אם כבר אינפקטד...:
השיר שהכי נותן לי מוטיבציה זה השיר ששמעתי לפני הטסט שעברתי אבל מצד שני זה גם השיר שיגרום לי לשלילה חחחח מפחיד לשים לי שירים כאלה אני מגיע למהירויות של פסיכי בראש.
אם כבר אינפקטד...:
השיר שהכי נותן לי מוטיבציה זה השיר ששמעתי לפני הטסט שעברתי אבל מצד שני זה גם השיר שיגרום לי לשלילה חחחח מפחיד לשים לי שירים כאלה אני מגיע למהירויות של פסיכי בראש.
|
|
וואו הוא בן 44? פאק הוא מטורף. קיצר אם מדברים על שירים באימון בחדר כושר דאב פאקינג סטפ זה חובה לאימון WORKOUT LIKE A RIPPED CUNT.
skrillex nero knife party כל אלה FUARKKK מטורפים באימון..
ואם מדברים על שירי מוטיבציה בכללי... יש את החפורים כמו lose yourself של אמינם ושטויות אבל אני אוהב דברים אחרים
זה שיר מוטיבציה..גואה טהורה
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 21-01-2013 בשעה 18:03.
לינקס - לייק ענק
אם יש עוד משו טוב בזיז זה שהוא הפיץ מוזיקה איכותית בעולם לשאר האנשים..יום אחד גם אתם תיפטרו ממושיק פרץ ותשמעו איכות בכל מקום שהרגל שלכם תדרוך
קצת לאימונים!!!!
ניראלי שמו אבל רק בגלל שאני מת עליו
סתם כי אילון מתנה הוציא חדש
פיייי תומר תותח באמאשליייי וואלק אלה השירים שאני אוהב פשיייייייי
טיילר, תעיף תחרא הזה חחח...חלקים 4-6 של איילון מתנה היו טובים..זה פשוט זבל
חלק 4 היה אגדה!
החלק הכי טוב של אילון מתנה היה ה-Vol 5
שש לדעתי היה מגעיל ו7 4 גם טובים אבל 5 הכי קטלני (:
דאצ' של אילון מתנה?
זה מביא שמביא לכם מוטיבציה לאימונים?
זה הרוב מה שאני שומע באימונים, לפעמים שמתאים שומע דאבסטפ ואלקטרו,
אבל אלו השירים שבאמת מביאים לי אנרגייה.
תכלס אלה היו שירים שאמורים לתת לך וויב למועדונים לא לאימונים..ככה נראה לי לפחות.
אני אוהב לפני שאני יוצא מהבית למועדון או משהו, אני שם איזה משהו חזק ביוטיוב בזמן שאני מתלבש..אני מרגיש שעוד רגע אני מזיין את הקיר מרוב אנרגיות.
משהו פצצה
תגידו למה הקופי פייסט לא עובד לי באתר אני מנסה לשים שירים ולא מצליח![]()
יש כפתור בהודעות בלמעלה של התגובה איפה שה B ו - \ וה- U הזה, בצד שמאל של הסרגל יש כפתור של סרט כזה, תלחץ עליו ותעתיק פנימה את הכתובת של הסרטון