נכתב במקור על ידי
DashBerlin
OP העלת את התמונה שלי לפורום בלי אישור תתבייש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111
בנוגע לאיפה שאני לומד איך למה וכמה
לא עונה על זה כי יש פה סטוקרים מפחידיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
בכל מקרה נרקומן אני לא..אני מתאמן קבוע וישן טוב. - אני מעשן רק בשביל לעורר תיאבון כי אני בתקופת מסה ולא תמיד קל לטחון כמו חזיר.
אם אני מעשן זה פעם בשבוע...
אנלא שותה מהסיבה הפשוטה שזה מעפן ומשמין..ולא רק שזה מעפן ומשמין זה גם לא מזיז לי, בתקופות שהייתי אלכוהוליסט מסומם הייתי מפרק 2 בקבוקי טקילה עם עוד 2 חברים וקמתי בבוקר כמו חדש. בגלל זה הגוף שלי התרגל לכמויות מטורפות של אלכוהול...אם אני רוצה להשתכר אני צריך לשתות המון וגם לא תמיד האפקט יהיה רצוי, זה למה עברתי לעישון ולעוד דברים שלדעתי בריאים יותר.. אני יכול לדפוק צ'ייסר לאווירה אבל לא בא לי להיות שחיף שמן עם כרס בירה
כן, זה מלהיב את המקומיים פה שאני יכול לשתות ככה כי הם בקושי רואים דברים כאלה חח אבל זה לא שווה את זה.
שלא תחשבו שאני איזה סחי מגעיל אם אני יוצא למסיבה אני יוצא דלוק רק לא מאלכוהול חחחח
אני ינסה תקטע של התייר שלא יודע כלום, נשמע לי כמו אחלה עצה שאפשר לפתח ממנה מלא שיחות ומעגלים חברתיים. אהבתי!!
גם אהבתי תרעיון של לבוא לעשן בדירה...
קיצר נראה לי יש לי רעיון לזרימה בסופש חחח אנלא איזה חנון חסר חברים כמו שעשיתם ממני כי בהתחלה נורא התלהבתי וכן הייתי יוצא כל סופש, כרגע זה תקופה כזאת שאני רוצה לשבור.