קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. התנדבות במד"א
    על ידי PKDragon בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 20-12-2005, 19:23
  2. איזה גאווה יש לצבא הישראלי :D
    על ידי Mush בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 02-12-2005, 18:36
  3. דחוף - משהוא שקשור לצבא...
    על ידי LSD בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 18:21
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 14:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

התנדבות לצבא

משתמש משקיע האוואטר של .n.e.k
    לייקים
    0
    נקודות
    77
    משפט מחץ
    עברנו את פרעה נעבור גם את זה

ברירת מחדל התנדבות לצבא

סיימתי לפני כמה חודשים את לימודי התיכון ויש לי פטור מצה"ל עקב זה שאני חולה צליאק.
    אשמח לקבל מידע על התפקידים שאני יכול לקבל, כמה זמן יהיה השירות, אשמח אם תפרטו...
    תודה.
    נערך לאחרונה על ידי .n.e.k; 14-01-2013 בשעה 17:09.

2. קישורים ממומנים

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי .n.e.k צפיה בהודעה
    סיימתי לפני כמה חודשים את לימודי התיכון ויש לי פטור מצה"ל עקב זה שאני חולה צליאק.
    אשמח לקבל מידע על התפקידים שאני יכול לקבל, כמה זמן יהיה השירות, אשמח אם תפרטו...
    תודה.
    גם אני חולה צליאק אז אולי אני אוכל לעזור לך קצת.
    בעקרון המניעה היחידה היא מיחידות של פרופיל קרבי וחצי קרבי ( תומכי לחימה ). כמו שאתה בטח יודע, צליאק הוא בעצם סוג של אלרגיה לגלוטן ככה שכל עוד אתה לא אוכל גלוטן אתה בן אדם בריא ואין סיבה שלא תוכל להיות ביחידות מחשבים למיניהן, עבודות משרדיות ובעצם כל מה שישלחו לך למיונים.

אם תרצה להיות בבסיס סגור ואכן תימצא מתאים ליחידה הזו, אין סיבה שלא תוכל להיות אצלה אלא אם כן הבסיס לא יכול לספק לך אוכל.
    הטירונות אורכת, עד כמה שאני יודע, שבוע אחד ובערב כל יום אתה חוזר הביתה כדי להביא לך אוכל ליום המתקרב.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש משקיע האוואטר של .n.e.k
    לייקים
    0
    נקודות
    77
    משפט מחץ
    עברנו את פרעה נעבור גם את זה

אתה התנדבת לצבא?
    שלחו לי מיונים רק למודיעין אך הבנתי שהתנדבות למודיעין היא לפחות שלוש שנים(או שאני טועה?!), ואני לא בטוח שאני רוצה להתנדב לתקופת זמן זו(הבנתי שהתנדבות זה שנתיים).
    אני גם רוצה לדעת שאני יקבל משהו מעניין ומועיל לעשות ועל סמך זה אני רוצה להתנדב. איך אני יכול לדעת באיזה תפקידים אני יכול להיות, לפני החלטתי להתנדב...

בלאי
    להתראות נעורים, שלום אהבה.
    האוואטר של Michael
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    1078
    נקודות
    418
    משפט מחץ
    וזה שבתי כנסת פתוחים בשבת זה פייר?

ציטוט נכתב במקור על ידי .n.e.k צפיה בהודעה
    אתה התנדבת לצבא?
    שלחו לי מיונים רק למודיעין אך הבנתי שהתנדבות למודיעין היא לפחות שלוש שנים(או שאני טועה?!), ואני לא בטוח שאני רוצה להתנדב לתקופת זמן זו(הבנתי שהתנדבות זה שנתיים).
    אני גם רוצה לדעת שאני יקבל משהו מעניין ומועיל לעשות ועל סמך זה אני רוצה להתנדב. איך אני יכול לדעת באיזה תפקידים אני יכול להיות, לפני החלטתי להתנדב...
    התנדבות לצהל גורמת לך להיות חייל מן המניין עם מעט הת"שים (הקלות תנאי שירות), כמו לדוגמה פטורים למה שיכול לגרום להתפרצות מחלה או להדרדרותה (כמו הטירונות המקוצרת והמוקלת שכתבתי מקודם ובמקום זריקות לכלא צבאי פשוט מבטלים את ההתנדבות שלך. חוץ מזה אתה חייל רגיל וצריך למלא 3 שנים בתפקיד.

אני די בטוח שיגידו לך מה התפקיד שתהיה בו עד שתקבל צו גיוס. בעיקרון אתה יכול להתחרט עד שלושה ימים לפני שאתה צריך להתגייס בפנייה למדור המתנדבים (מדור פרט). אגב, התפקידים מותאמים גם לפי הקב"א והדפ"ר ובעצם כל מה שעוברים בצו הראשון.
    מתוך: כלכליסט
    ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

יש לי חבר שהוא מתנדב הוא עושה רק שנתיים, תכלס אם אתה מתנדב אתה מקבל ת"ש עולם וזה סבבה וכדאי לך להתנדב זה ייחשב כאילו עשית צבא מן המניין.
    לך על איזו עבודת מחשבים\פקידות חבר שלי מ8 בבוקר עד 3 בצהריים וכמו שאמרתי למעלה משרת שנתיים ובנוסף טירונות מקוצרת של 5 ימים ועוד פטורים שהוא ביקש וקיבל.. שיהיה בהצלחה גבר
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect