הרבה פעמים שאני לבד במיוחד בלילה שאני במיטה לפני שאני הולך לישון אני חושב על מה יקרה אם מישהו שאני אוהב חס וחלילה יקבל איזה מחלה או אם אני יתעוור או יהיה נכה ונמאס לי כבר זה מעצבן וזה דיי מדכא יש איזשהי דרך להפסיק את זה או משהו?
הרבה פעמים שאני לבד במיוחד בלילה שאני במיטה לפני שאני הולך לישון אני חושב על מה יקרה אם מישהו שאני אוהב חס וחלילה יקבל איזה מחלה או אם אני יתעוור או יהיה נכה ונמאס לי כבר זה מעצבן וזה דיי מדכא יש איזשהי דרך להפסיק את זה או משהו?
|
|
מדיטציה
אני בתקופת הצבא, הייתי מקבל מעט מאד שעות שינה (בין 3-6 שעות שינה בלילה) והייתי מגיע למצבים מאד גרועים שהייתי הולך לישון ולא משנה כמה עייף הייתי, לא הייתי מצליח להרדם..אשכרה הייתי שוכב במיטה איזה שעה+ מסתכל על התיקרה ולא מצליח להרדם..
פניתי לפורום אימון אישי וקואצ'ינג והם פשוט שינו לי את החיים
הם אמרו לי כל לילה, לשכב על המיטה בצורה הכי נוחה שאפשר.
לספור מ50 לאחור, לאט.
לנשום מאד לאט, זאת אומרת לשאוף אוויר דרך הפה בצורה מבוקרת ואיטית ואז לנשוף אוויר החוצה.
לא לזוז בזמן המדיטציה, אפילו לא לגרד, כל התחושות המציקות שתרגיש בגוף, כל הגירודים האלה, זה סתם תחושות שאתה ממציא לעצמך כדי לגרום לגוף לזוז, אם לא תתייחס לזה אתה לא תצטרך באמת לגרד אחרכך..ואז כשתגיע לאיזור ה-10 אתה תרגיש מאד מאד נינוח ורגוע..המחשבות יעופו לך מהראש..יהיה לך ממש שקט בראש.
בסוף הספירה תגיד "עכשיו אני הולך לישון שינה עמוקה ומענגת, תודה רבה ליקום הזה שנותן לי לחיות בו, תודה לעיניים שאני יכול לראות איתם, תודה רבה להורים היקרים שנתנו לי מיטה לישון בה כל לילה ולאכול שאני אוכל כל יום" בקיצור תחשוב על כל מיני דברים טובים כאלה ואחרים ותוסיף בסוף "ועכשיו אפול לשינה עמוקה".
זה מתכון מדהים לשינה עמוקה וטובה.
וואו תודה רבה גבר, אני ינסה את זה ..
בכלל מקרה זה לא פעם ראשונה שאתה עוזר לי פה בפורומים אחרים אז תודה רבה לך![]()
בכיף, תהנה![]()