כל הכבוד לך

עצם זה שנתת לה הרגשה שפתאום שכחת על מה רצית לדבר, כאילו, היא התחילה עם "שפוך חחח" ואתה כולך באדישות שזה לא הדבר שכרגע יושב לך בראש, זה מצויין.
למה מצויין? כי היא מודעת לעניין שניסית לנשק אותה, היא דחתה אותך ועכשיו היא חושבת שאתה אוכל סרטים בראש ולא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתה והכל...אולי זה באמת מה שקורה לך בראש (עובדה שפרסמת אשכול על הבעיה) אבל תכלס, זה שאתה מראה על איפוק..זה כבר דבר טוב.
אם היא אמרה שהיא לא מחפשת קשר זוגי..אתה עדיין יכול, מבחינתי, לנסות להפוך אותה ליזיזה..היא לא חייבת להיות חברה שלך, אתה יכול פשוט להפגש איתה באופן קבוע ולתת לאינטימיות ולמשיכה שלך מקום בקשר איתה. כמו שאני עושה עם המון בנות.
אתה פשוט אמור להגיד לה את המצב באמת - אתה נמשך אליה, אתה חושב שהיא מדהימה, גם באופי וגם יופי...והיא היא חושבת כמוך..למה לא לקחת את זה לשלב הבא? אני אומנם לא עשיתי את זה בצורה כזאת, אלה פשוט הכרתי בחורה, נמשכתי אלייה, קיבלתי ממנה סימנים שהיא בעניין ופשוט נישקתי אותה..אחרכך הסברתי לה שאני לא מחפש קשר רציני, אבל אין בזה שום קשר, אני עדיין נמשך אלייה ואני לא רוצה שנפסיק להפגש..וזהו! היא אחלה יזיזה
בסוף, טוב מאד ששילמת.