קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Evanscence|אני מוסיף את זה לליגה|יצא ממש טוב..
    על ידי shlomi29 בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-07-2014, 17:34
  2. תגידו.. אני עצלן עצלן או סתם עצלן..
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 22-04-2007, 14:26
  3. [קונה] מדריך 5 נק' .מדריך שנמצא פול ברשת פשוט אני עצלן
    על ידי super G בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-05-2006, 19:24
  4. טוב חחח אני חייב להגיד משהו באמת...
    על ידי אור. בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 13:38
  5. אני צריך שתמליצו לי על דפדפן אינטרנט טוב
    על ידי BlackCrow בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 06-12-2005, 16:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

אני עצלן. ארה''ב משפיעה עלי לא טוב חחח - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

אל תבוא בגישה כזאת. אל תגיד אני עצלן.
    אתה רוצה להיות לבד? אתה רוצה להיות בלי מעגלים חברתיים ובלי בנות?
    אם אתה יוצא לבר תשתה קצת, נכון זה לא בריא אז אל תשתה הרבה, תגביל את עצמך לכמה שאתה חושב שנכון - ככה אני עושה.
    סבבה יש לימודים ואימונים ( שלמי אחרי אימון תכלס יש כוח לצאת חח ) אבל רבאק אל תהיה מהמתבודדים האלו כי יקרה לך רע - חבר שלי היה כזה ועכשיו הוא במצב חרא חברתי .
    ומצד שני אם אתה לא רוצה אל תצא אל תכריח את עצמך אבל תגיד לעצמך אני יוצא לפחות פעמיים השבוע.
    ושמע אני בחיים לא נוגע בסמים, נמנע מכדורים לדעתי זה מראה על חוסר אופי וויתור, תהיה גבר - איך אתה רוצה להיות גבר שאתה אומר שאתה מעשן סמים ועצלן? אתה נשמע כמו נרקומן ותדמיין לעצמך אם זה מה שאתה רוצה להיות או שאתה רוצה להיות גבר חד, נראה חד ועם ביצים של שור ומלא כסף.
    את ההחלטה אני אשאיר לך רק אני ממליץ לך לחתוך בסמים למינימום, ואם אתה לא מביא בבנות אחד הסיבות יכולות להיות שאתה רואה יותר מידי פורנו ואין לך כוח לזיין אם יש לך יד סקסית חח אז תעיף תיד מהביצים ותשים אותה על כוס של מישהי!
    בהצלחה גבר

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

מה לומדים בכלכלה בגדול?
    איפה אתה לומד?

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

OP העלת את התמונה שלי לפורום בלי אישור תתבייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111

בנוגע לאיפה שאני לומד איך למה וכמה
    לא עונה על זה כי יש פה סטוקרים מפחידיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

בכל מקרה נרקומן אני לא..אני מתאמן קבוע וישן טוב. - אני מעשן רק בשביל לעורר תיאבון כי אני בתקופת מסה ולא תמיד קל לטחון כמו חזיר.
    אם אני מעשן זה פעם בשבוע...

אנלא שותה מהסיבה הפשוטה שזה מעפן ומשמין..ולא רק שזה מעפן ומשמין זה גם לא מזיז לי, בתקופות שהייתי אלכוהוליסט מסומם הייתי מפרק 2 בקבוקי טקילה עם עוד 2 חברים וקמתי בבוקר כמו חדש. בגלל זה הגוף שלי התרגל לכמויות מטורפות של אלכוהול...אם אני רוצה להשתכר אני צריך לשתות המון וגם לא תמיד האפקט יהיה רצוי, זה למה עברתי לעישון ולעוד דברים שלדעתי בריאים יותר.. אני יכול לדפוק צ'ייסר לאווירה אבל לא בא לי להיות שחיף שמן עם כרס בירה

כן, זה מלהיב את המקומיים פה שאני יכול לשתות ככה כי הם בקושי רואים דברים כאלה חח אבל זה לא שווה את זה.

שלא תחשבו שאני איזה סחי מגעיל אם אני יוצא למסיבה אני יוצא דלוק רק לא מאלכוהול חחחח

אני ינסה תקטע של התייר שלא יודע כלום, נשמע לי כמו אחלה עצה שאפשר לפתח ממנה מלא שיחות ומעגלים חברתיים. אהבתי!!

גם אהבתי תרעיון של לבוא לעשן בדירה...

קיצר נראה לי יש לי רעיון לזרימה בסופש חחח אנלא איזה חנון חסר חברים כמו שעשיתם ממני כי בהתחלה נורא התלהבתי וכן הייתי יוצא כל סופש, כרגע זה תקופה כזאת שאני רוצה לשבור.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    OP העלת את התמונה שלי לפורום בלי אישור תתבייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111

בנוגע לאיפה שאני לומד איך למה וכמה
    לא עונה על זה כי יש פה סטוקרים מפחידיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

בכל מקרה נרקומן אני לא..אני מתאמן קבוע וישן טוב. - אני מעשן רק בשביל לעורר תיאבון כי אני בתקופת מסה ולא תמיד קל לטחון כמו חזיר.
    אם אני מעשן זה פעם בשבוע...

אנלא שותה מהסיבה הפשוטה שזה מעפן ומשמין..ולא רק שזה מעפן ומשמין זה גם לא מזיז לי, בתקופות שהייתי אלכוהוליסט מסומם הייתי מפרק 2 בקבוקי טקילה עם עוד 2 חברים וקמתי בבוקר כמו חדש. בגלל זה הגוף שלי התרגל לכמויות מטורפות של אלכוהול...אם אני רוצה להשתכר אני צריך לשתות המון וגם לא תמיד האפקט יהיה רצוי, זה למה עברתי לעישון ולעוד דברים שלדעתי בריאים יותר.. אני יכול לדפוק צ'ייסר לאווירה אבל לא בא לי להיות שחיף שמן עם כרס בירה

כן, זה מלהיב את המקומיים פה שאני יכול לשתות ככה כי הם בקושי רואים דברים כאלה חח אבל זה לא שווה את זה.

שלא תחשבו שאני איזה סחי מגעיל אם אני יוצא למסיבה אני יוצא דלוק רק לא מאלכוהול חחחח

אני ינסה תקטע של התייר שלא יודע כלום, נשמע לי כמו אחלה עצה שאפשר לפתח ממנה מלא שיחות ומעגלים חברתיים. אהבתי!!

גם אהבתי תרעיון של לבוא לעשן בדירה...

קיצר נראה לי יש לי רעיון לזרימה בסופש חחח אנלא איזה חנון חסר חברים כמו שעשיתם ממני כי בהתחלה נורא התלהבתי וכן הייתי יוצא כל סופש, כרגע זה תקופה כזאת שאני רוצה לשבור.
    אתה רציני...?? עד ארה"ב?

תתכונן לקריסה זה מוטיבייטר גב גב גבר

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

התכוונת לקאסמים..?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect