קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מחקר...האם האקס החדש באמת מביא בחורות?
    על ידי Li0rz בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 15:05
  2. [סרטון]חח מישהו מצחיק בVENT
    על ידי !!nati!! בפורום סרטונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 20:09
  3. סרטון על מישהו שעקב אחרי סושי XD
    על ידי H.I.M בפורום Maple Story
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-03-2007, 22:07
  4. [סרטון] עוד מישהו דפוק חחחחח
    על ידי HLH בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-10-2006, 16:48
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:09
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 52

סרטון של מישהו מכוער שמנמן רופס מביא בחורות - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

OP IS A DELUSIONAL ASPIE

ואתם בכלל ליצנים
    תראו את דונלד טראמפ!!!!!!!!!!!!11111111111111

תראו את יו הפנר!!!!!1111111111111

כוס אמק די להביא דוגמאות מפגרות, ברגע שילדים פה בפורום יהיה חצי מהכסף שלהם הם יוכלו לעשות מה שבא להם כי כשישך כסף אין לך גבולות.

בואו אני יגיד לכם משו בתור אחד שבאמת גר בארה''ב ולא כמו הזייני שכל שלכם שאומרים שכל מכוער פה מזיין דוגמניות כי זה לא נכון (אני אישית מכיר דוגמנית ושחקנית פה ויודע עם מי היא יצאה ואני יכול להגיד לכם שכל אחד מהם היה או מליונר, או מפורסם או פשוט יפה). מה גם אני רואה מה הולך פה באמת.

אתה יכול בכיף לזיין פה ממוצעות. בפאקינג כיף. כל עוד אתה יוצא קבוע (כל סופש) ונמצא עם האנשים הנכונים, בעיקר בתיכון או בקולג'. זה נורמה פה. אם אתה לא אספרגר חסר חברים ונראה סביר ולא איזה ווירדו אין סיבה שלא תביא פה ושם משהו. אבל השאלה היא האם זה מה שמספק אתכם? להביא בנות סוג ז' כמו בסרטון?

אני רוצה לראות תגורו שלך מביא בחורות ברמה קצת יותר גבוהה ולא משהו שכל אחד יכול להביא..

משהו כמו..זה..בתדירות גבוהה וללא מאמץ (שים לב איך הוא מתאמץ בשביל הממוצעות האלה, למי יש כוח לזה???)

תלמד מזה רמה ילדון

אני רוצה לראות את הגורואים שלכם ואת השמנים שלכם מביאים כאלה בחורות מסארג'ים, MMMMKAY?
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 13-01-2013 בשעה 22:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

פותח האשכול מה שמתכוונים להגיד לך פה..זה שלבחור כמו הבחור שהראת אם יש לו ים כסף אז הוא יכול להרשות לעצמו להראות לא "הכי טוב"..עם כסף אפשר לעשות הכל היום.

אבל ברגע שאתה לא במעמד הזה..יופי הוא בהחלט כלי שיכול לעזור לך..

אני אישית כרגע במצב דיי מוזר בחיים שאני מנסה לקבוע כל מיני מטרות וכל מיני דברים כאלה וגם בזכות מראה אני לא מצליח להביא בחורות, אבל מה שכן - יש פה כמה אנשים שעוזרים לי ותודה להם.

שמע קודם כל לא ראיתי שהוא שמנמן וזה נכון שהוא לא נראה משהו אבל יש לו אחלה סטייל ובכל זאת זה חו"ל, ובנוסף טיילר דווקא הפעם אני לא מסכים איתך הבנאדם בסרטון דווקא הביא כוסיות... אם לאלה אתה קורא ממוצעות החיים שלך דבש חחח (נכון שהיו חלק יותר יפות חלק פחות אבל בגדול הן כוסיות ולא כל אחד יכול להביא כאלה).
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 14-01-2013 בשעה 00:59.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

כל אישה שהיא לא שמנה היא אוטומטית כוסית בשבילכם אין לכם סטנדרטים?
    כל אחד יכול להביא כאלה. בישראל אולי לא אבל פה זה ככה...אני רואה פה זוגות אתם יודעים, לא צריך להיות איזה משהו מיוחד כדי לצאת עם איזו אחת שנראית ככה.

לעומת הבחורות שפרסמתי הן ממוצעות לחלוטין.

השאלה שלי היא..למה??? למה להשפיל את עצמך, להתאמץ, להתחיל איתן, לאכול דחיות והשפלות, והכל בשביל לצאת עם איזה ממוצעת שתוך כדי בוגדת בך עם איזה דוגמן תחתונים? למה?? אתם יודעים כמה מאמצים צריך לעשות בשביל להביא איזה ממוצעת שאף אחד אפילו לא יקנא בך?

פשוט תשפר את עצמך ותביא כוסיות אמיתיות בלי הרבה מאמץ ובלי להראות ווירדו שמחפש בנות בקניון..לא צריך להיות גאון כדי לראות הבדל בין התמונות שפרסמתי לבין ה"כוסיות" עלק בסרטון הזה של פולו.

אבל אתם בוחרים בדרך הקלה (לא לטווח הארוך) ומתפלאים למה אני אומר שאומני פיתוי הולכים עם כונפות.

ועוד משו ששמתי לב רוב הבחורות שהוא הביא בסרטון זה אסיאתיות. כל אחד יכול לזיין אותן, הן הזונות פה בארה'ב, הן אשכרה זורמות עם כל אחד שהוא לבן או שחור. אני אפילו מכיר איזה בלונדיני מחוצ'קן לבן כמו סיד שעשה שלישיה עם 2 אסייתיות פה, אז???

פאק, להזרים כל מיני ממוצעות ואסייתיות זה לא חוכמה. אני רוצה לראות את הגורואים האלה מזרימים מה שהראיתי למעלה...
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 01:39.

שמע אולי זה עניין של טעם וריח סך הכל היו פה כמה כוסיות בסרטון אמנם לא דוגמניות על אבל כוסיות וכן כאלה שהייתי שמח להביא וטוב מאוד שהזכרת שאולי בחו"ל לא בעיה להביא כאלה... כי בארץ זאת כן בעיה למי שלא "מסודר" בחיים, אני לגמרי לא חושב שצריך להתאמץ להתחיל עם בנות ולהשפיל את עצמך בשביל זה ואני מאוד בעד שיפור עצמי, אבל כמו שרשמתי בהתחלה זה עניין של טעם לדעתך הן לא כוסיות לדעתי כן ופה זה נגמר, אני לגמרי נגד סארג'ים ונגד זה שצריך להשפיל את עצמך בשביל בחורות ולהטריד אותן בקניון, מה שכן כדי להביא בנות כמו בסרטון הזה פה בארץ צריך באמת להיראות ממש טוב זה בטוח/להיות טחון/להיות באיזשהו מעמד מעל הממוצע.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וואלה לאדע אבל נמאס לי מזייני שכל שחושבים שהכל בישראל חרא ובחו''ל אתה אוטומטית הופך למלך העולם

אם אתה תימני ננס אספרגר שמן מקריח עם RECESSED JAW בישראל, אתה אותו תימני אספרגר בחו''ל.

וזה לא עובד ככה..רוב הגברים פה הם אינסלס גמורים, בקולג' אולי הם נהנים פה ושם בהנחה שהם נורמלים ולא מנודים מהחברה (לא עם בחורות שהראיתי למעלה תהיה בטוח, בטח תופסים איזה אסייתית או פריקית נואשת) אבל THATS IT.

חוצמזה שזה לא בתדירות כזו גבוהה כמו שזה נדמה לכם, אני אישית לא רואה הבדל בין ישראל לארה''ב חוצמזה שישראל קטנה יותר ויש פה יותר אופציות מאשר בישראל.

אינסל בישראל יהיה אינסל בארה''ב וזיין בישראל יהיה זיין בארה''ב פשוט נמאס לי מסיפורי סבתא שכולם מספרים פה על אחד שהיה ילד כאפות בתיכון ומעולם לא התנשק ופתאום בארה''ב יצא עם בחורה כמו בתמונות שהבאתי. כוס אמק זה אפילו לא נשמע הגיוני..
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 01:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

האמת שרק עכשיו שמתי לב, ההבדל בין הבחורות בסרטון לבין הבחורות בתמונות הם שמיים וארץ.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

וההבדל בין הבחורות בסרטון לבין הישראלית הממוצעת שנחשבת "כוסית" הן שמיים וארץ

תעשו 1+1+1...

עכשיו אתם מבינים על מה אני מדבר שאני אומר כוסית? בשביל להביא בחורות כאלה צריך יותר מ"להיות עם בטחון עצמי ולגשת ל100 בחורות ברחוב"..צריך להראות קצת בשר, להיות הפרס על אמת ולהיות ברמה מסויימת.

אתם מבינים..שאתם מביאים בחורה כמו בסרטון...אתה סתם עוד בחור...NOBODY IS MIRIN..אתה לא שונה בכלום מהשמוק הממוצע.

כשאתה מביא קבוע בחורות כמו בתמונות שפרסמתי..אז אתה באמת, באמת אחד שהוא משהו מיוחד.

If you want to get the best, you have to become the best.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 08:06.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

טיילר אתה חנון.
    קודם כל הבנות שהבאת לא כוסיות, חוץ מזאתי בתמונה השלישית שהיא באמת פצצה, תסתכל טוב הן ממש עקומות...
    והבאתי את הסרטון כדיי להמחיש, אל תחפש לינ הקטנות מכוערת פה ושם.
    יש שם גם כוסיות ואין מה לעשות נגד זה.
    וד"א כל אלה שאומרים "אני רוצה להיות רק עם כוסית על" בתולים...
    שתזיין בנות באמת אז אתה תפסיק עם המחשבות המפגרות האלה,
    כל זיין זיין מכוערות בחיים שלו אין מה לעשות.
    ומה הבעיה להביא אנשים עם כוסיות.
    אני אמרתי כבר אני לא בקטע של פיקאפ אבל סתם בשביל הספורט נזרום איתך,
    אומני פיתוי שמבאיאים כוסיות.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא ראיתי כוסיות סורי אחי
    אולי כוסיות לרמה של ישראל וואלה לאדע...פה הן ממוצעות..אנלא מבין כל מי שלא שמנה היא אוטומטית כוסית בשבילכם?? רזה+עקבים+שמלה=כוסית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חוץ מהתמונה הראשונה שהן נראות כאילו שילמו להן בשביל התמונה הזאת והן אפילו לא נוגעות בו (מה שלא ניתן להגיד על התמונות של זיז..) כל מה שהבאת הן ממוצעות על גבול המכוערות.

תנוח אחי אתה עושה לעצמך פדיחות..קודם הסרטון שחצי ממנו זה פנים מצונזות והטרדות ברחוב ונגיעות בכמה אסייתיות שרמוטות שזורמות עם כל אחד ועכשיו תמונות של כמה ממוצעות בלבוש קצת יפה? שלא נדבר על זה שהאומן הפיתוי עם השיער הארוך עוד איכשהו נראה טוב ככה שעליו אני יכול להאמין שהוא פה ושם מזרים את הממוצעות שלו.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 14-01-2013 בשעה 09:35.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

טיילר, פה אני חייב להגיב. זאת הדעה שלך אולי, אבל אין שום הבדל בין התמונות שהבאת של Zyzz לתמונות של הבחור ההוא, כוסיות הן כוסיות, אל תחפש איך קובעים את זה, כשאתה רואה אחת אתה פשוט מכריז שהיא כוסית וזהו.

יש בחורות שהן פשוט מדהימות ביופיין ויש כוסיות, מבחינתי ההבדל הוא פשוט. בחורות יפות הן בחורות שאתה רוצה להביא הביתה להראות להורים, כוסיות הן כאלה שאתה כל הערב מפנטז על הרגע שתרים לה את החצית, תזיזי לה את החוטיני עם האצבעות ותזיין אותה בשירותים. זה ההבדל מבחינתי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

עזוב אין לי כוח להתווכח...תשאר בראש שלך אחי..
    גם אלה שאתה מביא ושאתה מעריץ חושבים כמוני שתדע לך.
    צריך לדעת לדעת איך לדבר עם בחורות כדיי לזיין.
    שוב אני אומר, כשתזיין תבין.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תמונה ראשונה ימנית ושמאלית נראות טוב
    תמונה שנייה נראית טוב
    רביעית זה לא פאריס הילטון? חחח
    חמישית חמודה
    שלישית ושישית לא להיט בכללל בכלל
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ואגב, אני חייב לנפץ את הבועה.
    באחת התמונות הבחור לובש חולצה של UNDER ARMOUR. אלו לא חולצות זולות, בכלל לא. ברמה של קפוצון 350 שקל בכיף.
    אז אני לא יודע בדיוק מה הסיפור אבל הוא לא כזה שמן, לא כזה מכוער, לא כזה נמוך ולא כזה רופס ויותר מזה יש לו גם כנראה מספיק כסף.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חבר'ה, אל תיהיו מצחיקים..לכל אחד יש את הטעם שלו בבנות, בשביל אחד הבחורה כוסית ובשביל השני הבחורה לא כוסית.

מבחינתי למשל, בתמונה הראשונה השמאלית פשוט כוסית מטורפת, ובתמונה החמישית, הבחורה פשוט יפייפיה, בחורה כמוה הייתי מביא הביתה, היא בחורה שהייתי רוצה להתאהב בה ולא לזיין בתוך שיח.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect