קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] The SMPlayer Project |נגן פשוט וחינמי להפעלת סרטים
    על ידי -HAIM- בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-11-2009, 01:06
  2. [סיקור] פרויקט לזרוס|The Lazarus Project
    על ידי ירדן בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-07-2009, 18:24
  3. [הורדת אלבום]Cappadonna - The Cappatalize Project
    על ידי Rman בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 13:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

The disclosure project:SIRIUS

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל The disclosure project:SIRIUS

מדובר פה בפרוייקט הרבה יותר רציני מ THRIVE,משהו גם הרבה יותר אמין

בקיצור סרטון שמסביר על מה הפרוייקט:

האתר הראשי של הסרט:
    http://www.sirius.neverendinglight.com/

(מומלץ גם לראות את הסרטונים שבאתר ולקרוא בשביל להבין יותר על מה הולך להיות הסרט)

לא הבנתי על מה הסרטון הבא,אבל אם הבנתי נכון הוא קשור לממשלה ולאמיתות הפרוייקט,אז הנה:
    https://www.youtube.com/watch?v=7vyVe-6YdUk

הסרט נתמך על ידי שתי האתרים הבאים:
    http://disclosureproject.org/

http://cseti.org/

ראיון עם מנהל הפרוייקט:
    חלק אחד
    https://www.youtube.com/watch?v=05QbhTrxKTg

חלק שני
    https://www.youtube.com/watch?v=iTTvz0SbVOQ

***לשים לב,לא צריך להביא כבר שום תרומה,הסרט יצא בחודשים או שבועות הקרובים***

מה אתם חושבים?

דיון מהנה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

נושאים כאלה קשה בלי תרגום

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    נושאים כאלה קשה בלי תרגום
    האנגלית שלי לא כזאת סופר טובה,אבל אני די מבין במה שמדובר.

תסביר לי בבקשה מה לא הבנת ואני יסביר לך את מה שאני יכול

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

מי שרוצה לדעת את האמת מוזמן לקרוא את הכתבה על מה שה FBI עשה בהפגנות האחרונות (לכבוש את וול-סטירט)
    הם ישבו עם תאיגידים ופשוט ניהלו איתם משא ומתן על אסטרטגיות לגבי מה לעשות נגד המפגינים.

פשוט בזיון ,כבר לא מדובר בשחיטות אלא בהשתלטות של תאגידי ענק על החוק. הם מנהלים את ה FBI

דרך אגב זה ידוע שהמדען טסלה (שיש לו קרדיט על כמעט כול מכשיר חשמלי בחייכם) המציא תקופה לפני מותו המצאות ומכשירים שהיו משנות את העידן שבו אנחנו חיים ,אבל אחראי מותו ה FBI השתלט על כול המסמכים של טסלה ככה שלאף אחד לא תהיה גישה להמצאות האלה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 22-01-2013 בשעה 23:46.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    מי שרוצה לדעת את האמת מוזמן לקרוא את הכתבה על מה שה FBI עשה בהפגנות האחרונות (לכבוש את וול-סטירט)
    הם ישבו אם תאיגידים ופשוט ניהלו איתם משא ומתן על אסטרטגיות לגבי מה לעשות נגד המפגינים.

פשוט בזיון ,כבר לא מדובר בשחיטות אלא בהשתלטות של תאגידי ענק על החוק. הם מנהלים את ה FBI

דרך אגב זה ידוע שהמדען טסלה (שיש לו קרדיט על כמעט כול מכשיר חשמלי בחייכם) המציא תקופה לפני מותו המצאות ומכשירים שהיו משנות את העידן שבו אנחנו חיים ,אבל אחראי מותו ה FBI השתלט על כול המסמכים של טסלה ככה שלאף אחד לא תהיה גישה להמצאות האלה.
    אני מאמין שכל המידע הזה בסרט ועוד הרבה FACTS אחרים שלא ידענו ושהסתירו מאיתנו.

אבל מה לדעתך על המידע שפרסמתי פה?נראה לך אמין או לא?

מה עם הסרטון של החייזר הקטן?

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

עזבו אותכם בכל תחום בחיים כבר יש שיטה שאי אפשר לשנות צריך לקבל את זה
    אנשים מטומטמים לא רוצים ללמוד גם אם תוכיחו להם ששולטים בהם

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    עזבו אותכם בכל תחום בחיים כבר יש שיטה שאי אפשר לשנות צריך לקבל את זה
    אנשים מטומטמים לא רוצים ללמוד גם אם תוכיחו להם ששולטים בהם
    אבל הכל הולך להתמוטט,העולם כבר לא יכול לעבוד איך שהוא עובד,צריך לעשות שינוי,אם אתה רוצה כמובן שלילדים שלך יהיה הזדמנות לחיות.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני מאמין שכל המידע הזה בסרט ועוד הרבה FACTS אחרים שלא ידענו ושהסתירו מאיתנו.

אבל מה לדעתך על המידע שפרסמתי פה?נראה לך אמין או לא?

מה עם הסרטון של החייזר הקטן?
    אני מאמין שכוח רב מידי נצבר בידי אנשים מעטים מידי.
    קבוצות ותאגידי ענק משתמשים בכוח שהם קיבלו בדרכים הרסניות וכדי למשמש אינטרסים פרטים שלהם ולא כדי להעשיר את האנושות אלא כדי לצבור בידיהם יותר כוח ושליטה.

אני מאמין שהאנושות עשתה שינוי אדירה ב 100 שנים האחרונות במודעות שלה אך אנחנו עדין לא הגענו אפילו ל 10% מהמודעות שאנחנו מסוגלים להגיעה.
    במקום לשלב כוחות ולהביא את האנושות להשגים מדהימים אנחנו נלחמים אחד בשני ,הורגים אחד את השני על אדמות ומקורות נפט ,הורגים אחד את השני על אידיאולוגיה במקום להבין שיש מקום בעולם לאידיאולוגיה של כולם ,אנחנו הורגים בשמו של... (X או Y) אבל אנחנו שוכחים שהאנושות היא בעצם עץ וכול אדם שנרצח הוא בעצם ענף שהיה חלק מהעץ.

לאנושות יש עוד הרבה לאן להתפתח מבחינת המודעות שלה ,בדיוק כמו שלפני 200 שנה היה מותר הרוג כושים בארצות הברית כי הם לא נחשבו כבני אדם אבל כיום המודעות השתנה והבנו שההבדל היחידי הוא רק צבע העור החזק שהבדיל בנינו בגלל האזור הגאוגרפי שבו הם חיו.

אנשי הסררה שהורסים את האנושות לא יחזיקו מעמד מכיוון שהאנושות לפי דעתי הגיעה לצומת דרכים ,או שנרחיב ונגדיל את המודעות שלנו כחברה ,נבנה לעצמו ערכים של אהבה או שנהרוס את עצמנו בידיים שלנו. כך או כך האנושות תגיע ליעד שהיא צריכה להגיע אליו.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 23-01-2013 בשעה 01:40.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אני ממש מציע למי שרוצה ללמוד לחקור קצת על מי זה המדען ניקולה טסלה. האדם היה פשוט גאון היו לו 700 פטנטים שרשומים על שמו בתחומי ה: ראדר ,חשמל ,רדיו ,רובוטים ועוד... בסוף ימיו הוא עבד על המצאות שיכלו לשנות את פני ההיסטוריה אך לאחר מותו הגיעו סוכני FBI ולקחו את כול המסמכים שלו.

אולי ההמצאה החשובה ביותר שהמציא ולא ראתה אור הייתה חשמל אלחוטי

הנה סיפור שכדאי לכם לשמוע על מה שיכול היה להיות בעולם אילו ניקולה טסלה היה מסיים את עבודתו

נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 23-01-2013 בשעה 01:58.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אני מאמין שכוח רב מידי נצבר בידי אנשים מעטים מידי.
    קבוצות ותאגידי ענק משתמשים בכוח שהם קיבלו בדרכים הרסניות וכדי למשמש אינטרסים פרטים שלהם ולא כדי להעשיר את האנושות אלא כדי לצבור בידיהם יותר כוח ושליטה.

אני מאמין שהאנושות עשתה שינוי אדירה ב 100 שנים האחרונות במודעות שלה אך אנחנו עדין לא הגענו אפילו ל 10% מהמודעות שאנחנו מסוגלים להגיעה.
    במקום לשלב כוחות ולהביא את האנושות להשגים מדהימים אנחנו נלחמים אחד בשני ,הורגים אחד את השני על אדמות ומקורות נפט ,הורגים אחד את השני על אידיאולוגיה במקום להבין שיש מקום בעולם לאידיאולוגיה של כולם ,אנחנו הורגים בשמו של... (X או Y) אבל אנחנו שוכחים שהאנושות היא בעצם עץ וכול אדם שנרצח הוא בעצם ענף שהיה חלק מהעץ.

לאנושות יש עוד הרבה לאן להתפתח מבחינת המודעות שלה ,בדיוק כמו שלפני 200 שנה היה מותר הרוג כושים בארצות הברית כי הם לא נחשבו כבני אדם אבל כיום המודעות השתנה והבנו שההבדל היחידי הוא רק צבע העור החזק שהבדיל בנינו בגלל האזור הגאוגרפי שבו הם חיו.

אנשי הסררה שהורסים את האנושות לא יחזיקו מעמד מכיוון שהאנושות לפי דעתי הגיעה לצומת דרכים ,או שנרחיב ונגדיל את המודעות שלנו כחברה ,נבנה לעצמו ערכים של אהבה או שנהרוס את עצמנו בידיים שלנו. כך או כך האנושות תגיע ליעד שהיא צריכה להגיע אליו.
    אז חכה בתור,כי הוא הבטיח לפרסם הרבה דברים שהממשלה הסתירה,הוא יחשוף הרבה דברים בנוגע לאנשים עם כוח.
    ולדעתי זה יהיה הרבה יותר רציני מהסרט THRIVE,הסרט THRIVE היה יותר בכיוון של תאורייה,והוא דיבר על הנושאים בכללי.
    הסרט SIRIUS יראה עובדות ברורות של מסמכים,וראיונות עם אנשים שהכריחו לשתוק ולחצו עליהם מלמעלה.

תקרא את זה,זה אולי יעניין אותך:
    http://disclosureproject.org/docs/obama/index.shtml

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אילומינטי תמותו

ואני מדבר בתור קפיטליסט לכל דבר ששם פס על כל אחד חוץ מעצמו ולא אכפת לי מילדים מורעבים ומהומלסים ומכל ההפגנות המפגרות האלה אבל מה שהם עושים זה בזיון. זה כבר לא רצון לכסף ולחיים טובים זה רצון לשלוט בעולם שזה מה שהם עושים...לעצור התקדמות של האנושות בשביל השטויות שלהם

Yo Makaveli they can't stop you
    Killuminati and we got you, got you

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אילומינטי תמותו

ואני מדבר בתור קפיטליסט לכל דבר ששם פס על כל אחד חוץ מעצמו ולא אכפת לי מילדים מורעבים ומהומלסים ומכל ההפגנות המפגרות האלה אבל מה שהם עושים זה בזיון. זה כבר לא רצון לכסף ולחיים טובים זה רצון לשלוט בעולם שזה מה שהם עושים...לעצור התקדמות של האנושות בשביל השטויות שלהם
    מתי תתגבר טיילר

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

אשמתי שזה לא מעניין לי תתחת?

כל מי שלא משחק אותה צדיק הוא אוטומטית איזה נאצי..אני בן זונה אם נתתם שקל להומלס ברחוב או תרמתם חצי מהמשכורת שלכם לאיזה אגודה שעוזרת לילדים הרעבים באפריקה. ככה שאל תשחקו אותה...

בטח אתה מהאלה שחושבים שלייק בפייסבוק שולח לילד באפריקה ארוחה במקדונלדס ושיתוף עושה להם הגדלה בשקל תשעים....
    נערך לאחרונה על ידי DashBerlin; 24-01-2013 בשעה 05:31.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי DashBerlin צפיה בהודעה
    אשמתי שזה לא מעניין לי תתחת?

כל מי שלא משחק אותה צדיק הוא אוטומטית איזה נאצי..אני בן זונה אם נתתם שקל להומלס ברחוב או תרמתם חצי מהמשכורת שלכם לאיזה אגודה שעוזרת לילדים הרעבים באפריקה. ככה שאל תשחקו אותה...

בטח אתה מהאלה שחושבים שלייק בפייסבוק שולח לילד באפריקה ארוחה במקדונלדס ושיתוף עושה להם הגדלה בשקל תשעים....
    חח הצלחת להצחיק אותי עם הדימויים שלך.

א. כן אני משתדל להפריש 10% מהמשכורת שלי לתרומה
    ב. וכן שאני רואה הומלס או איזה אדם במצוקה בטלוויזיה אכן כואב לי עליו ,כי הוא אדם בדיוק כמוני שאני בטוח שיש לו חלומות בדיוק כמוני והוא רוצה להצליח בדיוק כמוני אבל נסיבות החיים הביאו אותו למצב שהוא נמצא בו היום. באותה מידה יכולתי אני או אתה חס וחלילה להגיע בדיוק לאותו מצב ,אנחנו בני האדם לא חזקים במיוחד עם לא שמת לב ,חידק אחד קטן ,פגיעה של רכב בעמוד השדרה ,כריש דם שמגיע למוח יכול בקלות להושיב אותך כול חייך למיטה בלי יכולת לתפקד.

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    429
    נקודות
    194
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

רובם אם לא כולם אלכוהוליסטים ונרקומנים מפגרים. אין לי רחמים לחלשים.אני אשכרה רואה פה הומלסים שכותבים על שלט NEED $ FOR WEED או NEED $ FOR BEER וזה לא אחד או שתיים זה כל הומלס שני שאני רואה לפחות..כאילו מה הקטע??? אני אמור לרחם על אנשים כאלה ולתת להם כסף?? גם אם יפול על כל אחד מהם מיליארד דולר הם יבזבזו הכל על סמים ושתיה וישארו אותם לוזרים אז מזה פאקינג משנה?חחח בטח ישך משכורת של מליון בחודש אם אתה מרשה לעצמך להתחרע ככה..ועוד במדינה כמו ישראל שכל נוד עולה שם אלף שקל ומעלה.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect