לסרטון של זאתי במעלית
יש לי רק את המעלית ואת כל השאר מחקו
שמעתי שיש את סנוקר ומיטה אשמח אם מישהו יפנה אותי...
לסרטון של זאתי במעלית
יש לי רק את המעלית ואת כל השאר מחקו
שמעתי שיש את סנוקר ומיטה אשמח אם מישהו יפנה אותי...
|
|
למה זה רושם לי אנונימי? זה אני פרסמתי..
נערך לאחרונה על ידי dfsfsdf33; 16-01-2013 בשעה 22:22.
קח יחרמן מת.
את הסנוקר והמיטה אני אעלה אחר כך
http://dfiles.eu/files/nvynfcyom
מצאתי את זה בשניה את הסרטון בסנוקר הייתי חייב לדעת מה כל כך קשה ומה כל הבקשות והופתעתי שיש כל כך הרבה טמבלים במדינה שלנו.. זה היה החיפוש הכי קל שהיה לי בחיים על הפעם הראשונה מצאתי את זה וחרא של סרטון וחרא של זונה וחרא של סיפור אני לא מבין מה המהומה שתזדיין סתם זונה מסריחה אתם יודעים כמה זונות כאלו היו לי בפלאפון שמסכימות לצלם אותן? רק שאני לא לא ילד זין ולא פרסמתי כלום ולא גנבו לי את הפלאפון ועכשיו הכל מחוק... כואב הלב שחיים נהרסים (או לפחות תקופה ארוכה) בגלל רגע של הנאה..
israel snooker sex בגוגל תוצאה ראשונה... כזה פשוט
וגם מה אתה כלכך בהלם כל יום ראשון שהייתי הולך לבסיס חבר אחר היה בא עם סרטונים מהסופש זאת בדוגי זאת מוצצת אפילו למפקד שלי היו מראים והיו צחוקים על זה ... אף אחד לא חשב לעלות את זה לאינטרנט ולעשות סיפור אבל בין חברים זה היה מצחיק... אני לא מבין ממה אתה מתרגש בטח ילדון בן 12 שהכי גבוהה שהוא הגיע מינית זה לשמוע מישהי מדבר עיברית בסרט פורנו.. יא אהבל אל תדאג יום יבוא וגם אתה תצלם את הסרטון שלך תאמין לי חחחחח אין גבר במדינה שעבר את גיל 22 ולא צילם איזה סרטון כזה.. אתה בטח בבון עם תחת אדום שחור קטן שעיר נראה כמו קפה שחור עם גידול בתחת אז בטח שאתה מופתע אבל לא כולם כמוך
כוס אמא של העילום שם הזה.... זה אני ^^ הגבתי לבבון ההוא שחושב הוא חכם
את הסרטון של הסנוקר והמעלית מצאתי בגוגל תוך שנייה. אבל איך הגעתם לסרטון של המיטה? נראה לי אין אחד כזה בכלל