כתוב תכנית אשר קולטת איברים (int) למערך בגודל 10 תאים ובודקת האם יש שני איברים במערך אשר שווים בערכם. בסיום, תציג התכנית הודעה מתאימה.
אין לי מושג איך לעשות את זה משהו בבקשה יכול לעזור לי.
כתוב תכנית אשר קולטת איברים (int) למערך בגודל 10 תאים ובודקת האם יש שני איברים במערך אשר שווים בערכם. בסיום, תציג התכנית הודעה מתאימה.
אין לי מושג איך לעשות את זה משהו בבקשה יכול לעזור לי.
נערך לאחרונה על ידי lior1997k; 14-01-2013 בשעה 23:56.
|
|
אתה עובר על אותו המערך ב2 לולאות מקוננות (ראה למעלה). זה אמור לתת לך כיוון.קוד:for (...) { for (...) { } }
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 15-01-2013 בשעה 00:54.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מצונזר בכוונה תחילה..
אם תצטרך עוד עזרה אל תתבייש לשאול.
נערך לאחרונה על ידי Michael; 15-01-2013 בשעה 00:52.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
זה הקוד שבניתי משהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה ואיך לתקן ולהמשיך אותה
קוד:#include <stdio.h> #include <stdlib.h> int main() { int arrNums[10]; int sum = 0; int i,j; printf("enter 10 numbers\n"); for (i = 0; i < 10; ++i) { printf("Please enter number: "); scanf("%d", &arrNums[i]); } for (i = 0; i < 10; ++i) { for(j=0; j<10; ++j) { if(arrNums[i] == arrNums[j]) { printf("[%d]", &i); } } } system("PAUSE"); return(0) }
נערך לאחרונה על ידי lior1997k; 15-01-2013 בשעה 09:28.
תנסה
במקוםקוד:for (i=0;i<10;i++)
בכל הלולאות.קוד:for (i=0;i<10;++i)
נערך לאחרונה על ידי DooDeLzZz; 15-01-2013 בשעה 12:52.
אין שגיאה זה פשוט לא מבצע את מה שרציתי
אז מה הוא כן מבצע?
יוצא משהו כזה בדרך כללכל פעם משהו אחר)
[268180] בערך 13 פעמיים
אתה מכניס כל פעם את אותם המספרים?
תנסה להגדיר דגל (bool flag=false) וב2 הלולאות שסורקות את המערך (שבאות אחרי הלולאת קליטה) ותוסיף לתנאי (איפה שכתבת i/j<10) את השורה הבאה (בנוסף, אל תשכח)
בתוך התנאי שנמצא בלולאה השניה, תמחק את שורת הפלט ותכתוב במקום flag = true.קוד:&& !flag
אחרי כל הלולאות, תדפיס את flag.