קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 20:36
  2. |~| ~ אתגר הבא את הסרטון ~ |~|
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 107
    הודעה אחרונה: 18-12-2009, 18:30
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 14:44
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-10-2008, 15:25
נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 49 מתוך 49

לכובעים פה שעדיין לא יצאו מהסרט, הסרטון הבא ישבור לכם את הבועה לתמיד+מוטיבציה!! - עמוד 4

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    באנה עזוב שטויות אולי נוציא ממך מידע שימושי
    זה סיפור להוציא ויזה לשנה לארה"ב?
    תייר/עובד
    לאדע אין לי ויזת תייר ועובד.

אבל בגדול לחברים שלי שעשו לא הייתה בעיה, פשוט אוספים תמסמכים הנכונים, מוכיחים שיש לכם סיבה להשאר בישראל ואין לכם כוונה להיות מהגר מקסיקני
    בנוגע לויזת עבודה נראה לי צריך מקצוע אבל אתה יכול לשנות את הויזה שלך עם עו''ד בתשלום בתוך ארה''ב. נגיד אתה באת בויזה X ואתה יכול לשנות לויזה Y גם אם אין לך מקצוע. מבין?

הסוד הוא להכנס בדרך כזו או אחרת. משם ישך אופציות שלא חשבת שקיימות.

אה ותתכוננו להביא המון כסף. המון. יותר ממה שאתם חושבים כי אתם תידפקו!

בכל מקרה אתם כל הזמן אומרים שבארה''ב חרא ויש חרא כלכלה (מה שממש לא נכון), למה אתם רוצים להגר אליה?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 05-01-2013 בשעה 21:53.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    איך משדרים מעמד חברתי אם אין לך אחד?
    ברצינות אני רוצה להבין, אם בא אלי איזה ילד כאפות ומנסה לשדר שהוא "מקושר בחיי לילה" ויש לו 80% ידידות ו20% חברים והוא כל שבוע במסיבות בריכה עם ג'קוזי וחשפניות, אני יצחק לו בפנים ויבין שהוא מנסה להיות משהו שהוא לא. וראיתי מלא ילדים כאלה כולם נופלים וקוראים אותם כמו ספר. "לתת כיפים" לכל אחד ולדבר עם כל אחד זה קריפי. ראיתי אנשים עושים את זה בעבודה שלי וכל הבר הסתכל עליהם במבט של "מי המוזרים האלה לעזאזל" וכשהם ניגשו לבחורות היו כאלה שלא התייבשו לצעוק עליהם או לבקש ממני להחליף להם שולחן בגלל המטרידים האלה ובמקרים מסויים זה גלש לאבטחה. ואלה לא היו ערסים שיכורים או מסוממים, אלה היו כובעים.

זה כמו להגיד "תשדר שאתה דוגמן תחתונים" כשאתה נראה כמו זין מצומק
    או "תשדר שאתה עשיר" שאתה עם מינוס בבנק.

זה או יש או אין. ובשביל שיהיה צריך לעבוד ולא לחפש את הדרך הקלה כי היא לא קיימת.
    מה קשור???
    זה שאתה לא יכול לשדר שאתה חתיך זה משהו אחד...
    אבל אתה כן יכול להתנהג כמו אחלה גבר מצחיק זורם עם בטחון וכו....לא חייב כל הזמן להיות אפל שמתאמן וצוחק על ילדים...זה עלוב...
    ומה הקשר ל80% ידידות 20% חברים...זה עוד יותר עלוב....אתה לא בנאדם... אתה יותר כמו יצור....מה הקשר לאחוזים ולחישובים המוזרים האלה.....מה כיף ב80% ידידות ?!?!?!?....כשיהיה לך באמת חברים (ואנשים טובים, לא פסיכים שפגשת במכון כושר שרוצים להשתלט על העולם), אז תבין מזה ליהנות עם חברים...אפילו אם זה סתם לשבת בבית ולא להיות מגניב בחדר כושר...
    כן לצאת למועדונים זה כיף ואני אישית כמעט כל חמישי-שישי במועדונים...ואני באמת מסודר עם כניסה חינם ושתייה ואני חוגג...
    אבל זה לא הכל בחיים זה כולה מועדון......וגם המסיבות הבאמת מטורפות זה לא במועדונים...אבל אתה עוד ילד לא תבין...

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    בגיל 5 לא אמרתי "אני לא מסוגל וזה יותר מדי בשבילי". יודע למה? כי אני לא נקבה אני גבר. נקבות לא בוכות ככה אצלנו. וזה לא קשור אם עשיתי או לא עשיתי צבא.

זה עניין של חינוך מהבית נטו, במשפחה שלי גבר צריך להיות גבר...יש אצלכם בישראל תרבות של חנונים מלשינים כאלה חסרי עצמאות
    נגיד אצלכם במשפחה איך אומרים "אם מציקים לך תתלנן למורה"
    אצלי אמרו "אם מציקים לך תחזיר להם" ו"בחיים אל תלשין כי שונאים כאלה"...מחנכים לגבריות לבטחון עצמי עוד מגיל 0 ושאתה גדל בבית כזה זה נכנס לך לראש אם תרצה או לא.

תאמין לי שפגשתי גם יוצאי יחידות קרביות שהם יותר סמרטוטים מסמרטוטים ואני בתור שחיף גמור שנראה כמו ילד בתיכון יכול לכפכף אותם עם כל הפוזות שלהם. שלא נדבר על איך שהם מתרפסים לפני כל דבר שיש לו כוס. פעם נקבה, תמיד נקבה.

איזה אחד מהשכבה שלי משרת בגבעתי ואחד בצנחנים. אחלה גברים הם אבל הם היו כאלה עוד לפני הצבא והצבא שיפר את האופי שלהם עוד יותר.

זה תלוי בבנאדם. לא חסר סמרטוטים ביחידות שלכם. אבל לרוב מי שקיבל חינוך של סמרטוט ולא חינוך של כבוד ישאר כזה לנצח ויהיה הילד כאפות הפלוגתי (בדוק יש לכם כאלה, שמעתי מספיק סיפורים מחברים על איך שהם גרמו להם לברוח עם הזנב בין הרגליים)

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

טוב פולו משתגיד החיים שלי חרא ואני דכאוני שחותך ורידים כל יום כי אני FAT SHORT BALD והחיים שלך מושלמים ואתה על אקסטות 24/7 ואתה מזיין כוסיות

FOREVER MIRIN BRAH

אם זה מה שרצית לשמוע אז בכבוד אין לי מה לדבר בגובה עיניים עם ילד שהולך לליינים כמו צ'ין צי'ן של 90% בנים בחבורה של בנים וחושב שהוא BADASS כי הוא משתכר כל סופש ומתחיל עם כל מה שזז וחוזר הביתה להביא ביד.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מספיייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקק
    נעול.

נושא נעול
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,721 | הודעות: 8,204,314 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect