאמינים לי (כי הם לא יוצאים מהבית) חפשו בגוגל elliebahh ותראו טוב טוב מי בתמונה איתה וכמה הוא "שרירי"
ביום שבודיבילדר לא מפורסם שהוא לא זיז או מישהו שנראה בסגנון שלו יביא בחורה כזאת (שהיא כלום לעומת הבחורות שזיז הביא) אני חותך לעצמי את הלסת ותורם אותה ל56565.
נערך לאחרונה על ידי Grey_Goose; 10-11-2012 בשעה 03:03.
באמת שדוקא כל המנופחים שאני מכיר הומואים באישיות ועם בנות. חוץ מכאלה שתמיד היו טובים לדוגמא הולך לי ממש טוב עם בנות אבל לפני חודש נרשמתי לחדר כושר ואני הולך ארבע פעמים בשבוע וזה עוזר לי בכללי אבל היתי טוב גם קודם.
נג לפי דעתו זה בסה"כ ההצהרה שאתה לא מנסה להתחיל איתה. זה כל-כך שונה ממה שאנשים חושבים פה בארץ על נגים... נג יעיל זה נג שגורם לה להבין שאתה פשוט לא ממש בקטע שלה. זה לא אומר שאתה לא חברותי. ונג צריך להסתיים בצחוק. אם הוא לא מסתיים בצחוק, משהו לא בסדר.
רוטינה היא למעשה מהלך שח-מט. אתה חייב לעבור דרך צעדים מסויימים כדי להגיע למטרה מסויימת עם בחורה, ורוטינות מעבירות אותך בצורה חלקה דרך הצעדים האלה. רוטינה זה הסדר בתוך ים של בלבול. אם אתה מסתדר בלי זה, שיחקת אותה... אבל עד שתגיע לשם, תוכל לבזבז חצי חיים. עדיף לדעתי לעבוד עם רוטינות כלשהן. גם אם זה רוטינות נשיקה, רוטינות קינו, כל הדברים האלה הם אש.
הקפצה, קרא חוקים.
ננעל.