אוקיי בוא אני אסביר לך משו למקרה שלא הבנת..נדבר איתך בגובה עיניים הפעם
כשנרשמתי לפה, נכנסתי לחרא תקופה בחיים שלי..תקופת יובש תקרא לזה. למה? כי כולם התגייסו ואני לא. ככה מאבדים קשרים... מצאתי את עצמי מאבד את רוב המעגלים החברתיים שלי שאשכרה הייתי מביא מהם משו. זה קרה לאט לאט אבל זה קרה ואחרי התיכון מצאתי את עצמי במצב די מעפן אפשר להגיד. לא כמו שהייתי בחטיבה אבל בהחלט לא כמו בתקופת הזוהר שלי.
מה גם שזה קרה לא רק לי, אם אתה באמת מבין בחיי הלילה אתה יודע שבשנת 2010 המון אנשים (אפילו מפיקים גדולים) נפלו, ירדו ברמה וכו'. למשל, מפיק אחד שפעם היה מביא תבחורות הכי יפות שראיתי ב2011-2010 ירד ברמה. לכל זיין יש תקופה כזאת מה לעשות החיים לא תמיד עליות יש גם ירידות. ואני חוויתי וואחד ירידה, גם המון אנשים שאיכשהו שמרתי קשר איתם חוו תירידה הזו, חלקם לא אבל חלקם כן. אם אתה באמת טוען שאתה בליין וותיק, תיזכר טוב טוב בתקופה של..2007 עד 2009 ואיזה אנשים נפלו אחרי ואיבדו המון מהכוח שלהם, אם לא את כולו (שוב, לא כולם, אבל חלקם). דור בא, דור הולך...
כמובן שפה ושם הבאתי כמה בחורות אבל זה ממש לא היה כמו בתיכון. תקרא לזה בחור סבבה, לא זיין על אבל לא איזה יצור שעשית ממני.
למה התחלתי להתעניין? כי בהתחלה חשבתי שזה תחום רציני שכולל בתוכו שיפור עצמי ועוד דברים שעברתי בחיים. וואלה אני מודה, קיבלתי רושם אחר על התחום הזה ועל האנשים שבו. למה? כי הכרתי את אחד ה"שותפים" הכי גדולים שלי באינטרנט בפורום כלשהו שלא אגיד את שמו, נפגשנו לפני הTLV ב2008 ככה וביחד יצאנו המון עם מעגלים חברתיים משותפים שלי ושלו (הוא היה מכיר כמה אנשים שאני מכיר וההפך). הוא הכיר לי בנות ואני הכרתי לו בנות. לא היינו כובעים שעושים סארג'ים או ילדי מחשב מוזרים, סתם חבר'ה שאוהבים חיי לילה, בילויים, ישיבות וכו' וכו' שבמקרה מצאו אחד תשני בפורום כלשהו ואיחדנו אימפריות

ואני חייב קרדיט לא קטן לבחור כי הוא הכיר לי המון בחורות והרחיב לי מעגלים חברתיים, חצי מהבחורות שהבאתי היו בזכותו בעקיפין. מה גם שאהבתי בו שהוא היה בול כמוני - מעפן בחטיבה ובתיכון השתנה בצורה מאוד דומה לשינוי שלי. בגדול הכרתי המון אנשים כאלה אבל הוא היה כמו אח בשבילי. והכרתי אותו בפאקינג פורום.
בגדול, חשבתי שעם קהילת הכובעים זה יהיה דומה. הרי עברתי תהליך כזה פעם, אולי זה יקרה שוב? בואו ננסה לפני שאנחנו שוללים!!
אבל זה לא נמשך לנצח...אחרי שראיתי את הקהילה של הכובעים, ואיזה אנשים חושבים שהם הפרס הבנתי כמה שאני והם ברמה אחרת לגמרי. הבנתי כמה נמוך ירדתי ועם איזה אנשים התחלתי להסתובב.
לי היו את כל הסיבות (ועדיין יש) להאמין שאני הפרס. למה? כי וואלה עשיתי מעשה או שניים שאנשים לא עשו. חשבתי שהם באים בגישה הזאת כי הם...כמוני. אבל הם יותר מזכירים לי את עצמי בחטיבה עם חשיבה של מגלומן. אני מעולם לא ניסיתי לקפוץ מעל הפופיק ולנסות להיות משהו שאני לא, תמיד ידעתי תרמה שלי ואת המקום שלי.
לא אספר לך יותר מזה כי אין לי סיבה לשפוך עכשיו את כל קורות החיים שלי מול הייטר אקראי. רק שתדע את הרקע.
בגדול, כולנו עושים טעויות. החוכמה היא לדעת להגיד "אה שיחקתי בקקי. יאללה ממשיכים להתקדם" ולא להיות אחד שממשיך לשחק בקקי כשהוא יודע שהוא משחק בקקי, או יותר גרוע, להיות אחד שמחפש אנשים על הטעויות של העבר.