יום נפלא![]()
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:38.
|
|
מכיר את הסרטון הזה אבל לא הבנתי איך הוא קשור לעולם הרוחני.
זה פשוט עניין זה מוטיבציה, זה הכל.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:38.
הקואצ'ינג באמת מאפיין את הסרטון הזה בגלל שבעצם יש שם מאמן מן הסתם..אבל לפי דעתי האימון האישי עצמו הוא לא של המאמן..אלה של התלמיד ופה נכנס גם ה"אימון אישי" של הפורום![]()
קאוצ'ינג לא נולד מקבוצות רוחניות.
זה פשוט שלדעתי שניהם קשורים אחד לשני.
תודה על הסרטון![]()
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:40.
אני לא מדבר על הקטע הספציפי הזה,אין פה שום רוחניות,זה קאוצ'ינג בלבד ואין פה שום דבר אחר.
הכל קשור אחד לשני,אחד משפיע על השני.קאוצ'ינג הוא מעשי ורוחניות הוא יותר בשביל להגיע להרגשה טובה ולריכוז טוב יותר.(שאגב יכול לעזור לך בלעשות כושר,לימודים,עבודה,במצבים חברתיים,נגד ביישנות וכו').
להפריד בין שני דברים מביא להרס אבל כשאתה מאחד אותם נוצר משהו עוצמתי יותר![]()
אחלה סרטון.
דרך אגב בצעתי את התרגיל הזה בקבוצת אימון שהייתי בתור נער ,המדריך נתן לנו להתעלות על וו מתח עד שהאחרון נופל ,נפלתי שלישי
ואז המדריך נתן כיסוי לעיניים ונתלנו שוב על המתח ,למרבה ההפתעה נשארתי אחרון על הוו מתח וכולם נפלו לפני. למדתי מהתרגיל הרבה מאוד ,כמה שנים עברו מאז ואני עדין זוכר את השיעור שלמדתי.
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 06-01-2013 בשעה 00:45.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
מדהים! אני מאד נרגש, במיוחד כי זה גם בתחום הכושר.תמשיך לפרסם עוד סרטונים דומים, מאד נהנתי, וגם הוספתי למועדפים.
אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?
קשירת העיניים היא בדיוק הסיבה שבגללה אם הייתי יכולה היום לקנות את המכשירים שיש בחדר כושר ולשים אצלי בחדר בבית זה היה עדיף, בגלל שברגע שאנשים אחרים מתחילים לעשות תרגילים לידך ואנשים מסתכלים עלייך בצורה של "אתה עושה את זה בצורה לא נכונה" אתה מאבד את עצמך ונכנס לדילמות עם עצמך בראש.
ברגע שאתה לבדך מול עצמך, זה הדבר הכי טוב שיש, אין לך אפשרות להסתכל על אחרים וכל הזמן להשוות את עצמך לאחרים.
כמו השאלה הכי מוכרת בחדר כושר- "למה הוא מצליח יותר ממני?" והתשובה פשוטה- כי הוא זה לא אתה.
תחושה מוכרת אתה מתאר אני גם חש לפעמיים תחושה כזאת אבל אני רוצה לשתף אותך במשהו ששמעתי פעם.
(אני מנסה לעלות את זה מהזיכרון מקווה שאני דובק בפרטים)
פעם שמישהו אמר לי:
"בשנות ה 20 של חייך אתה בטוח שכולם מסתכלים עליך ,בוחנים אותך בזכוכית מגדלת אתה משתדל לא לעשות טעות שאף אחד חס וחלילה לא יראה, בשנות ה 40 של חייך אתה מנסה להפגין הצלחה ,תראו את החיים שלי ,יש לי מכונית יפה ,אישה יפה ,משפחה יפה... ואז אפשהו בשנות ה 60 של חייך אתה מתחיל להבין שלאף אחד לא באמת אכפת כולם כול כך היו עסוקים בחיים שלהם שהם אף פעם לא שמו לב"
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 07-01-2013 בשעה 00:19.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:43.
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 10-01-2013 בשעה 23:57.
יום נפלא![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 24-11-2018 בשעה 23:44.