קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 30-06-2011, 02:33
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 29-05-2008, 06:26
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-11-2005, 17:21
  4. וואו כנסו תראו מזה!
    על ידי Born2Kill בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 22:35
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 33 מתוך 33

כדאי להיות ערס כדי להשיג בנות? כנסו תראו. - עמוד 3

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

לא לזה התכוונתי האמת

אני מתכוון שאני חייב להיות דלוק (אקסטה) או באווירה ממש ממש ממש טובה כדי לעשות תדברים האלה כי אני מטבעי בנאדם מאוד עצלן שפשוט שם זין על הכל חוץ מהמטרות שלו ובארה''ב הפכתי להיות עצלן פי 2 - אני כרגע קם מהמיטה בגלל כמה סיבות

1. לימודים
    2. מכון כושר
    3. אוכל
    4. קניות (בעיקר של אוכל)
    5. לעשן ג'וינט קטן במרפסת פה ושם כדי לעורר תיאבון וסתם לעלת מצב רוח (לפני שאתם מצנזרים אותי, אני מעשן חוקי לגמרי עם אישור מהרופא למריחואנה רפואית). מה גם שאפילו לעשן לא חוקי עדיף מלשתות את הזבל הזה, אלכוהול ה"חוקי". משמין, לא בריא ועלולים למות מזה.

רציני שאנלא עושה שומדבר חוצמזה כבר מתחילת החודש בערך אחרי שחזרתי מווגאס.. כלום. הנה הלייף סטייל האמיתי שלי כיום ​שלא תגידו שאני חש זיין על וגורו!!

כרגע אחד השותפים שלי יצא לבר שכונתי של סטודנטים עם איזה בחורה ואני טוחן טונה כמו איזה אספרגר ואין לי כוח לקום מהכיסא כי אני WANNABE שמן מסריח

אבל לאדע פשוט אין לי כוח לצאתתתתת יש אווירה חרא כזאת לאדע להסביר...אין את השמחה באוויר

ואני בנאדם מאוד מושפע, תשים אותי במקום עם אווירה בתזונה (בעיקר בקיץ) עם אנשים זורמים אני יכול לעשות כל דבר
    תשים אותי במצב כמו עכשיו בחורף שאין לי כוח לזוז ויש אווירה מעפנה...אני לא אצא יותר מדי, ואם כן זה בשביל לארח חברה נטו ולא לצאת אספרגר ווירדו שלא יוצא מהבית בכלל.

ככה שאנלא יודע איך להגדיר את עצמי, בנאדם ביישן אני לא ואת זה הבנתי עוד שהייתי ילד.

אם יש איזה עצה שתעזור לי פה זה איך להפסיק להיות עצלן כי רוב הזמן אין לי כוח לכלום חוץ מלדברים הבאמת חשובים בשבילי.

אבל מה שכן שלהיות אחד שמשתכר כל סופש ומתחיל עם כל דבר שזז לא קורץ לי. זה לא "אני". מה גם שראיתי יותר מדי אנשים כאלה וראיתי את החיים שיש להם וזה לא בשבילי כי זה פשוט מרגיש לי מעפן.

אני צריך איזון נורמלי בין זה לזה.
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 16-01-2013 בשעה 11:39.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

פירוט יותר נורמלי פה

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...44#post7752344

עפתי לישון מחר יום מאוד קשה

brb raping my legs and abs with squats and deads
    brb sore as fuck
    brb need 8 hours++

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אוקי, אז אצלך הבעיה זה עצלנות. אין לך את הדחף כמו שקיים אצלי לעצור את מה שאתה עושה כרגע ולעשות משה אחר.
    אצלי, מה הוציא אותי מהבועה של העצלנות היה הצבא. בצבא לא נותנים לך את אופציה להגיד לא וזה מה שיפה.

בחיים האמיתיים באזרחות, אתה קובע מה לעשות. אתה יכול ללכת בכביש, אוטו יבוא וידרוס אותך, תקבל פיצויים של 20 אלף דולר ואתה יכול לבחור לחיות מה20 אלף דולר האלה למשך שנתיים מבל לצאת מהבית, לא? אתה זה שקובע לעצמך איך לחיות. אם אתה עצלן אז רוב הסיכויים שהחיים שלך יראו עלובים אין מה לעשות.

בגלל שאני מכיר את עצמי עכשיו בצורה אחרת בגלל הצבא, אני יודע שאם אני אומר לעצמי "עוד כמה דקות.." במקום לקום מהכיסא עכשיו, אני לא יקום.
    כדי שיהיה לי את הכוח הזה ואת הדחף הזה, אתה צריך מטרה.
    את המטרה הזאת אתה חייב לחלק לחלקים.
    אם אתה רוצה להשיג ככה וככה, ואתה רוצה לשנות ככה וככה, זה נורא קל להגיד "אני רוצה להיות זיין" זאת אחלה מטרה, אבל הבעיה היא כשמחלקים את המטרה לחלקים ואז עוברים לחלק המעשי, מזה אנשים מפחדים.
    אני למדתי לא לפחד מהחלק המעשי אלה דווקא לחייך אליו ולקבל אותו בכיף.

כמו לדוגמא - "אני רוצה להשמין" אחלה מטרה.
    לחלק לחלקים זה הולך בערך ככה:
    - אני רוצה לעלות 10 קילו תוך חצי שנה.
    - אני צריך להכנס לחדר כושר ולבחור תוכנית מתאימה לי.
    - אני צריך ללמוד תכלס איך משמינים בקטע הפיזי, איך גוף משמין אז צריך להכנס לאתר Kilogram ולהבין.
    - אני צריך לאכול יותר + לעשות אימוני כוח + לישון יותר
    - אני צריך ללכת לישון מוקדם יותר כדי שאני יוכל לקום מוקדם יותר מבלי להרוס לי את השעות שינה.

תמבין?

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect