קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] עשרת הדיברות ,מה לעשות כשמשעמם ?.
    על ידי .Eliran בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 12-02-2009, 19:50
  2. [משפטים+בדיחות] ::.. עשרת הדיברות למפליץ ..:: + בדיחות
    על ידי SoulMan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 00:29
  3. [קונה] עשרת הדיברות הסרט |30 נק'
    על ידי ToMeR בפורום קנייה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-04-2008, 22:31
  4. מוכר - הסרט עשרת הדיברות - לכבוד פסח 10 נק'
    על ידי ScoRer בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 13:04
  5. עשרת הדיברות על איזה דברים אתם עברתם??
    על ידי tip tip בפורום דיבורים
    תגובות: 38
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 14:49
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 52

[מידע] עשרת הדיברות - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

סעמק האלי טלה הזה מכשף אני אומר לכם

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

איך אתם מסבירים את הבחור הזה שפרסמו כאן?
    יש מלא כאלה שאני פשוט לא מבין הם כמו מגנטים פשוט

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי scc צפיה בהודעה
    איך אתם מסבירים את הבחור הזה שפרסמו כאן?
    יש מלא כאלה שאני פשוט לא מבין הם כמו מגנטים פשוט
    זה לוק + סטטוס + גבר מושך באישיות שלו. הדרך שלך להיות כזה לא כל כך ארוכה כמו שאתה חושב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי selfc צפיה בהודעה
    אחי יש בארץ אנשים שאתה בכלל לא מבין
    אני אישית מכיר בן אדם שמזרים כמעט כל בחורה אפשרית
    מספיק שהיא רק תסתכל על הפרופיל פייסבוק שלו היא תדלק עליו אוטומטית
    אין לך מושג איך האפקט של גבר מבוקש משפיע על בנות
    מוניטין זה פשוט הכל בחיים

שים לב
    facebook.com/profile.php?id=100000528044453

אני מכיר את הבן אדם הזה אישית והוא פשוט שפיץ עולם ואני מחזיק ממנו ברמות
    וכן כן הוא אתיופי

מוסיפים אותו בחורות כוסיות לפייסבוק כמו שגברים נואשים מוסיפים בנות כוסיות
    אני בטוח שהוא יכול לתת לכל אחד מכם טיפים
    הוא לא רואה כאן אף אחד ממטר באחריות
    הוא לא דומה לא ל-ZYZZ ולא לשום סלב שתביא... גם אי אפשר להגיד שהוא חתיך
    פשוט יש לו סטייל יפה הוא מצחיק רצח ויש לו כריזמה בכמויות עם מלא בטחון
    פשוט כייף לדבר עם הבן אדם הזה
    DAMN אחי מפחידדד אתה חייב להביא אותו לפורום!!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    צחי
    לייקים
    13
    נקודות
    83
    משפט מחץ
    מי שלא נשם אבק דרכים לא ישאף אוויר פסגות

תודה (:

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה לוק + סטטוס + גבר מושך באישיות שלו. הדרך שלך להיות כזה לא כל כך ארוכה כמו שאתה חושב.
    "גבר מושך באישיות שלו"
    אין יותר כללי מזה
    והסטטוס עם בחורות נבנה בגלל האישיות הזאת אז לא הייתי אומר סטטוס

וכשאתה אומר לוק אני מקווה שאתה לא מתכוון לאיך שהוא נראה אלא לאיך שהוא מתלבש
    למה הוא נראה ממוצע מאוד ופחות מזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

"גבר מושך באישיות שלו"
    אין יותר כללי מזה

אל תהיה קטנוני

כנראה שיש לו סטטוס גבוה, ואני יכול להבטיח לך שזה הגיע כתוצאה מהסגנון חיים שלו ולא מזה שהוא ניסה לחקות שפת גוף של אנשים מצליחים כשהוא ילד שחי על משכורת מינימום ונוסע באוטובוסים או מרעיונות כובעיים אחרים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ואני עוד יותר מבטוח שיש לו מעגלים חברתיים כולל בנות בכל הערים בארץ.

אני פה שנים מנסה להסביר איך להגיע למצב הזה, עם מי להתחבר ועם מי לא להתחבר ואנשים אומרים לי "לא אחי כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת ל1000 בנות בעזריאלי ולעשות DC" או שהם מחפשים אותי על קטנות...

כי הסטטוס הזה לא מגיע רק מאישיות, ראיתי אנשים שהם הכי זורמים שבעולם והכי "מושכים באישיות שלהם" שכל סופש חוזרים הביתה להביא ביד..
    אתה יכול להיות הכי חתיך שבעולם הכי עשיר שבעולם והכי פתוח שבעולם אבל ברגע שאתה לא עם האנשים הנכונים אתה נדפק אחי...ראיתי את זה יותר מדי פעמים במציאות

וכשאני אומר לאנשים לזרוק תאנשים שמורידים אותם למטה הם קוראים לי "חרא בנאדם, מזוייף, לא אמיתי"...אבל תכלס אני שופך פה תאמת בפנים, לפעמים לא בצורה הכי יפה אבל מה שחשוב הוא שזאת המציאות.

if you are hanging around with shit cunt, you are a shit cunt.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-01-2013 בשעה 09:25.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    ואני עוד יותר מבטוח שיש לו מעגלים חברתיים כולל בנות בכל הערים בארץ.

אני פה שנים מנסה להסביר איך להגיע למצב הזה, עם מי להתחבר ועם מי לא להתחבר ואנשים אומרים לי "לא אחי כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת ל1000 בנות בעזריאלי ולעשות DC" או שהם מחפשים אותי על קטנות...

כי הסטטוס הזה לא מגיע רק מאישיות, ראיתי אנשים שהם הכי זורמים שבעולם והכי "מושכים באישיות שלהם" שכל סופש חוזרים הביתה להביא ביד..
    אתה יכול להיות הכי חתיך שבעולם הכי עשיר שבעולם והכי פתוח שבעולם אבל ברגע שאתה לא עם האנשים הנכונים אתה נדפק אחי...ראיתי את זה יותר מדי פעמים במציאות

וכשאני אומר לאנשים לזרוק תאנשים שמורידים אותם למטה הם קוראים לי "חרא בנאדם, מזוייף, לא אמיתי"...אבל תכלס אני שופך פה תאמת בפנים, לפעמים לא בצורה הכי יפה אבל מה שחשוב הוא שזאת המציאות.

if you are hanging around with shit cunt, you are a shit cunt.
    אבל אתה בעצמך כזה ..
    תוכיח לי שלא..
    יש הודעות שלך מהמשתמש הקודם שכתבת לפני שנתיים כמה אתה מעריץ את אומנות הפיתוי וכמה היא משנה חיים.
    אם באמת עשית את השינוי בתיכון אז לא היית צריך את הדבר המשנה חיים הזה,
    עצם שזה שאתה חושב שזה משנה חיים אומר שהחיים שלך היו בזבל....ולא הלך לך עם זה אז המצאת משהו אחר אחריי שראית את ZYZZ ביוטיוב.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אבל אתה בעצמך כזה ..
    תוכיח לי שלא..
    יש הודעות שלך מהמשתמש הקודם שכתבת לפני שנתיים כמה אתה מעריץ את אומנות הפיתוי וכמה היא משנה חיים.
    נניח ואתה צודק. למה אתה כל כך נואש להוציא את עצמך צודק? אולי הוא מתבייש בזה? אולי הוא מנסה להדחיק? בכל מקרה, תצא בוגר ופשוט תעזור לו במקום להרים אותו ולהנחית עליו פצצות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

"גבר מושך באישיות שלו"
    אין יותר כללי מזה

מה כללי בגבר שמושך באישיות שלו? הכוונה שלי שיש לי גברים שהם חתיכים והכל, אבל כשזה נוגע בלדבר עם בנות הם משתתקים, מגמגמים ולא יודע איפה להכניס את המילים במשפט, אז כל העניין שהם חתיכים יותר לתמיון אלה אם כן הבחורה רוצה את הגבר רק לסטוץ אז היא מובילה אותו.
    ויש גברים מכוערים שיודעים לדבר ומצליחים טוב מאד עם נשים. הכל קשור באישיות.

-אין דבר כזה "סטטוס עם בחורות" , נראה לי שלא הבנת אותי. עצם זה שהבחור הזה כל היום מוקף בנשים וחברים שלו רק משבחים אותו ומוציאים אותו גבר זה מושך נשים להיות איתו. כל בחורה רוצה להיות הבאה בתור שלו. ככה שהוא לא צריך לעשות שום מאמץ כדי להשיג אותן.

-לפי דעתי הוא נראה טוב.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    אבל אתה בעצמך כזה ..
    תוכיח לי שלא..
    אם באמת עשית את השינוי בתיכון אז לא היית צריך את הדבר המשנה חיים הזה,
    עצם שזה שאתה חושב שזה משנה חיים אומר שהחיים שלך היו בזבל....ולא הלך לך עם זה אז המצאת משהו אחר אחריי שראית את ZYZZ ביוטיוב.
    אוקיי בוא אני אסביר לך משו למקרה שלא הבנת..נדבר איתך בגובה עיניים הפעם

כשנרשמתי לפה, נכנסתי לחרא תקופה בחיים שלי..תקופת יובש תקרא לזה. למה? כי כולם התגייסו ואני לא. ככה מאבדים קשרים... מצאתי את עצמי מאבד את רוב המעגלים החברתיים שלי שאשכרה הייתי מביא מהם משו. זה קרה לאט לאט אבל זה קרה ואחרי התיכון מצאתי את עצמי במצב די מעפן אפשר להגיד. לא כמו שהייתי בחטיבה אבל בהחלט לא כמו בתקופת הזוהר שלי.
    מה גם שזה קרה לא רק לי, אם אתה באמת מבין בחיי הלילה אתה יודע שבשנת 2010 המון אנשים (אפילו מפיקים גדולים) נפלו, ירדו ברמה וכו'. למשל, מפיק אחד שפעם היה מביא תבחורות הכי יפות שראיתי ב2011-2010 ירד ברמה. לכל זיין יש תקופה כזאת מה לעשות החיים לא תמיד עליות יש גם ירידות. ואני חוויתי וואחד ירידה, גם המון אנשים שאיכשהו שמרתי קשר איתם חוו תירידה הזו, חלקם לא אבל חלקם כן. אם אתה באמת טוען שאתה בליין וותיק, תיזכר טוב טוב בתקופה של..2007 עד 2009 ואיזה אנשים נפלו אחרי ואיבדו המון מהכוח שלהם, אם לא את כולו (שוב, לא כולם, אבל חלקם). דור בא, דור הולך...

כמובן שפה ושם הבאתי כמה בחורות אבל זה ממש לא היה כמו בתיכון. תקרא לזה בחור סבבה, לא זיין על אבל לא איזה יצור שעשית ממני.

למה התחלתי להתעניין? כי בהתחלה חשבתי שזה תחום רציני שכולל בתוכו שיפור עצמי ועוד דברים שעברתי בחיים. וואלה אני מודה, קיבלתי רושם אחר על התחום הזה ועל האנשים שבו. למה? כי הכרתי את אחד ה"שותפים" הכי גדולים שלי באינטרנט בפורום כלשהו שלא אגיד את שמו, נפגשנו לפני הTLV ב2008 ככה וביחד יצאנו המון עם מעגלים חברתיים משותפים שלי ושלו (הוא היה מכיר כמה אנשים שאני מכיר וההפך). הוא הכיר לי בנות ואני הכרתי לו בנות. לא היינו כובעים שעושים סארג'ים או ילדי מחשב מוזרים, סתם חבר'ה שאוהבים חיי לילה, בילויים, ישיבות וכו' וכו' שבמקרה מצאו אחד תשני בפורום כלשהו ואיחדנו אימפריות
    ואני חייב קרדיט לא קטן לבחור כי הוא הכיר לי המון בחורות והרחיב לי מעגלים חברתיים, חצי מהבחורות שהבאתי היו בזכותו בעקיפין. מה גם שאהבתי בו שהוא היה בול כמוני - מעפן בחטיבה ובתיכון השתנה בצורה מאוד דומה לשינוי שלי. בגדול הכרתי המון אנשים כאלה אבל הוא היה כמו אח בשבילי. והכרתי אותו בפאקינג פורום.

בגדול, חשבתי שעם קהילת הכובעים זה יהיה דומה. הרי עברתי תהליך כזה פעם, אולי זה יקרה שוב? בואו ננסה לפני שאנחנו שוללים!!

אבל זה לא נמשך לנצח...אחרי שראיתי את הקהילה של הכובעים, ואיזה אנשים חושבים שהם הפרס הבנתי כמה שאני והם ברמה אחרת לגמרי. הבנתי כמה נמוך ירדתי ועם איזה אנשים התחלתי להסתובב.

לי היו את כל הסיבות (ועדיין יש) להאמין שאני הפרס. למה? כי וואלה עשיתי מעשה או שניים שאנשים לא עשו. חשבתי שהם באים בגישה הזאת כי הם...כמוני. אבל הם יותר מזכירים לי את עצמי בחטיבה עם חשיבה של מגלומן. אני מעולם לא ניסיתי לקפוץ מעל הפופיק ולנסות להיות משהו שאני לא, תמיד ידעתי תרמה שלי ואת המקום שלי.

לא אספר לך יותר מזה כי אין לי סיבה לשפוך עכשיו את כל קורות החיים שלי מול הייטר אקראי. רק שתדע את הרקע.

בגדול, כולנו עושים טעויות. החוכמה היא לדעת להגיד "אה שיחקתי בקקי. יאללה ממשיכים להתקדם" ולא להיות אחד שממשיך לשחק בקקי כשהוא יודע שהוא משחק בקקי, או יותר גרוע, להיות אחד שמחפש אנשים על הטעויות של העבר.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 15-01-2013 בשעה 12:35.

משתמש מתחיל
    לייקים
    126
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אוקיי בוא אני אסביר לך משו למקרה שלא הבנת..נדבר איתך בגובה עיניים הפעם

כשנרשמתי לפה, נכנסתי לחרא תקופה בחיים שלי..תקופת יובש תקרא לזה. למה? כי כולם התגייסו ואני לא. ככה מאבדים קשרים... מצאתי את עצמי מאבד את רוב המעגלים החברתיים שלי שאשכרה הייתי מביא מהם משו. זה קרה לאט לאט אבל זה קרה ואחרי התיכון מצאתי את עצמי במצב די מעפן אפשר להגיד. לא כמו שהייתי בחטיבה אבל בהחלט לא כמו בתקופת הזוהר שלי.
    מה גם שזה קרה לא רק לי, אם אתה באמת מבין בחיי הלילה אתה יודע שבשנת 2010 המון אנשים (אפילו מפיקים גדולים) נפלו, ירדו ברמה וכו'. למשל, מפיק אחד שפעם היה מביא תבחורות הכי יפות שראיתי ב2011-2010 ירד ברמה. לכל זיין יש תקופה כזאת מה לעשות החיים לא תמיד עליות יש גם ירידות. ואני חוויתי וואחד ירידה, גם המון אנשים שאיכשהו שמרתי קשר איתם חוו תירידה הזו, חלקם לא אבל חלקם כן. אם אתה באמת טוען שאתה בליין וותיק, תיזכר טוב טוב בתקופה של..2007 עד 2009 ואיזה אנשים נפלו אחרי ואיבדו המון מהכוח שלהם, אם לא את כולו (שוב, לא כולם, אבל חלקם). דור בא, דור הולך...

כמובן שפה ושם הבאתי כמה בחורות אבל זה ממש לא היה כמו בתיכון. תקרא לזה בחור סבבה, לא זיין על אבל לא איזה יצור שעשית ממני.

למה התחלתי להתעניין? כי בהתחלה חשבתי שזה תחום רציני שכולל בתוכו שיפור עצמי ועוד דברים שעברתי בחיים. וואלה אני מודה, קיבלתי רושם אחר על התחום הזה ועל האנשים שבו. למה? כי הכרתי את אחד ה"שותפים" הכי גדולים שלי באינטרנט בפורום כלשהו שלא אגיד את שמו, נפגשנו לפני הTLV ב2008 ככה וביחד יצאנו המון עם מעגלים חברתיים משותפים שלי ושלו (הוא היה מכיר כמה אנשים שאני מכיר וההפך). הוא הכיר לי בנות ואני הכרתי לו בנות. לא היינו כובעים שעושים סארג'ים או ילדי מחשב מוזרים, סתם חבר'ה שאוהבים חיי לילה, בילויים, ישיבות וכו' וכו' שבמקרה מצאו אחד תשני בפורום כלשהו ואיחדנו אימפריות
    ואני חייב קרדיט לא קטן לבחור כי הוא הכיר לי המון בחורות והרחיב לי מעגלים חברתיים, חצי מהבחורות שהבאתי היו בזכותו בעקיפין. מה גם שאהבתי בו שהוא היה בול כמוני - מעפן בחטיבה ובתיכון השתנה בצורה מאוד דומה לשינוי שלי. בגדול הכרתי המון אנשים כאלה אבל הוא היה כמו אח בשבילי. והכרתי אותו בפאקינג פורום.

בגדול, חשבתי שעם קהילת הכובעים זה יהיה דומה. הרי עברתי תהליך כזה פעם, אולי זה יקרה שוב? בואו ננסה לפני שאנחנו שוללים!!

אבל זה לא נמשך לנצח...אחרי שראיתי את הקהילה של הכובעים, ואיזה אנשים חושבים שהם הפרס הבנתי כמה שאני והם ברמה אחרת לגמרי. הבנתי כמה נמוך ירדתי ועם איזה אנשים התחלתי להסתובב.

לי היו את כל הסיבות (ועדיין יש) להאמין שאני הפרס. למה? כי וואלה עשיתי מעשה או שניים שאנשים לא עשו. חשבתי שהם באים בגישה הזאת כי הם...כמוני. אבל הם יותר מזכירים לי את עצמי בחטיבה עם חשיבה של מגלומן. אני מעולם לא ניסיתי לקפוץ מעל הפופיק ולנסות להיות משהו שאני לא, תמיד ידעתי תרמה שלי ואת המקום שלי.

לא אספר לך יותר מזה כי אין לי סיבה לשפוך עכשיו את כל קורות החיים שלי מול הייטר אקראי. רק שתדע את הרקע.

בגדול, כולנו עושים טעויות. החוכמה היא לדעת להגיד "אה שיחקתי בקקי. יאללה ממשיכים להתקדם" ולא להיות אחד שממשיך לשחק בקקי כשהוא יודע שהוא משחק בקקי, או יותר גרוע, להיות אחד שמחפש אנשים על הטעויות של העבר.

בשביל פוסטים כאלה כנים אני נמצא פה בפורום..זו המטרה האמיתית הזאת של הפורום הזה לעזור אחד לשני.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל הכבוד טיילר, סוף סוף תגובה אמיתית תמשיך ככה יגבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

עד גיל 30 מה שצריך לעניין אותכם זה בחורות ולימודים וזהו
    כי אחר כך תצטערו על 2 הדברים..
    בחורות- שלא הייתם עם מספיק
    לימודים= שלא השקעתם מספיק .

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,614 | הודעות: 8,151,196 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect